| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|
+96DrIoannis Billis 1340 KoSToM diam XRISTOS K8 REPTIL3 asphyx breakdancer krosfala gat0s Pardalo_Katsiki FLASKAS petros67 drakos j. amstaff george k6 Tasos k8 [alex] achilles_r fatsas k5 bonepeeler panikas bagos Georgio skizotix Hlektrologos giannis_suzuki zed660 kapnias jim_pap theatiss Darksoul Zuki Leroy ΓρηγόρηςΚ2 spiros1100 noodles ghost georgeIII Schumi Gixxerm@n gsxrk71000 totoulis frozen Petros-K5 maikstain spastos mitsos Nitoras Chrisk6 nktr sxlogo rsv4aprc gphellas giannisp topetwrx nikosRR gabri ENDURASX fotis_rizla κολτρέϊν gsxr power k8 louk6 vd christ-r cursed2 platonas brwmogazos Vortex Vasilis Bourlokas mistiriodis_tsantakias tsasbi cpantelo nasos-v kontos 750 Painterz k8 600 kk T.R.E kentaurosk8 Miou AggelosK8 kostaskr6 teo46 No Fear Aristosk8 ripper Black Eagle kouzinas magfaria Sotoner demk6 giannisK6 GIXXERAKIAS boutser Antonios_gsxr noname2142 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 03 Αυγ 2012, 00:30 | |
| Το μπλουζακι εξω απο το τσαντακι τρελο αγορι ομως ! :P
Κατι που ηθελα να ρωτησω. Μηπως καποιος βορειος απο εδω μεσα η φιλος του εκανε χαρτογραφηση κινητηρα με ενα παλικαρι αποφοιτο του ΑΠΘ; | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 03 Αυγ 2012, 03:50 | |
| | |
|
| |
Vasilis Bourlokas Normal gixxer
Όνομα: : Billakos Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 30/04/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 03 Αυγ 2012, 18:08 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 03 Αυγ 2012, 20:40 | |
| να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον τσαντακια που 3 μερες παλευε με την τρομπα μου ετσι ωστε να μην την αλλαξω τσαμπα,καναμε εξαερωση ξανα,αλλαξαμε τον εξαερωτηρα γιατι φανηκε να δακρυζει αλλα τελικα ηταν η τρομπα που δεν την παλεψε...σημασια εχει οτι τελος καλο ολα καλα... | |
|
| |
Vasilis Bourlokas Normal gixxer
Όνομα: : Billakos Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 30/04/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 04 Αυγ 2012, 17:22 | |
| - demk6 έγραψε:
- να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον τσαντακια που 3 μερες παλευε με την τρομπα μου ετσι ωστε να μην την αλλαξω τσαμπα,καναμε εξαερωση ξανα,αλλαξαμε τον εξαερωτηρα γιατι φανηκε να δακρυζει αλλα τελικα ηταν η τρομπα που δεν την παλεψε...σημασια εχει οτι τελος καλο ολα καλα...
τι γινετε ρε γαμωτο και εγω σημερα διαπιστωσα προβλημα και με την δικη μου!! Της Αγιας Τρομπας θα ναι.. | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 04 Αυγ 2012, 18:09 | |
| και του αγιου κ5-6 ειναι τη γκαντεμια μου μεσα | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 04 Αυγ 2012, 18:40 | |
| Kανα καθαρισμα κανετε ποτε στα φρενα σας παιδια; Εμβολακια,δαγκανες να γυαλισουν απο τη μαυριλα των τακακιων (εσωτερικα)... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 05 Αυγ 2012, 15:58 | |
| Μπηκαν επιτελους τα πλαστικ απο Auctmarts εδω και λιγες ημερες. Οι εντυπωσεις δεν ηταν οι καλυτερες οσον αφορα την εφαρμογη,την βαφη και το βερνικι αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις!
| |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 05 Αυγ 2012, 16:08 | |
| Βασικα κ εγω 460 εδωσα αλλα ειχαν γαματη επαφη και το χρωμα ηταν κομπλε. Τι να πω.Τυχαινει; | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 05 Αυγ 2012, 18:56 | |
| Αμφιβαλλω οτι τυχαινει. Ηταν θεμα καλουπιου.Καποια κουμπωματα απλα δεν εφαρμοζαν πχ στην ουρα εκει που ειναι το φαναρι. Απλα ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Σε αλλους το να μην κουμπωνουν τα πλαστικα σωστα ειναι ΟΚ. Για εμας ειναι μλκια οταν ξεκουμπωνουν. Εργοστασιακα δεν ειναι ουτε περιμενει κανεις να εχουν αψογη εφαρμογη.Πχ τα κενα τους να ειναι ιδια δεν το συζηταμε. Απλα σε καποια σημεια η εφαρμογη δεν ηταν σωστη. Για τα λεφτα τους παντως ηταν ΟΚ πιστευω. Για το μπουσα μαυτα που ειδα παντως δεν θα επαιρνα. Σε ενα σημειο ειχε τρεξει πολυ βερνικη στον βαφεα και εκανε πολλα νερα. Αυτα ειναι ψιλοαπαραδεκτα θα ελεγα. Οπως επισης το οτι σε χρεωνουν τα ιδια αν το παρεις μονοχρωμο. Την πιπα που τρωνε για να κολλησουν αυτοκολλητα, να αγορασουν αυτοκολλητα, να τα αλφαδιασουν, κτλπ ωστε να ειναι καλοβαλμεν και μετα να βαψουν βερνικωσουν ξανα και ξανα τα διαφορετικα χρωματα, τους παιρνει 3πλασιο χρονο αποτι ενα μονοχρωμο βαψιμο. Ειναι κουφο λοιπον να ζητανε ιδια λεφτα. Παντως για τα 500 ευρα τους ειναι μια χαρα | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 05 Αυγ 2012, 19:26 | |
| - Jester έγραψε:
- Βασικα κ εγω 460 εδωσα αλλα ειχαν γαματη επαφη και το χρωμα ηταν κομπλε. Τι να πω.Τυχαινει;
Η μπογια ειχε τρεξει σε μερικα σημεια,το βερνικι θα μπορουσε να ειναι παραπανω,εφαρμογη δυσκολη κτλ.Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ισαξια με τα εργοστασιακα,λογικο βεβαια οσον αφορα το κοστος τους.Δεν λεω πως ειναι αχρηστα,απλα θα μπορουσαν να ειναι λιγο καλυτερα. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 05 Αυγ 2012, 20:27 | |
| Τι να πω.Εμενα κουμπωσαν σχεδον ολα τα κομματια εκτος απο ενα στην ουρα που εκανα πατεντα για το φαναρι και δεν εχουν κανενα προβλημα.
Απο βαφη τωρα,ηταν μια χαρα.Μονο κατι μικρα μπιμπικακια στην ουρα επισης κ αυτα και thats all. | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 05 Αυγ 2012, 22:00 | |
| - No Fear έγραψε:
- Μπηκαν επιτελους τα πλαστικ απο Auctmarts εδω και λιγες ημερες.
Οι εντυπωσεις δεν ηταν οι καλυτερες οσον αφορα την εφαρμογη,την βαφη και το βερνικι αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις!
Ρίξε καμία φωτογραφία να χαζεψουμε! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 05 Αυγ 2012, 22:46 | |
| Εχω βαλει στο fb,εδω θελει να τα ανεβασω σε imageshack?Για δωστε τα φωτα σας να γινει η δουλεια. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 05 Αυγ 2012, 23:31 | |
| Ανοιξε τις φοτος απο το φατσαμπουκ, κοπιαρισε το λινκ τους και σηκωσετες απευθειας εδω με το bb code... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 00:00 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Kανα καθαρισμα κανετε ποτε στα φρενα σας παιδια; Εμβολακια,δαγκανες να γυαλισουν απο τη μαυριλα των τακακιων (εσωτερικα)...
τι σχεση εχουν τα εμβολα στις δαγκανες με το προβλημα στην τρομπα???? εγω παντως καθε φορα που αλλαζω τακακια καθαριζω τις δαγκανες ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 00:01 | |
| - No Fear έγραψε:
- Jester έγραψε:
- Βασικα κ εγω 460 εδωσα αλλα ειχαν γαματη επαφη και το χρωμα ηταν κομπλε. Τι να πω.Τυχαινει;
Η μπογια ειχε τρεξει σε μερικα σημεια,το βερνικι θα μπορουσε να ειναι παραπανω,εφαρμογη δυσκολη κτλ.Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ισαξια με τα εργοστασιακα,λογικο βεβαια οσον αφορα το κοστος τους.Δεν λεω πως ειναι αχρηστα,απλα θα μπορουσαν να ειναι λιγο καλυτερα. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ....... ελεος δλδ 300ε τα εχεις πληρωσει τα πλαστικα ποσο καλυτερα θελεις να ειναι ????? | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 00:19 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- Οπως επισης το οτι σε χρεωνουν τα ιδια αν το παρεις μονοχρωμο. Την πιπα που τρωνε για να κολλησουν αυτοκολλητα, να αγορασουν αυτοκολλητα, να τα αλφαδιασουν, κτλπ ωστε να ειναι καλοβαλμεν και μετα να βαψουν βερνικωσουν ξανα και ξανα τα διαφορετικα χρωματα, τους παιρνει 3πλασιο χρονο αποτι ενα μονοχρωμο βαψιμο. Ειναι κουφο λοιπον να ζητανε ιδια λεφτα.
Παντως για τα 500 ευρα τους ειναι μια χαρα Κρυβε λογια ....γιατι αν το ακουσει αυτο ο κινεζος,δεν πιστευω να ριξει την τιμη στο μονοχρωμο , αλλα να ανεβασει σε αυτα με σχεδια. Παντως στου Σπυρου μια χαρα ειναι...απ οτι θυμαμαι σε μερικα κομματια ειχε τρεξει μπογια , αλλα ηταν εκει που το ενα κομματι θηλυκονει πανω σε αλλο με αποτελεσμα οταν ειναι πανω στο μηχανακι τα πλαστικα να μην φαινετε καν παρα μονο οταν τα εχεις λυμενα στα χερια. Αλεξ 475 δινει ο κινεζος το πακετο...βεβαια σε συγκριση με τα μαμα...τσαμπα ειναι!!! Εδω και ενα χρονο ανεβασει σιγα σιγα την τιμη...το θεμα ειναι αλλαζει κατι??Δλδ βαζει παραπανω (η καλυτερο) βερνικι-χρωμα κτλ η απλα παιζει με τις ισοτιμιες? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 00:48 | |
| 475 ειναι στο συνολο μαζι με τα μεταφορικα ......
το κουστουμι ομως εχει περιπου 300ε .... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 02:34 | |
| - Miou έγραψε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .......
ελεος δλδ 300ε τα εχεις πληρωσει τα πλαστικα ποσο καλυτερα θελεις να ειναι ????? Αν σου γραψω πως περιμενα οτι θα το γραψεις αυτο,πριν καν το γραψεις τι θα μου πεις? Δηλαδη επειδη πληρωσα 300 ευρω οπως λες,θα μπορουσε ας πουμε να μου στειλει fairing set απο χαρτονι και να πω οτι ''ενταξει μωρε,πληρωσα λιγα''? To οτι ειναι χαμηλη η τιμη,μου στερει αυτοματα και το δικαιωμα να σχολιασω αυτο που πηρα κατα την ταπεινη μου γνωμη? Ημουν αρκετα σαφης οσον αφορα την αξιολογηση μου για τα πλαστικα,δεν χρειαζεται απαραιτητα να κλινουμε ολοι προς μια κατευθυνση και να εχουμε την ιδια αποψη για διαφορα θεματα,ουτε προσπαθω να πεισω καποιον να μην αγορασει απο εκει! Μεγαλα ''παιδια'' ειμαστε,ο καθενας κρινει αναλογα! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 04:29 | |
| | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 04:43 | |
| Πολύ όμορφο Κώστα το εργαλείο σου!
Με μια double bubble πιστεύω πως θα ήταν ακόμα πιο όμορφο! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 08:36 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Πολύ όμορφο Κώστα το εργαλείο σου!
Με μια double bubble πιστεύω πως θα ήταν ακόμα πιο όμορφο! ομορφο κωστα,καλες βολτες και να το χαιρεσαι....αν βαλεις ζελατινα πιστευω οτι θα δειξει ακομη καλυτερο.... | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 09:00 | |
| - Miou έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- Jester έγραψε:
Η μπογια ειχε τρεξει σε μερικα σημεια,το βερνικι θα μπορουσε να ειναι παραπανω,εφαρμογη δυσκολη κτλ.Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ισαξια με τα εργοστασιακα,λογικο βεβαια οσον αφορα το κοστος τους.Δεν λεω πως ειναι αχρηστα,απλα θα μπορουσαν να ειναι λιγο καλυτερα.
ελεος δλδ 300ε τα εχεις πληρωσει τα πλαστικα ποσο καλυτερα θελεις να ειναι ????? Ρε συ Αλεξ στο ματι μας εχεις βαλει τελευταια? Οτι γραψω εγω η ο No fear παντα το κατακρινεις. Κανε ενα roll back και δες τι εχεις απαντησει στα ποστ μας τον τελευταιο καιρο και πες μου αν εχω αδικο. Μεγαλα παιδια ειμαστε. Αν δεν κολλαμε στο gixxer.gr ανετα γινομαστε κουρτινακιδες, μη ενεργα μελη και θα διαβαζουμε μονο. Ειμαι και εγω mod σε φορουμ, αλλα τετοια σταση δεν κραταω προς τα μελη μας ακομα και αν δεν μου αρεσουν οι αποψεις τους. Επι του θεματος...Μεσω ενος φορουμ ανταλλασουμε αποψεις-γνωμες-εμπειριες ωστε τα μελη μας να μην γινονται δοκιμαστες καθε after market εξαρτηματος. Οταν διαβαζεις οτι εχουν γματη εφαρμογη και βαφη κτλπ, περιμενεις κατι αναλογο. Στην προκειμενη περιπτωση γματη εφαρμογη δεν ειχαν. Ικανοποιητικη ναι ηταν. Για τα 500 ευρω τους επισης νορμαλ εφαρμογη. Η βαφη ομως ειδικα σε ενα σημειο που προσεξα και σιγουρα προσεξαν και οι ιδιοι δεν ηταν σε τετοια κατασταση ωστε να το στειλει σε πελατη. Και δεν ηταν σε κρυφο σημειο αλλα φατσα καρτα. Αυτο δεν δειχνει επαγγελματισμο... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 10:13 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- Miou έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- Jester έγραψε:
Η μπογια ειχε τρεξει σε μερικα σημεια,το βερνικι θα μπορουσε να ειναι παραπανω,εφαρμογη δυσκολη κτλ.Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ισαξια με τα εργοστασιακα,λογικο βεβαια οσον αφορα το κοστος τους.Δεν λεω πως ειναι αχρηστα,απλα θα μπορουσαν να ειναι λιγο καλυτερα.
ελεος δλδ 300ε τα εχεις πληρωσει τα πλαστικα ποσο καλυτερα θελεις να ειναι ????? Ρε συ Αλεξ στο ματι μας εχεις βαλει τελευταια? Οτι γραψω εγω η ο No fear παντα το κατακρινεις. Κανε ενα roll back και δες τι εχεις απαντησει στα ποστ μας τον τελευταιο καιρο και πες μου αν εχω αδικο. Μεγαλα παιδια ειμαστε. Αν δεν κολλαμε στο gixxer.gr ανετα γινομαστε κουρτινακιδες, μη ενεργα μελη και θα διαβαζουμε μονο. Ειμαι και εγω mod σε φορουμ, αλλα τετοια σταση δεν κραταω προς τα μελη μας ακομα και αν δεν μου αρεσουν οι αποψεις τους.
Επι του θεματος...Μεσω ενος φορουμ ανταλλασουμε αποψεις-γνωμες-εμπειριες ωστε τα μελη μας να μην γινονται δοκιμαστες καθε after market εξαρτηματος. Οταν διαβαζεις οτι εχουν γματη εφαρμογη και βαφη κτλπ, περιμενεις κατι αναλογο. Στην προκειμενη περιπτωση γματη εφαρμογη δεν ειχαν. Ικανοποιητικη ναι ηταν. Για τα 500 ευρω τους επισης νορμαλ εφαρμογη. Η βαφη ομως ειδικα σε ενα σημειο που προσεξα και σιγουρα προσεξαν και οι ιδιοι δεν ηταν σε τετοια κατασταση ωστε να το στειλει σε πελατη. Και δεν ηταν σε κρυφο σημειο αλλα φατσα καρτα. Αυτο δεν δειχνει επαγγελματισμο... μα τι λες τωρα ρε δημητρη??? τι σχεση εχει το οτι ειμαι μοντ? δλδ δεν πρεπει να λεω αυτο που πιστευω γιατι ειμαι μοντ και μπορει να σε στεναχωρισω δλδ? συμφωνα με αυτα που εγραψε ο αδερφος σου ηξερε απο πριν οτι θα του πω αυτο που του ειπα... και δεν ειναι και παραλογο ... εχουμε πει τοσες φορες οτι ειναι φθηνιαρικα πλαστικα με κοστος 500ε ( που για εμενα το κοστος ειναι 300$ και δεν πρεπει να υπολογιζουμε τα μεταφορικα γιατι δεν βαζει λεφτα στην τσεπη απο τα μεταφορικα ο κινεζος) οταν λοιπον εχω γραψει τοσες φορες (αλλα και αλλα παιδια) οτι η βαφη δεν ειναι καλη , οτι η εφαρμογη δεν ειναι καλη , οτι δεν τα προσεχει οσο θα επρεπε ,αλλα τι να κανουμε με αυτα που πληρωνουμε μην εχουμε πολλες απαιτησεις και μετα ο αδερφος σου ας πουμε "παραπονιετε" για αυτα που του ειχα πει απο πριν ... εχεις καμια ιδεα ποσο κοστιζει να πας σε ενα βαφεα να σου βαψει το μηχανακι? ειναι περισοτερα απο αυτα που πληρωσε ο γιαννης για πλαστικα + βαφη ..... ε δεν ειναι λιγο παραλογο λοιπον μετα να εχει "παραπονα" ? μεγαλα παιδια ειμαστε οπως λες και εσυ και ξερουμε ολοι την εκφραση "οτι πληρωνεις περνεις " ξερεις ποσο κοστιζει ενα σετ μετριας ποιοτητας πολυεστερικα?? και ειναι και αβαφα ..... και σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να μπαινεις στο φορουμ και απλα να διαβαζεις και να μην γραφεις ....αλλα δεν καταλαβενω τι εχει η σταση μου ρε δημητρη? δεν συμφωνω μαζι σου σε κατι και το γραφω ,οχι δεν μου αρεσουν οι αποψεις σου μην μπερδευεις το ενα με το αλλο ... εξαλλου δεν συμφωνισα μαζι σου στο θεμα του μεταχειρισμενου και στα χλμ που θα επρεπε να εχει που αλλου σας εχω κατακρινει δλδ? μου εχεις κανει κατι ? γιατι να σε εχω στο ματι δλδ???ισα ισα που νομιζω οτι οταν εχει χραστει την γνωμη μου ο αδερφος σου παντα προσπαθησα να τον βοηθησω οσο πιο γρηγορα μπορουσα και οσο πιο φιλικα μπορουσα ... καλημερες μας και καλη μας εβδομαδα.... | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|