Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2

Πήγαινε κάτω 
+96
DrIoannis
Billis 1340
KoSToM
diam
XRISTOS K8
REPTIL3
asphyx
breakdancer
krosfala
gat0s
Pardalo_Katsiki
FLASKAS
petros67
drakos j.
amstaff
george k6
Tasos k8
[alex]
achilles_r
fatsas k5
bonepeeler
panikas
bagos
Georgio
skizotix
Hlektrologos
giannis_suzuki
zed660
kapnias
jim_pap
theatiss
Darksoul
Zuki
Leroy
ΓρηγόρηςΚ2
spiros1100
noodles
ghost
georgeIII
Schumi
Gixxerm@n
gsxrk71000
totoulis
frozen
Petros-K5
maikstain
spastos
mitsos
Nitoras
Chrisk6
nktr
sxlogo
rsv4aprc
gphellas
giannisp
topetwrx
nikosRR
gabri
ENDURASX
fotis_rizla
κολτρέϊν
gsxr power k8
louk6
vd
christ-r
cursed2
platonas
brwmogazos
Vortex
Vasilis Bourlokas
mistiriodis_tsantakias
tsasbi
cpantelo
nasos-v
kontos 750
Painterz
k8 600 kk
T.R.E
kentaurosk8
Miou
AggelosK8
kostaskr6
teo46
No Fear
Aristosk8
ripper
Black Eagle
kouzinas
magfaria
Sotoner
demk6
giannisK6
GIXXERAKIAS
boutser
Antonios_gsxr
noname2142
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 12:45

kostaskr6 έγραψε:
επιτελους μπορεσα να βγαλω φοτο το μωρο μου κ να τις ανεβασω να τις δειτε
περιμενω θετικα η κ αρνητικα σχολια απο ολους.
επιδει το μεσημερη φευγω δεν ξερω ποτε θα ειμαι σε ιντερνετ να απαντησω αλλα κατι θα κανω Very Happy

Ωραίο έγινε,βάλε και τα αυτοκολλητάκια να ολοκληρωθεί... cheers Δυστυχώς βέβαια για εσένα το χρώμα δεν σε κάνει πιο γρήγορο... :P :P
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

Άντρας Όνομα: : Δημοσθενης
Τόπος : Κολωνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης
Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 13:08

Πολυ ομορφο κωστα να χαιρεσαι το πιπινι,σεκαμια 15αρια μερες θα βαψω και το δικο μου
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 13:13

Ωραίο το χρώμα δεν λέω και η βαφή άψογη! Άλλα ρε δημογέροντα δεν έπαιρνες κατευθείαν το ΚΤΜ νά τελειώνεις? fafoutis fafoutis
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 13:14

Miou έγραψε:
brwmogazos έγραψε:
Miou έγραψε:
No Fear έγραψε:
Jester έγραψε:
Βασικα κ εγω 460 εδωσα αλλα ειχαν γαματη επαφη και το χρωμα ηταν κομπλε. Τι να πω.Τυχαινει;
Η μπογια ειχε τρεξει σε μερικα σημεια,το βερνικι θα μπορουσε να ειναι παραπανω,εφαρμογη δυσκολη κτλ.Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ισαξια με τα εργοστασιακα,λογικο βεβαια οσον αφορα το κοστος τους.Δεν λεω πως ειναι αχρηστα,απλα θα μπορουσαν να ειναι λιγο καλυτερα.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .......

ελεος δλδ 300ε τα εχεις πληρωσει τα πλαστικα ποσο καλυτερα θελεις να ειναι ?????

Ρε συ Αλεξ στο ματι μας εχεις βαλει τελευταια? Οτι γραψω εγω η ο No fear παντα το κατακρινεις. Κανε ενα roll back και δες τι εχεις απαντησει στα ποστ μας τον τελευταιο καιρο και πες μου αν εχω αδικο. Μεγαλα παιδια ειμαστε. Αν δεν κολλαμε στο gixxer.gr ανετα γινομαστε κουρτινακιδες, μη ενεργα μελη και θα διαβαζουμε μονο. Ειμαι και εγω mod σε φορουμ, αλλα τετοια σταση δεν κραταω προς τα μελη μας ακομα και αν δεν μου αρεσουν οι αποψεις τους.

Επι του θεματος...Μεσω ενος φορουμ ανταλλασουμε αποψεις-γνωμες-εμπειριες ωστε τα μελη μας να μην γινονται δοκιμαστες καθε after market εξαρτηματος. Οταν διαβαζεις οτι εχουν γματη εφαρμογη και βαφη κτλπ, περιμενεις κατι αναλογο. Στην προκειμενη περιπτωση γματη εφαρμογη δεν ειχαν. Ικανοποιητικη ναι ηταν. Για τα 500 ευρω τους επισης νορμαλ εφαρμογη. Η βαφη ομως ειδικα σε ενα σημειο που προσεξα και σιγουρα προσεξαν και οι ιδιοι δεν ηταν σε τετοια κατασταση ωστε να το στειλει σε πελατη. Και δεν ηταν σε κρυφο σημειο αλλα φατσα καρτα. Αυτο δεν δειχνει επαγγελματισμο...

μα τι λες τωρα ρε δημητρη??? τι σχεση εχει το οτι ειμαι μοντ? δλδ δεν πρεπει να λεω αυτο που πιστευω γιατι ειμαι μοντ και μπορει να σε στεναχωρισω δλδ?
συμφωνα με αυτα που εγραψε ο αδερφος σου ηξερε απο πριν οτι θα του πω αυτο που του ειπα... και δεν ειναι και παραλογο ... εχουμε πει τοσες φορες οτι ειναι φθηνιαρικα πλαστικα με κοστος 500ε ( που για εμενα το κοστος ειναι 300$ και δεν πρεπει να υπολογιζουμε τα μεταφορικα γιατι δεν βαζει λεφτα στην τσεπη απο τα μεταφορικα ο κινεζος)
οταν λοιπον εχω γραψει τοσες φορες (αλλα και αλλα παιδια) οτι η βαφη δεν ειναι καλη , οτι η εφαρμογη δεν ειναι καλη , οτι δεν τα προσεχει οσο θα επρεπε ,αλλα τι να κανουμε με αυτα που πληρωνουμε μην εχουμε πολλες απαιτησεις και μετα ο αδερφος σου ας πουμε "παραπονιετε" για αυτα που του ειχα πει απο πριν ...
εχεις καμια ιδεα ποσο κοστιζει να πας σε ενα βαφεα να σου βαψει το μηχανακι? ειναι περισοτερα απο αυτα που πληρωσε ο γιαννης για πλαστικα + βαφη ..... ε δεν ειναι λιγο παραλογο λοιπον μετα να εχει "παραπονα" ?
μεγαλα παιδια ειμαστε οπως λες και εσυ και ξερουμε ολοι την εκφραση "οτι πληρωνεις περνεις "
ξερεις ποσο κοστιζει ενα σετ μετριας ποιοτητας πολυεστερικα?? και ειναι και αβαφα .....

και σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να μπαινεις στο φορουμ και απλα να διαβαζεις και να μην γραφεις ....αλλα δεν καταλαβενω τι εχει η σταση μου ρε δημητρη? δεν συμφωνω μαζι σου σε κατι και το γραφω ,οχι δεν μου αρεσουν οι αποψεις σου μην μπερδευεις το ενα με το αλλο ...
εξαλλου δεν συμφωνισα μαζι σου στο θεμα του μεταχειρισμενου και στα χλμ που θα επρεπε να εχει που αλλου σας εχω κατακρινει δλδ? μου εχεις κανει κατι ? γιατι να σε εχω στο ματι δλδ???ισα ισα που νομιζω οτι οταν εχει χραστει την γνωμη μου ο αδερφος σου παντα προσπαθησα να τον βοηθησω οσο πιο γρηγορα μπορουσα και οσο πιο φιλικα μπορουσα ...

καλημερες μας και καλη μας εβδομαδα.... beer beer beer

Θεωρώ οτι με έχεις βάλει στο μάτι γιατι η νταλίκα μου χωράει άνετα 2 γκομενάκια στο πίσω σελάκι αποτι το δικό σου :P
Περαν της πλάκας τώρα, δεν παρεξηγιέμαι. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα σου έστελνα pm. Δέν ανέφερα οτι εσύ ισχυρίζεσαι πως τα πλαστικά ειναι super. Απλά με αυτά που διαβάζει κανείς εδώ διαμορφώνει άποψη. Όταν λοιπόν διαβάζεις πως τα πλαστικά είναι super και εφαρμόζουν σωστά και πατάς την μπανανόφλουδα μετά, όσο νάναι απογοητεύεσαι. Φαντάσου οτι για τα δικά μου γούστα θα δυσκολευόμουν να αποφασίσω να τα αλλάξω. Για τα λεφτά τους συμφωνώ οτι δεν μπορεις να έχεις πολλές απαιτήσεις. Ομως δεν θιξαμε αυτο το θέμα, αλλα οτι διαβαζουμε οτι ειναι super ενω στην πραγματικότητα ειναι απλα ΟΚ... Wink
Εξου και το σχολιο μου για την στάση σου. rider

kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 13:19

GIXXERAKIAS έγραψε:
Ωραίο το χρώμα δεν λέω και η βαφή άψογη! Άλλα ρε δημογέροντα δεν έπαιρνες κατευθείαν το ΚΤΜ νά τελειώνεις? fafoutis fafoutis

+1K και απο μένα πολύ ωραίο έγινε. Το χρώμα δεν είναι ΚΤΜ αλλά κάτι άλλο που αρχίζει απο Κ...... ssss ssss ssss
cursed2
Normal gixxer
Normal gixxer
cursed2

Άντρας Όνομα: : Ιωαννης
Τόπος : Αιγαλεω-Καλιφορνια
Αριθμός μηνυμάτων : 78
Αγωνιζόμενος : Ναι
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 13:33

GIXXERAKIAS έγραψε:

lol!
christ-r
Adv. gixxer
Adv. gixxer
christ-r

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 439
Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες!
Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 13:43

Θα πηρε κανα αλογο του κωστα...τοσο πορτοκαλι της Kawasaki επεσε πανω στο μηχανακι!!! αχχαχαχαχαχαχαχα
http://www.kawasaki-bikers.gr
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 15:42

Αλεξανδρε,δεν ειναι τι γραφεις,αλλα πως το γραφεις!
Οταν μου γραφεις με κεφαλαια,ειναι σαν να φωναζεις,και απο οτι εχω δει εχεις κανει και παρατηρηση για κεφαλαια,τωρα γιατι γραφεις εσυ με κεφαλαια,μπορεις να μου το εξηγησεις?
Εχεις σκεφτει πως μου φαινεται εμενα οταν το διαβαζω?
Επισης μου γραφεις ''ελεος'',για ποιον λογο?Τοσο πολυ αγανακτησες με τα γραφομενα μου?Διαβασες προσεκτικα τι εγραψα ή το περασες στα γρηγορα και εβγαλες το συμπερασμα πως εβγαλα τα πλαστικα αχρηστα?
Εισαι πολυ καλος ανθρωπος,με εχεις βοηθησει σε οτι σε εχω ρωτησει και σε εχω ευχαριστησει παντοτε για αυτο.Δειχνεις ενδιαφερον και πως ειλικρινα νοιαζεσαι,το απεδειξες με την σταση σου στο track day.
Απο χθες σκεφτομαι ξανα και ξανα,προσπαθω να βρω αν εκανα καπου κατι κακο.
Προσωπικα πιστευω πως ο καθενας εχει την αποψη του και ακομα και αν ειναι αντιθετη με την δικη μας,θα πρεπει να ειναι σεβαστη και αξια λογου.
Διαφορετικα δεν θα συζητουσαμε ανα παρεες και θα περιοριζομασταν ειτε στην δικη μας αποψη ειτε ενος αλλου εμπιστου για εμας ατομου.
Δεν υπαρχει λογος να εχω διαφορετικη αποψη με καποιον αλλο ανθρωπο και ταυτοχρονα να υπερασπιζομαι με σθενος την αποψη μου,δεν ειναι λυση για να παμε ετσι μπροστα και ουτε θα με κανει καλυτερο ανθρωπο.
Οπως ειπε και ο Δημητρης,αν ενοχλουμε τον χωρο,γιατι λυπαμαι αλλα ετσι το εκλαμβανω σε μερικες περιπτωσεις,να αποχωρησουμε.
Εχω την εντυπωση πως εως τωρα εχω δειξει ποιος ειμαι,ειτε με τα γραφομενα μου,ειτε απο κοντα,εστω και την μια φορα που βρεθηκαμε μαζι στην πιστα.
Ξερεις πολυ καλα πως αν νοιωσω πως εκανα κατι λαθος,εστω και χωρις να το κανω σκοπιμα,θα ζητησω συγνωμη με ειλικρινεια και το εχω ηδη κανει.
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 16:35

Κωστα αγορινα μου το μηχανακι ειναι σκετη κ@βλα!

Το μονο που θα εβαζα εγω στα πλαΐνα πλαστικα που ειναι μαυρα καποιες πορτοκαλι πινελιες. flower

Παντως συνδιασμος χρωματος τα σπαει!!!
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 06 Αυγ 2012, 17:34

Εμ δεν μου θελατε 600αρακι αντε το πολυ 750!

Παιδια εμενα παντως οπως ειπε και ο Πλατωνας και οσοι το εχουν δει απο κοντα δεν εχει θεματα τετοια.

Ουτε στο να κουμπωσουν τα πλαστικα παρα μονο μια (1) πατεντα ουτε στο βαψιμο.

Μαλιστα και ο μηχανικος που το παω οταν ειδε την εφαρμογη και του ειπα την τιμη ελεγε "μην το πεις ουτε του παπα".

vd
Normal gixxer
Normal gixxer
vd

Άντρας Όνομα: : BΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΟΥ
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 269
Αγωνιζόμενος : ΚΑΠΟΤΕ
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 07 Αυγ 2012, 09:46

μπορεις να βαλης τωρα αυτοκολλητα με τρια KKK
http://www.motovd.gr
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 07 Αυγ 2012, 14:04

T.R.E έγραψε:
kostaskr6 έγραψε:
επιτελους μπορεσα να βγαλω φοτο το μωρο μου κ να τις ανεβασω να τις δειτε
περιμενω θετικα η κ αρνητικα σχολια απο ολους.
επιδει το μεσημερη φευγω δεν ξερω ποτε θα ειμαι σε ιντερνετ να απαντησω αλλα κατι θα κανω Very Happy

Ωραίο έγινε,βάλε και τα αυτοκολλητάκια να ολοκληρωθεί... cheers Δυστυχώς βέβαια για εσένα το χρώμα δεν σε κάνει πιο γρήγορο... :P :P

ειμαι γρηγορος δεν χριαζομε το χρωμα coool
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 07 Αυγ 2012, 14:07

vd έγραψε:
μπορεις να βαλης τωρα αυτοκολλητα με τρια KKK

τι εννοει ο ποιητης scratch scratch scratch scratch
vd
Normal gixxer
Normal gixxer
vd

Άντρας Όνομα: : BΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΟΥ
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 269
Αγωνιζόμενος : ΚΑΠΟΤΕ
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 07 Αυγ 2012, 14:57

K K K
Kωστας Κawasaki Ktm
http://www.motovd.gr
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 09 Αυγ 2012, 15:45

vd έγραψε:
K K K
Kωστας Κawasaki Ktm

xaxa xaxa xaxa
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 14 Αυγ 2012, 19:20

Mιας και βρηκα ελευθερο χρονο,αυτο ειναι το καινουργιο μου κουστουμι.
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 02082012905.th[/img]
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 02082012904.th[/img]
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 02082012903.th[/img]
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 02082012902.th[/img]
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 02082012901.th[/img]
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 02082012900.th[/img]
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 02082012899.th[/img]
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 02082012898.th[/img]
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 14 Αυγ 2012, 21:32

πολυ ωραιο!!!!!! πο πο!!!! απο την οχτμαρτ ειναι??
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 14 Αυγ 2012, 22:01

Ναι Γιαννη,απο εκει ειναι.Τους εστειλα φωτογραφιες,logos και το εφτιαξαν.
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 15 Αυγ 2012, 00:02

mprabo πολυ ομορφο!!!!!!
gsxr power k8
Normal gixxer
Normal gixxer
gsxr power k8

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 15 Αυγ 2012, 04:21

τέλειο, μπράβο....!
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 15 Αυγ 2012, 07:28

Ναστε καλα παλικαρια!
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 15 Αυγ 2012, 19:05

πανεμορφο ειναι, να το χαιρεσαι.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 16 Αυγ 2012, 21:42

No Fear έγραψε:
Ναι Γιαννη,απο εκει ειναι.Τους εστειλα φωτογραφιες,logos και το εφτιαξαν.

πολυ ομορφο εγινε.... οχι οτι ηταν ασχημο πριν ....αλλ α τωρα ειναι καλυτερο...
okk okk
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 17 Αυγ 2012, 10:01

μεγιες ρε αντε και καλοστριφτο το εργαλειο !
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 17 Αυγ 2012, 11:47

Ευχαριστω πολυ παιδια!
Περιμενω πως και πως να διοργανωσουμε το επομενο μας track day να περασουμε ξανα ομορφα!!!
Τα μονα που θελω να φτιαξω ακομα,ειναι να περασω τα σωληνακια υψηλης και να φτιαξω αλλο λαμακι για την βαση της πινακιδας γιατι τωρα εχω βαλει ενα προσθετο για να γυριζει τοσο πολυ ωστε να μην φαινεται.

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com