| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|
+96DrIoannis Billis 1340 KoSToM diam XRISTOS K8 REPTIL3 asphyx breakdancer krosfala gat0s Pardalo_Katsiki FLASKAS petros67 drakos j. amstaff george k6 Tasos k8 [alex] achilles_r fatsas k5 bonepeeler panikas bagos Georgio skizotix Hlektrologos giannis_suzuki zed660 kapnias jim_pap theatiss Darksoul Zuki Leroy ΓρηγόρηςΚ2 spiros1100 noodles ghost georgeIII Schumi Gixxerm@n gsxrk71000 totoulis frozen Petros-K5 maikstain spastos mitsos Nitoras Chrisk6 nktr sxlogo rsv4aprc gphellas giannisp topetwrx nikosRR gabri ENDURASX fotis_rizla κολτρέϊν gsxr power k8 louk6 vd christ-r cursed2 platonas brwmogazos Vortex Vasilis Bourlokas mistiriodis_tsantakias tsasbi cpantelo nasos-v kontos 750 Painterz k8 600 kk T.R.E kentaurosk8 Miou AggelosK8 kostaskr6 teo46 No Fear Aristosk8 ripper Black Eagle kouzinas magfaria Sotoner demk6 giannisK6 GIXXERAKIAS boutser Antonios_gsxr noname2142 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 12:45 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- επιτελους μπορεσα να βγαλω φοτο το μωρο μου κ να τις ανεβασω να τις δειτε
περιμενω θετικα η κ αρνητικα σχολια απο ολους. επιδει το μεσημερη φευγω δεν ξερω ποτε θα ειμαι σε ιντερνετ να απαντησω αλλα κατι θα κανω
Ωραίο έγινε,βάλε και τα αυτοκολλητάκια να ολοκληρωθεί... Δυστυχώς βέβαια για εσένα το χρώμα δεν σε κάνει πιο γρήγορο... :P :P | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 13:08 | |
| Πολυ ομορφο κωστα να χαιρεσαι το πιπινι,σεκαμια 15αρια μερες θα βαψω και το δικο μου | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| |
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 13:14 | |
| - Miou έγραψε:
- brwmogazos έγραψε:
- Miou έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- Jester έγραψε:
- Βασικα κ εγω 460 εδωσα αλλα ειχαν γαματη επαφη και το χρωμα ηταν κομπλε. Τι να πω.Τυχαινει;
Η μπογια ειχε τρεξει σε μερικα σημεια,το βερνικι θα μπορουσε να ειναι παραπανω,εφαρμογη δυσκολη κτλ.Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ισαξια με τα εργοστασιακα,λογικο βεβαια οσον αφορα το κοστος τους.Δεν λεω πως ειναι αχρηστα,απλα θα μπορουσαν να ειναι λιγο καλυτερα.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .......
ελεος δλδ 300ε τα εχεις πληρωσει τα πλαστικα ποσο καλυτερα θελεις να ειναι ????? Ρε συ Αλεξ στο ματι μας εχεις βαλει τελευταια? Οτι γραψω εγω η ο No fear παντα το κατακρινεις. Κανε ενα roll back και δες τι εχεις απαντησει στα ποστ μας τον τελευταιο καιρο και πες μου αν εχω αδικο. Μεγαλα παιδια ειμαστε. Αν δεν κολλαμε στο gixxer.gr ανετα γινομαστε κουρτινακιδες, μη ενεργα μελη και θα διαβαζουμε μονο. Ειμαι και εγω mod σε φορουμ, αλλα τετοια σταση δεν κραταω προς τα μελη μας ακομα και αν δεν μου αρεσουν οι αποψεις τους.
Επι του θεματος...Μεσω ενος φορουμ ανταλλασουμε αποψεις-γνωμες-εμπειριες ωστε τα μελη μας να μην γινονται δοκιμαστες καθε after market εξαρτηματος. Οταν διαβαζεις οτι εχουν γματη εφαρμογη και βαφη κτλπ, περιμενεις κατι αναλογο. Στην προκειμενη περιπτωση γματη εφαρμογη δεν ειχαν. Ικανοποιητικη ναι ηταν. Για τα 500 ευρω τους επισης νορμαλ εφαρμογη. Η βαφη ομως ειδικα σε ενα σημειο που προσεξα και σιγουρα προσεξαν και οι ιδιοι δεν ηταν σε τετοια κατασταση ωστε να το στειλει σε πελατη. Και δεν ηταν σε κρυφο σημειο αλλα φατσα καρτα. Αυτο δεν δειχνει επαγγελματισμο...
μα τι λες τωρα ρε δημητρη??? τι σχεση εχει το οτι ειμαι μοντ? δλδ δεν πρεπει να λεω αυτο που πιστευω γιατι ειμαι μοντ και μπορει να σε στεναχωρισω δλδ? συμφωνα με αυτα που εγραψε ο αδερφος σου ηξερε απο πριν οτι θα του πω αυτο που του ειπα... και δεν ειναι και παραλογο ... εχουμε πει τοσες φορες οτι ειναι φθηνιαρικα πλαστικα με κοστος 500ε ( που για εμενα το κοστος ειναι 300$ και δεν πρεπει να υπολογιζουμε τα μεταφορικα γιατι δεν βαζει λεφτα στην τσεπη απο τα μεταφορικα ο κινεζος) οταν λοιπον εχω γραψει τοσες φορες (αλλα και αλλα παιδια) οτι η βαφη δεν ειναι καλη , οτι η εφαρμογη δεν ειναι καλη , οτι δεν τα προσεχει οσο θα επρεπε ,αλλα τι να κανουμε με αυτα που πληρωνουμε μην εχουμε πολλες απαιτησεις και μετα ο αδερφος σου ας πουμε "παραπονιετε" για αυτα που του ειχα πει απο πριν ... εχεις καμια ιδεα ποσο κοστιζει να πας σε ενα βαφεα να σου βαψει το μηχανακι? ειναι περισοτερα απο αυτα που πληρωσε ο γιαννης για πλαστικα + βαφη ..... ε δεν ειναι λιγο παραλογο λοιπον μετα να εχει "παραπονα" ? μεγαλα παιδια ειμαστε οπως λες και εσυ και ξερουμε ολοι την εκφραση "οτι πληρωνεις περνεις " ξερεις ποσο κοστιζει ενα σετ μετριας ποιοτητας πολυεστερικα?? και ειναι και αβαφα .....
και σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να μπαινεις στο φορουμ και απλα να διαβαζεις και να μην γραφεις ....αλλα δεν καταλαβενω τι εχει η σταση μου ρε δημητρη? δεν συμφωνω μαζι σου σε κατι και το γραφω ,οχι δεν μου αρεσουν οι αποψεις σου μην μπερδευεις το ενα με το αλλο ... εξαλλου δεν συμφωνισα μαζι σου στο θεμα του μεταχειρισμενου και στα χλμ που θα επρεπε να εχει που αλλου σας εχω κατακρινει δλδ? μου εχεις κανει κατι ? γιατι να σε εχω στο ματι δλδ???ισα ισα που νομιζω οτι οταν εχει χραστει την γνωμη μου ο αδερφος σου παντα προσπαθησα να τον βοηθησω οσο πιο γρηγορα μπορουσα και οσο πιο φιλικα μπορουσα ...
καλημερες μας και καλη μας εβδομαδα....
Θεωρώ οτι με έχεις βάλει στο μάτι γιατι η νταλίκα μου χωράει άνετα 2 γκομενάκια στο πίσω σελάκι αποτι το δικό σου :P Περαν της πλάκας τώρα, δεν παρεξηγιέμαι. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα σου έστελνα pm. Δέν ανέφερα οτι εσύ ισχυρίζεσαι πως τα πλαστικά ειναι super. Απλά με αυτά που διαβάζει κανείς εδώ διαμορφώνει άποψη. Όταν λοιπόν διαβάζεις πως τα πλαστικά είναι super και εφαρμόζουν σωστά και πατάς την μπανανόφλουδα μετά, όσο νάναι απογοητεύεσαι. Φαντάσου οτι για τα δικά μου γούστα θα δυσκολευόμουν να αποφασίσω να τα αλλάξω. Για τα λεφτά τους συμφωνώ οτι δεν μπορεις να έχεις πολλές απαιτήσεις. Ομως δεν θιξαμε αυτο το θέμα, αλλα οτι διαβαζουμε οτι ειναι super ενω στην πραγματικότητα ειναι απλα ΟΚ... Εξου και το σχολιο μου για την στάση σου. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 13:19 | |
| | |
|
| |
cursed2 Normal gixxer
Όνομα: : Ιωαννης Τόπος : Αιγαλεω-Καλιφορνια Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 78 Αγωνιζόμενος : Ναι Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 13:33 | |
| | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 13:43 | |
| Θα πηρε κανα αλογο του κωστα...τοσο πορτοκαλι της Kawasaki επεσε πανω στο μηχανακι!!! αχχαχαχαχαχαχαχα | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 15:42 | |
| Αλεξανδρε,δεν ειναι τι γραφεις,αλλα πως το γραφεις! Οταν μου γραφεις με κεφαλαια,ειναι σαν να φωναζεις,και απο οτι εχω δει εχεις κανει και παρατηρηση για κεφαλαια,τωρα γιατι γραφεις εσυ με κεφαλαια,μπορεις να μου το εξηγησεις? Εχεις σκεφτει πως μου φαινεται εμενα οταν το διαβαζω? Επισης μου γραφεις ''ελεος'',για ποιον λογο?Τοσο πολυ αγανακτησες με τα γραφομενα μου?Διαβασες προσεκτικα τι εγραψα ή το περασες στα γρηγορα και εβγαλες το συμπερασμα πως εβγαλα τα πλαστικα αχρηστα? Εισαι πολυ καλος ανθρωπος,με εχεις βοηθησει σε οτι σε εχω ρωτησει και σε εχω ευχαριστησει παντοτε για αυτο.Δειχνεις ενδιαφερον και πως ειλικρινα νοιαζεσαι,το απεδειξες με την σταση σου στο track day. Απο χθες σκεφτομαι ξανα και ξανα,προσπαθω να βρω αν εκανα καπου κατι κακο. Προσωπικα πιστευω πως ο καθενας εχει την αποψη του και ακομα και αν ειναι αντιθετη με την δικη μας,θα πρεπει να ειναι σεβαστη και αξια λογου. Διαφορετικα δεν θα συζητουσαμε ανα παρεες και θα περιοριζομασταν ειτε στην δικη μας αποψη ειτε ενος αλλου εμπιστου για εμας ατομου. Δεν υπαρχει λογος να εχω διαφορετικη αποψη με καποιον αλλο ανθρωπο και ταυτοχρονα να υπερασπιζομαι με σθενος την αποψη μου,δεν ειναι λυση για να παμε ετσι μπροστα και ουτε θα με κανει καλυτερο ανθρωπο. Οπως ειπε και ο Δημητρης,αν ενοχλουμε τον χωρο,γιατι λυπαμαι αλλα ετσι το εκλαμβανω σε μερικες περιπτωσεις,να αποχωρησουμε. Εχω την εντυπωση πως εως τωρα εχω δειξει ποιος ειμαι,ειτε με τα γραφομενα μου,ειτε απο κοντα,εστω και την μια φορα που βρεθηκαμε μαζι στην πιστα. Ξερεις πολυ καλα πως αν νοιωσω πως εκανα κατι λαθος,εστω και χωρις να το κανω σκοπιμα,θα ζητησω συγνωμη με ειλικρινεια και το εχω ηδη κανει.
| |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 16:35 | |
| Κωστα αγορινα μου το μηχανακι ειναι σκετη κ@βλα! Το μονο που θα εβαζα εγω στα πλαΐνα πλαστικα που ειναι μαυρα καποιες πορτοκαλι πινελιες. Παντως συνδιασμος χρωματος τα σπαει!!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Αυγ 2012, 17:34 | |
| Εμ δεν μου θελατε 600αρακι αντε το πολυ 750!
Παιδια εμενα παντως οπως ειπε και ο Πλατωνας και οσοι το εχουν δει απο κοντα δεν εχει θεματα τετοια.
Ουτε στο να κουμπωσουν τα πλαστικα παρα μονο μια (1) πατεντα ουτε στο βαψιμο.
Μαλιστα και ο μηχανικος που το παω οταν ειδε την εφαρμογη και του ειπα την τιμη ελεγε "μην το πεις ουτε του παπα".
| |
|
| |
vd Normal gixxer
Όνομα: : BΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ Ηλικία : 63 Αριθμός μηνυμάτων : 269 Αγωνιζόμενος : ΚΑΠΟΤΕ Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Αυγ 2012, 09:46 | |
| μπορεις να βαλης τωρα αυτοκολλητα με τρια KKK | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Αυγ 2012, 14:04 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Αυγ 2012, 14:07 | |
| | |
|
| |
vd Normal gixxer
Όνομα: : BΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ Ηλικία : 63 Αριθμός μηνυμάτων : 269 Αγωνιζόμενος : ΚΑΠΟΤΕ Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Αυγ 2012, 14:57 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 09 Αυγ 2012, 15:45 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Αυγ 2012, 19:20 | |
| Mιας και βρηκα ελευθερο χρονο,αυτο ειναι το καινουργιο μου κουστουμι. [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Αυγ 2012, 21:32 | |
| πολυ ωραιο!!!!!! πο πο!!!! απο την οχτμαρτ ειναι?? | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Αυγ 2012, 22:01 | |
| Ναι Γιαννη,απο εκει ειναι.Τους εστειλα φωτογραφιες,logos και το εφτιαξαν. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 15 Αυγ 2012, 00:02 | |
| πολυ ομορφο!!!!!! | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 15 Αυγ 2012, 04:21 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 15 Αυγ 2012, 07:28 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 15 Αυγ 2012, 19:05 | |
| πανεμορφο ειναι, να το χαιρεσαι. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 16 Αυγ 2012, 21:42 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 17 Αυγ 2012, 10:01 | |
| μεγιες ρε αντε και καλοστριφτο το εργαλειο ! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 17 Αυγ 2012, 11:47 | |
| Ευχαριστω πολυ παιδια! Περιμενω πως και πως να διοργανωσουμε το επομενο μας track day να περασουμε ξανα ομορφα!!! Τα μονα που θελω να φτιαξω ακομα,ειναι να περασω τα σωληνακια υψηλης και να φτιαξω αλλο λαμακι για την βαση της πινακιδας γιατι τωρα εχω βαλει ενα προσθετο για να γυριζει τοσο πολυ ωστε να μην φαινεται. | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|