| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|
+96DrIoannis Billis 1340 KoSToM diam XRISTOS K8 REPTIL3 asphyx breakdancer krosfala gat0s Pardalo_Katsiki FLASKAS petros67 drakos j. amstaff george k6 Tasos k8 [alex] achilles_r fatsas k5 bonepeeler panikas bagos Georgio skizotix Hlektrologos giannis_suzuki zed660 kapnias jim_pap theatiss Darksoul Zuki Leroy ΓρηγόρηςΚ2 spiros1100 noodles ghost georgeIII Schumi Gixxerm@n gsxrk71000 totoulis frozen Petros-K5 maikstain spastos mitsos Nitoras Chrisk6 nktr sxlogo rsv4aprc gphellas giannisp topetwrx nikosRR gabri ENDURASX fotis_rizla κολτρέϊν gsxr power k8 louk6 vd christ-r cursed2 platonas brwmogazos Vortex Vasilis Bourlokas mistiriodis_tsantakias tsasbi cpantelo nasos-v kontos 750 Painterz k8 600 kk T.R.E kentaurosk8 Miou AggelosK8 kostaskr6 teo46 No Fear Aristosk8 ripper Black Eagle kouzinas magfaria Sotoner demk6 giannisK6 GIXXERAKIAS boutser Antonios_gsxr noname2142 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 09 Νοε 2012, 14:10 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- GIXXERAKIAS έγραψε:
- Επιτέλους εγώ σήμερα έβαλα λάστιχα μετά από τρία χρόνια....όταν τα ξεζανταρε φάνηκε το πόσο χάλια ήταν.
Καλά ρε 3 χρόνια και εσύ :?: Ποιά έβαλες, τιμούλα και πού :?: Έβαλα τα Dunlop 211 Gp Racer με 280 ευρώ σε 200-55 Νικόλα από τον Ψυχογιό. Γιώργη εν έχει μείνει φράγκο...τι πάρτι ρέ?Μόνο από τις μπύρες που θα πιείτε εσείς πάει το μεροκάματο. | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 09 Νοε 2012, 14:11 | |
| ε μλκα μια φορα στα 3 χρονια!!! δεν το κανεις καθε μερα!!! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 09 Νοε 2012, 14:50 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Έβαλα τα Dunlop 211 Gp Racer με 280 ευρώ σε 200-55 Νικόλα από τον Ψυχογιό.
Ωραίος :!: Άντε έτοιμος για πίστα :!: | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 09 Νοε 2012, 15:01 | |
| - Painterz έγραψε:
- ε μλκα μια φορα στα 3 χρονια!!! δεν το κανεις καθε μερα!!!
Γι αυτο κανω τρια χρόνια να βάλω λάστιχα...μαζεύω λεφτά με πολύ ιδρώτα. | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 09 Νοε 2012, 15:26 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
Έβαλα τα Dunlop 211 Gp Racer με 280 ευρώ σε 200-55 Νικόλα από τον Ψυχογιό.
Γιώργη εν έχει μείνει φράγκο...τι πάρτι ρέ?Μόνο από τις μπύρες που θα πιείτε εσείς πάει το μεροκάματο. γιατι εβαλες 200αρι προφιλ ρε ? δεν νομιζω να φτανει το μεροκαματο για τις μπυρες.......βαλε το βδομαδιατικο και βλεπουμε !!! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 09 Νοε 2012, 16:00 | |
| Γιατί εγώ είμαι παγκόσμιος αγορίνα μου...με τέτοιες κλίσεις χρειάζεσαι το 200αρι προφίλ. (ειδικά μετά από τόσο καιρό άπιστος να σώσει τυχόν μλκίες ) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 09 Νοε 2012, 16:06 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- GIXXERAKIAS έγραψε:
Έβαλα τα Dunlop 211 Gp Racer με 280 ευρώ σε 200-55 Νικόλα από τον Ψυχογιό.
Γιώργη εν έχει μείνει φράγκο...τι πάρτι ρέ?Μόνο από τις μπύρες που θα πιείτε εσείς πάει το μεροκάματο. γιατι εβαλες 200αρι προφιλ ρε ? δεν νομιζω να φτανει το μεροκαματο για τις μπυρες.......βαλε το βδομαδιατικο και βλεπουμε !!! ρε αχρηστο τομαρι το 55 ειναι το προφιλ οχι το 200 ασχετε .... και εχουμε πει οτι αυτη ειναι η διασταση για τα ντανλοπ ... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 11 Νοε 2012, 16:31 | |
| Λοιπόν να θυμηθώ την επόμενη φορά να μην ξαναπάρω πολυεστερικά χωρίς να τα έχω τρυπήσει εγώ....μου έχει φύγει η παναγία 4 ώρες τώρα και δεν έχω ακόμα βάλει την καρινά,το αντερτειλ και τις βιδες που στηρίζουν το πάνω πολυεστερικό στο πλαίσιο γιατί η μια βάση είναι σπασμένη εντελώς (δεν την είχα δει γμτ) και η άλλη δεν ταιριάζει με την τρύπα και μου έχει αλλάξει τα φώτα λέμε..... Θέλω τρυπάνι να ανοίξω τρύπες πιο μεγάλες. Το καλό της υπόθεσης είναι βγήκε εύκολα το πειράκι από την δαγκάνα....ευτυχώς. | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 11 Νοε 2012, 19:09 | |
| Πιεσεις ταξιδιου για το track day της Τεταρτης. | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 23 Νοε 2012, 16:53 | |
| Αλλαξα λαδια και μπουζι(α). Το φιλτροκουτι για να βγει μου εσπασε τ'@ρχιδι@! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 23 Νοε 2012, 17:38 | |
| - sxlogo έγραψε:
- Αλλαξα λαδια και μπουζι(α). Το φιλτροκουτι για να βγει μου εσπασε τ'@ρχιδι@!
γιατι σε ταλαιπωρισε το φιλτρο ρε??? δεν ειχες βγαλει την μεσαια βιδα???? | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 23 Νοε 2012, 18:38 | |
| - Miou έγραψε:
- sxlogo έγραψε:
- Αλλαξα λαδια και μπουζι(α). Το φιλτροκουτι για να βγει μου εσπασε τ'@ρχιδι@!
γιατι σε ταλαιπωρισε το φιλτρο ρε??? δεν ειχες βγαλει την μεσαια βιδα???? Εχει και μεσαια βιδα???? Οχι ρε γ@μωτο! (το κατω κομματι ,ειχαν παγωσει τα λαστιχα των εισαγωγων) | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 24 Νοε 2012, 00:03 | |
| - Miou έγραψε:
- γιατι σε ταλαιπωρισε το φιλτρο ρε??? δεν ειχες βγαλει την μεσαια βιδα????
Αχαχαχαχα,που την θυμηθηκες? | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 24 Νοε 2012, 20:16 | |
| Μετά από 2,5 εβδομάδες βγήκα ξανά πονηρό ραντεβουδάκι με την ερωμένη μου!!!!!!!!!!!! Πρώτη φορά την άφησα τόσο καιρό παραπονεμένη και είχα ένα ενδοιασμό αν η μπαταρία θα ήταν ΟΚ εξαιτίας του συναγερμού που έχει, αλλά τελικά όλα ΟΚ!! Η ψυχολογία από αυτά που βιώνουμε σμπαραλιασμένη, από το νέο έτος τα χρήματα δεν θα φτάνουν ούτε για βενζίνη και είπα να κάνω την υπέρβαση.... Πήγα από Κοζάνη προς Ελασσόνα, έστριψα δεξιά για Καρυές και από εκεί Λεπτοκαρυά. 145 χιλ. ΟΛΟ στροφές μέχρι το σημείο που έκανα αναστροφή. Το κομμάτι από Καρυά προς Λεπτοκαρύα είχα να το περάσω 12 χρόνια. Είναι μια πολύ ωραία αλλά σφιχτή έως πολύ σφιχτή διαδρομή, με την μια φουρκέτα να διαδέχεται την άλλη σε δρόμο ΠΟΛΥΥΥ στενό στο κατέβασμα προς Λεπτοκαρυά. Το τοπίο αλπικό σε κάποια σημεία!!! Έπεσα για λίγο και σε ομίχλη με υγρό δρόμο, όπου και ο ρυθμός έπεσε πολύ. Πριν την Λεπτοκαρυά αναστροφή χωρίς στάση και πίσω. σύνολο 290 χιλ. σε 3 ώρες. Ήταν οι πιο πολλές ώρες που οδήγησα την μηχανή χωρίς στάση! Το πιάσιμο που θα έχω αύριο στα χέρια, αλλά και τις επόμενες μέρες θα μου θυμίζει πόσο ωραία περάσαμε οι δυο μας!!! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 24 Νοε 2012, 23:31 | |
| Παντα τετοια Αποστολε! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 25 Νοε 2012, 00:18 | |
| - No Fear έγραψε:
- Παντα τετοια Αποστολε!
Να είσαι καλά Γιάννη! Πλέον η κάθε βόλτα που κάνω νοιώθω ότι είναι η τελευταία!! ΥΓ. Τι λέει η τηλεθέρμανση στην Μεγαλόπολη;;; | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 25 Νοε 2012, 09:39 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 25 Νοε 2012, 11:22 | |
| Ειχα δουλεψει για 1 μηνα οταν την ετοιμαζαν το 2003 στο χωρο της. Που εισαι εκει?Ο αδερφος μου (brwmogazos) ειναι εκει τωρα στην καινουργια τηλεθερμανση,δεν θυμαμαι σε ποια μοναδα. Εχει ερθει για την εμπορικη λειτουργια της εγκαταστασης. Αν θες,στειλε του ενα πμ να βρεθειτε γιατι δεν την παλευει καθε ημερα μεσα στο ξενοδοχειο. Busaκιας και αυτος!!! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 25 Νοε 2012, 13:26 | |
| Είναι φυσιολογικό να είμαι πιασμένος σαν να έκανα γυμναστική μετά από την 3ωρη στριφτερή βόλτα ή κάνω κάτι λάθος;; Ειδικά οι μυς των ποδιών μου στα μπούτια και λίγο στα φτερά (ότι έχει απομείνει... ) ΥΓ. Γιάννη έχεις πμ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την topetwrx στις Κυρ 25 Νοε 2012, 13:53, 1 φορά | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 25 Νοε 2012, 13:43 | |
| Εμενα με πιανει μονο ο λαιμος στην πιστα ή σε μεγαλη βολτα. Υ.Γ. Ok Αποστολε! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 01 Ιαν 2013, 18:40 | |
| Τελικά η χρονιά μπήκε καλά για μένα!!!! 16:25 γυρνάμε σπίτι, λιακάδα έξω με 10 βαθμούς, οπότε αφού ο Άη Βασίλης δεν μου έφερε δώρο είπα να το κάνω εγώ στον εαυτό μου!!! Ντύθηκα σε χρόνο ρεκόρ και πήρα την καλή μου για ερωτική βόλτα μετά από καιρό, θέλοντας παράλληλα να δω πως δουλεύει πλέον η βελτιωμένη μου ανάρτηση μαζί με το βελτιωμένο αμορτισέρ τιμονιού! Όλα ωραία, διαπίστωσα με χαρά ότι η μέρα μεγάλωσε, μια που 17:45 που γύρισα είχε ακόμη φως και το κοντέρ φορτώθηκε με 100 χιλ. επιπλέον!!! Σε κάποια σημεία ο δρόμος είχε κάποιες στάμπες πολύ λίγης υγρασίας. Που και που σαν να ένοιωθα κάπως την πρόσφυση και τελικά το 1ο μου ανώδυνο (και μακάρι να είναι πάντα έτσι....) power slide είναι γεγονός!!!!!!!!! Δεν το επιδίωξα, μια που έως τώρα η μηχανή σε έξοδο στροφής με καλή άσφαλτο σηκώνει όλο το γκάζι με 1η ή 2α χωρίς σπιναρίσματα. Σήμερα όμως.......ήταν διαφορετικά! Σε έξοδο δεξιάς κλειστής με 2α (καμιά 70-80 χιλ. μάλλον) ο πίσω σπινάρισε στην έξοδο πολύ με τέρμα γκάζι! Έκανε ένα μικρό σπάσιμο, μείωσα αμέσως το γκάζι και όλα ΟΚ!!! Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα με τίποτε η μηχανή να είναι τόσο φιλική, στην συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον!!! Το σπάσιμο που έκανε ήταν μικρό, δεν πήρε διαστάσεις και μπορώ να πω ότι κλείδωσε σε εκείνο το σημείο.... Δεν ξέρω αν ήταν τύχη, αλλά πάντως με έφτιαξε!!!!!!!!! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 01 Ιαν 2013, 21:56 | |
| Καλη χρονια Αποστολε! Βλεπω καλα σου μπηκε!Μπραβο ρε φιλε,να την χαρεις οσο δεν παει!!! Ενιωσες για λιγο Stoner σημερα! | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 01 Ιαν 2013, 23:13 | |
| ωραίος ο Απόστολος !!! Καλά χλμ σε όλους μας | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 02 Ιαν 2013, 11:45 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Τελικά η χρονιά μπήκε καλά για μένα!!!! 16:25 γυρνάμε σπίτι, λιακάδα έξω με 10 βαθμούς, οπότε αφού ο Άη Βασίλης δεν μου έφερε δώρο είπα να το κάνω εγώ στον εαυτό μου!!! Ντύθηκα σε χρόνο ρεκόρ και πήρα την καλή μου για ερωτική βόλτα μετά από καιρό, θέλοντας παράλληλα να δω πως δουλεύει πλέον η βελτιωμένη μου ανάρτηση μαζί με το βελτιωμένο αμορτισέρ τιμονιού! Όλα ωραία, διαπίστωσα με χαρά ότι η μέρα μεγάλωσε, μια που 17:45 που γύρισα είχε ακόμη φως και το κοντέρ φορτώθηκε με 100 χιλ. επιπλέον!!!
Σε κάποια σημεία ο δρόμος είχε κάποιες στάμπες πολύ λίγης υγρασίας. Που και που σαν να ένοιωθα κάπως την πρόσφυση και τελικά το 1ο μου ανώδυνο (και μακάρι να είναι πάντα έτσι....) power slide είναι γεγονός!!!!!!!!! Δεν το επιδίωξα, μια που έως τώρα η μηχανή σε έξοδο στροφής με καλή άσφαλτο σηκώνει όλο το γκάζι με 1η ή 2α χωρίς σπιναρίσματα. Σήμερα όμως.......ήταν διαφορετικά! Σε έξοδο δεξιάς κλειστής με 2α (καμιά 70-80 χιλ. μάλλον) ο πίσω σπινάρισε στην έξοδο πολύ με τέρμα γκάζι! Έκανε ένα μικρό σπάσιμο, μείωσα αμέσως το γκάζι και όλα ΟΚ!!! Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα με τίποτε η μηχανή να είναι τόσο φιλική, στην συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον!!! Το σπάσιμο που έκανε ήταν μικρό, δεν πήρε διαστάσεις και μπορώ να πω ότι κλείδωσε σε εκείνο το σημείο.... Δεν ξέρω αν ήταν τύχη, αλλά πάντως με έφτιαξε!!!!!!!!! +1 | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|