| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|
+96DrIoannis Billis 1340 KoSToM diam XRISTOS K8 REPTIL3 asphyx breakdancer krosfala gat0s Pardalo_Katsiki FLASKAS petros67 drakos j. amstaff george k6 Tasos k8 [alex] achilles_r fatsas k5 bonepeeler panikas bagos Georgio skizotix Hlektrologos giannis_suzuki zed660 kapnias jim_pap theatiss Darksoul Zuki Leroy ΓρηγόρηςΚ2 spiros1100 noodles ghost georgeIII Schumi Gixxerm@n gsxrk71000 totoulis frozen Petros-K5 maikstain spastos mitsos Nitoras Chrisk6 nktr sxlogo rsv4aprc gphellas giannisp topetwrx nikosRR gabri ENDURASX fotis_rizla κολτρέϊν gsxr power k8 louk6 vd christ-r cursed2 platonas brwmogazos Vortex Vasilis Bourlokas mistiriodis_tsantakias tsasbi cpantelo nasos-v kontos 750 Painterz k8 600 kk T.R.E kentaurosk8 Miou AggelosK8 kostaskr6 teo46 No Fear Aristosk8 ripper Black Eagle kouzinas magfaria Sotoner demk6 giannisK6 GIXXERAKIAS boutser Antonios_gsxr noname2142 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 01 Μάης 2014, 22:30 | |
| Σήμερα το πήγα μια μικρή βολτούλα 150 χλμ. Το καλό όμως έγινε χθες. Το έβγαλα από το συνεργείο ώπου έγινε μεγάλο σέρβις και μερικά πραγματάκια ακόμα. Αναλυτικά άλλαξα: Μπουζί ιριδίου NGK, λάδια full synthetic MOTUL 10W-40, φίλτρο λαδιού, καθαρισμό φίλτρο αέρα, παραφλού, τακάκια μπρος πίσω Carbon Lorraine, υγρά φρένων, αλυσιδογράναζα JT γρανάζια -1 δόντι μπροστά και χρυσή DID, ελατήρια/λάδια Ohlins μπροστά, καθαρισμό μπεκ, ρύθμισμα βαλβίδων (χρειάστηκε), καθαρισμό και συγχρονισμό πεταλούδων και πολλά ψιλοπράγματα ακόμα (ελέγχους, λάδωμα ντιζών, αλλαγή θέσεων σε μανέτες, μαρσπιέ κλπ κλπ).
Αυτιά :P
Πείτε μια τιμή που θεωρείτε λογική για όλα αυτά για ένα συνεργείο (υπολογίστε εργασίες, ψιλοακριβότερα ανταλλακτικά από ότι μπορούν να βρεθούν από ίντερνετ κλπ). | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 01 Μάης 2014, 22:38 | |
| Ποσα χλμ εχεις και οι βαλβιδες ηταν εκτος οριων; | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 01 Μάης 2014, 22:44 | |
| | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 03 Μάης 2014, 12:47 | |
| @Schumi στα 24.000 εχεις ρυθμισει βαλβιδες? σε ποια μαστορα πας το μηχανακι? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 03 Μάης 2014, 18:51 | |
| πεταχτείκαμε μέχρι την ξανθη για καφέ με τον μαιανδρο . κάψαμε 3/4 του ρεζερβουάρ για να παμε πετώντας χαμηλά μέχρι εκεί και 1/4 για να γυρίσουμε. | |
|
| |
breakdancer Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 03 Μάης 2014, 18:58 | |
| Με φωτογράφισε ενας paparazzi στην αττικη οδο - περιφερειακή Υμηττού.... πηγαινα "λιγο" πανω απο το οριο. Θα ειμαι προσεχως εξωφυλλο στο police magazine.... 350αρα να περιμενω ε....? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 03 Μάης 2014, 19:53 | |
| Καθαρισμός φίλτρου αέρα και βενζίνης αλλά ο καιρός δεν θέλει να το δοκιμάσω | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 03 Μάης 2014, 20:44 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- @Schumi στα 24.000 εχεις ρυθμισει βαλβιδες? σε ποια μαστορα πας το μηχανακι?
Όχι δεν είχε χρειαστεί. Μάστορα το πήγα στον Pro bike. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 03 Μάης 2014, 21:30 | |
| - breakdancer έγραψε:
- Με φωτογράφισε ενας paparazzi στην αττικη οδο - περιφερειακή Υμηττού....
πηγαινα "λιγο" πανω απο το οριο. Θα ειμαι προσεχως εξωφυλλο στο police magazine.... 350αρα να περιμενω ε....? παιζει να ειναι λιγο random η φαση. "λιγο" εννοεις? με εχουν βγαλει πολλες φωτο ειδικα στην υμηττου αλλα πηγαινα αντι για 80 90 η κατι τετοιο και δεν εχει ερθει τιποτα πανω απο χρονο. GOOD LUCK :P | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 04 Μάης 2014, 19:14 | |
| μια μικρη βολτιτσα....
270 χλμ....τον γυρο του πρωτου ποδιου της χαλκιδικης...
καλα ηταν..κινηση μηδεν κιολας...καλος καιρος....
πληροφοριακα εκαψα 13.9 λιτρα...
δικαβαλος...στο πηγαινε μεση ταχυτητα 120 στο ελα σε καποια σημεια πηγαινα και 160-170 | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 04 Μάης 2014, 20:34 | |
| | |
|
| |
breakdancer Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 04 Μάης 2014, 21:26 | |
| - mitsos έγραψε:
- breakdancer έγραψε:
- Με φωτογράφισε ενας paparazzi στην αττικη οδο - περιφερειακή Υμηττού....
πηγαινα "λιγο" πανω απο το οριο. Θα ειμαι προσεχως εξωφυλλο στο police magazine.... 350αρα να περιμενω ε....? παιζει να ειναι λιγο random η φαση. "λιγο" εννοεις? με εχουν βγαλει πολλες φωτο ειδικα στην υμηττου αλλα πηγαινα αντι για 80 90 η κατι τετοιο και δεν εχει ερθει τιποτα πανω απο χρονο. GOOD LUCK :P 2 η ωρα το βραδυ, απολυτη ερημια οριο 70 εγω πρεπει να ημουν 160-170 | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 04 Μάης 2014, 21:38 | |
| αν είσαι άτυχος τότε 350 και πληρώνεις τα μισα συν 60 μέρες το δίπλωμα.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 05 Μάης 2014, 10:25 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 29 Μάης 2014, 08:47 | |
| Μετά από 2,5 μήνες αναγκαστικής αποχής (από τη μηχανή μου), λόγο ανωτέρας βίας και πολύ άγχους, ήρθε προχθές η πολυπόθητη στιγμή για το μεγάλο ραντεβού! Ήταν πραγματικό ταξίδι φυγής και ανασυγκρότησης! Πλυμένη, λαδωμένη, φουλαρισμένη, το τρίπτυχο της μοτοσυκλετιστικής ευτυχίας! Πήρα άδεια από τη δουλειά και πρωί κατά τις 9 ΕΦΥΓΑ!!!!!! Προορισμός βουνά!!!! ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ!!! Πήγα από Βασιλίτσα (χιονοδρομικό) Γρεβενών στο Δίστρατο, Πάδες, με σκοπό να βγω Κόνιτσα. Καμιά 40 χιλιόμετρα πριν την Κόνιτσα βλέπω πινακίδα Τσεπέλεβο χωρίς χιλιομετρική απόσταση! Πάντα ήθελα να δω αυτό το Τσεπέλοβο και στρίβω αριστερά! Από Γρεβενά και μετά στροφές, στροφές, στροφές, στροφές, στροφές, στροφές, ΠΟΛΥ σφιχτές στροφές, με καλή γενικά άσφαλτο και λακκούβες σε πολλά σημεία…..ΟΥΦ πόνεσαν οι καρποί μου, αλλά αυτό ήθελα στο κάτω-κάτω! Τελικά έφτασα μετά από ώρα, αλλά το περίμενα καλύτερο! Δεν πειράζει όμως, συνεχίζω για καφέ στην Κόνιτσα! Πάλι στροφές, στροφές, στροφές κτλ! Μετά από κάπου 2,5-3 ώρες συνολικά με σβέλτο ρυθμό σε στροφές -μη γελάσετε- ζαλίστηκα…..λίγο!!! Αλήθεια λέω!! Δεν ξέρω αν είμαι για βιβλίο Γκίνες, αλλά το έπαθα! Τελικά και αφού πέρασα από κάποια ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ Ζαγοροχώρια, αφού είδα άπειρα χαρακτηριστικά Ηπειρώτικα γεφύρια με τον αξεπέραστο Βοϊδομάτη να κυλά από κάτω τους ανάμεσα από χαράδρες, με διάφορους τουρίστες, μαζί και μηχανόβιους (με τους οποίους κλασικά χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε) να φωτογραφίζουν εκστασιασμένοι τις ομορφιές της πατρίδος μας, έφτασα στην Κόνιτσα! Καιρός ιδανικός, ήπια τον καφέ μου χαζεύοντας το πίσω φαλακρό λάστιχο της χοντρούλας μου, αναπολώντας τις ομορφιές της φύσης που είδα έχοντας ένα χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο!! Πήρα το δρόμο του γυρισμού με πολύ πιο ανοιχτά κομμάτια διαδρομής πλέον και αφού έγραψα καμιά 450 ορεινά χιλιόμετρα έφτασα σπίτι αργά το απόγευμα! Αχχχχ ανυπομονώ για το επόμενο αντίστοιχο ταξίδι, με παρέα αυτή τη φορά και καινούριο λάστιχο!!! ΥΓ. Υπάρχει και συνέχεια....άλλου είδους... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 29 Μάης 2014, 09:33 | |
| …..η συνέχεια της βόλτας άλλου είδους….που έγραψα πιο πάνω!! Όλα καλά και όλα ωραία όπως έγραψα!! 450 πανέμορφα χιλιόμετρα!!! Φτάνω Κοζάνη και όπως πάντα πάω να φουλάρω για να είμαι έτοιμος για την επόμενη βόλτα! Με το που γεμίζω μου λέει ο βενζινάς ότι κάτι στάζει! Κοιτώ και βλέπω κάτι μια μικρή κηλίδα νερό! Νερό;;;; Από το κλιματιστικό θα είναι σκέφτηκα, αλλά δεν είχα το αυτοκίνητο! Τι νερό είναι αυτό; Κατεβαίνω το πιάνω και μυρίζω αντιψυκτικό!!! Ώπα λέω!!! Τι έγινε;;; Κοιτώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Οι θερμοκρασίες ΟΚ. Βάζω μπροστά και πάω κατευθείαν στο συνεργείο με το μάτι στην θερμοκρασία, που ήταν ΟΚ. Προληπτικά στις κατηφόρες και στα φανάρια έσβηνα κινητήρα. Φτάνω στο συνεργείο και από κάτω να γίνεται χαμός! Άδειασαν ΟΛΑ τα νερά! Τυχερός στη ατυχία μου σκέφτομαι που δεν το έπαθα στο ταξίδι. Προσέχω ότι οι εξατμίσεις ήταν πασαλειμμένες κάτι που σημαίνει ότι η διαρροή άρχισε στον γυρισμό κοντά στην Κοζάνη. Τελικά διαπιστώσαμε ότι τρύπησε το κολάρο στο σημείο που το πατά ο σφικτήρας!! Αν είναι δυνατόν. Επίσης διαπιστώσαμε ότι ακόμη ένα είχε φθορά, οπότε και τα παρήγγειλα και τα δύο. Μέχρι να έρθουν σε καμιά εβδομάδα βάλαμε προσωρινά ένα του εμπορίου. Όλα τα κουφά σε εμένα…. Επί την ευκαιρία άλλαξα και λάδια-φίλτρο, πίσω τακάκια (brembo κόκκινα) και με το που θα έρθουν τα κολάρα αλλαγή επίσης μπροστινά τακάκια, μάλλον ίδια με αυτά που φορώ πάλι, που δεν είναι άλλα από τα brembo κόκκινα, αν και σκέφτομαι τα εργοστασιακά tokico τα οποία ζεστά είναι πολύ πιο δυνατά. Να σημειώσω ότι τα μπροστινά κράτησαν μόνο 6500 χιλ. Είναι φυσιολογικό; Εν κατακλείδι με ξεπαράδιασε πάλι η άτιμη! Κάποια στιγμή μου είπε κάποιος ότι μπορώ να βρω τα εργοστασιακά tokico σε καλή τιμή. Για πείτε αν ξέρετε κάτι.... Τα βρίσκω με 60 ευρώ το ζεύγος, σύνολο 120! | |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 29 Μάης 2014, 12:50 | |
| Αλλαγη μπουζι,
Φιμε μεμβρανη.
αργοτερα Φωτο.
| |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 29 Μάης 2014, 16:06 | |
| @topetwrx έχω βρεθεί αρκετές φορές(χωρίς μηχανή) στα Ζαγοροχώρια και πράγματι οι εικόνες έχουν μείνει...Τσεπέλοβο, Σκαμνέλι και λοιπά μέρη είχα πάει πιο πρόσφατα και σκέφτομαι ότι η διαδρομή με μηχανή πρέπει να είναι τρέλα...μες τα πέτρινα γεφυράκια, τα δάση και τις στροφές... Να ξέρεις ότι πολλά από αυτά τα χωριά κλείνουν το χειμώνα από το χιόνι... Περαστικά και με τη μηχανή και πάλι καλά να λες που δεν σε έπιασε νωρίτερα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 29 Μάης 2014, 17:46 | |
| @ topetwrx την επομενη φορα που θα βρεθεις εκει κοντα (κονιτσα) θα πας οπωσδηποτε απο μπουραζανη για μολυβδοσκεπαστη ...
6500 χλμ τα τακακια δεν ειναι πολλα αλλα μαλλον φρεναρεις πολυ + το βαρος της +οτι ειναι σχετικα μαλακα για μεταλλικα τακακια . | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 29 Μάης 2014, 21:19 | |
| - zed660 έγραψε:
- @topetwrx έχω βρεθεί αρκετές φορές(χωρίς μηχανή) στα Ζαγοροχώρια και πράγματι οι εικόνες έχουν μείνει...Τσεπέλοβο, Σκαμνέλι και λοιπά μέρη είχα πάει πιο πρόσφατα και σκέφτομαι ότι η διαδρομή με μηχανή πρέπει να είναι τρέλα...μες τα πέτρινα γεφυράκια, τα δάση και τις στροφές...
Να ξέρεις ότι πολλά από αυτά τα χωριά κλείνουν το χειμώνα από το χιόνι...
Περαστικά και με τη μηχανή και πάλι καλά να λες που δεν σε έπιασε νωρίτερα - Miou έγραψε:
- @ topetwrx
την επομενη φορα που θα βρεθεις εκει κοντα (κονιτσα) θα πας οπωσδηποτε απο μπουραζανη για μολυβδοσκεπαστη ...
6500 χλμ τα τακακια δεν ειναι πολλα αλλα μαλλον φρεναρεις πολυ + το βαρος της +οτι ειναι σχετικα μαλακα για μεταλλικα τακακια . zed600 ναι ξέρω ότι είναι δύσκολα το χειμώνα. 1,5 μήνα πριν ήμασταν οικογενειακώς 3 μέρες στην Αρίστη και από εκεί κάναμε εξορμήσεις. Γενικά είναι από το πιο ωραία μέρη της Ελλάδας κατά την άποψή μου! Αλέξανδρε κρατώ την συμβουλή σου, την οποία θα την ακολουθήσω ΠΟΛΥΥΥ σύντομα!!!!! Όσο για τα τακάκια γενικά την οδηγώ σβέλτα σε ορεινές διαδρομές, οπότε σίγουρα τα επιβαρύνω. Εθνική οδό πάω λίγο! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 30 Μάης 2014, 09:49 | |
| και μετα λιγο πιο παραδιπλα απο το μπουραζανη στο χωριο βασιλικο για τσιπουρο μεζε σην πλατεια στο καφενειο του χαριλι ... και να δοκιμασεις και απο τις πιτες που φτιαχνει η γυναικα του ...
ειναι ο γαμπρος μου απο εκει και εχω παει μερικες φορες στα περιξ και τα εχω γυρισει με το συζυκακι μου ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 30 Μάης 2014, 10:32 | |
| - Miou έγραψε:
- και μετα λιγο πιο παραδιπλα απο το μπουραζανη στο χωριο βασιλικο για τσιπουρο μεζε σην πλατεια στο καφενειο του χαριλι ... και να δοκιμασεις και απο τις πιτες που φτιαχνει η γυναικα του ...
ειναι ο γαμπρος μου απο εκει και εχω παει μερικες φορες στα περιξ και τα εχω γυρισει με το συζυκακι μου ... Δεν κανονίζουμε κανένα ραντεβού σε συνδυασμό με βόλτα στα Ζαγοροχώρια, κάνοντας παράλληλα διαγωνισμό γευσιγνωσίας κτλ;;; Για σκεφτείτε το όσοι ψήνεστε! Από Αθήνα βέβαια δεν είναι και ότι κοντινότερο, αλλά... Εγώ θα πάω ξανά όπως και να έχει!!!!! | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 30 Μάης 2014, 13:17 | |
| μπηκε καινουργιο ζευγαρακι λαστιχα bt 016 pro, εγινε αλλαγη διαστασης απο 190 που φοραγε ο προηγουμενος σε 180 και το μηχανακι πεταει. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 30 Μάης 2014, 20:23 | |
| Αντικατάσταση μανιταριών R&G με μανιτάρια που δε χρειάζεται τρύπημα το fairing. Όχι οτι δεν είχα κάνει αλλά με είχε κουράσει που κάθε φορά, όταν ήθελα να λύσω κουστούμι έπρεπε να λύνω μανιτάρια. Άσε που τα σπειρώματα στις βάσεις του μοτέρ την ακούνε από το λύσε δέσε συνέχεια. Έφτιαξα και μια βάση για τον ανορθωτή και τη κόρνα για να μην βρίσκει στο μανιτάρι. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 30 Μάης 2014, 20:58 | |
| - topetwrx έγραψε:
- ....
αυτες οι διαδρομες γυρω απο κοζανη, γρεβενα, ιωαννινα, μετσοβο... ειναι απιστευτες!!!!! θελω να παω τρικαλα-ιωαννινα απο τον παλιο δρομο (οχι εγνατια). αν θες κανονιζουμε μια καταδρομικη βολτα. περυσι το καλοκαιρι ειχα παει γρεβενα-τρικαλα και πετυχα golf gti (με γερμανικες πινακιδες) στο γυρισμο. διχως αυριο πηγαινε ο τυπος, δε μπορουσα να τον φτασω (δεν ηξερα και καλα το μηχανακι μου). | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|