Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2

Πήγαινε κάτω 
+96
DrIoannis
Billis 1340
KoSToM
diam
XRISTOS K8
REPTIL3
asphyx
breakdancer
krosfala
gat0s
Pardalo_Katsiki
FLASKAS
petros67
drakos j.
amstaff
george k6
Tasos k8
[alex]
achilles_r
fatsas k5
bonepeeler
panikas
bagos
Georgio
skizotix
Hlektrologos
giannis_suzuki
zed660
kapnias
jim_pap
theatiss
Darksoul
Zuki
Leroy
ΓρηγόρηςΚ2
spiros1100
noodles
ghost
georgeIII
Schumi
Gixxerm@n
gsxrk71000
totoulis
frozen
Petros-K5
maikstain
spastos
mitsos
Nitoras
Chrisk6
nktr
sxlogo
rsv4aprc
gphellas
giannisp
topetwrx
nikosRR
gabri
ENDURASX
fotis_rizla
κολτρέϊν
gsxr power k8
louk6
vd
christ-r
cursed2
platonas
brwmogazos
Vortex
Vasilis Bourlokas
mistiriodis_tsantakias
tsasbi
cpantelo
nasos-v
kontos 750
Painterz
k8 600 kk
T.R.E
kentaurosk8
Miou
AggelosK8
kostaskr6
teo46
No Fear
Aristosk8
ripper
Black Eagle
kouzinas
magfaria
Sotoner
demk6
giannisK6
GIXXERAKIAS
boutser
Antonios_gsxr
noname2142
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 30 Μάης 2014, 21:21

Η Ελλάδα αν και μικρή χώρα, έχει πολλές τρελές διαδρομές...το θέμα είναι να παίζουν και λεφτά για να τις διασχίσεις...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 30 Μάης 2014, 23:12

vaggelis600 έγραψε:
topetwrx έγραψε:
....

αυτες οι διαδρομες γυρω απο κοζανη, γρεβενα, ιωαννινα, μετσοβο... ειναι απιστευτες!!!!!
θελω να παω τρικαλα-ιωαννινα απο τον παλιο δρομο (οχι εγνατια). αν θες κανονιζουμε μια καταδρομικη βολτα. Smile 

περυσι το καλοκαιρι ειχα παει γρεβενα-τρικαλα και πετυχα golf gti (με γερμανικες πινακιδες) στο γυρισμο.
διχως αυριο πηγαινε ο τυπος, δε μπορουσα να τον φτασω (δεν ηξερα και καλα το μηχανακι μου). Laughing

Βαγγέλη γιατί όχι!!! Μετά χαράς να το κανονίσου και όποιος άλλος θέλει!. Πχ μπορούμε να βρεθούμε Μέτσοβο και από εκεί παρέα για Ζαγοροχώρια ή ότι άλλο θέλεις!! Wink 
http://www.scooby.gr
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 31 Μάης 2014, 09:59

μην σπαταλατε τον χρονο σας με τα ζαγοροχωρια . να δειτε τα χωρια του δημου πογωνιου .
ειναι απο την απεναντι μερια (στο περιπου) αναμεσα στην κονιτσα και στο καλπακι προς την μερια της αλβανιας ... πολυ λιγοτερος κοσμος και φουλ παραδοσιακα ...
επισης εαν φτασετε εκει επιβαλεται να φατε καμια πεστροφα ... . εχουν στερνες με ζωντανες μεσα και τις πιανουν επιτοπου και στις ψηνουν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Σαβ 31 Μάης 2014, 11:20, 1 φορά
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 31 Μάης 2014, 10:40

Αλέξανδρε ρίχνετε ιδέες εσείς και θα βρούμε τρόπο να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας!!! Laughing 
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 31 Μάης 2014, 18:49

ακουγονται ενδιαφερων τα χωρια κοντα στην αλβανια (θελω να παω και στα συνορα).
@topetwrx κονιτσα, καλπακι και εκει γυρω θα παμε. τελη ιουνιου υπολογιζω, οποτε βλεπουμε τοτε.  Very Happy 
petros67
Normal gixxer
Normal gixxer
petros67

Άντρας Όνομα: : Petros
Αριθμός μηνυμάτων : 67
Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΔευ 09 Ιουν 2014, 12:53

Το Σαββατ/κο εκδρομη στο Γυθειο !!!! ( 700 χιλιμετρα συνολο )

Φαγαμε πολυ βροχα στη επιστροφη , πλαναρισμα αλλα η Suzukα ολα τα Λ7  cheers 

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 IMG-20140608-00323_zpsa1864840

Πετρος
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠεμ 19 Ιουν 2014, 17:49

εχθες ...
πλυσιμο στις καταβρωμικες ζαντες και την αλυσιδα (εγινε καινουργια)
καθαρισμα στα εμβολα στις μπροστα δαγκανες και αλλαγη στις βιδες με τις τιτανιου (που ειναι 5μμ πιο μακρυες απο τις μαμα αλλα δεν υπαρχει προβλημα αφου μπαινουν)

maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠεμ 19 Ιουν 2014, 20:17

Miou έγραψε:
εχθες ...
πλυσιμο στις καταβρωμικες ζαντες και  την αλυσιδα (εγινε καινουργια)
καθαρισμα στα εμβολα στις μπροστα δαγκανες και αλλαγη στις βιδες με τις τιτανιου (που ειναι 5μμ πιο μακρυες απο τις μαμα αλλα δεν υπαρχει προβλημα αφου μπαινουν)

εμενα δεν εμπαιναν,ηθελαν κοψιμο prioni 
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 21 Ιουν 2014, 20:28

κατεβικα απο Καβαλα στην Αθηνα . με 180-220 και το εργαλειο εκαψε 39λτρα βενζινη. οικονομικοτατο αυριο θα πεσει πλύσιμο γιατι τωρα ειμαι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο.
achilles_r
Adv. gixxer
Adv. gixxer
achilles_r

Άντρας Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 663
Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 21 Ιουν 2014, 20:43

Eχθες λαδακια motul 300v, και φιλτρακι....

μετα απο περιπου 3.500 χλμ...
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 04 Ιουλ 2014, 11:02

Προχθές δέχτηκα τηλεφώνημα από την τροχαία Κοζάνης. Ο λόγος να παραλάβω κλήση λόγο υπερβολικής ταχύτητας στο Καλπάκι Κόνιτσας στις 27 Μαϊου.

-Πόσο πήγαινα, ρώτησα.
-Με όριο 50 πηγαίνατε 95. Και πόσο είναι το πρόστιμο; .......350!!!!!!! Κόντεψα να πέσω!!! Αν το πληρώσετε σε 10 μέρες το μισό!!

Δεν ξέρω που ήταν η κάμερα, δεν πρόσεξα τίποτε δυστυχώς. Σε κατοικημένες περιοχές δεν τρέχω ποτέ. Πρέπει να ήταν λίγο έξω από το Καλπάκι, σε κάποιο από τα πολλά πονηρά σημεία των Ελληνικών δρόμων με τα απαράδεκτα πολλές φορές χαμηλά όρια ταχύτητας! Μετάνοιωσα που δεν είχα καλύψει την πινακίδα μου με μια πατέντα που έχω κάνει! Από εδώ και πέρα θα κυκλοφορώ εκτός, μόνο με καλυμένη πινακίδα!! Έχω βαρεθεί να πληρώνω διάφορα τελευταία και έχω γονατίσει.....

Πήγα τα έσκασα σήμερα και ησύχασα!

Να και η αναμνηστική φωτογραφία από την βόλτα... Καλά που έχουμε και την τροχαία και μας εμπλουτίζει τις αναμνήσεις!!
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 30m4cw3

Έχει επεξεργασθεί από τον/την topetwrx στις Παρ 04 Ιουλ 2014, 11:14, 1 φορά
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 04 Ιουλ 2014, 11:13

Και που να δεις την γλύκα και το εγκεφαλικό όταν σου έρχονται 2 τέτοιες μαζί..... Το δίπλωμα δεν θα στο πάρουν? Εμένα ήταν 350€ και 60 μέρες το δίπλωμα επι 2 φυσικά.....
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 04 Ιουλ 2014, 11:15

Δίπλωμα ευτυχώς όχι! Περίεργο, εεε;;;

2 μαζεμένες εσύ Κένταυρε;; Καλός είσαι!!! Laughing 
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 04 Ιουλ 2014, 11:53

Ναι και την ίδια μέρα..... Ήρθε μετά από 15 μήνες περίπου το μπουγιουρντί, έσκασα τα 350€ (175Χ2) και με κλαψομουνιά στον Δοίκα της Α.Ο. μου πήρε το δίπλωμα 20 μέρες αντί για 120....
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 04 Ιουλ 2014, 13:19

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, αγχώθηκα, γιατί πέρασα από εκεί με πολύ βροχή πριν 2 εβδομάδες πάλι, με τον κουμπάρο μου. Ήμασταν πάλι με μηχανές και βροχή τουλούμι!! Θα'χει πλάκα να μου έρθει και 2η κλήση!! Δεν θα το αντέξω...
panikas
Normal gixxer
Normal gixxer
panikas

Άντρας Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 323
Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει
Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 04 Ιουλ 2014, 15:04

Και γω έχω φάει κλήση με όριο 50 πήγαινα με 100
Δεν έχω παράπονο μιας κ η φωτογραφία ήταν φουλ ανάλυση
Απόστολε να κάνεις παράπονα για την ανάλυση της φώτο  geek 
175 κ 2 μήνες το δίπλωμα
Από τότε η πινακίδα από κάτω αλλά κάτι άκουσα για κάμερες που τραβάνε από χαμηλά οπότε καθόλου πινακίδα  pirat 
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΠαρ 04 Ιουλ 2014, 18:22

Πανίκα έχεις δίκιο!!! Η ανάλυση στην δικιά μου φωτογραφία είναι χάλια!! Θα έπρεπε να μου κάνουν έκπτωση!! Laughing 
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 05 Ιουλ 2014, 14:33

Αυτή είναι η πανεύκολη πατέντα μου για να κρύβω την πινακίδα.
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 2wg95wg
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 05 Ιουλ 2014, 19:33

Είναι λίγο επικίνδυνο βέβαια να μην φύγει το μανταλάκι-πιαστράκι από τους κραδασμούς...
Με μια χοντρή κάλτσα-καλτσόν ή κάτι παρεμφερές κάνεις επίσης καλή δουλειά.
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 05 Ιουλ 2014, 19:47

περαστικα παιδες
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΣαβ 05 Ιουλ 2014, 20:10

zed660 έγραψε:
Είναι λίγο επικίνδυνο βέβαια να μην φύγει το μανταλάκι-πιαστράκι από τους κραδασμούς...
Με μια χοντρή κάλτσα-καλτσόν ή κάτι παρεμφερές κάνεις επίσης καλή δουλειά.

Μπα, δεν έχει ανάγκη!! Το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές με μεγάλες ταχύτητες και δεν έχει κουνηθεί χιλιοστό. Η αλήθεια πάντως είναι ότι έχω το νου μου! Wink 
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΔευ 07 Ιουλ 2014, 09:08

Εχθές επιτέλους πήγα βόλτα με δύο φίλους στον Άγιο (μετά από τρείς μήνες που είχα να την οδηγήσω) και έπρεπε να ξαναθυμηθώ πώς οδηγάνε! lol! 

Πονάω αλλά μου αρέσει..... Embarassed 
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΔευ 07 Ιουλ 2014, 11:09

Χθες πήγαμε με την γυναίκα μου βόλτα από Γρεβένα, Καλληράχη, Δοτσικό (ήπιαμε καφέ), Επταχώρι και από εκεί Καστοριά μέσω Γράμμου, όπου είχε μια διαδρομή ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ομορφιάς, με αρώματα από τη φύση που τρυπούσαν τη μύτη!! Στην Καστοριά βρεθήκαμε με κουμπάρο και κουμπάρα με την δικιά τους μηχανή και γυρίσαμε παρέα, αφού ήπιαμε τον καφέ μας κάπου στην λίμνη.

Όλη η βόλτα των 250 χιλ.και κατ'απαίτηση της γυναίκας μου έγινε σε απελπιστικά ήρεμο ρυθμό! Το πολύ να χρησιμοποίησα το 3% του γκαζιού και δεν ξεπέρασα τα 140 και 4000-5000 στρ.. Βελούδο δηλαδή! Τουλάχιστον το απόλαυσε εκείνη σε αντίθεση με εμένα.... Φυσικά δεν έκαψε τίποτε! Κάτω από 5 λίτρα/100χιλ!!!

ΟΜΩΣ......Πριν την Καλληράχη Γρεβενών, στην έξοδο μια στροφής (πηγαίναμε σιγά), βλέπω στην άκρη του δρόμου ένα αγροτικό, μια κλούβα, μια μηχανή onoff BMW στο χαντάκι όρθια και 2 κυρίους μεγάλους να με φωνάζουν για βοήθεια για να φορτώσουμε την μηχανή στο αγροτικό. Σταμάτησα να βοηθήσω.

-Τι έπαθε η μηχανή ρε παιδιά;
-Ακαριαίος, απάντησαν...
-Τι;;;
-Έμεινε στον τόπο, 2 ώρες πριν! Έπεσε, τον πλάκωσε το τιμόνι της μηχανής στον αυχένα, τον σβάρνησε στην άσφαλτο και στο χαντάκι και τέλος! 47 χρονών από εκείνο το χωριό...  
-Κράνος φορούσε, ρώτησα.
-Όχι....

Ήταν και ένας αστυνόμος (συνοριοφύλακας ή κάτι τέτοιο), ξάδερφος του αναβάτη... Την φορτώσαμε γρήγορα-γρήγορα και φύγαμε προσπαθώντας να το βγάλουμε από το μυαλό μας και να ''απολαύσουμε(Wink το κατά το δυνατόν'' τη βόλτα μας. Τα λόγια είναι περιτά.... Crying or Very sad 

http://www.sierafm.gr/%CE%B3%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%AC-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85/
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΔευ 07 Ιουλ 2014, 13:33

εχασα το ταμπελακι της αρατα στην αττικη οδο καπου αναμεσα στην εξοδο ανω λιοσιων με μανδρας. αν περασει απο εκει και το δει κανεις ας το μαζεψει και ας μου πει
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 33 EmptyΤρι 08 Ιουλ 2014, 17:55

topetwrx έγραψε:

Δεν ξέρω που ήταν η κάμερα, δεν πρόσεξα τίποτε δυστυχώς. Σε κατοικημένες περιοχές δεν τρέχω ποτέ. Πρέπει να ήταν λίγο έξω από το Καλπάκι, σε κάποιο από τα πολλά πονηρά σημεία των Ελληνικών δρόμων με τα απαράδεκτα πολλές φορές χαμηλά όρια ταχύτητας! ]

πριν το καλπακι αλλα και μετα εχει μικρο οριο .
πολυ πιθανον να σε επιασε κοντα στο "πολεμικο μουσειο" που εχουν εκει . εχει ενα γεφυρακι παραδιπλα και μια καλη στροφη και οριο ταχυτητας για σαλιγγαρια

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 33 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com