| λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού | |
|
+4gat0s magiaklaniakeksatmisi giannisK6 err 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
err Jr.gixxer
Όνομα: : Ερρίκος Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 39 Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2011
| Θέμα: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Πεμ 09 Αυγ 2012, 12:15 | |
| Καλησπέρα και καλές διακοπές σε αυτούς που είναι στις παραλίες ήθελα να ρωτήσω το εξής:σε κάποιες φάσεις μου ανάβει το κόκκινο λαμπάκι δίπλα από την ένδειξη του λαδιού. Τα λάδια είναι πολύ καινούργια ακόμα κ μου ανάβει είτε είναι κρύα είτε ζεστή.Σε κάποια φάση όταν κλείνω τη μηχανή και την ξανανοίγω σβήνει.το μοντέλο είναι gsxr 750 k7 .τι λέτε? Επίσης να επισημάνω ότι αυτό το κάνει αφού άλλαξα λάδια κ έβαλα φίλτρο champion.λέτε να παίζει ρόλο στην πίεση του λαδιού? | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Πεμ 09 Αυγ 2012, 14:04 | |
| τι εννοεις,διπλα...;ή του λαδιου θα αναβει ή το fi. | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Πεμ 09 Αυγ 2012, 15:21 | |
| προσεξε να δεις αν μαζι με το κοκκινο λαμπακι εκει π γραφει την θερμοκρασια αναβοσβηνει ενδειξη fl.. αν ναι τοτε υπαρχει καποιο προβλημα κ θα σ πουμε πως να δεις τον κωδικο τ | |
|
| |
err Jr.gixxer
Όνομα: : Ερρίκος Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 39 Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2011
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Παρ 10 Αυγ 2012, 13:05 | |
| θα το κοιτάξω νομίζω δεν υπάρχει αυτή η ένδειξη.αν δεν υπάρχει είμαι οκ? | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Παρ 10 Αυγ 2012, 16:43 | |
| μια περιπτωση π αναβει μονο το κοκκινο ειναι οταν ανεβει η θερμοκρασια πανω απο το οριο 120+ αλλη περιπτωση δεν ξερω π αναβει μονο αυτο.εκτοσ οπως λες αν παιζει να αναβει κ με την πιεση λαδιου | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Παρ 10 Αυγ 2012, 16:57 | |
| Αναβει και οταν πεφτει η πιεση λαδιου.Κοιτα το για να μην παρεις κανενα στροφαλο στο χερι. Βγαλε το champion και βαλε μαμα φιλτρο,ισως να φταιει και αυτο | |
|
| |
err Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Σαβ 18 Αυγ 2012, 00:52 | |
| παιδιά τελικά υπάρχει και η ένδειξη fi οπότε δεν είμαστε σε καλο δρόμο..πάω για διαγνωστικό? | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Σαβ 18 Αυγ 2012, 01:41 | |
| Διαγνωστικο!
Υπαρχει κ το κολπο με το συρματακι που σου βγαζει στην οθονη τον κωδικο της βλαβης,αλλα θα πρεπει οταν ανοιξεις τον διακοπτη να εχει εκεινη την ωρα το σφαλμα. Με διαγνωστικο θα σου το βρουν ακομα κ αν δεν αναβει εκεινη την στιγμη. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Σαβ 18 Αυγ 2012, 09:24 | |
| πας σε μια συζυκι και το βαζεις στο διαγνωστικο ... το φιλτρο του λαδιου το αλλαξες πιστευω ..... μην ξαναβαλεις αλλο φιλτρο εκτος απο το μαμα ..... αντε αμα δεν βρησκεις το μαμα (δυσκολο αυτο) στην χειροτερη να βαλεις hiflow .... ετσι και αλλοιως 8ε εχει δεν ειναι ακριβο για να βαζεις ο,τι να ειναι ..... | |
|
| |
err Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Σαβ 18 Αυγ 2012, 18:00 | |
| Δεν το αλλαξα ακομα τωρα που θα ανοιξουν τα συνεργεια θα το παραγγειλω κ μετα αν συνεχιστει θα το τσεκαρω,ευχαριστω.για το φιλτρο δεν ηταν οικονομικο το θεμα απλα τα πηρα κ τα αλλαξα σε δικο μου μαστορα οποτε τα αγορασα ολα απο μαγαζια,λαδια amsoil κ φιλτρο champion,τωρα θα τσεκαρω κ θα επανελθω | |
|
| |
err Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Τρι 04 Σεπ 2012, 19:21 | |
| επανέρχομαι στο θέμα.μόλις γύρισα από διαγνωστικό σε suzuki.Θα σας πω αυτά που κατάλαβα γιατί είμαι και λίγο άσχετος επί των τεχνικών οπότε δώστε μου τη συμβουλή σας γιατί δεν πήρα και ξεκάθαρη απάντηση. Το διαγνωστικο έδειξε θέμα με το άνοιγμα της πεταλούδας στην εξάτμιση, δηλαδή ότι μάλλον έχει μαζέψει σκουπιδάκια η κάτι άλλο παρόμοιο.Μου είπανε ότι δε συμφέρει να αλλαχθεί και δε μου ανέφεραν καθόλου τιμή για αντικατάσταση και μου είπαν ότι δεν καθαρίζεται κιόλας.Οπότε ή το αφήνω μιας και η ένδειξη δεν είναι συνεχής και ο κίνδυνος θα είναι ουσιαστικά όταν μείνει σταθερή η ένδειξη και ίσως κολλήσει ο εγκέφαλος (πολύ απίθανο) ή να κολλήσει η πεταλούδα και να μου μπουκώσει στα ψηλα επειδή δε θα βγαίνουν τα καυσαέρια.Αλλιώς το αποσυνδέουμε από τον εγκέφαλο ( και από ότι καταλαβα μέσω ντίζας) και θα το ανοίξουμε(αφαιρώντας ή όχι την πεταλούδα δεν το συγκράτησα) αλλά θα χάσει λίγο στα χαμηλά. Τι μου προτείνετε γιατι έχω μπερδευτεί λίγο.. Δεν υπάρχει κάποια λύση που να διορθωθεί πλήρως και να μη μου έρθει ο κούκος αηδόνι?αν όχι λέτε να το αφήσω ή να κάνω αυτό που μου προτείνουν? Α να επισημάνω ότι στην πίστα με τέρμα το γκάζι ένιωθα κάπου στις 10χιλ στροφές ένα μικρό βούλιαγμα αλλά περιστασιακό,σκέφτηκα μήπως σχετίζεται με τα καυσαέρια και το μπούκωμα.. ευχαριστώ
| |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Τρι 04 Σεπ 2012, 23:38 | |
| Οταν ειχα το κ7 , ειχα διαβασει καπου (ισως gixxer.com) οτι σε μερικος αναβε τσεκ για πεταλουδα εξατμισης και ηταν οτι αρχισε να τα παιζει η μπαταρια (δεν φορτιζε καλα) και δεν ειχε δυναμη να λειτουργησει το σερβομοτερ στην εξατμιση.
Δεν ξερω αν παιζει τετοιο πραμα, αλλα αν υπαρχει πιθανοτητα για`υτο ριξε ενα τσεκ. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Τετ 05 Σεπ 2012, 02:49 | |
| εμένα το έκανε αυτό τον χειμώνα που το άφηνα λίγο καιρό χωρίς να το βάλω μπρός,άνοιγα τον διακόπτη κ μοθ έβγαζε FI μετα αμα το έσβηνα κ έβαζα μπρός δεν έβγαζε τίποτα κ ήταν σφάλμα στο σερβομοτερ επειδή δεν είχε μπαταρία,επίσης πάρα πολυ σπάνια άμα γυρίσω το κλειδί κ το βάλω μπρος χωρίς να περιμένω να κάνει check κάτι τ οποίο κάνω πολύ σπάνια μπορεί να μου ανάψει το FI γι αυτό το πράγμα αλλα να το έχω βάλει έτσι μπρός ούτε 5 φορές κ να το έκανε την 1 | |
|
| |
err Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Παρ 07 Σεπ 2012, 20:23 | |
| ευχαριστώ παιδιά το έψαξα και στο gixxer.com και αν είναι το error c46 που μάλλον είναι είναι πάρα πολύ συχνό και προτείνουν διάφορες λύσεις.τώρα για την μπαταρία το διάβασα και αυτό και πράγματι δεν έχει αλλαχθεί ποτέ η μπαταρία(από το 08) και σίγουρα είναι αδύναμη αν και παίρνει μπρός αμέσως.Τωρα θα ρίξω μια φόρτιση στην μπαταρία για να κάνω ένα check.Τώρα σε περίπτωση που μου το ξαναβγάλει και μείνει σταθερό το λαμπάκι εσείς λέτε να την αφήσω ανοιχτή την πεταλούδα?Θα χάσω στα χαμηλά? | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού Παρ 07 Σεπ 2012, 21:16 | |
| Αν βγάλεις το τελικό σου η πεταλούδα ειναι μπροστά σου και μπορείς να την καθαρίσεις με καθαριστικό για πεταλούδες (εισαγωγής) ή για φρένα (περίμενε να εξατμιστεί καλά πρίν το βάλεις μπρός) Στο manual αναφέρει οτι βγάζεις τις ντίζες και ελέγχεις αν η πεταλούδα δουλέυει καλά απο τερμα σε τέρμα (προσεχε αν βγάλεις τις ντίζες μην γυρίσεις τον διακόπτη γιατι το μοτέρ σταματάει να γυρίσει μόνο οταν τερματίσουν οι ντίζες). Επίσης μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο η μπαταρία να μην έχει δύναμη να γυρίσει ενα σερβομοτερ που τραβάει αντε 5-10 αμπέρ και να μπορέι να γυρίσει την μίζα που τραβάει 200!!Αυτά απο εμένα! | |
|
| |
| λαμπάκι δίπλα στην ένδειξη λαδιού | |
|