Greek GSX-R forum
Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Poll_l10Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Poll_c10Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Poll_l10Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Poll_c10Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας

Πήγαινε κάτω 
+11
babis k8
Georgio
stoui
Miou
Kydo
mitsos
topetwrx
tsasbi
maikstain
giannisK6
[alex]
15 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 12:16

tsasbi έγραψε:
Miou έγραψε:
δεν υπαρχει κανενας λογος να κατεβασεις 1 με 70 χλμ... εκτος και εαν εισαι στην πιστα ?( και αυτο παιζετε δλδ) και πρεπει να φρεναρεις δυνατα...

εξω στον δρομο δεν το κανεις ....ετσι και αλλοιως υποτιθετε οτι πριν αρχισεις να στριβεις πρεπει να εχεις τελειωσει με το θεμα φρεναρισμα και τοποθετιση σωματος

αρε Άλεξ μόνο για αυτό εχω στεναχωρεί που δεν ήρθα λόγο δουλειάς td για να μας ΔΩΣΕΙΣ τα φώτα σου

προσπαθησε τοτε να ερθεις στο καινουργιο που θα κανονισουμε ....
ανεβενουν συντομα οι λεπτομερειες ....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 12:37

Mιχαλη,στο κατεβασμα αφησες αμεσα στον συμπλεκτη?
Εγω οταν εχει γεμισει μερικα χιλιομετρα και κατεβασω,τον αφηνω σιγα σιγα για καλυτερα και νοιωθω τον κωλο να παιζει.
Σφαιρα πας ρε θηριο,πολυ καλος!!! mprabo

Έχει επεξεργασθεί από τον/την No Fear στις Πεμ 25 Οκτ 2012, 13:33, 1 φορά
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 597
Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 12:41

γινεται και με πατιναρισμα αλλα και τρως συμπλεκτη και καθυστερεις....1000 φορες ξερογκαζια , πιο γλυκα δεν γινεται!
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 12:47

No Fear έγραψε:
Mιχαλη,στο κατεβασμα αφησες αμεσα στον συμπλεκτη?
Εγω οταν εχει γεμισει μερικα χιλιομετρα και κατεβασω,τον αφηνω σιγα σιγα για καλυταρα και νοιωθω τον κωλο να παιζει.
Σφαιρα πας ρε θηριο,πολυ καλος!!! mprabo

Μου διέφυγε να πω ότι όντως KYBO (Μιχάλη) η οδήγησή σου δείχνει εξαιρετική!! Πας αέρα!!! Wink
http://www.scooby.gr
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 13:34

cpantelo έγραψε:
γινεται και με πατιναρισμα αλλα και τρως συμπλεκτη και καθυστερεις....1000 φορες ξερογκαζια , πιο γλυκα δεν γινεται!
Kαταλαβα,αυτο γινεται σε περιπτωση που πας σβελτα να φανταστω και οι στροφες ειναι ψηλα πριν το κατεβασμα,οπως ανεφερες,σωστα?
Διαφορετικα μπορεις απλα να κατεβασεις με προσοχη.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 13:39

No Fear έγραψε:
cpantelo έγραψε:
Kαταλαβα,αυτο γινεται σε περιπτωση που πας σβελτα να φανταστω και οι στροφες ειναι ψηλα πριν το κατεβασμα,οπως ανεφερες,σωστα?
Κανονικά η διπλογκαζιά γίνεται βίωμα και δεν κατεβάζεις ΠΟΤΕ με προσοχή! Στην αρχή μέχρι να συνηθίσει κάποιος ΟΚ, αλλά μετά ούτε που το καταλαβαίνεις. Ειδικά στις μοτοσυκλέτες είναι πανεύκολο σε σχέση με τα αυτοκίνητα όπου εκεί θέλει να στραμπουλήξεις λίγο το πόδι, το λεγόμενο μύτη-τακούνι.
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 13:44

Μπαλα παει το παλικαρι παιδες...φαινεται και απο τις κλισεις που παιρνει αλλα περισσοτερο απο την ροη του στην πιστα...πολυ καλος ρυθμος...
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 13:47

topetwrx έγραψε:
No Fear έγραψε:
cpantelo έγραψε:
Κανονικά η διπλογκαζιά γίνεται βίωμα και δεν κατεβάζεις ΠΟΤΕ με προσοχή! Στην αρχή μέχρι να συνηθίσει κάποιος ΟΚ, αλλά μετά ούτε που το καταλαβαίνεις. Ειδικά στις μοτοσυκλέτες είναι πανεύκολο σε σχέση με τα αυτοκίνητα όπου εκεί θέλει να στραμπουλήξεις λίγο το πόδι, το λεγόμενο μύτη-τακούνι.

Το μυτοτακουνο στο αμαξι παραειναι 'καπως'.

Αλλωστε εκει με τοσο 'ζορικα' δισκοπλατα δεν μπορεις να αλλαξεις και ευκολα. Ολα ειναι θεμα συνηθειας βεββαια αλλα ειναι λιγο εξτριμ ας το πουμε αυτη η τεχνικη στα 4τροχα.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 13:54

brwmogazos έγραψε:

Αλλωστε εκει με τοσο 'ζορικα' δισκοπλατα δεν μπορεις να αλλαξεις και ευκολα. Ολα ειναι θεμα συνηθειας βεββαια αλλα ειναι λιγο εξτριμ ας το πουμε αυτη η τεχνικη στα 4τροχα.

Από τη στιγμή που κάποιου του αρέσει η γρήγορη οδήγηση με αυτοκίνητο πρέπει οπωσδήποτε να μάθει αυτή την τεχνική. Δεν είναι τίποτε, αρκεί να προσπαθήσει κάποιος. Επειδή η μεγάλη μου αγάπη ήταν το αυτοκίνητο (μας το έφαγε η κρίση....) και προσπαθούσα απεγνωσμένα να βελτιωθώ όσο μπορούσα, αναγκάστηκα να μάθω φρένο και με το αριστερό πόδι, αλλά ξεφεύγουμε από την κουβέντα μας.
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 14:00

φίλε Μιχάλη πας αέρα κ μπράβο kapelo

μίου θα προσπαθήσω να είμαι εκεί κ να σε ακούω μέχρι τέλους...
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 14:21

topetwrx έγραψε:
brwmogazos έγραψε:

Από τη στιγμή που κάποιου του αρέσει η γρήγορη οδήγηση με αυτοκίνητο πρέπει οπωσδήποτε να μάθει αυτή την τεχνική. Δεν είναι τίποτε, αρκεί να προσπαθήσει κάποιος. Επειδή η μεγάλη μου αγάπη ήταν το αυτοκίνητο (μας το έφαγε η κρίση....) και προσπαθούσα απεγνωσμένα να βελτιωθώ όσο μπορούσα, αναγκάστηκα να μάθω φρένο και με το αριστερό πόδι, αλλά ξεφεύγουμε από την κουβέντα μας.

Σε συνθηκες πιστας που εισαι τερματισμενος σε πενταλ φρενου και τα τσαρουχωνεις δεν σε νοιαζει να παιζεις μυτοτακουνο γιατι δεν χανεις το balance σου στο πενταλ του φρενου καθως μαρσαρεις. Σε διαδρομες ομως με γλυστερο δρομο που πλασσαρεις αρμονικα το οχημα ομως δεν χρειαζεται καν ξερογκαζια και μυτοτακουνο. Ειναι ολα θεμα οδηγικου στυλ. Εμενα προσωπικα και στα τρακ ντει με το αμαξι δεν μου αρεσει η τεχνικη αυτη.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 14:30

brwmogazos έγραψε:

Σε συνθηκες πιστας που εισαι τερματισμενος σε πενταλ φρενου και τα τσαρουχωνεις δεν σε νοιαζει να παιζεις μυτοτακουνο γιατι δεν χανεις το balance σου στο πενταλ του φρενου καθως μαρσαρεις. Σε διαδρομες ομως με γλυστερο δρομο που πλασσαρεις αρμονικα το οχημα ομως δεν χρειαζεται καν ξερογκαζια και μυτοτακουνο. Ειναι ολα θεμα οδηγικου στυλ. Εμενα προσωπικα και στα τρακ ντει με το αμαξι δεν μου αρεσει η τεχνικη αυτη.

Σε χαλαρή οδήγηση όντως δεν χρειάζεται (η εξίσωση στροφών του κινητήρα φυσικά χρειάζεται) αυτή η τεχνική, αλλά σε γρήγορη οδήγηση γλιστερό και μη, εγώ το χρησιμοποιώ. Στο προσθιοκίνητο που είχα παλιά το χρησιμοποιούσα για να μειώσω μούρες και να ρυθμίσω σε αρκετό βαθμό το πίσω μέρος (έκανε θαύματα) και στο 4κίνητο τούρμπο που έχω για να κρατώ ζωντανό το τούρμπο.
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 15:03

Τι τουρμπινετο φορας Αποστολε?Με φτερουγα εισαι?

Παντως τα συγχρονιζε δουλευουν αρμονικα οταν ταυτιζεις τις στροφες σου και δεν σκορτσαρει το μισο αμαξι αν εχεις κανενα γαιδουρινο 6φτερο Very Happy.(κατι που με ενοχλει αφανταστα στο δικο μου).
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 15:23

brwmogazos έγραψε:

Παντως τα συγχρονιζε δουλευουν αρμονικα οταν ταυτιζεις τις στροφες σου και δεν σκορτσαρει το μισο αμαξι αν εχεις κανενα γαιδουρινο 6φτερο Very Happy.(κατι που με ενοχλει αφανταστα στο δικο μου).

Ναι, φτερούγα, αλλά μικρή! WRX με την μαμά TD04 με πρόγραμμα-εξάτμιση. 6φτερο έχεις;
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 15:24

Και στα αυτοκινητα σε συνθηκες πιστας θελει "μυτοτακουνο" ειδικα οταν ο οδηγος πηγαινει πραγματικα γρηγορα και θελει και να καθυστερει οσο περισσοτερο μπορει στην εισοδο κανοντας κατεβασματα τελευταια στιγμη απο ψηλες στροφες . Εχει και πολυ λιγοτερο φρενο απο τον κινητηρα (ειδικα στα μοτερ με υψηλη συμπιεση και πισω κινηση οπου εαν κατεβασεις απο ψηλα ο κωλος θελει να φυγει ) Το πλεονεκτημα σε σχεση με τη μηχανη ειναι οτι μπορει να το κανει πατωντας και φρενο ενω στα διτροχα δεν μπορεις να πατας μπροστινο μαζι με τη ξερογκαζια . Το προβλημα με τα αυτοκινητα της σειρας ειναι η θεση που εχουν τα πεταλια (οπως και οτι δεν ειναι "φυτευτα" απο κατω αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) που δεν βοηθαει να κανει ο οδηγος σωστα αυτη τη τεχνικη.....
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 16:12

cpantelo έγραψε:
Και στα αυτοκινητα σε συνθηκες πιστας θελει "μυτοτακουνο" ειδικα οταν ο οδηγος πηγαινει πραγματικα γρηγορα και θελει και να καθυστερει οσο περισσοτερο μπορει στην εισοδο κανοντας κατεβασματα τελευταια στιγμη απο ψηλες στροφες . Εχει και πολυ λιγοτερο φρενο απο τον κινητηρα (ειδικα στα μοτερ με υψηλη συμπιεση και πισω κινηση οπου εαν κατεβασεις απο ψηλα ο κωλος θελει να φυγει ) Το πλεονεκτημα σε σχεση με τη μηχανη ειναι οτι μπορει να το κανει πατωντας και φρενο ενω στα διτροχα δεν μπορεις να πατας μπροστινο μαζι με τη ξερογκαζια . Το προβλημα με τα αυτοκινητα της σειρας ειναι η θεση που εχουν τα πεταλια (οπως και οτι δεν ειναι "φυτευτα" απο κατω αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) που δεν βοηθαει να κανει ο οδηγος σωστα αυτη τη τεχνικη.....

γι αυτο βαζεις ενα εξτρα καπακι στο πεταλ του φρενου μου το βερνεις πιο κοντα στο γκαζι και φρεναρεις με δεξι μυτη και πατας και κουφια στο γκαζι με δεξια φτερνα για να ανεβουν οι στροφες !

Αγγελε καλα τα λεω ???? να μη ξεχναμε κιολας ! fafoutis fafoutis fafoutis
παραθετω και το σχετικο βιντεακι.....
https://www.youtube.com/watch?v=klMur6TPkrM

Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 16:16

εγω ρε κκ φρεναρα με το δεξι τακουνι και παταγα γκαζι με την δεξια μυτη
λες να μου τα εμαθαν λαθος και γιαυτο ολο στα χωραφια ειμαι???
ή λες να φταιει το τακουνι που δεν εχει πολλους ποντους???
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 16:25

topetwrx έγραψε:
brwmogazos έγραψε:

Ναι, φτερούγα, αλλά μικρή! WRX με την μαμά TD04 με πρόγραμμα-εξάτμιση. 6φτερο έχεις;

Καταλαβα. Εχεις wrx τα παλια τα στρογγυλοφαναρα? Εχει φιλος μου τετοιο και εχει παραδωσει πινακιδες :(.

Ξεκινησα με clutch masters FX300 full face kevlar δισκοπλατο και με μικρη πιεση (1.35 μπαρ) σε ενα πατημα με δευτερα παπαλα...εσπασε το ελασμα μου συγκρατουσε τα ελατηρια του δισκου και μπλεχτηκαν μεσα στα χτενια του πλατο. Τον ξηλωσα και εφερα clutchnet 6φτερο απο αμερικη με το πιο ανθεκτικο πλατο που βγαζουν. Το σκορτσαρισμα που τρωει το αμαξι-τρεμουλο οταν οδηγας νορμαλ ειναι λιγο ανυποφορο...Σε στροφοδιαδρομες που αλλαζεις με μπολικες στροφες πχ στα κατεβασματα δεν εχεις θεμα...αλλα σε νορμαλ συνθηκες γινεται πολεμος...εχω βαλει και engine torque damper με custom βαση και οσο ναναι ερχεται περισσοτερος κραδασμος μεσα. Δυστυχως δεν μπορεις να εχεις τα παντα. Και δισκοπλατο γαιδουρι να αντεχει 60 κιλα ροπης + εργοστασιακη αισθηση :(...
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 16:27

Miou έγραψε:

Αλεξ φταιει οντως το παπουτσι. Δοκιμασε με βαντραχοπεδιλο να εισαι σιγουρος οτι τα πατας τα πενταλ! rabbit
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 18:14

Miou έγραψε:

Όλα είναι θέμα πόντων τελικά!!!! Laughing

brwmogazos έγραψε:

Καταλαβα. Εχεις wrx τα παλια τα στρογγυλοφαναρα? Εχει φιλος μου τετοιο και εχει παραδωσει πινακιδες :(.

Ξεκινησα με clutch masters FX300 full face kevlar δισκοπλατο και με μικρη πιεση (1.35 μπαρ) σε ενα πατημα με δευτερα παπαλα...εσπασε το ελασμα μου συγκρατουσε τα ελατηρια του δισκου και μπλεχτηκαν μεσα στα χτενια του πλατο. Τον ξηλωσα και εφερα clutchnet 6φτερο απο αμερικη με το πιο ανθεκτικο πλατο που βγαζουν. Το σκορτσαρισμα που τρωει το αμαξι-τρεμουλο οταν οδηγας νορμαλ ειναι λιγο ανυποφορο...Σε στροφοδιαδρομες που αλλαζεις με μπολικες στροφες πχ στα κατεβασματα δεν εχεις θεμα...αλλα σε νορμαλ συνθηκες γινεται πολεμος...εχω βαλει και engine torque damper με custom βαση και οσο ναναι ερχεται περισσοτερος κραδασμος μεσα. Δυστυχως δεν μπορεις να εχεις τα παντα. Και δισκοπλατο γαιδουρι να αντεχει 60 κιλα ροπης + εργοστασιακη αισθηση :(...

Ναι το πρώτο στρογγυλοφάναρο έχω και μάλιστα το πρώτο (Νοέμβριος του 2000) στην Ελλάδα. Πλέον έχω παραδώσει και εγώ πινακίδες. :(

Εσύ έχεις το ibiza της φωτογραφίας; Το έχεις πολύ φτιαγμένο από αυτά που καταλαβαίνω. Οι συμπλέκτες που λες είναι ιδιόρρυθμοι όντως. Εγώ το έχω μαμά σε αυτό το κομμάτι.

Και για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας, ερώτηση προς τον ΚΥΒΟ! Μιχάλη πας σε αγώνες ή μπαίνεις πίστα για διασκέδαση; Οι χρόνοι σου θεωρώ ότι θα πρέπει να βρίσκονται σε πολύ ψηλό επίπεδο! Θα πω ξανά ότι είδα πολλές φορές το βίντεό σου και εντυπωσιάστηκα από την πολύ γρήγορη και στρωτή οδήγησή σου!! Μπράβο σου και πάντα όρθιος!!! Δώσε και κανένα ακόμη βίντεο να δούμε!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 18:30

μιας και δεν ξερω ποτε θα μπει ο kydo απανταω εγω....
στην πιστα μπαινει για διασκεδαση ...
το καλοκαιρι ετρεξε τον πρωτο του αγωνα στο κυπελο που διοργανωσε ο σοφουλης ( team65) ,μαζι με τον νασο και τον μπαμπη με το κ8, καθαρα για θεμα διασκεδασης και χαβαλε .. τα πηγε πολυ καλα ... εφυγε με 2 κυπελακια ο μικρος..... tralala

ολη η παρεα που ειχαμε παει περασαμε πολυ καλα ..... αλλα θελει πολλα λεφτα για να παρεις μερος σε ολοκληρο το πρωταθλημα που εαν εισαι μονος σου δεν τα βρησκεις ευκολα ....

σε εντιτ
περισοτερες λεπτομερειες εδω https://gixxer.forumgreek.com/t6770-topic
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 18:41

Miou έγραψε:
μιας και δεν ξερω ποτε θα μπει ο kydo απανταω εγω....
στην πιστα μπαινει για διασκεδαση ...
το καλοκαιρι ετρεξε τον πρωτο του αγωνα στο κυπελο που διοργανωσε ο σοφουλης ( team65) ,μαζι με τον νασο και τον μπαμπη με το κ8, καθαρα για θεμα διασκεδασης και χαβαλε .. τα πηγε πολυ καλα ... εφυγε με 2 κυπελακια ο μικρος..... tralala

ολη η παρεα που ειχαμε παει περασαμε πολυ καλα ..... αλλα θελει πολλα λεφτα για να παρεις μερος σε ολοκληρο το πρωταθλημα που εαν εισαι μονος σου δεν τα βρησκεις ευκολα ....

σε εντιτ
περισοτερες λεπτομερειες εδω https://gixxer.forumgreek.com/t6770-topic

Όντως Αλέξανδρε η εμπλοκή σε αγώνες θέλει πολλά χρήματα, οπότε...... Εύχομαι να καταφέρει να συμμετάσχει μέσω κάποιου χορηγού ή από κάποιο λαχείο που θα του πέσει και να δείξει το ταλέντο του!
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 19:10

k8 600 kk έγραψε:
cpantelo έγραψε:

γι αυτο βαζεις ενα εξτρα καπακι στο πεταλ του φρενου μου το βερνεις πιο κοντα στο γκαζι και φρεναρεις με δεξι μυτη και πατας και κουφια στο γκαζι με δεξια φτερνα για να ανεβουν οι στροφες !

η τεχνικη πως γινεται τη ξερω κατα κορον αγαπητε μη ξεχνας πως ασχολιομουν χρονια με αξιολογα κουτια και οχι με φτιαγμενους ματρακαδες......τα καπακια στα πεταλ να τα βαλεις εσυ μπας και κερδισεις και κανα δευτερολεπτο γιατι εισαι πιο αργος και απο την καθυστερηση xaxa xaxa xaxa

k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 20:06

cpantelo έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
cpantelo έγραψε:

η τεχνικη πως γινεται τη ξερω κατα κορον αγαπητε μη ξεχνας πως ασχολιομουν χρονια με αξιολογα κουτια και οχι με φτιαγμενους ματρακαδες......τα καπακια στα πεταλ να τα βαλεις εσυ μπας και κερδισεις και κανα δευτερολεπτο γιατι εισαι πιο αργος και απο την καθυστερηση xaxa xaxa xaxa

καλα αντε τρεξε πρωταθλημα αναβασεων 4χρονια και ενα ακροπολις και εσυ και μετα ελα να μου πεις
α! και πηγαινε και μια βολτα σε ενα 10ημερο σεμιναριο οδηγησης με EVOVII στην Αγγλια σε λασπη να δεις τι θα πει σχολειο μικρε και διπλα πενταλ και σκανδιναβικα φλικ και αλλα τετοια πολλα!
ninza ninza ninza
fuck fuck fuck fuck fuck fuck
προτεινω μαχη σε καρτοδρομο, με RM1 7ταχυτο να λυθει το θεμα ! fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
ετοιμασου να δωσεις kolos !!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας   Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 25 Οκτ 2012, 20:26

stothema stothema

Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Κατέβασμα τιμονόπλακας Κ7
» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ 25-4-10
» ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2012

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com