topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας Πεμ 25 Οκτ 2012, 20:31 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
καλα αντε τρεξε πρωταθλημα αναβασεων 4χρονια και ενα ακροπολις και εσυ και μετα ελα να μου πεις α! και πηγαινε και μια βολτα σε ενα 10ημερο σεμιναριο οδηγησης με EVOVII στην Αγγλια σε λασπη να δεις τι θα πει σχολειο μικρε και διπλα πενταλ και σκανδιναβικα φλικ και αλλα τετοια πολλα! Πλούσιο ιστορικό βλέπω!! Ωραίος!!! Φαντάζομαι η εμπειρία στην Αγγλία θα ήταν ΟΛΑ τα λεφτά!!! Ήταν κάποτε μέσα στα όνειρά μου κάτι τέτοιο, αλλά..... Με τι αυτοκίνητο έτρεχες στις αναβάσεις;; | |
|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας Παρ 26 Οκτ 2012, 00:06 | |
| | |
|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας Παρ 26 Οκτ 2012, 12:02 | |
| - topetwrx έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
καλα αντε τρεξε πρωταθλημα αναβασεων 4χρονια και ενα ακροπολις και εσυ και μετα ελα να μου πεις α! και πηγαινε και μια βολτα σε ενα 10ημερο σεμιναριο οδηγησης με EVOVII στην Αγγλια σε λασπη να δεις τι θα πει σχολειο μικρε και διπλα πενταλ και σκανδιναβικα φλικ και αλλα τετοια πολλα! Πλούσιο ιστορικό βλέπω!! Ωραίος!!! Φαντάζομαι η εμπειρία στην Αγγλία θα ήταν ΟΛΑ τα λεφτά!!! Ήταν κάποτε μέσα στα όνειρά μου κάτι τέτοιο, αλλά..... Με τι αυτοκίνητο έτρεχες στις αναβάσεις;; +1 μολογα! ας μας πει ομως και ο Κ8 600 τι εννοει με τη φραση αξιολογα κουτια και οχι φτιαγμενους ματρακαδες..... Ποια θεωρει αξιολογα κουτια και ποια φτιαγμενους ματρακαδες? | |
|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας Παρ 26 Οκτ 2012, 12:06 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- topetwrx έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
καλα αντε τρεξε πρωταθλημα αναβασεων 4χρονια και ενα ακροπολις και εσυ και μετα ελα να μου πεις α! και πηγαινε και μια βολτα σε ενα 10ημερο σεμιναριο οδηγησης με EVOVII στην Αγγλια σε λασπη να δεις τι θα πει σχολειο μικρε και διπλα πενταλ και σκανδιναβικα φλικ και αλλα τετοια πολλα! Πλούσιο ιστορικό βλέπω!! Ωραίος!!! Φαντάζομαι η εμπειρία στην Αγγλία θα ήταν ΟΛΑ τα λεφτά!!! Ήταν κάποτε μέσα στα όνειρά μου κάτι τέτοιο, αλλά..... Με τι αυτοκίνητο έτρεχες στις αναβάσεις;; +1 μολογα!
ας μας πει ομως και ο Κ8 600 τι εννοει με τη φραση
αξιολογα κουτια και οχι φτιαγμενους ματρακαδες.....
Ποια θεωρει αξιολογα κουτια και ποια φτιαγμενους ματρακαδες? αυτο δε το ειπα εγω το ειπε ο cpantelo ! | |
|
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: Ξερογκαζιά στο κατέβασμα ταχύτητας Παρ 26 Οκτ 2012, 12:36 | |
| | |
|