| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER | |
|
+5No Fear maikstain platonas Vortex JIMK7 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τρι 27 Νοε 2012, 20:35 | |
| Ρε παιδια με το ΙΝTERNET EXPLORER που εχω ανοιγω δυο τρια παραθυρα μαζι και στο ενα που ειμαι στο gixxer μου βγαζει σχεδον συνεχεια προβλημα και με πεταει εξω τι σκατα συμβαινει το κανει και σε σας | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τρι 27 Νοε 2012, 21:49 | |
| | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τρι 27 Νοε 2012, 21:52 | |
| Η να κανεις ενα format....με το καιρο, σιγα σιγα ολα τα παιζουν! | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τρι 27 Νοε 2012, 22:57 | |
| explopep ειναι οτι χειροτερο και πιο αργο κυκλοφορει.βαλε mozila η opera. | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 00:01 | |
| Μου το κανει και εμενα τις τελευταιες ημερες και σε διαφορετικους υπολογιστες και ιστοσελιδες! Ελπιζω ναναι προσωρινο! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 00:03 | |
| - maikstain έγραψε:
- explopep ειναι οτι χειροτερο και πιο αργο κυκλοφορει.βαλε mozila η opera.
Εχω mozila αλλα δουλευω χρονια τωρα το αλλο και ειναι οπως μαθεις που λενε :P | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 00:04 | |
| - No Fear έγραψε:
- Μου το κανει και εμενα τις τελευταιες ημερες και σε διαφορετικους υπολογιστες και ιστοσελιδες!
Ελπιζω ναναι προσωρινο! ΑΑΑ μαλιστα το τρελο με το δικο μου ειναι οτι μου το κανει μονο οταν ειμαι στο gixxer | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 00:31 | |
| - Vartholomaios έγραψε:
- μηπως να βαλεις Chrome?
και εγω ειχα διαφορα κοληματα και με το chrome ξεμπερδεψα και ολα οκ ! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 00:40 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- Vartholomaios έγραψε:
- μηπως να βαλεις Chrome?
και εγω ειχα διαφορα κοληματα και με το chrome ξεμπερδεψα και ολα οκ ! Εγώ το έχω ακόμα κ στο ΚΙΝΗΤΟ νομίζω είναι το καλύτερο | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| |
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 09:56 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Ρε παιδια με το ΙΝTERNET EXPLORER που εχω ανοιγω δυο τρια παραθυρα μαζι και στο ενα που ειμαι στο gixxer μου βγαζει σχεδον συνεχεια προβλημα και με πεταει εξω τι σκατα συμβαινει το κανει και σε σας
Δημητρη καλημέρα!!! Λογικα το θεμα που εχεις με τον ΙΕ ειναι οτι καποιο add-on εχει κρασαρει. οποτε η πας στο tools->manage add-ons και το κανεις disable η το κανεις delete.Η πας tools->internet options-> καρτελα advance ->και κανεις RESET ( σου επαναφερει τον ΙΕ στις εργοστασιακες ρυθμησεις.) | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 11:24 | |
| δημηρη και εγω αυτης της αποψης ειμαι,γερικος γαιδαρος καινουρια περπατησια δεν γινετε, αλλα αναγκαστικα να δοκιμασω και τα αλλα 2 και καταλαβα τι μ@λ@κι@ εκανα τοσο καιρο που επαιζα explorer.... η τεχνολογια προχωραει βγες απτην σπηλια χαχαχαχα ετσι μου λεν οι φιλοι μου :P | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 14:07 | |
| - maikstain έγραψε:
- δημηρη και εγω αυτης της αποψης ειμαι,γερικος γαιδαρος καινουρια περπατησια δεν γινετε, αλλα αναγκαστικα να δοκιμασω και τα αλλα 2 και καταλαβα τι μ@λ@κι@ εκανα τοσο καιρο που επαιζα explorer....
η τεχνολογια προχωραει βγες απτην σπηλια χαχαχαχα ετσι μου λεν οι φιλοι μου :P 000 | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 18:12 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER Τετ 28 Νοε 2012, 20:07 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Ρε παιδια με το ΙΝTERNET EXPLORER που εχω ανοιγω δυο τρια παραθυρα μαζι και στο ενα που ειμαι στο gixxer μου βγαζει σχεδον συνεχεια προβλημα και με πεταει εξω τι σκατα συμβαινει το κανει και σε σας
μην ακους ΚΑΝΕΝΑ αφου γουσταρεις εξπλορερ αυτο θα εχεις και εμενα μου τα πριζουνε ΚΡΑΤΑΤΟ ...απλος κανε κανα update πολυ πιθανο καπιες απο της διαφιμισης που ειναι με φλασ σου κανουνε προβλιμα ...οποτε δοκιμασε να περασεις και κενουργιο flash player λογικα θα φτιαξει | |
|
| |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET EXPLORER | |
|