Greek GSX-R forum
Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Poll_l10Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Poll_c10Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Poll_l10Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Poll_c10Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20

Πήγαινε κάτω 
+5
topetwrx
brwmogazos
Miou
Leroy
No Fear
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιουν 2013, 13:39

Τελικα,μετα απο συζητηση με τον Κο Ανδρεα,μιας και σεβομαι απολυτα την εμπειρια και τις γνωσεις του,θα φορεσω τα S20 σε 50αρι προφιλ.
Εντυπωσεις εν καιρω λοιπον.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιουν 2013, 13:48

No Fear έγραψε:
Τελικα,μετα απο συζητηση με τον Κο Ανδρεα,μιας και σεβομαι απολυτα την εμπειρια και τις γνωσεις του,θα φορεσω τα S20 σε 50αρι προφιλ.
Εντυπωσεις εν καιρω λοιπον.

Γεια πες μας τι σου είπε ο κ. Ανδρέας, μια που περιμένω και εγώ τα ίδια λάστιχα... Wink
http://www.scooby.gr
tseseries
Jr.gixxer
tseseries

Άντρας Όνομα: : andreas
Αριθμός μηνυμάτων : 27
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER SE MIKRES KATIGORIES
Hμερομηνία εγγραφής : 24/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 07 Ιουν 2013, 11:43

No Fear έγραψε:
Τελικα δεν υπαρχουν φρεσκα 55αρια και θα παω σε 50,την επομενη φορα που θα εχω περισσοτερη εμπειρια θα παω σε 55.
Θα τα παρω 295 ευρω μαζι με την τοποθετηση.
Ελπιζω να μου βγουν και εμενα καλα και σε ευχαριστω για την ενημερωση.

Πολυ καλη τιμη.στην πατρα με λιγο ψαξιμο τα βρηκα 330 με τοποθετιση...ληστεια??
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 07 Ιουν 2013, 12:30

tseseries έγραψε:
No Fear έγραψε:
Τελικα δεν υπαρχουν φρεσκα 55αρια και θα παω σε 50,την επομενη φορα που θα εχω περισσοτερη εμπειρια θα παω σε 55.
Θα τα παρω 295 ευρω μαζι με την τοποθετηση.
Ελπιζω να μου βγουν και εμενα καλα και σε ευχαριστω για την ενημερωση.

Πολυ καλη τιμη.στην πατρα με λιγο ψαξιμο τα βρηκα 330 με τοποθετιση...ληστεια??

Και τα 330 καλα ειναι.

Τοσο μου τα αφηναν περισυ που τα φορεσα στο μπουσα μου.

Ο No fear εκανε τακουμαντα του ομως και τα πληρωσα 300 φορεμενα τελικα....
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 08 Ιουν 2013, 21:41

Οσον αφορα την τιμη,στα 300 ευρω τα δινει και το tyres shop.Εγω προτιμησα να παω στον Ανδρεα μιας και ειναι δικος μας ανθρωπος και μας εχει βοηθησει στα track days μας.
Αποστολε,μου ειπε για να φτασω τα επιπεδα του S20R,πρεπει να παω σε Corsa στα Pirelli.
Σημερα δεν τα πιεσα για να τα δοκιμασω,δεν επρεπε να τα ζορισω,γυρισα απο Αθηνα με 6η και 130χλμ/ωρα για να πατησουν σιγα σιγα.Σε μια αριστερη το πιεσα λιγο αλλα σε ολο τον δρομο ειχε αρκετο αερα και με κουνησε λιγο,οποτε τα αφησα στην ησυχια τους προς το παρον.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Ιουν 2013, 08:02

No Fear έγραψε:
Οσον αφορα την τιμη,στα 300 ευρω τα δινει και το tyres shop.Εγω προτιμησα να παω στον Ανδρεα μιας και ειναι δικος μας ανθρωπος και μας εχει βοηθησει στα track days μας.
Αποστολε,μου ειπε για να φτασω τα επιπεδα του S20R,πρεπει να παω σε Corsa στα Pirelli.
Σημερα δεν τα πιεσα για να τα δοκιμασω,δεν επρεπε να τα ζορισω,γυρισα απο Αθηνα με 6η και 130χλμ/ωρα για να πατησουν σιγα σιγα.Σε μια αριστερη το πιεσα λιγο αλλα σε ολο τον δρομο ειχε αρκετο αερα και με κουνησε λιγο,οποτε τα αφησα στην ησυχια τους προς το παρον.

Τα S20R είναι άλλα προφανώς (racing) και μόνο γα αγώνες ή και για δρόμο; Προφανώς θα αντέχουν και λιγότερο. Rolling Eyes Δεν τα είχε πάρει το μάτι μου κάπου!

Κατά άλλα εμένα μου πιάνουν τον ποπό με τα 340 που θα δώσω, παρόλο που τους είπα ότι τα βρήκα με 280. Πλέον όμως με τα λινά έξω στο πίσω λάστιχο δεν θέλω να πάω Θεσ/κη και επίσης με τη βενζίνη κτλ που θα ξοδέψω θα βγω πάνω κάτω στα ίδια. Εδώ τουλάχιστον έχω άμεση επαφή με το συνεργείο ότι και αν τύχει! Θα τους το χτυπήσω πάλι γιατί δε λέει!!

Ερώτηση! Για το ψηλότερο προφίλ (55) στο πίσω λάστιχο για λόγους ευελιξίας το καταλαβαίνω. Δεν θα πρέπει όμως να γίνει κάτι αντίστοιχο και με το μπροστινό λάστιχο για έχουμε αντίστοιχη καμπυλότητα μπρος-πίσω; Διαφορετικά το μπροστινό θα εμποδίζει κατά μια έννοια αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στο θέμα της ευελξίας και πιο γρήγορου πλαγιάσματος της μηχανής. Έτσι δεν είναι;
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Ιουν 2013, 15:50

Tην προηγουμενη ημερα ειδα τα ιδια ελαστικα σε ενα ZX 1400 και ειχα και εγω την ιδια απορια.Μαλλον τα ονομαζει ετσι πλεον...
Οσο για το 55αρι,διαβασα πως δεν εχεις την ιδια σταθεροτητα σε μεγαλες ταχυτητες οπως το 50αρι,πως ειναι σαν να αλλαζεις γραναζωμα κτλ.
Ψαξε το λιγο,θα βρεις αρκετες πληροφοριες,για το δικο μου επιπεδο τουλαχιστον,δεν βολευει το 55αρι.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 11 Ιουν 2013, 08:08

No Fear έγραψε:
Tην προηγουμενη ημερα ειδα τα ιδια ελαστικα σε ενα ZX 1400 και ειχα και εγω την ιδια απορια.Μαλλον τα ονομαζει ετσι πλεον...
Οσο για το 55αρι,διαβασα πως δεν εχεις την ιδια σταθεροτητα σε μεγαλες ταχυτητες οπως το 50αρι,πως ειναι σαν να αλλαζεις γραναζωμα κτλ.
Ψαξε το λιγο,θα βρεις αρκετες πληροφοριες,για το δικο μου επιπεδο τουλαχιστον,δεν βολευει το 55αρι.

Θα δω τι θα γράφουν τα δικά μου λάστιχα, τα οποία υποτίθεται ότι έρχονται σήμερα και θα σας πω.

Ναι το έχω ακούσει για το 55άρι προφίλ ότι στις ψηλές ταχύτητες δεν έχεις την ίδια σταθερότητα, αλλά πάλι άλλοι που το έχουν έτσι πίνουν νερό στο 55άρι και λένε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Έτσι νομίζω και εγώ, ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται κάπως, μετά όμως.... Rolling Eyes Επίσης ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι θα μειωθεί το κλέψιμο του κοντέρ, το οποίο κλέβει ΠΟΛΥ!!!! Θα μακρύνουν λίγο και οι σχέσεις φυσικά! Wink
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 11 Ιουν 2013, 10:28

ναι στα 280+ δεν εχει την ιδια σταθεροτητα ...
πιο πριν ομως εχει καλυτερη ευελιξια ...
και το κοντερ αντι να κλεβει ερχετε στα ισα του ...
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 11 Ιουν 2013, 20:06

Για 280km/h δεν διαβασα.
Το διαβασα και για την καλυτερη ακριβεια του κοντερ.
Διαβασα εδω και σε αλλα forums του εξωτερικου.

http://www.hayabusa.gr/hayabusa/index.php?topic=1027.0

Οπως και να εχει,ο Ανδρεας προτεινε για εμενα το 50αρι.Για καποιον πιο εμπειρο οπως εσενα Αλεξανδρε,φανταζομαι θα προτεινε το 55αρι.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 11 Ιουν 2013, 21:16

ετσι το ειπα το 280 ρε γιαννη . tongue
η διαφορα φυσικα και υπαρχει ...
αφου ειναι πιο ευελικτο ειναι και λιγοτερο σταθερο ... file
ειναι 2 αντιφατικα πραγματα μεταξυ τους αυτα τα 2 ... Very Happy beer
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουν 2013, 07:28

Aυτο εννοειται φιλε μου,κοινη λογικη ειναι,δεν θελει ιδιαιτερες γνωσεις.
Οπως και να εχει,γυρισα πολυ χαλαρα για να πατησουν σιγα σιγα και θα το δοκιμασω τις επομενες ημερες,αρκει να μας κανει την χαρη ο καιρος καποια στιγμη,γιατι απο αυριο βλεπω βροχες εδω γυρω!
Δεν βαζετε μπροστα για το επομενο track day σιγα σιγα? Very Happy
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουν 2013, 09:35

Να ρωτήσω ξανά;; Δεν είναι πιο σωστό να σηκώσουμε προφίλ και μπροστά;; Δεν θα έχουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα για στρίψιμο; Rolling Eyes
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουν 2013, 09:46

topetwrx έγραψε:
Να ρωτήσω ξανά;; Δεν είναι πιο σωστό να σηκώσουμε προφίλ και μπροστά;; Δεν θα έχουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα για στρίψιμο; Rolling Eyes

τσου nono
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουν 2013, 09:55

Miou έγραψε:
topetwrx έγραψε:

τσου nono
Κατατοπιστικότατος Αλέξανδρε!! Laughing
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουν 2013, 10:03

1 ειναι η διασταση για μπροστα αποστολε ...

καποια στιγμη εκανε μια αποτυχημενη προσπαθεια η υαμαπα με καποιο ρ6 αλλα δεν πετυχε το γλυκο και ξαναπηγαν στην κλασικη διασταση
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 14 Ιουν 2013, 11:33

Miou έγραψε:
1 ειναι η διασταση για μπροστα αποστολε ...

καποια στιγμη εκανε μια αποτυχημενη προσπαθεια η υαμαπα με καποιο ρ6 αλλα δεν πετυχε το γλυκο και ξαναπηγαν στην κλασικη διασταση

Ευχαριστώ Αλέξανδρε!

Σήμερα περνιούνται τα λάστιχα! Όντως το πίσω γράφει S20R και το μπροστά S20F, με ημερομηνία παραγωγής Ιανουάριο 2013. Η 1η εντύπωση αφόρετα;;; Ναι έχω!!!:lol2: Καταρχήν ο σκελετός κλασικός BRIDGESTONE!!! Σκληρός και το πρόσεξαν αμέσως τα παιδιά του συνεργείου. Η γόμα σε αίσθηση σκληρή και καμιά σχέση με κάτι ολοκαίνουρια DUNLOP (δεν θυμάμαι το μοντέλο) που είχε φορέσει λίγες μέρες πριν ένα GSX-R 1000. Εκείνα μου είχαν αρέσει πολύ στην αφή!! Μαλακά και κολλούσε το χέρι!! Στα BRIDGESTONE τίποτε από τα δύο. Ελπίζω αυτά να μην ισχύουν στο δρόμο. Αν καταφέρουν να τα περάσουν μέχρι το μεσημέρι θα πάω βόλτα!!!!!!!!

ΥΓ. Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως το R=πίσω και το F= μπροστά;;;;; Χαζό δεν είναι όμως;;
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 14 Ιουν 2013, 13:45

Τα λάστιχα περάστηκαν! Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στον σκελετό που έχουν τα BRIDGESTONE!! Η μέρα με τη νύχτα είναι λίγο! Πιάνεις τα πλαϊνά τους και δεν παραμορφώνονται, όταν αυτά των MICHELIN είναι ΒΟΥΤΗΡΟ!!! Ο καιρός πάει για βροχή, οπότε δεν βλέπω βόλτα. Από το συνεργείο έως το σπίτι, μέσα στην πόλη με τη γλιστερή άσφαλτο, μου έδωσαν αίσθηση πιο αργής κορώνας και σε δοκιμές φρεναρίσματος-μπλοκαρίσματος του μπροστινού με μικρές ταχύτητες φυσικά, ίσως τα MICHELIN να έπιαναν λίγο καλύτερα. Το πίσω δείχνει μέσα στην πόλη στα ίδια με τα MICHELIN, σαν πρώτη πάντα αίσθηση.

Αυτά προς το παρόν!
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Ιουν 2013, 06:51

Aστα λιγο να πατησουν και μετα κανε τις δοκιμες σου.Smile
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Ιουν 2013, 16:42

Έκανα τα πρώτα 210 χιλ. σε στριφτερό δρόμο. Στα πρώτα 100 χιλ. πήγα πιο χαλαρά και μετά σχεδόν στις δικιές μου δυνατότητες. Χωρίς να έχω κάποιο ξεκάθαρο συμπέρασμα, η αίσθησή-αυτοπεποίθησή μου είναι καλύτερη στις στροφές. Έμπαινα σε στροφές που γενικά δεν με εμπνέουν με περισσότερη σιγουριά και γενικά πήγαινα τουλάχιστον με τα χιλιόμετρα που έμπαινα πριν και σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο. Είχα μια αίσθηση ότι κολλούσε καλύτερα η μηχανή κάτω! Δεν ξέρω αν ήταν η ψυχολογία ή αν ήταν αποτέλεσμα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL LEVEL II που πήγα 3 εβδομάδες πριν. Από τότε είχα να οδηγήσω.

Επίσης διαπίστωσα ότι πλέον κάτι παράξενα μικροκουνήματα που είχε πάνω σε στροφή με μικροανωμαλίες δεν τα έχω πλέον και προφανώς είναι αποτέλεσμα του μπετόν αρμέ σκελετού σε σχέση με πριν, αν και αυτά τα κουνήματα δεν τα ένοιωθα να είναι από τα λάστιχα. Γεγονός όμως είναι ότι σήμερα δεν με κούνησε καθόλου σε στροφή με ανωμαλίες και η μηχανή περνούσε πιο μονοκόμματη. Μεγάλο πλεονέκτημα αυτό για την αυτοπεποίθησή μου.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι μέσα στην πόλη με την γλιστερή άσφαλτο τα MICHELIN πιάνανε καλύτερα μπροστά ακόμη και μέχρι την στιγμή που τα άλλαξα. Πίσω όταν είναι ζεστό σαν πιάνει λίγο καλύτερα στην μέσα στην πόλη.

Αυτά προς το παρόν.
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1225
Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ...
Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Ιουν 2013, 16:50

okkookkkΝα τα χαρείς φίλε μου Απόστολε, άντε να κάνουμε και καμιά βόλτα παρέα!!!!!
https://www.facebook.com/Mitakidis.Georgio
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Ιουλ 2013, 12:39

Στο μαγαζί που πήγα χθες για ρύθμιση των αναρτήσεων είχε και λάστιχα. Είδα και τα PIRELLI DIABLO ROSSO, για τα οποία ο μηχανικός-αγωνιζώμενος πίνει νερό στο όνομά τους, οπότε γεροί να είμαστε, όταν θα έρθει η ώρα και αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, θα τα δοκιμάσω και αυτά.... Το κυριότερο όμως είναι ότι είίδα όμως και 2 ίδια λάστιχα, το ένα με 50άρι προφίλ και το άλλο 55άρι! Η διαφορά στην κορώνα τεράστια και πλέον και μετά την διαβεβαίωση ότι δεν θα βρίσκει στο πίσω φτερό που έχω, αποφάσισα πλέον ότι το επόμενο πίσω λάστιχο θα έχει 55άρα κορώνα!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Ιουλ 2013, 13:12

τα πιρελλι ντιαβλο ροσο εχουν σταματησει εδω και καιρο . εχουν βγει τα ροσο 2 ...
που ειναι και το θεμα σε αυτο το θρεντ

εκτος και εαν τα εχεις μπερδεψει με τα ροσο κορσα ...
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Ιουλ 2013, 18:44

Miou έγραψε:
τα πιρελλι ντιαβλο ροσο εχουν σταματησει εδω και καιρο . εχουν βγει τα ροσο 2 ...
που ειναι και το θεμα σε αυτο το θρεντ

εκτος και εαν τα εχεις μπερδεψει με τα ροσο κορσα ...

Μάλλον τα μπέρδεψα Αλέξανδρε!!!Very Happy  Επίσης ξέχασα να πω ότι μου άρεσε ο σκελετός και στα PIRELLI, ο οποίος δείχνει σκληρός και δεν έχει καμιά σχέση με τον πολύ μαλακό των MICHELIN που φορούσα.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20   Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Ιουλ 2013, 18:52

σε σχεση με τα brigestone ο σκελετος των πιρελι ειναι μαλακος ...
βασικα δεν εχουν σχεση τα λαστιχα ... το ροσο κορσα ειναι λαστιχαρα για το 1000 ,δεν ξερω πως θα ειναι στην χοντρη

Pirelli Diablo Rosso II vs Bridgestone S20
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Pirelli dragon pro,Diablo super corsa η Diablo Rosso 2 ???
» Diablo rosso 2
» ROSSO CORSA PIRELLI

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com