| Τι λάστιχα να βάλω? | |
|
+20opoulian valentinosgsxr apenadi T.R.E nktr petrospropo stavrosrodo mistiriodis_tsantakias lotinia fox Lelos69 panosk8 Hamamatsu JIMK7 nasos-v thanosk6 giatros Κωσταςηρακλειο κολτρέϊν fanr 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 10:40 | |
| φιλε μου εγω εχω ενα κ7 1000 και απο τοτε που αλαξα σε racetec k2 με 50 προφιλ δεν ξανα ασχοληθικα με λαστιχα επαθα την πλακα μου μπορει να τρογοντε ποιο γρηγορα γιατι ειναι γομα αλλα απο το να εχω καλιτερη προσφηση το προτιμω!!!! οτι σου ειπαν τα παιδια ειναι σωστο!!!αρα +1000 και απο μενα!!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 12:45 | |
| Παιδιά μιας και ρώτησε και ο φίλος,τα Dunlop D211GP για τα οποία σε άλλο post έγινε "χαμός" κάνουν για δρόμο είναι ας πούμε σαν τα BT-003 ή όχι;Επίσης στην Ελλάδα κυκλοφορούν τα BT-003 ST ή μόνο οι γόμες;Tnx. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 14:42 | |
| αν θελεις μπορις να βαλεις το Diablo στην εκδοσει SP ειναι ολοιδιο οπτικα κ σε κορονα με το αγονιστικο αλλα λιγο πιο σκληρος σκελετος κ επισις λιγο πιο σκληρη γομα απο το sc3, θα σου βγαλει αρκετα χιλιομετρα κ ειναι πολυ καλο για τρακ ντεις κ τετια ..... η τιμη του κιμενετε γιρο στα 350-390 αναλογος,με τοποθετηση ;P μετα θα προτινα το ΒΤ-16 πολυ καλο για δρομο αλλα κ για πιστα ....τορα ολα αυτα αμα δεν θες γομες .....αν θες γομες δοκιμασε καπια μεταχιρισμενη για αρχη κ βλεπεις edit:Τα dunop ειναι μονο για πιστα,εγω τα χρησιμοπιο κ στον δρομο βεβεα αλλα δεν ειναι τοσο καλα σε σχεση με αλλες γομες που εχω φορεσει σον δρομο .....για δρομο απο οσες εχο δοκιμαση καλητερες κ σε βροχη κ σε ολα ειναι τα Diablo superbike(dld ta slick)sc1 front sc2 back ανεβαζανε πιο γριγορα θερμοκρασιες κ ο σκελετος τους φενετε πιο μαλακος | |
|
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 14:46 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 15:24 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 16:38 | |
| | |
|
| |
petrospropo Normal gixxer
Όνομα: : petros Τόπος : peiraias Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 16:45 | |
| εγω οταν εβαλα 55αρι μετα απο λιγο εβαλα και ενα δοντακι πισω γιατι οντως γινεται καπως νοθρο το μιχανακι αλλα με ενα δοντακι ακομα ολλα μια χαρα....δεν εχω δολιμασει με 2 δοντια παραπανω το εχω βολευτει ετσι οπως ειναι....πιστευω ομως οτι με 2 θα σκοτωνει......και οταν δοκιμαζεις 55αρι δεν γυρνας στο 50αρι(γνωμη μου παντα)... οσο για το τι λαστιχο να βαλεις εγω θα σου προτεινα αυτα που φοραω dragon supercorsa pro.....ειμαι πολυ ευχαρθστημενος αλλα ειναι για 4 με 5000 χλμ το πολυ.... | |
|
| |
fox Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:04 | |
| λογω 55 ποτε δεν ακουσα καποιον να λεει για κοντεμα εισαι σιγουρος??? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:11 | |
| - fox έγραψε:
- λογω 55 ποτε δεν ακουσα καποιον να λεει για κοντεμα εισαι σιγουρος???
oταν απο 190-50 πας στο 190-55..........ΝΑΙ θελει λιγο κοντεμα γιατι μεγαλωνει η διαμετρος αρα και το βημα. | |
|
| |
petrospropo Normal gixxer
Όνομα: : petros Τόπος : peiraias Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:15 | |
| οπως ειπε και ο σταυρος πιο πανω μεγαλωνει η διαμετρος αλλα καλυτερα ειναι να βαλεις πρωτα το λαστιχο να το διαπιστωσεις και μονος σου και μετα βαλε και το γραναζι για να δεις την διαφορα.... | |
|
| |
fox Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:21 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- fox έγραψε:
oταν απο 190-50 πας στο 190-55..........ΝΑΙ θελει λιγο κοντεμα γιατι μεγαλωνει η διαμετρος αρα και το βημα. υπαρχει ομως περιπτοση να χαλασεις κατι αλλο ομως με 2 δοντια κοντεμα??? η το φερνεις παλι στα ισα??? ειδικα για καποιον που δεν ειναι τοσο πολυ της πιστας. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:25 | |
| - fox έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- fox έγραψε:
oταν απο 190-50 πας στο 190-55..........ΝΑΙ θελει λιγο κοντεμα γιατι μεγαλωνει η διαμετρος αρα και το βημα. υπαρχει ομως περιπτοση να χαλασεις κατι αλλο ομως με 2 δοντια κοντεμα??? η το φερνεις παλι στα ισα??? ειδικα για καποιον που δεν ειναι τοσο πολυ της πιστας. 2 δοντια εννοουμε πισω. οχι δεν χαλας τιποτα.απλα αποκτας ξανα την χαμενη ''ζωντανια''. | |
|
| |
fox Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:29 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- fox έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- fox έγραψε:
oταν απο 190-50 πας στο 190-55..........ΝΑΙ θελει λιγο κοντεμα γιατι μεγαλωνει η διαμετρος αρα και το βημα. υπαρχει ομως περιπτοση να χαλασεις κατι αλλο ομως με 2 δοντια κοντεμα??? η το φερνεις παλι στα ισα??? ειδικα για καποιον που δεν ειναι τοσο πολυ της πιστας. 2 δοντια εννοουμε πισω. οχι δεν χαλας τιποτα.απλα αποκτας ξανα την χαμενη ''ζωντανια''. εγινε σε ευχαριστω θα το ψαξω αν και στο ταξιδι που ειχα κανει απο τα 280 μεχρι τα 300 ειδα λιγο μουλαρομα!!! οκ εγινε. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 18:54 | |
| η διαφορά είναι στο +1 δόντι πίσω (για την ακρίβεια 0,8 ), οπότε το επαναφέρεις όπως είναι στοκ. Εάν θα βάλεις +2 πίσω είναι το ιδανικό γιατί η μοτό έχει ήδη πολύ μακριές σχέσεις, ειδικά η 1η με στοκ γρανάζωμα δεν τελειώνει. Με +2 γίνεται άλλο μοτό - fox έγραψε:
υπαρχει ομως περιπτοση να χαλασεις κατι αλλο ομως με 2 δοντια κοντεμα??? η το φερνεις παλι στα ισα??? ειδικα για καποιον που δεν ειναι τοσο πολυ της πιστας. δεν χαλάς τίποτα, ίσα - ίσα που αποκτάς ένα πανέμορφο χαμόγελο μέσα από το κράνος Εγώ που κάνω μικτή χρήση (πίστα-βόλτα) είμαι στο -1 μπροστα που είναι ίσο με +2,7 πίσω και είναι πολύ οκ γι αυτό που το θέλω, απλώς ήθελε, μετά από πολύ ψάξιμο και δοκιμές που έκανα, επειδή είχα πολλές ταλαντώσεις (τανκ σλάπινγκ) στο μπροστινό και ειδικά με 3η στο κιβώτιο, πίσω μεγάλωμα το δυναμικό sag=με τον αναβάτη πάνω (δηλ. να κάθεται περισσότερο το πίσω μέρος στα 3,4 cm) για να μακρύνει λίγο το μεταξώνιο και να ηρεμήσει. Τεσπα, επειδή υπάρχει δυσκολία στην εύρεση των +2δοντιών για το κ7-κ8 δηλ. το 43 που φοράει μαμά να γίνει 45 γι αυτό έβαλα το -1 μπροστά δηλ. απο 17 σε 16. Με ένα 44σάρι το κ7-κ8 είναι σούπερ και κατα προτίμηση AFAM που τα φέρνει ο Τασούλης που τρομερή ποιότητα ατσαλιού και όχι τα JT του Αλεξόπουλου που είναι μέτρια ποιότητα και με μικρότερη αντοχή. (τα έχω δοκιμάσει και τα δύο) | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 20:51 | |
| - nktr έγραψε:
- η διαφορά είναι στο +1 δόντι πίσω (για την ακρίβεια 0,8 ), οπότε το επαναφέρεις όπως είναι στοκ.
Εάν θα βάλεις +2 πίσω είναι το ιδανικό γιατί η μοτό έχει ήδη πολύ μακριές σχέσεις, ειδικά η 1η με στοκ γρανάζωμα δεν τελειώνει. Με +2 γίνεται άλλο μοτό
- fox έγραψε:
υπαρχει ομως περιπτοση να χαλασεις κατι αλλο ομως με 2 δοντια κοντεμα??? η το φερνεις παλι στα ισα??? ειδικα για καποιον που δεν ειναι τοσο πολυ της πιστας. δεν χαλάς τίποτα, ίσα - ίσα που αποκτάς ένα πανέμορφο χαμόγελο μέσα από το κράνος Εγώ που κάνω μικτή χρήση (πίστα-βόλτα) είμαι στο -1 μπροστα που είναι ίσο με +2,7 πίσω και είναι πολύ οκ γι αυτό που το θέλω, απλώς ήθελε, μετά από πολύ ψάξιμο και δοκιμές που έκανα, επειδή είχα πολλές ταλαντώσεις (τανκ σλάπινγκ) στο μπροστινό και ειδικά με 3η στο κιβώτιο, πίσω μεγάλωμα το δυναμικό sag=με τον αναβάτη πάνω (δηλ. να κάθεται περισσότερο το πίσω μέρος στα 3,4 cm) για να μακρύνει λίγο το μεταξώνιο και να ηρεμήσει. Τεσπα, επειδή υπάρχει δυσκολία στην εύρεση των +2δοντιών για το κ7-κ8 δηλ. το 43 που φοράει μαμά να γίνει 45 γι αυτό έβαλα το -1 μπροστά δηλ. απο 17 σε 16. Με ένα 44σάρι το κ7-κ8 είναι σούπερ και κατα προτίμηση AFAM που τα φέρνει ο Τασούλης που τρομερή ποιότητα ατσαλιού και όχι τα JT του Αλεξόπουλου που είναι μέτρια ποιότητα και με μικρότερη αντοχή. (τα έχω δοκιμάσει και τα δύο) μπορει να βαλει και -1μπρος και -1πισω. δηλαδη στο κ7.....16-42. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Σαβ 23 Ιαν 2010, 22:25 | |
| - fox έγραψε:
υπαρχει ομως περιπτοση να χαλασεις κατι αλλο ομως με 2 δοντια κοντεμα??? η το φερνεις παλι στα ισα??? ειδικα για καποιον που δεν ειναι τοσο πολυ της πιστας. Ναι χαλάς,την ένδειξη στο κοντέρ κιάλλο,δλδ κλέβει περισσότερα χλμ αλλά αυτό διορθώνεται με Speedohealer... Επίσης η 6η μπαίνει στον κόφτη,και στο ταξίδι έχεις ελάχιστες στροφές παραπάνω και ίσως λίγο περισσότερους κραδασμούς. Επίσης χαλάς και την ψυχική σου η ηρεμία... Μια φορά για πλάκα στο Κ5 είχα βάλει -1/+2,γιατί μου έλεγαν κάτι Ιταλικά στις ρεπρίζ... Ότι πιο κάφρικο πράγμα έχω οδηγήσει ποτέ... | |
|
| |
apenadi Jr.gixxer
Όνομα: : gorilla Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 08:36 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 16:17 | |
| εγω παντος οταν εβαλα ΑΦΑΜ τα εκανα -1μπροστα -2 πισω ετσι ειναι σαν να εκανα +0,7 πισω κ ετσι ειμαι οσο πιο κοντα σε στοκ με 55αρι προφιλ + οτι ειναι μικροτερη αλησηδα κ ελαφριτερα γραναζια .....ακουγομε υπερβολικος αλλα γιατι οχι ? μιπος να ξεχορισουμε τα ποστ με την αλησυδα σε αλλο θεμα γιατι ειμαστε οφ-τοπικ? σεξ | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:26 | |
| | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:44 | |
| Και κατι αλλο παιδες,επειδη δεν εχω αλλαξει λαστιχα ποτε,να υποθεσω οτι δεν τα αλλαζετε και τα δυο...Οποιο φαγωθει πρωτο...(στην Ελλαδα το πισω) | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:50 | |
| Σε ολο τον κοσμο το πισω λιωνει πρωτο. Εγω τα αλλαζω παντα ζευγαρι αλλα δεν το τρεχω σε κοντρες και σπανια κανω χαζοπαντιλικια μες την πολη. Οπως καταλαβαινεις εξαρταται απο τις συνηθειες σου αν θα αλλαζεις δυο πισω για ενα μπροστα ή ζευγαρια. | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:54 | |
| Οχι ξερεις γιατι το ειπα το "στην Ελλαδα το πισω''?Ειχα παει πριν χρονια σε ενα σεμειναριο στην ΜΟΘ για ελαστικα και αυτος που μιλουσε ειπε οτι στην Αγγλια πρωτα αλλαζουν το μπροστα!!!!!!!Μαλλον κανουν καλα endo.... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:58 | |
| Μαλλον ηθελε να δωσει εμφαση στην κακη ποιοτητα των ελληνικων δρομων παρα το εννοουσε αυτο που ελεγε. Οσο καλη ασφαλτο και να εχουν οι αγγλοι δεν μπορει να ειναι καλυτερη απο τις πιστας (των Σερρων πχ) και ποτε δεν εχω ακουσει κανεναν να λιωνει στην πιστα το μπροστινο και να αφηνει το πισω για αργοτερα. Ακομη κι αν εχει συμβει αποτελει εξαιρεση. | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 18:04 | |
| Και σε ποσα χιλιομετρα περιπου τα αλλαζεις? | |
|
| |
| Τι λάστιχα να βάλω? | |
|