Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Ιωσηφ Τόπος : Ροδος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Θέμα: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:00
pitbikes η τρέλα που εξαπλώνεται και στην Ελλάδα...εδω και 6 μήνες απέκτησα ένα imr 155 corse...και μαζί αλλα pitbikes εως 160 κυβικά και δίχρονα 80 άρια απλά τις Κυριακές γίνεται χαμός....τρέχουμε με ασφάλεια σε δυο πίστες κάρτ εδω στην Ρόδο....και έχουμε και pitbikes απο την Κω καθώς και κιταρισμένα cbr 125....άσχετα με τα ονόματα που τους δίνουν η καταγωγή τους είναι Κινέζικη....αργότερα ο κάθε εισαγωγέας στην Ευρώπη τα φορτώνει με ανάλογα καλούδια και κόστος. Αναβάτες μέχρι 1.85 χωράνε άνετα. κινητηρας οριζόντιας διάταξης..βλέπε παπί αλλα με συμπλέκτη,4 ταχυτητες,συνήθως 26 αρι molkt karb,12 αρηδες τροχοί,3.5λίτρα καύσιμο..δεν τρώνε λάστιχο....( κάπου στους 270 γύρους η μαλακή γόμα της dunlop που έχω) πέφτεις και δεν παθαίνει τίποτα λέμε!!
iosif9 Normal gixxer
Όνομα: : Ιωσηφ Τόπος : Ροδος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:16
απο την συνάντηση στην πίστα κάρτ της Σπάρτης..επίσης οι κορυφαίοι οδηγοί του ελληνικού πρωταθλήματος superbike κάνουν προπόνηση με pitbike.
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:18
Καλή φάση
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:21
T.R.E έγραψε:
Καλή φάση
αυτά τα μηχανάκια στο όριο εχουν πολύ πλάκα και τα διαφορετικά πιστάκια ανα περιοχή εχουν τους τοπικούς γρήγορους!!! χα χα χα!!! και προπάντων οικονομικά!!
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:23
Καλαμάτα
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:23
sakis sinioris !
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:26
οι αγκωνιές παίζουν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία του αντιπάλου στις πρώτες στροφές!!!
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:30
πέφτω δεν πέφτω!!
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 16:45
και GP 34 REPLICA απο την Κω του φίλου Δήμου!
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 17:18
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Τετ 23 Απρ 2014, 22:30
Αποριες... εγω που ειμαι 1.85υψος 115 κιλα, μπορω να παιξω??? Και τι μοτερ θα μου προτεινες??? Αν και μου αρεσουν τα διχρονα, εσυ τι θα μου προτεινες?
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 10:15
louk6 έγραψε:
Αποριες... εγω που ειμαι 1.85υψος 115 κιλα, μπορω να παιξω??? Και τι μοτερ θα μου προτεινες??? Αν και μου αρεσουν τα διχρονα, εσυ τι θα μου προτεινες?
στα minigp στην Αθήνα έχουν σαν όριο τα 160 κυβ. και μέχρι 28 καρμπ. το ίδιο κάνουμε και εδώ.. για λόγους κόστους..στο εξωτερικό υπάρχει και η open κατηγορια που τα κυβικά φτάνουν τα 200 ίσως το παραπάνω πλαίσιο στην φωτό που είναι αντιγραφή crf 70.
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 10:27
αλλιώς αφου σου αρέσουν τα δίχρονα κοίτα αυτό το απίστευτο 80αρι του φίλου μου του Λάκη που στροφάρει 14.300!!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 10:40
εχω κατι φιλους με 2 lem ... τα εχουν αγοασει εδω και χρονια .το ενα ειχε αγοραστει 1500ε και το αλλο 3000ε ... πλαισιο και μοτερ ειναι ιδια αλλα το ακριβο εχει φουλ ρυθμιζομενο μαρτζοκι μπροστα , δεν θυμαμαι τι εχει πισω , ζαντες ελαφρυες , τρομπα φρενου που την ζηλευεις και την θελεις ακομα και για το gsxr και διαφορα αλλα καλουδια ... απλα δεν ειναι με μοταρντ λαστιχα και εχουν εντουραδικα . τα παιδια τα βαζουν κανονικα σε πιστα και κανουν μεχρι και αλματακια ... εχω οδηγησει και τα 2 και ειναι παρα πολυ διασκεδαστικα . και για παπομοτερ εχουν πολυ γκαζι ... αλλα δεν δινω με τπτ 1500ε για ενα τετοιο ...
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 10:49
Miou έγραψε:
εχω κατι φιλους με 2 lem ... τα εχουν αγοασει εδω και χρονια .το ενα ειχε αγοραστει 1500ε και το αλλο 3000ε ... πλαισιο και μοτερ ειναι ιδια αλλα το ακριβο εχει φουλ ρυθμιζομενο μαρτζοκι μπροστα , δεν θυμαμαι τι εχει πισω , ζαντες ελαφρυες , τρομπα φρενου που την ζηλευεις και την θελεις ακομα και για το gsxr και διαφορα αλλα καλουδια ... απλα δεν ειναι με μοταρντ λαστιχα και εχουν εντουραδικα . τα παιδια τα βαζουν κανονικα σε πιστα και κανουν μεχρι και αλματακια ... εχω οδηγησει και τα 2 και ειναι παρα πολυ διασκεδαστικα . και για παπομοτερ εχουν πολυ γκαζι ... αλλα δεν δινω με τπτ 1500ε για ενα τετοιο ...
γούστα είναι αυτά! εγω μετά απο προπόνηση με αυτά τα μηχανάκια κατέβασα με το gsxr 1.8 sec απο το προηγούμενο απόλυτο ρεκόρ μου με ξεφτιλυσμένα λάστιχα λες και εκανα βόλτα...τα ίδια λέει και o Συνιόρης..η γεωμετρία τουλάχιστον του imr καμία σχέση με τα mini εντουράκια..αμα βρώ και το video με τον lorenzo πιτσιρικά που κάνει προπόνηση.....
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 13:48
Πολύ θα ψηνόμουν αν είχα τώρα να τσίμπαγα ένα πιστεύω όπως δείχνει και λένε οι περισσότεροι ότι είναι καλό σχολείο, αλλά και πολύ χαβαλές!
Miou έγραψε:
αλλα δεν δινω με τπτ 1500ε για ενα τετοιο ...
Πιστεύω πως είναι μια χαρά η τιμή τους για αυτό που σου προσφέρουν. Σκέψου ότι καινούριες πάπιες αυτή τη στιγμή ξεπερνούν το 1,5 χιλιάρικο! Εκτός αν θες και μπορείς να φτιάξεις ένα για τέτοια χρήση, το sachs πχ
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 14:05
μην τα συζητας νικολα ειναι ολα τα λευτα καναμε ενα τεστ ride τις προαλες ασπροπυργο και απλα γαμαει!!! 1/10 του κοστους απο οτι δινουμε για 1 TD!!!! και σκεψου η συντηρηση ειναι οπως ενα παπι!!! δεν το συζητω οτι οποιος παρει ενα τετοιο θα ειναι καθε κυρικη πιστα και θα μαθει να οδηγαει πολυ καλα και θα κανει και τον χαβαλε του!!!
iosif9 Normal gixxer
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 14:16
Painterz έγραψε:
μην τα συζητας νικολα ειναι ολα τα λευτα καναμε ενα τεστ ride τις προαλες ασπροπυργο και απλα γαμαει!!! 1/10 του κοστους απο οτι δινουμε για 1 TD!!!! και σκεψου η συντηρηση ειναι οπως ενα παπι!!! δεν το συζητω οτι οποιος παρει ενα τετοιο θα ειναι καθε κυρικη πιστα και θα μαθει να οδηγαει πολυ καλα και θα κανει και τον χαβαλε του!!!
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 14:24