| PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! | |
|
+6Black Eagle Miou louk6 magfaria T.R.E iosif9 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iosif9 Normal gixxer
Όνομα: : Ιωσηφ Τόπος : Ροδος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 15:17 | |
| | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 15:31 | |
| Και η αξιοπιστια αυτου;;;αντεχει πιωμα; | |
|
| |
iosif9 Normal gixxer
Όνομα: : Ιωσηφ Τόπος : Ροδος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
| |
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| |
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 15:51 | |
| εχει ανταλακτικα απο οσο ξερω και το σετ λαστιχα παιζει περιπου στο 140,00
πιστονι ανα 40 ωρες???? η λάθος θυμάμαι ? | |
|
| |
iosif9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 15:57 | |
| - varypiniths έγραψε:
- Να υποθεσω το εστρωσες με τερμα γκαζι;
Λαστιχα τι βγαζει για αυτο και ποσο;γενικα ρε παιδι μου εχει υποστηριξη αντακλακτικα; http://www.imr-racing.gr/ αντιπρόσωπος για ΕΛΛΑΣ. Εξυπηρετικότατος μέχρι και πλαίσιο έχει για ανταλακτικό! εγω βάζω DUNLOP GP SOFT 110 Euro κόστος και τα δυο και έχω βγάλει 6 Κυριακές μετά υπάρχουν τα sava-maxxis και μια άλλη εταιρία που δεν θυμάμαι.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Πεμ 24 Απρ 2014, 16:59 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- Πολύ θα ψηνόμουν αν είχα τώρα να τσίμπαγα ένα πιστεύω όπως δείχνει και λένε οι περισσότεροι ότι είναι καλό σχολείο, αλλά και πολύ χαβαλές!
- Miou έγραψε:
- αλλα δεν δινω με τπτ 1500ε για ενα τετοιο ...
Πιστεύω πως είναι μια χαρά η τιμή τους για αυτό που σου προσφέρουν. Σκέψου ότι καινούριες πάπιες αυτή τη στιγμή ξεπερνούν το 1,5 χιλιάρικο! Εκτός αν θες και μπορείς να φτιάξεις ένα για τέτοια χρήση, το sachs πχ ρε μια χαρα διασκεδαση και σχολειο προσφερουν - εχω οδηγησει οπως εγραψα - αλλα εγω δεν θα εδινα 1500ε για αυτο ... δεν θα εδινα τπτ βασικα γιατι δεν ειναι αυτο που θελω δεν λεω οτι δεν τα αξιζει ουτε οτι δεν ειναι καλα ... αλλα για εμενα 100000000000 φορες να εδινα 2000 για ενα exc250 και να θυμομουν τα παλια ... εκει να δεις σχολειο και διασκεδαση ... αλλα ουτε λεφτα υπαρχουν πια ουτε χρονος . ΑΧΧΧΧΧ αυτος ο χρονος .... αυτος ηταν και ο λογος που το πουλησα . δεν ειχα χρονο να το χαρω και τσαμπα καθοταν το μηχανακι οσο για το σακς το εχω σκεφτει αρκετες φορες να του βαλω ενα μοτερακι τουμπανο αλλα αυτα που θελω πανε πολλα λεφτα ... | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Παρ 25 Απρ 2014, 22:51 | |
| φενονται ενδιαφερων αυτα τα μηχανακια. ειναι αναλογα τα γουστα βεβαια, αλλα για παιχνιδι σε καρτοπιστα σε σχεση με ενα παπι, με ποιο θα ευχαριστηθεις περισσοτερο? δεν εχω οδηγησει κανενα τετοιο και δεν εχει καποιος γνωστος μου για να παρω μια ιδεα. | |
|
| |
iosif9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Κυρ 27 Απρ 2014, 10:00 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- φενονται ενδιαφερων αυτα τα μηχανακια. ειναι αναλογα τα γουστα βεβαια, αλλα για παιχνιδι σε καρτοπιστα σε σχεση με ενα παπι, με ποιο θα ευχαριστηθεις περισσοτερο? δεν εχω οδηγησει
κανενα τετοιο και δεν εχει καποιος γνωστος μου για να παρω μια ιδεα. τα μηχανάκια αυτά σε μια πίστα κάρτ συναγωνίζονται στα ίσια με mallosi racing scooter 70 που είναι τα ταχύτερα δύκύκλα σε πίστα κάρτ...και μαθαίνεις να μπαίνεις με τόση φόραααααααααα!!!!! | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! Κυρ 27 Απρ 2014, 16:34 | |
| @iosif9 καταλαβα, ευχαριστω! | |
|
| |
| PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! | |
|