Greek GSX-R forum
PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Poll_l10PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Poll_c10PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Poll_l10PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Poll_c10PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!

Πήγαινε κάτω 
+6
Black Eagle
Miou
louk6
magfaria
T.R.E
iosif9
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
iosif9
Normal gixxer
Normal gixxer
iosif9

Όνομα: : Ιωσηφ
Τόπος : Ροδος
Αριθμός μηνυμάτων : 62
Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 24 Απρ 2014, 15:17

varypiniths έγραψε:
ρε μην μας κ@υλωνετε... ninza 
IMG]https://2img.net/h/oi59.tinypic.com/2sbwcnn.jpg[/IMG]
έδω μόλις βγήκε απο την κούτα!!! αχ!! καύλωσες αγορι μου?PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 2sbwcnn
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 24 Απρ 2014, 15:31

Και η αξιοπιστια αυτου;;;αντεχει πιωμα; Laughing 
iosif9
Normal gixxer
Normal gixxer
iosif9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 24 Απρ 2014, 15:39

varypiniths έγραψε:
Και η αξιοπιστια αυτου;;;αντεχει πιωμα; Laughing 
του έβαλα ένα ωρόμετρο για να μετράω τα διαστήματα service..ανα 4 ώρες βάζω silkolene 10-40w semi synth. μια ρύθμιση βάλβίδες και ξανά τέρμα γκαζι.. Wink νούμερα ανοχών ρωτήστε ελεύθερα αμα πάρετε! έχω κοντά στις 10 ώρες και το μοτέρ άνοιξε κι άλλο..  pistoli 
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 24 Απρ 2014, 15:46

Να υποθεσω το εστρωσες με τερμα γκαζι; lol! lol! lol! 
Λαστιχα τι βγαζει για αυτο και ποσο;γενικα ρε παιδι μου εχει υποστηριξη αντακλακτικα;
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 24 Απρ 2014, 15:51

εχει ανταλακτικα απο οσο ξερω και το σετ λαστιχα παιζει περιπου στο 140,00

πιστονι ανα 40 ωρες???? η λάθος θυμάμαι ?
iosif9
Normal gixxer
Normal gixxer
iosif9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 24 Απρ 2014, 15:57

varypiniths έγραψε:
Να υποθεσω το εστρωσες με τερμα γκαζι; lol! lol! lol! 
Λαστιχα τι βγαζει για αυτο και ποσο;γενικα ρε παιδι μου εχει υποστηριξη αντακλακτικα;
http://www.imr-racing.gr/ αντιπρόσωπος για ΕΛΛΑΣ.
Εξυπηρετικότατος μέχρι και πλαίσιο έχει για ανταλακτικό!
εγω βάζω DUNLOP GP SOFT 110 Euro κόστος και τα δυο και έχω βγάλει 6 Κυριακές affraid 
μετά υπάρχουν τα sava-maxxis και μια άλλη εταιρία που δεν θυμάμαι..
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 24 Απρ 2014, 16:59

Black Eagle έγραψε:
Πολύ θα ψηνόμουν αν είχα τώρα να τσίμπαγα ένα πιστεύω όπως δείχνει και λένε οι περισσότεροι ότι είναι καλό σχολείο, αλλά και πολύ χαβαλές!

Miou έγραψε:
αλλα δεν δινω με τπτ 1500ε για ενα τετοιο ...

Πιστεύω πως είναι μια χαρά η τιμή τους για αυτό που σου προσφέρουν. Σκέψου ότι καινούριες πάπιες αυτή τη στιγμή ξεπερνούν το 1,5 χιλιάρικο! Εκτός αν θες και μπορείς να φτιάξεις ένα για τέτοια χρήση, το sachs πχ  ssss Very Happy 

ρε μια χαρα διασκεδαση και σχολειο προσφερουν - εχω οδηγησει οπως εγραψα - αλλα εγω δεν θα εδινα 1500ε για αυτο ...
δεν θα εδινα τπτ βασικα γιατι δεν ειναι αυτο που θελω
δεν λεω οτι δεν τα αξιζει ουτε οτι δεν ειναι καλα ...

αλλα για εμενα 100000000000 φορες να εδινα 2000 για ενα exc250 και να θυμομουν τα παλια ... εκει να δεις σχολειο και διασκεδαση ... αλλα ουτε λεφτα υπαρχουν πια ουτε χρονος . ΑΧΧΧΧΧ αυτος ο χρονος .... αυτος ηταν και ο λογος που το πουλησα . δεν ειχα χρονο να το χαρω και τσαμπα καθοταν το μηχανακι

οσο για το σακς το εχω σκεφτει αρκετες φορες να του βαλω ενα μοτερακι τουμπανο αλλα αυτα που θελω πανε πολλα λεφτα ...
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 25 Απρ 2014, 22:51

φενονται ενδιαφερων αυτα τα μηχανακια. ειναι αναλογα τα γουστα βεβαια, αλλα για παιχνιδι σε καρτοπιστα σε σχεση με ενα παπι, με ποιο θα ευχαριστηθεις περισσοτερο? δεν εχω οδηγησει
κανενα τετοιο και δεν εχει καποιος γνωστος μου για να παρω μια ιδεα.
iosif9
Normal gixxer
Normal gixxer
iosif9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 27 Απρ 2014, 10:00

vaggelis600 έγραψε:
φενονται ενδιαφερων αυτα τα μηχανακια. ειναι αναλογα τα γουστα βεβαια, αλλα για παιχνιδι σε καρτοπιστα σε σχεση με ενα παπι, με ποιο θα ευχαριστηθεις περισσοτερο? δεν εχω οδηγησει
κανενα τετοιο και δεν εχει καποιος γνωστος μου για να παρω μια ιδεα.
τα μηχανάκια αυτά σε μια πίστα κάρτ συναγωνίζονται στα ίσια με mallosi racing scooter 70 που είναι τα ταχύτερα δύκύκλα σε πίστα κάρτ...και μαθαίνεις να μπαίνεις με τόση φόραααααααααα!!!!!
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!   PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 27 Απρ 2014, 16:34

@iosif9 καταλαβα, ευχαριστω!

PITBIKES - ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
»  AGV GP-PRO MS medium-small μέγεθος/ανταλλαγή με άλλο κράνος σε medium μέγεθος
» Ο Hayes στην θέση του Edwards στην Valencia
» ερωτηση για μεγεθος κρανους

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com