Greek GSX-R forum
Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Poll_l10Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Poll_c10Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Poll_l10Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Poll_c10Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr

Πήγαινε κάτω 
+16
k_o_s_t_a_s
noodles
T.R.E
vasilis7
kapnias
JIMK7
k8 600 kk
magfaria
boutser
kouzinas
GIXXERAKIAS
Zuki
giannis_suzuki
nktr
giannisK6
Antonios_gsxr
20 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Ιαν 2016, 11:07

μενει μονιμα και εχει περιπου 1.5 λιτρο αν θυμαμαι καλα....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Ιαν 2016, 11:55

αρχιζει να αναβοσβηνει στα 4-4.5 λιτρα και μετα στο τελευταιο 1.5 μενει μονιμα αναμενο
στα κ5-6-7-8
φανταζομαι το ιδιο θα ειναι και στο κ9
k_o_s_t_a_s
Normal gixxer
Normal gixxer
k_o_s_t_a_s

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Ιαν 2016, 13:17

ωραια καταλαβα παιδια  ,για να ξερω την επομενη φορα, ευχαριστω.
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Ιαν 2016, 01:28

55km με όλη τη ρεζέρβα, 20km από όταν μείνει αναμένο.
k_o_s_t_a_s
Normal gixxer
Normal gixxer
k_o_s_t_a_s

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Ιαν 2016, 08:33

Koyfo έγραψε:
55km με όλη τη ρεζέρβα, 20km από όταν μείνει αναμένο.

και με ταχύτητες 120-140 το πολυ φανταζομαι?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Ιαν 2016, 09:43

πιο κατω
αμα πας με 140 δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις 55 χλμ
Chrisk6
Normal gixxer
Normal gixxer
Chrisk6

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Αγωνιζόμενος : Σκληρα...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Ιαν 2016, 13:19

Miou έγραψε:
πιο κατω
αμα πας με 140 δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις 55 χλμ

Αν υποθεσουμε πως καις με 140-150 7λιτρα/100 τοτε για τα 50 θες τα μισα(3.5λιτρα).
Ολα αυτα να εισαι εθνικη π.χ με σταθερο γκαζι κλπ κλπ.
Εγω εχω τυχει σε πολλα ταξιδια με το που ανοιγε το 1ο λαμπακι(4.5λιτρα) να πεφτω στα 150 και να κανω τουλαχιστον μια 30αρα κρατωτας αυτα τα χλμ μεχρι που ανοιγει το 2ο(1.5λιτρο).
Για πολη αλλαζουν τα δεδομενα...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Ιαν 2016, 13:24

αυτα που λες ειναι θεωρια
το γραφεις κιολας ...
αν υποθεσουμε

εγω μιλαω ρεαλιστικα

ο καθενας μετα κανει ο,τι θελει
αλλα εχει τυχει να σπρωχνω στην εθνικη το μηχανακι μεχρι να βρω παρκινγκ ...
Chrisk6
Normal gixxer
Normal gixxer
Chrisk6

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Αγωνιζόμενος : Σκληρα...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Ιαν 2016, 16:33

Miou έγραψε:
αυτα που λες ειναι θεωρια
το γραφεις κιολας ...
αν υποθεσουμε

εγω μιλαω ρεαλιστικα

ο καθενας μετα κανει ο,τι θελει
αλλα εχει τυχει να σπρωχνω στην εθνικη το μηχανακι μεχρι να βρω παρκινγκ ...

Εγω μπορει οντως να λεω υποθετικα γιατι δεν ξερω την μοτο του καθενος κ τι καιει...
Για το δικο μου ομως μπορω να σου πω πως τα παραπανω στοιχεια ειναι αληθη κ τα εχω διαπιστωσει αρκετες φορες.
Δε λεμε να καρυδωνεις το γκαζι κ να περιμενεις να κανεις 50χλμ με ρεζερβα, αλλα ενα 1000αρι με 140-150 εκει ειναι η καταναλωση του.
Κ εγω εχω μεινει κ με το μεγαλο...αλλα εχω μεινει κ μεσα στην εθνικη σε κομματι κλειστο(Λαρισα) με ενα 400 κ σπρωχναμε 2 ωρες...Δραμα σου λεω!!
k_o_s_t_a_s
Normal gixxer
Normal gixxer
k_o_s_t_a_s

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Ιαν 2016, 22:28

Εγω πιστευω παντος πως δεν πρεπει να το αφηνουμε να αδειασει εντελως για τυχον αλλα προβληματα με τρομπα βενζινης βρωμιες απο το ντεποζιτο κτλ
etien_k3
Jr.gixxer
etien_k3

Άντρας Όνομα: : Στέφανος
Τόπος : Κιλκις
Αριθμός μηνυμάτων : 48
Hμερομηνία εγγραφής : 17/03/2015

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 23 Ιαν 2016, 00:25

Με το λαμπακι εχω κανει και 40 χιλιόμετρα με 160 στο κοντερ. Η μεγαλύτερη αυτονομία που εχω πετύχει ειναι παραπάνω απο την μέγιστη που έδινε ο κατασκευαστής (235χλμ)
Φορούσα τοτε μονο ολοσομη. Γραναζια κτλ μαμα. Πετυχα 245 χιλιομετρα στο κοντερ πάντα και ισως δεν εμεινα για λιγα μετρα. Με 170 σταθερά Εγνατία. souza souza
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 24 Ιαν 2016, 16:05

Ναι με 120-130 στο περίπου. Δοκιμασμένο και σε k7 και σε k6, αλλά και τα 2 στεγνωμένα από reflash. Stock βγάζει πιο λίγα προφανώς. Το k6 όταν δοκιμάζαμε έμεινε στα 62 αν δε κάνω λάθος.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 24 Ιαν 2016, 20:58

etien_k3 έγραψε:
Με το λαμπακι εχω κανει και 40 χιλιόμετρα με 160 στο κοντερ. Η μεγαλύτερη αυτονομία που εχω πετύχει ειναι παραπάνω απο την μέγιστη που έδινε ο κατασκευαστής (235χλμ)
Φορούσα τοτε μονο ολοσομη. Γραναζια κτλ μαμα. Πετυχα 245 χιλιομετρα στο κοντερ πάντα και ισως δεν εμεινα για λιγα μετρα. Με 170 σταθερά Εγνατία.  souza  souza

Εγνατία σταθερά είναι το πιο καλό Smile,έχω κάνει και εγώ Καβάλα-Αλεξ/πολη (170χλμ απόσταση) σταθερά 180χλμ στο κοντέρ,χωρίς να ανάψει λαμπάκι
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr   Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr - Σελίδα 2 EmptyΔευ 25 Ιαν 2016, 22:31

περσι το χειμωνα ειχε αναψει το λαμπακι στα 250 χλμ lol! lol! lol!
δε θυμαμαι να ειχα περασει τις 6κ στροφες για ολα αυτα τα χλμ... Very Happy

Πολλές απορίες περί κατανάλωσης των gsxr
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Περί κατανάλωσης.....
» Περι κεφαλων απο κ7 σε κ5 GSXR 1000
» Απορίες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΝΕΑ :: NEA ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ GSXR-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com