Greek GSX-R forum
Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Poll_l10Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Poll_c10Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Poll_l10Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Poll_c10Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά

Πήγαινε κάτω 
+20
enchanter
k8 600 kk
ripper
cpantelo
zlionakis
giannis_suzuki
noodles
Vortex
krosfala
panosk8
JIMK7
giannisK6
Opeth
opoulian
T.R.E
zed660
Miou
Darksoul
[alex]
REPTIL3
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Αυγ 2014, 01:06

T.R.E έγραψε:
Darksoul έγραψε:
T.R.E έγραψε:
Καλό το 750,ΑΛΛΑ μηχανάκι που τουμπάρεις το γκάζι με 1η και δεν σηκώνεται σούζα είναι άχρηστο fafoutis fafoutis fafoutis 

το δικο μου κανει ανετα........ win 

Κάτσε να επαναδιατυπώσω:

Μηχανάκι που χουφτώνεις το γκάζι με 1η,και δεν σηκώνεται ΜΟΝΟ ΤΟΥ σούζα χωρίς να θέλει ο οδηγός,είναι άχρηστο. Very Happy 

απο δευτερα κ πανω πες καλυτερα,η πρωτη ειναι μονο για να ξεκινησει να τσουλαει το πραμα  fafoutis fafoutis
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Αυγ 2014, 02:36

REPTIL3 έγραψε:
Εντάξει, δε μπορώ να πω ότι τώρα που κάθομαι και σκέφτομαι ποιό να είναι το επόμενο ότι μου περνάει από το μυαλό η πίστα. Το λέω έτσι γιατί μετά από λίγο καιρό με το Ζ την ζητούσα εγώ ο ίδιος, άσχετα που δε μπήκα ποτέ! Υποθέτω ότι θα είναι όπως ήταν δηλ. με το καλό όταν το πάρω να κυκλοφορήσω σε καθημερινές συνθήκες, να βγω εθνική να δω τη δύναμη και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα μου το ζητάω εγώ ο ίδιος να πάω σε διαδρομές με στροφές για να δω τον εαυτό μου το μηχανάκι αλλά και το συνδυασμό αυτών των δυο! Η αλήθεια είναι ότι με το Ζ στα πολλά χλμ. παίζεις ξύλο πάνω στο μηχανάκι έτσι και φυσάει κιόλας ωχ ωχ ωχ ωχ... Smile

Για το δικάβαλο πραγματικά καλή η παρατήρηση σου δεν την είχα σκεφτεί, όντως πόσο καλύτερη θέση μπορεί να έχει π.χ. από ένα γυμνό; Ρωτάω γιατί στο γυμνό μπορείς να κάτσεις και όρθιος για να πας κυριλέ. Στα SS δεν είσαι για "μάχη" συνέχεια;! Πάντως πέρα από τη πλάκα, αυτό το μηχανάκι (σε όποιο και να καταλήξω) θα είναι για ΜΕΝΑ πραγματικά το Ζ το έφαγε λίγο και βλακεία ότι δεν ανέβαινε και "ο συνεπιβάτης" μου οπότε αν και όταν το πάρω όποιος θα γουστάρει θα ανέβει όποιος πάλι όχι ταξί πόδια δεν με ενδιαφέρει...!!!!  afro

opoulian έγραψε:
εαν θελεις γκαζι παρε 1000 εαν δεν σε ενδιαφερει το γκαζι παρε οποιο σου αρεσει εμφανισιακα.ετσι και αλλιως και τα δυο ειναι μπελας στην πολη καινε πολυ (το 1000) περισσοτερο και θα σε κουρασουν πολυ περισσοτερο απο το Ζ.στην πολη το 1000 ειναι 100φορες καλυτερο για μενα γιατι δεν περιμενεις να στροφαρει για να παει.
τωρα απο θεμα στριψιματος μετραει καθαρα η ικανοτητα του καθενος απλα το 750 ειναι πιο ευκολο μιας και δεν εχει πολυ ροπη.
εννοειτε απο κ8 και μετα μιας και αυτο ακομα εχει αρχιζει και παλιωνει.
εαν ημουν στην θεση σου το μηχανακι θα το ηθελα μονο για δρομο και εβγαινα οικονομικα μετα απο ζ750 θα επαιρνα 1000.

Πραγματικά μπορώ να πω ότι πλέον έχω προβληματιστεί όσον αφορά της επιλογής... Βλέπω 2/3 (που λέει ο λόγος) μηνύματα να προτείνουν τέλος τέλος το 1000 βέβαια πάντα με επιφύλαξη.... Οπότε σε 1η φάση ένα μπορώ να πω, στη μηχανή αναζήτησης για μεταχειρισμένα μηχανάκια (δε θέλω να πω το site γιατί δε ξέρω αν προβλέπετε) θα αφήσω ανοιχτή την επιλογή και για 1000 να δω τι παίζει τουλάχιστον από τιμές....

@Darksoul αν θες καφεδάκι για να το μιλήσουμε το θέμα κανένα πρόβλημα ή σε πμ. Απλά πιστεύω κιόλας ότι κάποιες απόψεις πρέπει να μένουν γραμμένες για μελλοντικούς προβληματισμούς άλλων παιδιών. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ένας από τους λόγους ύπαρξης των φόρουμ;  Wink  

εχω γραψει απειρα για το 600/750 αν κανεις αναζητηση σιγουρα θα βρεις Α4 δικα μου!!
εγω σου λεω ενα πραγμα αν θες να μαθεις κ να μην την παθεις παιρνεις την μικρη κατηγορια π ναι πιο φιλικη κ γινεται γρηγορη οταν το μαθεις κ σε μαθει αλλιως αν δε θες να μαθεις παιρνεις 1000 γλιτωνεις λεφτα για την μετεπειτα αλλαγη π μπορει ναναι σε 2 η σε 4 χρονακια γτ με το 750 σιγουρα θα το κρατησεις 3χρονακια εκτος κ παλι λεω αν εισαι ΜΟΝΟ για ευθεια π εκει στο 6μηνο θα θες αλλαγη!

δε θα γραψω κατι αλλο!!αν ειναι μιλαμε να πιουμε κανα καφε κορυδαλλο να σε ξεμπερδεψω......750χρυση τομη δε παυει δε τελειωνει δε προκειται ποτε να σταματησει μονο αν το κανει 800 κ τα γ@μησει ολα η suzukι...κ μετα κλαινε οι εταιριες κ ακολουθησουν γτ εχουν ολες καρτερ απο τα 800αρια στο ραφι! lol! 
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Αυγ 2014, 02:40

T.R.E έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
T.R.E έγραψε:
Darksoul έγραψε:
T.R.E έγραψε:
Καλό το 750,ΑΛΛΑ μηχανάκι που τουμπάρεις το γκάζι με 1η και δεν σηκώνεται σούζα είναι άχρηστο fafoutis fafoutis fafoutis 

Κάτσε να επαναδιατυπώσω:

Μηχανάκι που χουφτώνεις το γκάζι με 1η,και δεν σηκώνεται ΜΟΝΟ ΤΟΥ σούζα χωρίς να θέλει ο οδηγός,είναι άχρηστο. Very Happy 

Ένα 750 σηκώνεται ανετα ΜΟΝΟ ΤΟΥ σούζα με 1η, το δικο μου το 750 που ειχα, το σηκωνα με 3η στα 200 με χωρις απομωνοση  Very Happy 

Μάλλον δεν έχεις καβαλήσει τα τελευταία 750.  pale 

Νικο σε παρακαλω ρε φιλε βγαλε αυτο το υπεροπλο απο την υπογα να το καμαρωσουμε κ ασε εμας τα 750αρακια να μην μπορουμε να κανουμε σουζα......ελεος ρε μλκα το χει φαει η μαρμαγκα!!!ξεκολλα βγαλτο να γραψει κανα χλμ το οπλο!
REPTIL3
Jr.gixxer
REPTIL3

Άντρας Όνομα: : Σωτήρης
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 32
Hμερομηνία εγγραφής : 14/08/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Αυγ 2014, 03:52

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ τώρα που το είδα...

Μπήκα στο ελληνικό site της suzuki και το 750 δεν το έχει...  Shocked Μαλακία της σελίδας ή έχει σταματήσει τη παραγωγή;
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Αυγ 2014, 10:32

REPTIL3 έγραψε:

Μπήκα στο ελληνικό site της suzuki και το 750 δεν το έχει...  Shocked Μαλακία της σελίδας ή έχει σταματήσει τη παραγωγή;

μαλακια της σελίδας  Laughing 
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Αυγ 2014, 10:36

T.R.E έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
T.R.E έγραψε:
Darksoul έγραψε:
T.R.E έγραψε:

Κάτσε να επαναδιατυπώσω:

Ένα 750 σηκώνεται ανετα ΜΟΝΟ ΤΟΥ σούζα με 1η, το δικο μου το 750 που ειχα, το σηκωνα με 3η στα 200 με χωρις απομωνοση  Very Happy 

Νικο σαφως και εχω κανει  ssss  μαλιστα το τελευταιο που δοκιμασα 750 κ8 ειχε τροχο 138  Shocked με εξατμιση πρόγραμμα και δεν θυμαμαι αν ειχε και ροικη  Very Happy το συγκεκριμενο κακαριζε  cheers το δικο μου ειχε 129 τροχο και ειχα περασει πολλα κουλαδια με 1000 Κ1 και Κ4  τοτε τα R1  τα ειχα για πλακα αχαχα

Τα 750 ψηλα πανε μπαλα χαμηλα δεν εχουν  Very Happy 
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Αυγ 2014, 11:24

REPTIL3 έγραψε:

δεν ερχεται 750 L1 γτ απλα θελει να πουλησει τα 600 L1 στα 13395 Π@Παρια εχει παρει 3 αν πουληθηκαν ειναι θαυμα!σιγουρα 2 εχω δει εγω στο κορυδαλλο!
ειχε γινει κ με τα 06 07 μονο εισαγωγης τα περνανε τοτε γτ παλι τον ειχε παιξει ο αντιπροσωπος απο τι θυμαμαι! mal@kies 
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Αυγ 2014, 11:30

JIMK7 έγραψε:
T.R.E έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
T.R.E έγραψε:
Darksoul έγραψε:
T.R.E έγραψε:

Κάτσε να επαναδιατυπώσω:

Νικο σαφως και εχω κανει  ssss  μαλιστα το τελευταιο που δοκιμασα 750 κ8 ειχε τροχο 138  Shocked με εξατμιση πρόγραμμα και δεν θυμαμαι αν ειχε και ροικη  Very Happy το συγκεκριμενο κακαριζε  cheers το δικο μου ειχε 129 τροχο και ειχα περασει πολλα κουλαδια με 1000 Κ1 και Κ4  τοτε τα R1  τα ειχα για πλακα αχαχα

Τα 750 ψηλα πανε μπαλα χαμηλα δεν εχουν  Very Happy 

γιαυτο οσοι εχουν 1000 τους λεω να τα παμε απο 4000 κ μου λενε μπααα απο τις 6000 κ μετα..... xaxa 
τα 138 με φλατζα ψευτοροικη ερχονται για πλακα με το 750...απο κει κ μετα θελει λεφτα για να φτασει με υπερκυβισμο τα 171.....superbike ομως ολο μεσα!
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Αυγ 2014, 15:25

Να σου πω κι εγω πως τα βλεπω τα πραματα μιας και προσφατα
εδωσα στριτακι(Gsr600)και πηρα το 750 κ8.
Καταρχας ο σφακιανακης δεν εχει φερει 750 εδω κ καποια χρονια.
Φερνει το 600 κ το 1000.Μεχρι το πασχα μονο παραεισαγωγη μπορουσα
να βρω καινουριο.
Τωρα για το αν ειναι καλη επιλογη η οχι ειναι πολυ προσωπικη υποθεση.
Θα σου πω απλα τη δικη μου γνωμη..Εξαρταται 100% απο το τι θες να κανεις
με το μηχανακι.Κατ αρχας οπως ειπε κ καποιο παιδι παραπανω ετσι κ παρεις ςς
το παπακι θα λες τι μλκια εκανα κ το δωσα.Κρατα το στην αρχη κ θα με θυμηθεις.
(επειδη λες οτι θες να το κινεις στη πολη).Κι εγω ετσι ελεγα οταν ειχα το Gsr αλλα ενα ςς
δεν εχει καμια σχεση..
Τωρα απο κει κ περα για επαρχιακους κ κλειστο στροφιλικι πας με το ςς αλλα κατα τη γνωμη μου
με το στριτ πας καλυτερα κ πιο ξεκουραστα.Αν θες να κανεις ανοιχτα στροφιλικια με 140χλμ
κ πανω,κ να μπαινεις πιστα τοτε θα το χαρεις,αλλιως κοιτα για κατι αλλο.
Το ςς δεν ειναι αναβαθμιση απο ενα στριτ,ειναι απλα αλλη κατηγορια,αλλο ειδος πως το λενε..

Τωρα για 600/750 η 1000 δε μπορω να σου πω,εσυ ξες.
Εμενα προσωπικα για τη χρηση που το κανω το γκαζι απ το 750 μου
φτανει.Φανταζομαι ομως οτι μ ενα 1000 σουζαρεις πολυ πιο ευκολα
κ χορταινεις ροπη.
Οπως κ ναχει σου ξαναλεω κρατα το παπι 1-2μηνες αφου παρεις ςς
και μετα αν θες πουλα το(αλλα μαλλον δε θα το πουλησεις..)
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Αυγ 2014, 17:43

Darksoul έγραψε:

γιαυτο οσοι εχουν 1000 τους λεω να τα παμε απο 4000 κ μου λενε μπααα απο τις 6000 κ μετα..... xaxa 
τα 138 με φλατζα ψευτοροικη ερχονται για πλακα με το 750...απο κει κ μετα θελει λεφτα για να φτασει με υπερκυβισμο τα 171.....superbike ομως ολο μεσα!

Δηλαδη ρε Φιλιππε,θες να πεις πως εχεις καλυτερα χαμηλα απο ενα 1000; Γιατι αν ειδες κατι τετοιο μονο σε γραναζωμα μπορω να το αποδοσω.
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Αυγ 2014, 22:20

giannisK6 έγραψε:
Darksoul έγραψε:

Δηλαδη ρε Φιλιππε,θες να πεις πως εχεις καλυτερα χαμηλα απο ενα 1000; Γιατι αν ειδες κατι τετοιο μονο σε γραναζωμα μπορω να το αποδοσω.

πρωτο σταδιο φουλ καπου στα 130ροδα
γραναζωμα 520 με αγωνιστικα γραναζια μπροστα τρυπιτο πισω αλουμινιο +2 ειμαι λιγοτερο κοντιτερος απο το -1
κ shifter δε φοραω κατι αλλο...
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Αυγ 2014, 22:25

Πρωτο σταδιο Φιλιππα εννοεις ολοσωμη-φιλτρο-pc?
Ετσι για την κουβεντα με +2πισω εισαι λιγο μακρυτερος
απο -1μπροστα,αναφορικα το1δοντι μπροστα ισουται με περιπου 2,7πισω.
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Αυγ 2014, 00:56

krosfala έγραψε:
Πρωτο σταδιο Φιλιππα εννοεις ολοσωμη-φιλτρο-pc?
Ετσι για την κουβεντα με +2πισω εισαι λιγο μακρυτερος
απο -1μπροστα,αναφορικα το1δοντι μπροστα ισουται με περιπου 2,7πισω.

δε το διατυπωσα σωστα το ιδιο λεμε ρε! xaxa 
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Αυγ 2014, 01:02

Οκ,τωρα το πιασα τι εγραψες lol! 
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Αυγ 2014, 13:06

Παντως ρε παιδες βλεπω να λετε "το εχω μαθει του πινω το αιμα" και αλλα τετοια.

Χαλαρωστε λιγο γιατι εκει ειναι που γινεται η μαλακια. Εκτος εαν μιλαμε με Ροσσι,Μαρκεζ,Λορενθο κλπ στο φορουμ και δεν το ξερουμε
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Αυγ 2014, 15:04

@REPTIL3 αν μπορεις να οδηγησεις κανενα απο γνωστο η φιλο θα ειναι καλυτερα γιατι θα αποκτησεις δικια σου αποψη. εχεις 6000 οπως λες και προτεινω να πας σε 1000 κατευθειαν γιατι αν παρεις 600-750
και θες να το αλλαξεις για 1002 λογους δε θα μπορεσεις αν το πουλησεις ευκολα.
αν εχεις λιγα χρηματα παραπανω (1000-1500 ευρω παρε το κ9 1000, αλλα και το κ8 ειναι εξισου καλο).
εμενα το 1000 με βολευει παρα πολυ μεσα στην πολη, λογο ροπης και στησιματος οπως και σε ταξιδι που ειναι πιο ανετο, για τον ιδιο λογο. το mode a,b,c που εχουν ολα, ειναι μονο για βροχη, δε χρησιμευει στο να μαθεις να οδηγας.
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Αυγ 2014, 16:55

βαγγελη αγορασες 1000αρι ρε η κανενος φιλου??
Opeth
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Opeth

Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Βολος-Σερρες
Αριθμός μηνυμάτων : 429
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Αυγ 2014, 22:16

giannis_suzuki έγραψε:
βαγγελη αγορασες 1000αρι ρε η κανενος φιλου??

φιλου του
REPTIL3
Jr.gixxer
REPTIL3

Άντρας Όνομα: : Σωτήρης
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 32
Hμερομηνία εγγραφής : 14/08/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Αυγ 2014, 23:07

krosfala έγραψε:
Να σου πω κι εγω πως τα βλεπω τα πραματα μιας και προσφατα
εδωσα στριτακι(Gsr600)και πηρα το 750 κ8.
Καταρχας ο σφακιανακης δεν εχει φερει 750 εδω κ καποια χρονια.
Φερνει το 600 κ το 1000.Μεχρι το πασχα μονο παραεισαγωγη μπορουσα
να βρω καινουριο.
Τωρα για το αν ειναι καλη επιλογη η οχι ειναι πολυ προσωπικη υποθεση.
Θα σου πω απλα τη δικη μου γνωμη..Εξαρταται 100% απο το τι θες να κανεις
με το μηχανακι.Κατ αρχας οπως ειπε κ καποιο παιδι παραπανω ετσι κ παρεις ςς
το παπακι θα λες τι μλκια εκανα κ το δωσα.Κρατα το στην αρχη κ θα με θυμηθεις.
(επειδη λες οτι θες να το κινεις στη πολη).Κι εγω ετσι ελεγα οταν ειχα το Gsr αλλα ενα ςς
δεν εχει καμια σχεση..
Τωρα απο κει κ περα για επαρχιακους κ κλειστο στροφιλικι πας με το ςς αλλα κατα τη γνωμη μου
με το στριτ πας καλυτερα κ πιο ξεκουραστα.Αν θες να κανεις ανοιχτα στροφιλικια με 140χλμ
κ πανω,κ να μπαινεις πιστα τοτε θα το χαρεις,αλλιως κοιτα για κατι αλλο.
Το ςς δεν ειναι αναβαθμιση απο ενα στριτ,ειναι απλα αλλη κατηγορια,αλλο ειδος πως το λενε..

Τωρα για 600/750 η 1000 δε μπορω να σου πω,εσυ ξες.
Εμενα προσωπικα για τη χρηση που το κανω το γκαζι απ το 750 μου
φτανει.Φανταζομαι ομως οτι μ ενα 1000 σουζαρεις πολυ πιο ευκολα
κ χορταινεις ροπη.
Οπως κ ναχει σου ξαναλεω κρατα το παπι 1-2μηνες αφου παρεις ςς
και μετα αν θες πουλα το(αλλα μαλλον δε θα το πουλησεις..)

Το τι θέλω είναι πολύ απλό (τελικά) είμαι στη φάση να πάρω μηχανή και (πριν) κοιτάω on/off κτλ για να μπορώ να έχω ένα μηχανάκι και να μην έχω και γκρίνια... Τε σπά μου γύρισε και είπα αϊ στον εξ απ οδώ θα κάνω αυτό που είχα πει όταν είχα το Ζ. Θα πάρω SS για ΕΜΕΝΑ και μόνο...!!!

Δε μπορώ να διαφωνήσω σ'αυτό που λες για το παπί, ίσα ίσα μπορώ να πω ότι το Ζ ήταν πένα όταν έφυγε, αλλά όταν τύχαινε και το οδηγούσα όμως καμία εβδομάδα (το Ζ) σερί δενόμουν περισσότερο σε πολλούς τομείς. Από εκεί και πέρα μπορώ να απαντήσω και με 100% βεβαιότητα ότι δε θα μπορέσω να συντηρήσω και τα 2 μηχανάκια αυτή τη φορά όσον αφορά τα πάγια έξοδα τους (ασφάλεια, τέλη, service κ.α.)
Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και καταλαβαίνω τη λογική των παιδιών που μου προτείνουν το 1000 με κουβέντες που βλέπω να γίνονται αλλά και έξω στην πραγματικότητα. Απλά πιστεύω τελικά ότι το 750 είναι η καλύτερη δυνατή μέση λύση, καθαρά και μόνο από ασφάλεια και τέλη συμφέρει. Από εκεί και πέρα μπορώ να πω ναι ότι μέχρι στιγμής με κερδίζει το 750 λόγω λογικών και πάντα σκέψεων και χάνει αντίστοιχα το 1000 για τους ίδιους λόγους... Στις αγγελίες πλέον είναι ανοιχτά και τα 2... πραγματικά θα με κερδίσει αυτό που θα μου κλείσει το μάτι από κοντά  Wink   

vaggelis600 έγραψε:
@REPTIL3 αν μπορεις να οδηγησεις κανενα απο γνωστο η φιλο θα ειναι καλυτερα γιατι θα αποκτησεις δικια σου αποψη. εχεις 6000 οπως λες και προτεινω να πας σε 1000 κατευθειαν γιατι αν παρεις 600-750
και θες να το αλλαξεις για 1002 λογους δε θα μπορεσεις αν το πουλησεις ευκολα.
αν εχεις λιγα χρηματα παραπανω (1000-1500 ευρω παρε το κ9 1000, αλλα και το κ8 ειναι εξισου καλο).
εμενα το 1000 με βολευει παρα πολυ μεσα στην πολη, λογο ροπης και στησιματος οπως και σε ταξιδι που ειναι πιο ανετο, για τον ιδιο λογο. το mode a,b,c που εχουν ολα, ειναι μονο για βροχη, δε χρησιμευει στο να μαθεις να οδηγας.

Θα ήταν ότι καλύτερο αλλά δε ξέρω έχω ένα κόλημα σ'αυτό να πάρω φίλου. Ελπίζω να το ξεπεράσω όταν θα πάω για πασαρέλα. Εννοώ να ζητάω μία βόλτα γύρω γύρω...Για ποιό λόγο λές ότι δε θα είναι εύκολο να πουληθεί μετά; (Αν και εφ'όσον) Πριν απαντήσεις μπορώ να πω ότι ναι στις αγγελίες το ποσοστό είναι 600 - 25%, 750 - 15%(μπορεί και λιγότερο) , 1000 - 60%. Αλλά και πάλι εγώ με αυτά βλέπω ότι θέλουν να "διώξουν" τα μεγάλα γιατί.... (για πολλούς λόγους). Διόρθωσε με αν δε κατάλαβα αυτό που θες να πεις!
opoulian
Normal gixxer
Normal gixxer
opoulian

Άντρας Όνομα: : Spyros
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 237
Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Αυγ 2014, 00:25

εαν οπως λες δεν μπορεις να συντηρησεις ενα παπι που τα παγια εξοδα του το χρονο ειναι 5 βολτες με το Κ φιλε ξανασκεψου το για SS.εαν δλδ κολας στα 150 ευρω το χρονο εισαι σιγουρος οτι θα μπορεις να κυκλοφορεις καθημερινως ενα μηχανακι που καιει 7-8/100 λιτρα + τις φθορες που εχει.
απλα το λεω επειδη πολλοι την εχουν πατισει και μετα απο κανα 6μηνο προσπαθουν να το διωξουν γιατι δεν βγαινουν.
για μενα κανε οτι ειπαν και τα παιδια πιο πριν κρατα παπι για κανα 3μηνο και εαν δεν βγαινεις πουλα το Κ και οχι το παπι.
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Αυγ 2014, 00:37

Οσον αφορα την ασφαλεια,απο 600 εως 1000 ειναι ιδια λεφτα,σε οποια εταιρια εχω κοιταξει.Και εχοντας περασει απο 600 SS,ο μονος τομεας που ειναι οικονομικοτερο,ειναι τα τελη,των οποιων η διαφορα καλυπτεται και με το παραπανω απο την μεγαλυτερη-τσεκαρισμενα-καταναλωση του μικρου.
zlionakis
Jr.gixxer
zlionakis

Άντρας Όνομα: : Zac
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Αυγ 2014, 09:45

Τέλη κυκλοφορίας είναι τα ίδια σε 600 & 750.....
Βενζίνες δεν νομίζω ότι το 600 καίει το ίδιο με το 1000άρι, σαφώς και καίει λιγότερο!!! Οπως επίσης και τα λάστιχα δεν τα τρώει με τον ίδιο ρυθμό.
Ουσιαστικά είναι πολύ πολύ πιό οικονομικό το 600 από το 1000 στη συμβίωση!
Τώρα από δύναη ......καμία σχέση...μέρα με τη νύχτα! όμως εκτός την αίγλη, πιστεύεις ότι θα χρειαστείς το 1000άρι πραγματικά?
εγώ από 600 πήγα σε 1000 και ξανά σε 600 και πιστεύω ότι είναι καλύτερα για εμένα!
Opeth
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Opeth

Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Βολος-Σερρες
Αριθμός μηνυμάτων : 429
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Αυγ 2014, 11:51

ε αντι γι 600 παιρνεις ενα superduke με 120 αλογα σχεδον κ εχει ενα πολυ πιο ζωντανο μηχανακι.
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 597
Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Αυγ 2014, 16:20

zlionakis έγραψε:

Βενζίνες δεν νομίζω ότι το 600 καίει το ίδιο με το 1000άρι, σαφώς και καίει λιγότερο!!!

Αυτο με τις βενζινες μη τ' ορκιζεστε! Τα κυβικα παιζουν λιγοτερο ρολο στη καταναλωση απο τις στροφες που γυρναει το μοτερ. Για να πας σβελτα με 600/750 πρεπει να εισαι ψηλα στο στροφομετρο σε αντιθεση με το 1000 που μια χαρα ανετος εισαι στι μεσαιες! Προσωπικα το 750 μου καει περισοτερο απο το 1000 που ειχα...
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 597
Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά   Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Αυγ 2014, 16:25

Darksoul έγραψε:

τα 138 με φλατζα ψευτοροικη ερχονται για πλακα με το 750...

Καλα τα αλογα δεν ειναι στραγαλια... απο 125 ροδα μαμα δεν παιρνεις 13 αλογα ετσι. Εκτος βεβαια και εαν ειναι πολυ γενναιοδωρο το δυναμομετρο.

Συμβουλή και κουβέντα για GSX-R750 K8 και μετά
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Εχω μια απορια. Χρειαζομαι συμβουλη.
» ΑΓΟΡΑ Κ9 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....
» Αγορά Κ5 και μετά 1000cc

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com