Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3

Πήγαινε κάτω 
+74
platonas
kwstakisR
mpamphs
Zuki93
lospsi
greenthing
ripperblackdevil
nikman
ghost
aris sr20ve
mikeagent
AggelosK8
giorgio1000k3
fatsas k5
theatiss
poulitzer
TheVeteran
k_o_s_t_a_s
lust99r
opoulian
Gixxerm@n
cornell
bagelismar
GIXXERAKIAS
FLASKAS
Antonios_gsxr
kentaurosk8
giannisK6
panosk8
varypiniths
christos_drifter
louk6
Koyfo
vatraxos
Paralias
ΓρηγόρηςΚ2
T.R.E
KoSToM
Hayate_K7
krosfala
kapnias
sv1000s
achilles_r
giorgostap
boutser
diam
zukisR
terrorzone
noodles
busa respect
topetwrx
DrIoannis
k8 600 kk
Chrisk6
maikstain
bonepeeler
92_kakos
JIMK7
zed660
amstaff
brwmogazos
Schumi
giannis_suzuki
Billis 1340
Vortex
kostaskr6
Leroy
skizotix
Black Eagle
kontos 750
Miou
Zuki
gsxr power k8
ripper
78 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

Άντρας Όνομα: : Άρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 677
Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή...
Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤρι 04 Οκτ 2016, 15:30

mprabo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤρι 04 Οκτ 2016, 17:05

Ωραίος! Δοκίμασε και καλύτερα λάστιχα και θα δεις μεγάλη διάφορα Wink Αναρτήσεις έχεις ρυθμίσει σωστά?
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 05 Οκτ 2016, 08:28

Koyfo έγραψε:
Ωραίος! Δοκίμασε και καλύτερα λάστιχα και θα δεις μεγάλη διάφορα Wink Αναρτήσεις έχεις ρυθμίσει σωστά?
Αναρτήσεις ναι έχω ρυθμίσει (SAG) πριν χρόνια σε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που ασχολείται. Τις είχα ρυθμίσει μόνος πιο πριν και από ότι είδα ήμουν σχεδόν στα ίδια. Βέβαια οι αναρτήσεις μου είναι οι εργοστασιακές με αλλαγή ποιοτικών λαδιών (μπροστά) κάθε 2 χρόνια, οπότε και υστερούν γενικά. Συγκεκριμένα η μπροστινή, μια που στην πίσω δεν νοιώθω κάποιο θέμα.

Λάστιχα όταν λες καλύτερα μάλλον εννοείς για χρήση πίστας. Δεν με ενδιαφέρει να σπάσω τα χρονόμετρα, αλλά να βελτιωθώ σαν οδηγός. Οπότε για καλύτερα λάστιχα (γόμες) ειδικά σε μια μηχανή σαν την HAYABUSA και με την χρήση που την κάνω δεν ξέρω αν αξίζει. Μάλιστα με ακριβώς ίδια μηχανή πάντα χωρίς καμιά βελτίωση, η βελτίωση του χρόνου οφείλεται καθαρά σε εμένα και όχι σε διάφορες βελτιώσεις που θα μπορούσα να έχω κάνει.

Με χαλά το γεγονός ότι βρίσκει το fairing  από ένα σημείο και μετά και φυσικά προσπαθώ να έχω την μηχανή με τη λιγότερη δυνατή κλίση με σωστή στάση σώματος.

Τι βελτιώσεις μπορώ να κάνω άραγε για να μειώσω το πρόβλημα;

Να σηκωθεί λίγο η μηχανή; Γίνεται και αν ναι χαλά η γεωμετρία;

Μήπως η μπροστινή ανάρτηση παραείναι μαλακή και βυθίζεται πολύ μέσα στην στροφή με αποτέλεσμα να βρίσκει πιο εύκολα το fairing;

Πίσω έχω 55αρι λάστιχο, το οποίο πέρα από τα άλλα σηκώνει και λίγο την μηχανή.
http://www.scooby.gr
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 05 Οκτ 2016, 09:58

topetwrx έγραψε:
Οπότε για καλύτερα λάστιχα (γόμες) ειδικά σε μια μηχανή σαν την HAYABUSA και με την χρήση που την κάνω δεν ξέρω αν αξίζει.

Μήπως η μπροστινή ανάρτηση παραείναι μαλακή και βυθίζεται πολύ μέσα στην στροφή με αποτέλεσμα να βρίσκει πιο εύκολα το fairing;

οχι δεν αξιζει να βαλεις γομες

βελτιωση ειναι να αλλαξεις μηχανη
το μπουσα δεν εχει φτιαχτει για να μπαινει στις πιστες
αρα κρατα το μπουσα ετσι οπως ειναι και συμβιβασου
αλλοιως πρεπει να κανεις πολλες αλλαγες

δεν σου φταιει το 55ρι προφιλ

με αλλα λογια κρατα το μπουσα σου και καλες βολτες
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 05 Οκτ 2016, 10:12

Miou έγραψε:
topetwrx έγραψε:
Οπότε για καλύτερα λάστιχα (γόμες) ειδικά σε μια μηχανή σαν την HAYABUSA και με την χρήση που την κάνω δεν ξέρω αν αξίζει.

Αλέξανδρε συμφωνώ σε όλα όσα λες! Wink

Το 55αρι δεν είπα ότι φταίει, αλλά ότι ίσως βοηθά λίγο στο να βρίσκει δυσκολότερα το fairing με την αύξηση ύψους που δίνει.

Όχι δεν έχω σκοπό να μπω στο τρυπάκι να βελτιώσω την μηχανή σε στήσιμο, αλλά ούτε και σε κινητήρα. Όλοι οι σχετικοί φίλοι μου λένε ότι με την χρήση που την κάνω έχω πάρει λάθος μηχανή. Το καταλαβαίνω, αλλά την γουστάρω με 1000! Πάντα ήθελα μία, την έχω και μου κάνει το κλικ που λένε. Το σκέφτηκα αρκετές φορές να πάω σε GSX-R αλλά... Οπότε μάλλον θα συμβιβαστώ και προσπαθήσω να βλετιώσω και άλλο όπως είπα την στάση του σώματός μου με σκοπό την μειωμένη κλίση. Ούτως ή άλλως 1-2 φορές βαριά τον χρόνο πάω πίστα, παρόλο που θα ήθελα να είμαι όλη την ώρα εκεί! Έχω εθιστεί άσχημα! Η πλάκα είναι πως πλέον δεν κουράζομαι καθόλου σε σχέση με πριν.
nikman
Normal gixxer
Normal gixxer
nikman

Άντρας Όνομα: : Μανόλης
Τόπος : Χανιά
Αριθμός μηνυμάτων : 164
Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 05 Οκτ 2016, 11:23

topetwrx@ Θα ήθελα να σε ρωτήσω τα CSS που λες ότι έκανες πιστεύεις ότι σε βελτίωσαν σαν οδηγό αρκετά κι αξίζουν τα λεφτά τους ή ότι είναι μια υπερτιμημένη φάση που προσφέρει πολύ λιγότερο από αυτό που διαφημίζεται ότι κάνει;
Καλές βόλτες σου εύχομαι και θα συμφωνήσω ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να επενδύσεις σε κάτι πιο ευέλικτο γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος οδηγός. θα πηγαίνεις καλύτερα και το χαγιαμπούσα αν δεν το δώσεις και κρατήσεις και τα δύο μηχανάκια Smile
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 05 Οκτ 2016, 14:20

Μανόλη ναι αξίζει. Άσχετα από το επίπεδο που έχει κάποιος θα μάθει πράματα. Φυσικά όσο πιο λίγα ξέρεις τόσο πιο πολλά θα μάθεις και τόσο πιο πολύ θα το εκτιμήσεις. Εγώ προφανώς είχα χειρότερο επίπεδο από όσο νόμιζα ότι είχα. Πολλές φορές όμως οι περισσότεροι νομίζουμε ότι ξέρουμε και υποτιμούμε την έτοιμη γνώση που έρχεται από την πραγματική εμπειρία-ενασχόληση.

Το 1ο πράμα που μαθαίνεις είναι το ανάποδο τιμόνι (Counter steering) για το οποίο εγώ διάβασα εντελώς τυχαία το 1999 σε κάποιο τεύχος του ‘MOTO’ στην αίθουσα αναμονής κάποιου ιατρείου. ΜΟΝΟ έτσι οδηγείται μια μοτοσυκλέτα. Υπήρχαν άτομα που οδηγούσαν χρόνια μηχανή που δεν το γνώριζαν και μόλις το έμαθαν απορούσαν πως οδηγούσαν τόσα χρόνια. Έμαθα όμως άλλα πράματα πολύ σημαντικά ειδικά για την ασφάλεια και όχι μόνο.

Με βοήθησε πολύ όμως όπως έγραψα και πιο πάνω ο Dan Netting με τις συμβουλές του.  https://lifeatlean.com/improve-corner-entry-speed/?awt_l=87UPQ&awt_m=405EHLBdzIijHHD

Επίσης μπορείς να πάρεις μια καλή γεύση από το California Super Bike School ψάχνοντας στο youtube το βίντεο το Keith Code ιδρυτή του CSS με τίτλο “A twist of the wrist II’. Το είδα πολλές φορές πριν πάω, με εφαρμογή όσο μπορούσα στον δρόμο, για να είμαι πιο έτοιμος στην πίστα έτσι ώστε να κερδίσω χρόνο εκμάθησης από τα καινούρια δεδομένα.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 05 Οκτ 2016, 15:01

αν θυμαμαι καλα το πρωτο που μαθαινεις ειναι η σωστη σταση σωματος , μετα το φρενο και μετα το αναποδο τιμονι
nikman
Normal gixxer
Normal gixxer
nikman

Άντρας Όνομα: : Μανόλης
Τόπος : Χανιά
Αριθμός μηνυμάτων : 164
Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 05 Οκτ 2016, 16:17

Αποστόλη δεν υποτιμώ το CSS ούτε οποιαδήποτε συμβουλή, γνώμη, παρότρυνση από οποιονδήποτε απλά γνώμη μου είναι ότι το CSS είναι υπερτιμημένο και στα χρήματα αλλά και σαν ιδέα γενικότερα. Στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά "σχολεία" και στο τρικ του γυροσκοπικού σε προσελκύουν και τους ακουμπάς ένα σκασμό λεφτά.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 10:03

Miou έγραψε:
αν θυμαμαι καλα το πρωτο που μαθαινεις ειναι η σωστη σταση σωματος , μετα το φρενο και μετα το αναποδο τιμονι

Αλέξανδρε το πρώτο πρώτο πράμα που μαθαίνεις όπως γνωρίζεις πολύ καλά και είναι το σημαντικότερο κατά γενική ομολογία είναι το ανάποδο τιμόνι (counter steerning). Στις Σέρρες τουλάχιστον πριν μπούμε στην πίστα στο 1ο επίπεδο, μας μίλησαν στο 1ο 20λεπτο για αυτό και πήγαμε όλοι στο χώρο στάθμευσης της πίστας για να μας δούνε να κάνουμε ελιγμούς σωστά. Μετά από εκεί πήγαμε στο 2ο θεωρητικό 20λεπτο όπου ήταν ο έλεγχος γκαζιού (throotle control) με μια ταχύτητα στο κιβώτιο σε όλη την πίστα χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ φρένο. Η στάση σώματος ήταν αν θυμάμαι καλά στο 3ο επίπεδο. Για φρενάρισμα κάτι ιδιαίτερο δεν θυμάμαι να μας είπαν.

nikman έγραψε:
Αποστόλη δεν υποτιμώ το CSS ούτε οποιαδήποτε συμβουλή, γνώμη, παρότρυνση από οποιονδήποτε απλά γνώμη μου είναι ότι το CSS είναι υπερτιμημένο και στα χρήματα αλλά και σαν ιδέα γενικότερα. Στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά "σχολεία" και στο τρικ του γυροσκοπικού σε προσελκύουν και τους ακουμπάς ένα σκασμό λεφτά.

Μανόλη εγώ δεν θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένο. Επειδή έχω γνώση του κόστους (λόγω διοργανώσεων στο παρελθόν με αυτοκίνητα) που απαιτείται για μια τέτοια διοργάνωση θα σου πω να σκεφτείς τα εξής. Το κόστος αποκλειστικής ενοικίασης της πίστας για 3 μέρες, είναι τις περιόδους εκείνες που είναι οι ακριβότερες πάνω από 3000 ευρώ. Βάλε κριτές για ασφάλεια, γιατρούς, τα άτομα που στελεχώνουν το CSS (εκπαιδευτές κτλ), μεταφορά μοτοσυκλετών κτλ, τότε δεν ξέρω τι πραγματικά βγάζουν και προφανώς έχει άμεση σχέση με τον αριθμό συμμετεχόντων. Εμείς για να καταλάβεις χωρίς φυσικά να βγάζουμε κέρδος τότε, μια που το κάναμε σαν διοργάνωση φόρουμ αυτοκινήτου, με καμιά 70-80 αυτοκίνητα την φορά, σε περίοδο χειμώνα για να μας βγαίνει πιο φθηνά, έβγαινε το άτομο για 2 μέρες 70-80 ευρώ. Δεν ξέρω αν δεν εκτιμώ κάτι καλά, αλλά νομίζω ότι το ποσό είναι λογικό. Όπως είπα όμως φυσικά και τα 280 ευρώ είναι σοβαρό ποσό που δεν περισσεύει σχεδόν από κανέναν, ούτε και από εμένα. Εγώ όμως εκτίμησα ειδικά για την ασφάλειά μου να μάθω από λίγα έως πολλά πράγματα. Έμαθα αρκετά και δεν μετανιώνω. Θα ήθελα να πάω και στο 4ο επίπεδο παρόλο που περίεργος  ο εκπαιδευτής μου είπε ότι δεν το χρειάζομαι, αλλά πλέον δεν μου περισσεύουν.

Άλλα αντίστοιχα σχολεία (πχ Χάλαρης) νομίζω ότι κοστίζουν κάπου στα 160 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν έχουν το κόστος διοργάνωσης που έχει το CSS.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την topetwrx στις Πεμ 06 Οκτ 2016, 19:56, 2 φορές συνολικά
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 10:29

αποστολη μπορει να ειναι οπως τα λες
σε οτι αφορα τι σου μαθαινουν πρωτο , δευτερο κτλ
εχω παρακολουθησει θεωρια σε αρκετα σχολεια και ισως να τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου ποιο λεει τι σχετικα με τι πρεπει να γινει πρωτο,δευτερο κτλ

αλλα ρε φιλε πραγματικα τωρα
πως το βλεπεις εσυ οτι ειναι το σωστο ?

πρωτα να σου μαθω το αναποδο τιμονι
και μετα πως πρεπει να καθεσαι στο μηχανακι ?

πρωτα πως να ανοιγεις το γκαζι και μετα πως να φρεναρεις ?

παντως το css αξιζει τα λεφτα του ( πιστευω) δεν ειναι το σχολειο που το ειχαν καταντησει πριν χρονια ( ειχε πεσει πολυ το επιπεδο)
οταν ανελαβε ο κουτρας το επιπεδο ανεβηκε ξανα

και δεν σου λενε απλα τι να κανεις γιατι ετσι πρεπει αλλα στο αιτιολογουν κιολας
οποιος μπορει να πληρωσει τα λεφτα πρεπει να το παρακολουθησει
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 10:44

Miou έγραψε:

αλλα ρε φιλε πραγματικα τωρα
πως το βλεπεις εσυ οτι ειναι το σωστο ?

πρωτα να σου μαθω το αναποδο τιμονι
και μετα πως πρεπει να καθεσαι στο μηχανακι ?

πρωτα πως να ανοιγεις το γκαζι και μετα πως να φρεναρεις ?

Ναι κατά την άποψή μου και νομίζω ότι αν το σκεφτείς καλύτερα και εσύ, γιατί σχετικός είσαι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρει κάποιος για να καβαλήσει μοτοσυκλέτα είναι.....ισορροπία και μετά ανάποδο τιμόνι για να μπορέσει να αλλάξει κατεύθυνση. Φυσικά και η ικανότητα φρεναρίσματος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία και ναι θα έπρεπε να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα εκεί. Η στάση σώματος φυσικά και είναι σημαντικότατη, αλλά όχι σε 1η φάση κατά την άποψή μου. Αν δεν εφαρμόσεις ανάποδο τιμόνι (ανάποδη πίεση στην ουσία στις μανέτες) δε πα να ξαπλώσεις στην άσφαλτο, η μηχανή θα αλλάξει ελάχιστα κατεύθυνση ως γνωστό.
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 15:08

Αποστολη εχεις ψαξει ποσο γυρναει ενα
μαμα μπουσα με καλο οδηγο?Ποιο ειναι δλδ το ρεκορ στις σερρες με μπουσα,
μαμα απο στησιμο?Ειμαι πολυ περιεργος..
A και το σαιτ του νετινκ μ αρεσει κι εμενα Very Happy
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 15:30

krosfala έγραψε:
Αποστολη εχεις ψαξει ποσο γυρναει ενα
μαμα μπουσα με καλο οδηγο?Ποιο ειναι δλδ το ρεκορ στις σερρες με μπουσα,
μαμα απο στησιμο?Ειμαι πολυ περιεργος..
A και το σαιτ του νετινκ μ αρεσει κι εμενα Very Happy

Γεια σου Πέτρο! Τώρα θυμήθηκα ότι σε ξέχασα ΓΙΑ Σέρρες! Μόνος ήμουν... Βέβαια πάντα γνωρίζω κάποιον εκεί και υπάρχει παρέα, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα να ξεκινάς με παρέα.

Από ότι έχω μάθει μέσα από το φόρουμ μια μπουσα βελτιωμένη σε στήσιμο γυρνά στο 1:30 χωρίς να ξέρω με τι λάστιχα. Για μαμά σαν τη δική μου Δεν ξέρω. Νομίζω ότι μπορεί και καλύτερα αν κρίνω από την δικό μου ρυθμό που θέλει ακόμη πολύ βελτίωση και ότι δουλεύω παντού 3η ταχύτητα εκτός της ευθείας που βάζω 4η.
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 15:54

Very Happy .ασε κι εγω πνιγηκα στη δουλεια,απο την ανοιξη εχω ν ανεβω.
στην κ5 3η?τραβαει στην εξοδο?
βιντεο,φωτο εχεις?βοηθανε πολυ
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 16:02

Ναι ακόμη και στην Κ5 τράβα μια χαρά με 3η και νιώθω και πιο ασφαλής. Ούτως ή άλλως εγώ τουλάχιστον για λίγα μέτρα προλαβαίνω να επιταγχύνω μέχρι τα φρένα για τι "ς".
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 16:37

topetwrx έγραψε:
Miou έγραψε:
topetwrx έγραψε:

Αλέξανδρε συμφωνώ σε όλα όσα λες!  Wink

Το 55αρι δεν είπα ότι φταίει, αλλά ότι ίσως βοηθά λίγο στο να βρίσκει δυσκολότερα το fairing με την αύξηση ύψους που δίνει.

Όχι δεν έχω σκοπό να μπω στο τρυπάκι να βελτιώσω την μηχανή σε στήσιμο, αλλά ούτε και σε κινητήρα. Όλοι οι σχετικοί φίλοι μου λένε ότι με την χρήση που την κάνω έχω πάρει λάθος μηχανή. Το καταλαβαίνω, αλλά την γουστάρω με 1000! Πάντα ήθελα μία, την έχω και μου κάνει το κλικ που λένε. Το σκέφτηκα αρκετές φορές να πάω σε GSX-R αλλά... Οπότε μάλλον θα συμβιβαστώ και προσπαθήσω να βλετιώσω και άλλο όπως είπα την στάση του σώματός μου με σκοπό την μειωμένη κλίση. Ούτως ή άλλως 1-2 φορές βαριά τον χρόνο πάω πίστα, παρόλο που θα ήθελα να είμαι όλη την ώρα εκεί! Έχω εθιστεί άσχημα! Η πλάκα είναι πως πλέον δεν κουράζομαι καθόλου σε σχέση με πριν.

Ίσως αν σηκώσεις λίγο το πίσω μέρος της μηχανής και αν έχει δυνατότητα αντίστοιχα και το εμπρός. Αυτό θα σου δώσει λίγο παραπάνω χώρο να πάρεις κλίση αλλά βασικά... θες άλλη μηχανή για τέτοια χρήση.

CSS έχω κάνει τα 2 πρώτα level και αξίζει αν διαθέτεις τα λεφτά. Σημαντικό είναι να πας για να μάθεις και όχι για να τρέξεις.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 20:22

Γιάννη αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν ξέρω αν το σήκωμα θα χαλούσε την γεωμετρία και με τι τρόπο. Σίγουρα θα την αλλάξει. Παρόλα αυτά και όπως λέτε όλοι σας ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης μηχανής δεν είναι η πίστα με την έννοια το σπάσιμο των χρονομέτρων. Με ενδιαφέρει κυρίως η προσωπική βελτίωση, έστω και με μια μηχανή που δεν είναι η ιδανικότερη. Σίγουρα όμως την απολαμβάνω πιο πολύ στα ταξίδια-βόλτες που κάνω. Ειδικά τα 1000 χιλ. σε μια μέρα με 6-7 ώρες οδήγησης δεν νομίζω να τα βγάζει κάποιος τόσο ξεκούραστα με ένα καθαρό σπορ.

Πέτρο ξέχασα να απαντήσω....Embarassed  
Όχι βίντεο δεν τραβώ (φωτογραφίες μόνο από το CSS έχω), γιατί έχω την 1ης γενιάς gopro που είναι εκνευριστική, μια που και πολύ μπαταρία τρώει, αλλά και πρέπει να την ξεκινήσω από τα πιτς, να τραβήξει 2-3 άχρηστες γύρες ζέσταμα, μετά να επιδιώξω να πάω γρήγορα κάποιες γύρες, μετά 1 γύρα να κρυώσουν φρένα και πάλι πιτς. Με λίγα λόγια θα έχει τραβήξει πολύ άχρηστο πράμα. Θα μπορούσα να βάλω το κινητό που είναι κλάσεις καλύτερο αλλά έχω το tank bang και δεν κολλά η βεντούζα. Χωρίς  tank bang δεν θέλω να την οδηγώ γιατί είμαι και λίγο περίεργος!! Laughing

Στην φωτογραφία φαίνεται το σημείο που βρίσκει το fairing από την δεξιά πλευρά στην άσφαλτο. Να ήταν σε κανένα κερμπ; Δεν νομίζω... Στην αριστερή πλευρά δεν ξέρω αν βρίσκει πιο δύσκολα.
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 Oivpt1
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 20:46

Toσο ψηλα βρισκει?κανει φουσκωμα εκει μαλλον ε?Δε γνωριζω
πως μπορεις να το αποφυγεις αυτο Αποστολη,ισως καποιο απ τα παιδια
ξερει καμια πατεντα.Εγω το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο που
ειπες και μονος σου,περισσοτερο σωμα,αλλα κι αυτο εξαρταται απο το ποσο
βγαινεις.Απο ενα σημειο και μετα δεν το θεωρω καλο να κρεμεσαι.
Τα βιντεο και τις φωτο το ειπα σα βοηθημα.
Για να αραζεις μετα και να βλεπεις που σηκωνει βελτιωση.
Οσο για το τι γραφει,αραζεις μετα σπιτι σου και πετας τη σαβουρα
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 06 Οκτ 2016, 21:01

Ναι κατάλαβα για πιο λόγο είπες για βίντεο-φωτογραφίες και όντως βοηθά, αλλά κυρίως από έξω και όχι επάνω στην μηχανή, για να βλέπεις την στάση του σώματος. Κατά τα άλλα βαριέμαι την επεξεργασία των βίντεο.

Στο σημείο που βρίσκει στο φούσκωμα που λες, θα βάζω ένα κομμάτι φύλλου τεφλόν που έχω όταν πάω πίστα το οποίο θα κολλώ με κάποια ζελατίνα προσωρινά και θα δω. Κάτι άλλο δεν σκέφτηκα. Άντε και την επόμενη φορά (την 'Ανοιξη) να τα καταφέρουμε να πάμε μαζί και όποιος άλλος θέλει φυσικά.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 19 Οκτ 2016, 13:29

Για μην είμαι εκτός θέματος, χθες πήρα (λέμε τώρα...) την HAYABUSA μου και πήγα να δω την αγορά ενός φίλου. Αγοράστηκε προχθές, την είδα χθες και το γράφω σήμερα. Ο σοφός λαός λέει ''Χαρά που μοιράζετε είναι διπλή χαρά!''.

Πρόκειται για μια μηχανή που την είχα από πιτσιρικάς απωθημένο έως τώρα. Είναι από τις μηχανές που μου έχουν κάνει μεγάλο κλικ όπως και η HAYABUSA και θα την ήθελα στην φανταστική μου συλλογή. Πρόκειται για το KAWASAKI ZXR 750 (μοντέλο L) του 1993 και το πιο εξελιγμένο της σειράς. Φυσικά σε τι άλλο χρώμα από πράσινο.

Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά ούτε και στην χειρότερη. Έχει επισκευασμένο κινητήρα σε γνωστό του μηχανικό στην Θεσσαλονίκη ο οποίος επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές και τα πλαστικά έχουν κάποια θέματα!

Και ναι επιτέλους μετά από 26+ χρόνια ανέβηκα σε KAWASAKI ZXR 750 έστω και σταματημένο. Φυσικά και θα την οδηγήσω! Παρά την παρότρυνση του φίλου δεν το έκανα γιατί δεν φορούσα τίποτε! Από εξοπλισμό εννοώ! Laughing Την έβαλα μπροστά, δεν την μάρσαρα μια που ήταν κρύα και δουλεύει πολύ όμορφα. Την έκανε ανταλλαγή με μια AFRICA που είχε. Άλλος κόσμος πλέον! Καλά χιλιόμετρα φίλε Κώστα!

http://www.car.gr/8685219-kawasaki-zxr-750
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 19 Οκτ 2016, 15:11

Σήμερα τπτ αλλά είδα το θέμα και το θυμήθηκα. Την Παρασκευή έβαλα
τα Rosso3 στον Στρατό.

Απλά γαμανε μέχρι στιγμής
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΤετ 19 Οκτ 2016, 23:23

Πιρελακια, ερωτας, 330 ?
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 20 Οκτ 2016, 00:53

Ναι,ναι,οχι. 310
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 26 EmptyΠεμ 20 Οκτ 2016, 08:00

Vortex έγραψε:
Σήμερα τπτ αλλά είδα το θέμα και το θυμήθηκα. Την Παρασκευή έβαλα
τα Rosso3 στον Στρατό.

Απλά γαμανε μέχρι στιγμής
Αυτά έχω και εγώ εδώ και 3500 χιλ. το μπροστά και 2500 χιλ. Μέχρι τώρα κανένα παράπονο και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αν ήταν καλύτερα τα BRIDGESTONE S20 EVO που φορούσα πριν ή αυτά. Δεν μου έχει γλιστρήσει έως τώρα πουθενά, εκτός ίσως από 1-2 φορές που ήταν τόσο λίγο γλυκό (μια ιδέα) που δεν είμαι σίγουρος. Τα BRIDGESTONE πχ ήταν ΠΟΛΥΥΥ φιλικά και έτσι δείχνουν και τα ROSSO. Καλές βόλτες και σίγουρα από τα κορυφαία του είδους.

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 26 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com