| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|
+74platonas kwstakisR mpamphs Zuki93 lospsi greenthing ripperblackdevil nikman ghost aris sr20ve mikeagent AggelosK8 giorgio1000k3 fatsas k5 theatiss poulitzer TheVeteran k_o_s_t_a_s lust99r opoulian Gixxerm@n cornell bagelismar GIXXERAKIAS FLASKAS Antonios_gsxr kentaurosk8 giannisK6 panosk8 varypiniths christos_drifter louk6 Koyfo vatraxos Paralias ΓρηγόρηςΚ2 T.R.E KoSToM Hayate_K7 krosfala kapnias sv1000s achilles_r giorgostap boutser diam zukisR terrorzone noodles busa respect topetwrx DrIoannis k8 600 kk Chrisk6 maikstain bonepeeler 92_kakos JIMK7 zed660 amstaff brwmogazos Schumi giannis_suzuki Billis 1340 Vortex kostaskr6 Leroy skizotix Black Eagle kontos 750 Miou Zuki gsxr power k8 ripper 78 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 03 Σεπ 2015, 17:27 | |
| | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 03 Σεπ 2015, 17:35 | |
| - zukisR έγραψε:
- Μπροστινά τακάκια galfer μεταλλικα, σε τιμή όαση και λάδια elf ημισυνθετικά .
Η οποια ηταν...; Θελω κι εγω τακακια... | |
|
| |
Billis 1340 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| |
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Σεπ 2015, 16:12 | |
| - Billis 1340 έγραψε:
- Μιας και ειπα να βελτιώσω λίγο τα φρένα του Μπούζα να ανεβάσω και 2-3 φωτό απο το building project..Αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν δίσκοπλάκες μπρος-πίσω της Artrax κερδίσαμε αρκετά σε εμφάνιση χάσαμε και 1kg περιστρεφόμενης μάζας έπειτα σειρά είχε η Brembo rcs19 η οποία εχει και δοχείο της Beringer το οποίο ειναι κομψότερο...Η τρόμπα θα μπει όταν με το καλο μπούνε και τα υψηλής της CORE...Τώρα για το τελευταίο βήμα που λέγεται δαγκάνες ακομα δεν ξέρω τι να αποφασίσω...
Μεγειές - μεγειές! Το πιο σημαντικό σου μένει (δαγκάνες) και θα δεις άλλα φρένα. Brembo M4 (τις προτιμώ) & Accossato είναι οι πιο προσιτές και καλές λύσεις. Ειδικά σε μαύρες είναι αλλού.... http://www.car.gr/parts/photos/5229043/ | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Σεπ 2015, 12:38 | |
| βαλε ρε βιλλυ απο το κ9 ή απο χοντα να τελειωνεις με λιγα χρηματα | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| |
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Σεπ 2015, 20:30 | |
| - Miou έγραψε:
- βαλε ρε βιλλυ απο το κ9 ή απο χοντα να τελειωνεις με λιγα χρηματα
Ναι έχω και αυτο σαν εναλλακτική και πιο οικονομική λύση ειναι καλά αν πέσει κατι σαν ευκαιρία... | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Σεπ 2015, 20:42 | |
| εγω με rcs 19, δαγκανες απο gsxr 1000 k9, σωληνακια υψηλης και μαμα τακακια δισκους ειδα μεγαλη διαφορα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Σεπ 2015, 20:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Σεπ 2015, 21:00 | |
| - gsxr power k8 έγραψε:
- εγω με rcs 19, δαγκανες απο gsxr 1000 k9, σωληνακια υψηλης και μαμα τακακια δισκους ειδα μεγαλη διαφορα
Πιστευεις δηλαδη οτι πρεπει να βάλω δαγκάνες για να δω ουσιαστική διαφορά....Χμμμμ ευχαριστώ πολύ ελπίζω να καταλήξω... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 06 Σεπ 2015, 14:19 | |
| καλα ρε βιλλ πατε βολτες με τετοια μηχανακια ξεβρακωτοι ??? δεν συζηταω για μπουφαν-παντελονι αλλα ρε φιλε ουτε καν κρανος οι περισσοτεροι ? εκτος εαν τα εχετε κρυμενα και δεν φαινονται στην φωτο παρα μονο τα 3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 07 Σεπ 2015, 08:22 | |
| - Miou έγραψε:
- καλα ρε βιλλ πατε βολτες με τετοια μηχανακια ξεβρακωτοι ???
δεν συζηταω για μπουφαν-παντελονι αλλα ρε φιλε ουτε καν κρανος οι περισσοτεροι ? εκτος εαν τα εχετε κρυμενα και δεν φαινονται στην φωτο παρα μονο τα 3 Τα κράνη ειναι δίπλα στο cbr απλά φαίνονται μόνο τα 4 στην φωτογραφία εδω καλά καλά ούτε το Honda φαίνεται..!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 07 Σεπ 2015, 09:29 | |
| aa ειχατε και χονδα στην παρεα ? | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 00:27 | |
| Πήγα μια βολτίτσα Σερρες αυθημερόν και μετα το τούνελ για όσους ξέρουν ειπα να δω τι κανει με το χαμήλωμα και τα νέα παπουτσάκια...Αρχικά δεν είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στο γυρνα όμως έμπαινα αξιοπρεπώς και το χάρηκα περίμενα πολύ χειρότερη συμπεριφορά απο αυτά που είχα ακουσει... Το μπροστινό εχει αρκετά ακομη για να πατήσει όλο το πίσω αρκετά πιο εύκολα ομολογώ.... Το πίσω Το μπροστά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Billis 1340 στις Παρ 18 Σεπ 2015, 14:31, 1 φορά | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 09:58 | |
| το μπροστινο δεν μπορει να τελειωσε στον δημοσιο δρομο . μην το προσπαθησεις θα φας τα μουτρα σου τσαμπα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 10:13 | |
| εχω την εντυπωση οτι το μπροστινο σε μπουσα δε μπορει να τελειωσει ουτε σε πιστα και με αλλαγμενες τιμονοπλακες μαλιστα, θα βρουν εξατμισεις πλαστικα κτλπ συνεπως μοχλικο και σαβουρα, +1 στο να μην το δοκιμασεις | |
|
| |
| |
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 14:51 | |
| Βασίλη διχως να εχω εμπειρια βλεπω οτι εχεις παρα πολλα ψωμια ακομα κοιτωντας την κατασταση του πισινου σου. Το πισω αργα η γρηγορα οσο το μαθαινεις θα πατησει περισσοτερη κορωνα στην ασφαλτο...το μπροστα ομως θα "τερματισει" μονο με "εμπειρους"-χεραδες... Αν βγαλεις φωτο λογικα απο το μπροστινο σου θα δεις οτι τα "chicken stripes" σου ειναι πολυ μεγαλα. Κουλομαρια ειμαι, dont get me wrong...δεν εχω γραψει χιλιομετρα με το μπουσα μου (4000 και αυτα οχι σε στροφιλικι) για να το "μαθω" και ειναι η πρωτη hypersport-supersport που παιρνω στα χερια μου. Τα μαμα BT015 που φορουσα με πιεσεις παντα 42-42 στο πισω τους μερος ειχαν πατησει σχεδον ολη την κορωνα τους. Παραπανω απο τις παρακατω φωτος που ανεβαζω. Το μπροστινο ομως εχει παρα πολλα ψωμια. Εκτοτε με τα S20 ξαπλωσα λιγο περισσοτερο αλλα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων το μηχανακι παραμενει στο γκαραζ...Οι φωτο ειναι παλιες με τα ΒΤ015 μιας και δεν εχω προσφατες με τα S20 Και στο F650GS που ειχα το πισω τερματιζε, ενω το μπροστα ειχε ψωμια μεχρι που με τα χιλιομετρα και την εμπειρια τερματισαν οι κορωνες μπρος πισω και αρχισε να ξυνει μαρσπιε σε επαρχιακα κομματια. Καμια σχεση ομως το GS με το busa και οτιδηποτε αλλο. Εδω θελει "ΧΕΡΙΑ" η υποθεση...αν και μας βοηθαει το βαρος του και το στησιμο της μιας και "βουταει" η χοντρουλα. Στου αδερφου μου το GSXR 1000 L0 οποτε το επαιρνα εβλεπω οτι εχει πολυ περισσοτερα περιθωρια, και σιγουρα απαιτουσε μεγαλυτερη προσπαθεια για να "βουτηξει", ομως με το τεραστιο πλεονεκτημα οτι ηταν παναλαφρο. Εχουμε πολλα ψωμια μπροστα μας παντως... Ας γραψει ομως καποιος εμπειρος...εγω εχω μπολικα καρβελια-φρατζολες-σαντουιτς μπροστα μου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 15:10 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Billis 1340 στις Παρ 18 Σεπ 2015, 15:22, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 15:10 | |
| δεν θελω να σε στεναχωρησω δημητρη αλλα το μπροστινο δεν τελειωνει ποτε σε ελληνικο δημοσιο δρομο(καλα καλα δεν το τελειωνω ουτε στην πιστα) οχι μονο στην χοντρη αλλα ουτε και στα 1000ρια και εαν συμβει θα ειναι γιατι κατι κανεις λαθος και απλα εισαι τυχερος που δεν εχεις πεσει το πισω θα τελειωσει γιατι οδηγας λαθος μπορεις να μπεις πιο γρηγορα και να μην εχεις τελειωσει το λαστιχο (πιστευω οτι δεν χρειαζετε να κανω αναλυση για σταση σωματος κτλ) δεν υπαρχει περιπτωση η χοντρη να βουταει πιο ευκολα ή με λιγοτερη προσπαθεια απο οτι του αδερφου σου . αρκει να μην εχει κανει μλκ ο αδερφος σου με την πιεση στα λαστιχα ή στο στησιμο των αναρτησεων ετσι πιστευω εγω που ως γνωστο ειμαι και λιγο κουλος | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 15:19 | |
| - Billis 1340 έγραψε:
- brwmogazos έγραψε:
- Βασίλη διχως να εχω εμπειρια βλεπω οτι εχεις παρα πολλα ψωμια ακομα κοιτωντας την κατασταση του πισινου σου.
Το πισω αργα η γρηγορα οσο το μαθαινεις θα πατησει περισσοτερη κορωνα στην ασφαλτο...το μπροστα ομως θα "τερματισει" μονο με "εμπειρους"-χεραδες...
Αν βγαλεις φωτο λογικα απο το μπροστινο σου θα δεις οτι τα "chicken stripes" σου ειναι πολυ μεγαλα.
Κουλομαρια ειμαι, dont get me wrong...δεν εχω γραψει χιλιομετρα με το μπουσα μου (4000 και αυτα οχι σε στροφιλικι) για να το "μαθω" και ειναι η πρωτη hypersport-supersport που παιρνω στα χερια μου.
Τα μαμα BT015 που φορουσα με πιεσεις παντα 42-42 στο πισω τους μερος ειχαν πατησει σχεδον ολη την κορωνα τους. Παραπανω απο τις παρακατω φωτος που ανεβαζω.
Το μπροστινο ομως εχει παρα πολλα ψωμια.
Εκτοτε με τα S20 ξαπλωσα λιγο περισσοτερο αλλα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων το μηχανακι παραμενει στο γκαραζ...Οι φωτο ειναι παλιες με τα ΒΤ015 μιας και δεν εχω προσφατες με τα S20
Και στο F650GS που ειχα το πισω τερματιζε, ενω το μπροστα ειχε ψωμια μεχρι που με τα χιλιομετρα και την εμπειρια τερματισαν οι κορωνες μπρος πισω και αρχισε να ξυνει μαρσπιε σε επαρχιακα κομματια.
Καμια σχεση ομως το GS με το busa και οτιδηποτε αλλο.
Εδω θελει "ΧΕΡΙΑ" η υποθεση...αν και μας βοηθαει το βαρος του και το στησιμο της μιας και "βουταει" η χοντρουλα.
Στου αδερφου μου το GSXR 1000 L0 οποτε το επαιρνα εβλεπω οτι εχει πολυ περισσοτερα περιθωρια, και σιγουρα απαιτουσε μεγαλυτερη προσπαθεια για να "βουτηξει", ομως με το τεραστιο πλεονεκτημα οτι ηταν παναλαφρο.
Εχουμε πολλα ψωμια μπροστα μας παντως...
Ας γραψει ομως καποιος εμπειρος...εγω εχω μπολικα καρβελια-φρατζολες-σαντουιτς μπροστα μου.... Βασικά φιλαράκι η δεύτερη φωτό ειναι απο το μπροστινό που εχει πατήσει αρκετά...Το πίσω το πατάω σχετικά εύκολα στην πρώτη φωτό βλέπεις τις (τρίχες) για να συγκρίνεις εκεί ποσό θέλει ακομα... Οχι οτι ειμαι του στριψίματος αλλα αμα λαχει δεν λέω και όχι... Περιεργο γιατι εγω βλεπω οτι εχει μπολικη κορωνα ακομη το μπροστινο σου για να πατησει... Θα μου πεις παιζει ρολο η κορωνα του ελαστικου κτλ. Τι φορας? Το πισω επισης εχει ψωμια. Αυτα τα κρινω απο την μικρη εμπειρια μου, δεν αποτελει κανονα γιαυτο και θα ξαναγραψω να μην παρεις στραβα τα παραπανω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 15:25 | |
| Όχι φιλαράκι τι στραβά να το πάρω σιγά δεν είπες και οτι τα bmw ειναι τα πιο γρήγορα μηχανακια για να θυμώσω... Χαχα...Το πίσω όμως γιατι λες οτι θέλει πολύ ακομα..;; 2. Χιλιοστά μένουν και όταν πατάνε και αυτά μετα έχω ασάφειες στο πίσω μέρος...Ίσως κατι κάνω λάθος... Το μπροστά εχει αλλα απο οτι λένε τα παιδιά δεν ειναι να το παλέψω και πολύ... Τα M7RR φοράω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Billis 1340 στις Παρ 18 Σεπ 2015, 15:30, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 18 Σεπ 2015, 15:27 | |
| - Miou έγραψε:
- δεν θελω να σε στεναχωρησω δημητρη αλλα
το μπροστινο δεν τελειωνει ποτε σε ελληνικο δημοσιο δρομο(καλα καλα δεν το τελειωνω ουτε στην πιστα) οχι μονο στην χοντρη αλλα ουτε και στα 1000ρια και εαν συμβει θα ειναι γιατι κατι κανεις λαθος και απλα εισαι τυχερος που δεν εχεις πεσει το πισω θα τελειωσει γιατι οδηγας λαθος μπορεις να μπεις πιο γρηγορα και να μην εχεις τελειωσει το λαστιχο (πιστευω οτι δεν χρειαζετε να κανω αναλυση για σταση σωματος κτλ)
δεν υπαρχει περιπτωση η χοντρη να βουταει πιο ευκολα ή με λιγοτερη προσπαθεια απο οτι του αδερφου σου . αρκει να μην εχει κανει μλκ ο αδερφος σου με την πιεση στα λαστιχα ή στο στησιμο των αναρτησεων
ετσι πιστευω εγω που ως γνωστο ειμαι και λιγο κουλος Δεν με στεναχωρεις Αλεξανδρε...αλλωστε ειμαι ο τελευταιος που θα επεμενε στα παραπανω γιατι οπως ξαναεγραψα εχω ΜΟΛΙΣ 4000 χιλιομετρα γραψει με την χοντρουλα και αυτα οχι σε στροφιλικι για να την μαθαινω σιγα σιγα. Καθε αλλο παρα εμπειρος λοιπον ειμαι οσον αφορα το στριψιμο κτλ. Δεν θα περιμενα να τερματισει το μπροστινο αλλα να μαυρισει "σχεδον" η κορωνα του μεχρι την ακρη της. Στου Βασιλη στις παραπανω φωτος οπτικα βλεπω οτι εχει αρκετα περιθωρια ακομη. Το πισω μου τερματιζε στο GS με τερμα σφιχτη αναρτηση για να μην καθεται σε επαρχιακο δυκτιο με ταχυτητες γυρω στα 80-100 km. Στο μπουσα φυσικα και εχει ψωμι ακομη αλλα λιγοτερο οπτικα αποτι το μπροστινο. Εδω να προσθεσω οτι κανεις δεν νομιζω πως πιστευει οτι οσο περισσοτερο πλαγιαζεις , τοσο πιο γρηγορα κινεισαι...απλα αναφερομαστε στο ποσο "ξαπλα" πεφτει το μηχανακι Η χοντρη μου αφησε την εντυπωση οτι βουταγε πιο ευκολα μεχρι ενα σημειο, ισως λογω βαρους γεωμετριας κατι που επαληθευσε και ο αδερφος μου...τι να πω. Το 1000 του οποτε το επαιρνα σαφως και ηταν παιχνιδι λογω βαρους αλλα ενιωθα οτι θελει πιο πολυ τσαμπουκα για να βουτηξει το ιδιο με το μπουσα. Αν εισαι εσυ κουλος εγω ειμαι ανυπαρκτος φιλε | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|