Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Χθες πηρα μια GoPro και θελω να την στειριξω πανω στο μηχανακι, αυτές οι βασεις που είναι με βεντουζα κρατανε καθολου η θα τη βαλω πανω και μετα από μια βολτα θα τη χαιρεται άλλος την καμερα
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 17 Απρ 2015, 16:19
ο θεος μαζι της ...
σοβαρα τωρα εαν την βαλεις στο τεποζιτο που δεν τρωει ξυλο απο τον αερα ισως να μην εχεις θεμα αλλα δεν ξερω με σιγουρια να σου πω γιατι δεν το εχω κανει ποτε.
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 17 Απρ 2015, 16:23
Αν δεις αυτό το link έχω φιλτράρει την χρήση της κάμερας για ΜΟΤΟ.
Θα δεις ότι προτείνει μόνο κολλητές βάσεις για ευνόητους λόγους. Παρόλα αυτά αν η επιφάνεια που θα βάλεις τη βεντούζα δεν είναι κυρτή δεν νομίζω να έχεις ατυχήματα....
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 17 Απρ 2015, 18:32
Βαλαμε Go pro με βεντουζα της Go pro σε πλαινο φερινγκ απο ΖΖΡ1400 κ εκατσε εκει κ δν πηγε πουθενα..ΟΠως καθομασταν για καφε λοιπον λεμε δν τη βαζουμε στο ψαλιδι απο το ΖΧ10. ΚΟλλαει κ καθομαστε κ πινουμε καφε στα 10 λεπτα επεσε μονη της....Ε λεμε καμμια μαλκαια θα καναμε τη ξαναβεντουζαρουμε πανω κ μετα πο 10 λεπτα τα ιδια
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 17 Απρ 2015, 20:01
Εγω στο δικο μου εχω κολλησει μια βαση στο τεποζιτο...Σημερα κιολας παρελαβα αλλες 8 βασεις απο Αγγλια.4 κυρτες και 4 ισιες με κοστος 8 λυρες.
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 17 Απρ 2015, 21:08
απο που για δωσε site
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 17 Απρ 2015, 21:36
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 17 Απρ 2015, 23:51
Αρα ακυρο η βεντουζα
Αυτές που είναι με αυτοκολλητη ταινια δεν εχουν θεμα και κατι ακομα αν παρω κινεζικη βαση θα κανει για τι δικη μου καμερα που είναι γνησια
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Σαβ 18 Απρ 2015, 00:28
Μια χαρά κάνουν Δημήτρη. Και η δική μου εφαρμόζει σφιχτά και δεν κουνάει. ό από πάνω έχει και με 3Μ αυτοκόλλητα και απλό λίγο πιο φθηνά αλλά και πάλι δεν έχουν θέμα.
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Σαβ 18 Απρ 2015, 01:04
https://www.youtube.com/watch?v=WAr6We6MXpw εχω ολες της βασης κ ολες κινεζικες μητσο ,στο βιντεο που βλεπεις ολα ειναι δικαμου τα πλανα ... βεντουζα η κινεζικη ειναι πολυ καλη ,αμα σκευτεσε για την αυτθεντικι ακομα καλητερη ... ειχα κ 300αρες αλλα ειχε κληση απο μπαταρια η μαλακια κ δεν ειχα βιντεο να βαλω :( ..για να φανταστης εχω βεντουζοση την κινεζικι στο τραπεζακι του σαλονιου κ τραβονταστη απλος σικονες το τραπεζη ,πιο πιθανον ειναι να σπαση παρα να ξεκολιση (αυτα βεβεα σε σωστη επιφανια )
κολαει παντου κ στο ψαλιδη οπος θα δεις στο βιντεο μου,ομος στο ψαλιδη ξεβεντουζαρη μετα απο καμποση ωρα γιατι εχει πορους που δεν φενοντε,οποτε σε οπιο διποτε πλαστικο εισαι καλημενος ... βεβεα να ξερεις οτι για καθε ενδεχομενο περναγα εναν σπαγκο απο το κατο μερος στο πορτακι και το εδενα σε στατηερο σημιο στην μηχανη ,παραυτα ποτε δεν ειχα προβλημα.
τωρα στο θεμα αυτοκολιτα ειναι κορηφεα ακομα κ τα κινεζικα που σου διχνουνε τα παιδια ,δυστιχος ομος ειναι 1 χρησης αμα στραβοκολισις καπια θελει θερμοπιστολο κ πολυ δουλια για να καθαρισεις κ να βαλεις αλλη αυτοκολιτη. ασε που στο τελος καταντας σαν εμενα που ειχα γεμιση την μηχανη με ενα καρο τετιες μαλακιες γιατι ειθελα διαφορετικες γονιες και μετα δε σου κανει η καρδια να της ξεκολισεις γιατι θα της ξαναδουλεψεις ....για εμενα παρε την βεντουζα ,εχει πολλα βιντεο στο Youtube με την αυθεντικι που την εχουνε σε αμαξια κ πανε με 300+ . οστο απλος ασφαλισετινα καπου .
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Σαβ 18 Απρ 2015, 07:29
εσυ εισαι μορι τρελα με το χονδα;
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Σαβ 18 Απρ 2015, 14:09
ναι ρε ,σιγα την τρελα ...μολης γιρισο θα κανο σοστα βιντεο ... και για να με προμοταρο ,το κοματι που παιζει απο πισω ειναι δικομου εξολοκλιρου φυσικα ,οπος κ ολα τα αλλα βιντεο που πεζουνε στο καναλη ΔΟΣΤΕ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ :*
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Σαβ 18 Απρ 2015, 14:42
Φίλος πιλότος πολεμικής αεροπορίας που την βάζει μέσα εννοοείται στο αεροσκάφος, έχει δοκιμάσει πολλές βεντούζες aftermarket και όλες μετά από κάποια ώρα έπεσαν (αλλά μιλάμε για 8+ G) και αφού πήρε την αυθεντική της GoPro απλά δεν του ξεκόλλησε ποτέ! Αν μπει σε σημείο και "πιάσει" όπως πρέπει, τότε δεν φεύγει ούτε για πλάκα.
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Σαβ 18 Απρ 2015, 19:24
9/10 δεν θα φύγει η αυθεντική βεντούζα. Εμένα μου έχει τύχει 2 φορές το 1/10 οπότε αυτοκόλλητο .
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Απρ 2015, 00:37
Δημητρη , αν θες απλα να την εχεις να γραφει μπροστα , καλη λυση ειναι κ της Ram-mount που εχω εγω. Την ειχα παρει για να εχω το κινητο κατα κυριο λογο σαν gps , αλλα οταν πηρα την καμερα ειδα οτι με 7 ευρω ειχε ανταπτορα για να πιανει , οποτε παιζω με αυτο πλεον.
KoSToM Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 300 Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Απρ 2015, 14:35
ΟΧΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑ.... Πονάει οικονομικά..... Άν ομως αποφασίσεις να την βάλεις δέσε την με κορδόνι ασφαλείας για να μην την χάσεις. Εγώ την είχα συρματασφαλίσει και είχα σωθεί...
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Απρ 2015, 15:42
DrIoannis έγραψε:
9/10 δεν θα φύγει η αυθεντική βεντούζα. Εμένα μου έχει τύχει 2 φορές το 1/10 οπότε αυτοκόλλητο .
Θελει οπως λενε κ τα αλλα παιδια να την ασφαλισεις με καποιο τροπο...Εμεις τη πιασαμε σε πλαινο φερινγκ στο ΖΧ14 του αδερφου μου κ δν ξεκολλησε ποτε...Χτες ομως ξεκολλησε απο ενα ΖΧ10 παλι καλα που τη μαζεψαμε κ δν τη πατησε κανα φορτηγοοο... Αρα απο εδω κ περα μονο με καποιου ειδους ασφαλεια
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τρι 21 Απρ 2015, 00:07
Όχι δεν ηταν μαζι και στο κινητο μου δεν μπορω να βαλω εφραμογη της go pro αλλα ακομα και να μπορουσα, το θελω σαν εξτρα, γιατι μερικες φορες δεν εχω πανω μου το κινητο... για ευνοητους λογους
Τελικα το GoPro Smart Remote είναι αρκετα καλυτερο από το GoPro Wi-Fi Remote που είναι μοντελο του 14
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τρι 21 Απρ 2015, 09:40
Δημητρη, εχει κλαψει ο Διονυσης (Κ8 750 και πλεον RSV4) στα Μεγαρα που του εφυγε η GOPRO προπερσι (η 2) και για κακη του τυχη ειχα εναν που με ταλαιπωρουσε 2-3 γυρους και βρηκα και εγω να τον περασω στην κ5 εσωτερικη. Η καμερα ηταν εκει πεσμενη (εσωτερικα αμεσως μετα το apex) και... ..την πατησα...λιγο. Μετα το session του ειπα οτι βρηκα την καμερα γιατι την εψαχνε. Ευτυχως δεν ειχε γινει κομματια. Μονο θηκη και δυστυχως η οθονη ειχε crashαρει. Του ειπα περαστικα και τον κερασα ενα Monster να παρει τα πανω του. Μονο αυτοκολλητες βασεις προτεινω και εγω και αυτες υπαρχει τροπος να να ασφαλιζεις την καμερα με τη θηκη (με 2 δεματικα για εξτρα piece of mind). Μιλα με Πετρο-Νινο και θα σου πουν.
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Κυρ 26 Απρ 2015, 14:56
Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει γιατί τα βίντεο που τραβάω σε 1080p και 60fps, όταν το βλέπω στον υπολογιστή, αλλά και στην τηλεόραση μου, ο ήχος δεν είναι και πολύ συγχρονισμένος με την εικόνα; Τα καρέ παίζουν ρόλο, τι;
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Κυρ 26 Απρ 2015, 21:35
Antonios_gsxr έγραψε:
Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει γιατί τα βίντεο που τραβάω σε 1080p και 60fps, όταν το βλέπω στον υπολογιστή, αλλά και στην τηλεόραση μου, ο ήχος δεν είναι και πολύ συγχρονισμένος με την εικόνα; Τα καρέ παίζουν ρόλο, τι;
Για δοκιμασε 1080p (proggressive scan) σε 24fps.Δηλαδη ωπος οι ταινιες στα BRAYS.