Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Πεμ 11 Ιουν 2015, 22:25
αχαχα μην τρελενεσαι με τον ενα η τον αλλο τροπο βιντεο θα τραβηξω
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Πεμ 11 Ιουν 2015, 22:51
Λογικά από μέρα σε μέρα θα έρθουν εφόσον είσαι στις 40 μέρες. Πότε φεύγεις για Misano;
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Πεμ 11 Ιουν 2015, 23:46
gopro κινεζικα mount με 3Μ και καλα ταινια θ την κλαψεις στο misano απο τι ξερω δεν αφηνουν καμερα ν περασει στην πιστα παρα μονο αν την κρυψεις κ την βαλεις αφου μπεις....ευλογισον τσεπη κ μετα την βαζεις onboard! δευτερον ξανα το λεω ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ αυτοκολλητα (κ αυτα π πηρες βαλτα σε κανα ποδηλατο καλυτερα κ ευλογισον η σε αμαξι μεσα)θ φυγει η καμερα στο λεω απο τωρα παρε ενα σακουλακι gopro 25 ψωροευρω κανουν απο ελλαδα μπαμ μπαμ πλαισιο οπου τα βρεις βαλε ενα τιμονοπλακα το πιο σωστο σημειο ν μεινει κ ν μην κουναει σα πουταν@ στο κουστουμι μπροστα μυτη για μπροστινο βιντεο τουμπανο ψαλιδι πανω απο το γραναζι π πιανει τον πιρο τεποζιτο κουναει σα πουτ@να μονοσελο επισης αν θες απο κατω κανε πατεντα στην βαση πινακιδας η αν δεν εχεις εκει π πιανει η πινακιδα βαλε αυτοκολλητο ισιο κ τελος θ γραφει πενα! αν δεν ειχε μεσα το πιαστρακι π ναι ν δεινει γωνια 90μοιρες(συνηθως βαση κρανους την δεινουν η την εχει μεσα ηδη αναλογα πιο μοντελο πηρες κ για ποια χρηση ηταν)παρτο κ βαζε αυτο αλλα στο ισιο στην τιμονοπλακα για να σ δεινει υψος...δε θ κουναει!!αν βαλεις το κυρτο π σηκωνει λιγο θ κουναει σ πουτ@να!!
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 12 Ιουν 2015, 01:00
Φίλππα, μια χαρά είναι από fasttech. Όταν γράφει Μ3 είναι Μ3. Έχει και κάτι άλλες βάσεις το μαγαζί με αυτοκόλλητο ίδιου τύπου όχι όμως Μ3, πιο φθηνές. Δοκιμασμένο
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 12 Ιουν 2015, 06:55
μολις καταφερα να ξεκολισο ενα αυτοκολιτο κινεζικο που λες φιλλιπα ...... μετα απο πολαπλες προσπαθιες κ ορες με το θερμοπιστολο ... χρισιμοπιοντας τον κολο ενος κουταλιου ... με απιστευτη προσοχη διοτι λιγο ακομα να τραβαγα θα εσπαγε το πλαστικο ......
Δεν μπορο να καταλαβω πως σου εχει κολιση οτι δεν ειναι καλα τα κινεζικα ...3Μ αυτοκολιτο εχει πανο .... στην επομενη αφερεση θα τραβιξο βιντεο να δεις ποσο δυσκολα εος ακατορθοτα βγενουνε ... δεν υπαρχι καμια πιθανοτιτα να πεση η καμερα
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 12 Ιουν 2015, 10:27
Darksoul έγραψε:
gopro κινεζικα mount με 3Μ και καλα ταινια θ την κλαψεις στο misano απο τι ξερω δεν αφηνουν καμερα ν περασει στην πιστα παρα μονο αν την κρυψεις κ την βαλεις αφου μπεις....ευλογισον τσεπη κ μετα την βαζεις onboard! δευτερον ξανα το λεω ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ αυτοκολλητα (κ αυτα π πηρες βαλτα σε κανα ποδηλατο καλυτερα κ ευλογισον η σε αμαξι μεσα)θ φυγει η καμερα στο λεω απο τωρα παρε ενα σακουλακι gopro 25 ψωροευρω κανουν απο ελλαδα μπαμ μπαμ πλαισιο οπου τα βρεις βαλε ενα τιμονοπλακα το πιο σωστο σημειο ν μεινει κ ν μην κουναει σα πουταν@ στο κουστουμι μπροστα μυτη για μπροστινο βιντεο τουμπανο ψαλιδι πανω απο το γραναζι π πιανει τον πιρο τεποζιτο κουναει σα πουτ@να μονοσελο επισης αν θες απο κατω κανε πατεντα στην βαση πινακιδας η αν δεν εχεις εκει π πιανει η πινακιδα βαλε αυτοκολλητο ισιο κ τελος θ γραφει πενα! αν δεν ειχε μεσα το πιαστρακι π ναι ν δεινει γωνια 90μοιρες(συνηθως βαση κρανους την δεινουν η την εχει μεσα ηδη αναλογα πιο μοντελο πηρες κ για ποια χρηση ηταν)παρτο κ βαζε αυτο αλλα στο ισιο στην τιμονοπλακα για να σ δεινει υψος...δε θ κουναει!!αν βαλεις το κυρτο π σηκωνει λιγο θ κουναει σ πουτ@να!!
Οι περισσοτερες βασεις που πηρα από κινα είναι με βιδες ( που μερικες είναι για το ποδηλατο ) οσο για αυτές που είναι με αυτοκολλητες ταινιες αν καθαρισεις καλα την επιφανεια με καθαρη βενζινα, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε ένα στο εκατομυριο να ξεκολλησουν εχω μια αυτοκολλητη βαση εδώ, που την εχω χρησιμοποιησει πανω από 6 φορες και κάθε φορα που παω να την ξεκολλησω δεινοπαθω αχαχα
Οσο για το θεμα καμερας το γνωριζω ότι στο Μιζανο απαγορευεται η χρηση καμερας αλλα ... θα εχω μονιμα τη smarty cam που είναι κρυμμενη στο εμπρος φερινκ ( δεν νομιζω να μου πουνε τιποτα για αυτην ) οσο για τη go pro θα τη βαλω τις επομενες μερες που τοτε δεν μιλανε
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 12 Ιουν 2015, 10:40
τ λεω γτ πηρε φιλος τα εβαλε στο μοτο κ τ φυγε....κ μετα ειδε οτι τα βασακια της gopro μ τα κινεζικα το αυτοκολλητο οτι το ενα πατιεται αρκετα ευκολα στα κινεζικα κ τα gopro σχεδον καθολου οταν τους ασκεις δυναμη μ το χερι!! κοινως δεν αξιζει ν χασεις καμερα 300-500 ευρω απο ενα μαπα βασακι π στην τελικη 25 ευρα σ δεινει 3 ισιες 3 κυρτες βασεις π ειναι σιγουρα καλες!
μπορει ν παιζει κ ποιοτητα ποιοτητα στα κινεζικα δε λεω αλλα αν δε σ κατσει κ χασεις την καμερα πεσει σπασει μετα κλαφτα!!
κινεζικα βασακια ειχα παρει για roll bar, μαρκουτσι για σελφι για θαλασσα π επιπλεει,την βαση για θωρακα με τους ιμαντες αυτα αξιζουν ολα τα παπαρακια ειναι κομπλε!
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Παρ 12 Ιουν 2015, 21:19
σχεδόν χρησιμοποίησα όλες τις γνήσιες αυτοκόλλητες που είχα και αγόρασα κινέζικες..ενώ είχε φώτο με 3Μ διπλής μου ήρθε κάτι με τζελ αυτοκόλλητο διπλής...εννοείται πως δεν τις χρησιμοποίησα και παρήγγειλα χωριστά ταινία διπλής 3Μ από κίνα πάλι...αλλά και πάλι κάτι δε μου άρεσε στον τρόπο που κολλάνε και μείνανε στο ράφι..μπορεί να είναι και καλές μα αν θα χρειαστώ επιπλέον βάσεις μάλλον θα πάρω γνήσιες για piece of mind..όλα τα άλλα mounts τα έχω πάρει από κίνα και είναι φυσικά πολύ φθηνά και πολύ καλά...!!!
όσο για τη βεντούζα,την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές χωρίς δράματα..πιο πολύ στο πλαϊνό fairing κάτω από το αυτοκόλλητο GSXR για να τραβάει τη λειτουργία της μπροστινής ανάρτησης...
τα περισσότερα βίντεο βέβαια και φωτογραφίες τα τραβάω από ντεπόζιτο με αυτοκόλλητη βάση όπου το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και οι λήψεις ακλόνητες όσο χάλια κι αν είναι ο δρόμος...
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τετ 17 Ιουν 2015, 10:45
Σημερα μου ηρθε και το δεματακι από τον κινεζο εκανε μονο 2 μηνες για να μου ερθουν τελικα ρε πουστι μου.. σχεδων ότι και να παραγγειλω, αν δεν πανε στους 2 μηνες δεννννν
Τουλάχιστον τα προλαβα για το ΜΙΖΑΝΟ κατι είναι κι αυτό
Leroy Elite gixxer
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τετ 17 Ιουν 2015, 11:38
Εμένα από την άλλη 5 δέματα στην σειρά τα έχω παραλάβει μέσα σε 15 μέρες. Απλό συστημένο. Να μου λες να σου κάνω εγώ την παραγγελία
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Ιουλ 2015, 10:19
Antonios_gsxr έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας τελικα πηρα μερικες κινεζικες που είναι και τσαμπα με 3μ ταινιες
Εχω όμως ακομα μια ερωτηση
Θελω να παρω ένα τηλεχειριστηριο και βλεπω ότι βγαζουν 2 ειδη για την GoPro Hero4 Black
1) GoPro Smart Remote for Hero4
" />
2) GoPro Wi-Fi Remote
" />
Ποιες οι διαφορες τους και ποιο από τα 2 να προτιμησω και γιατι ?
Το μονο που ξερω είναι ότι το GoPro Wi-Fi Remote, εχει μεγαλυτερη καταναλωση παταριας λογο του Wi-Fi ευχαριστω
Δημήτρη τελικά πήρες κάποιο από τα 2; είναι μόνο για την black; είσαι ευχαριστημένος;
Όχι δεν πηρα τιποτα ακομα το εχω αφησει προσωρινα το θεμα και βλέπουμε γιατι γλυκοκοιταζω την καινουργια GoProHERO4 Session Images So small που βγαλανε
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Ιουλ 2015, 13:11
Δεν σιγκρινεται όμως και το μέγεθος
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Ιουλ 2015, 15:55
Εγώ αγόρασα πρόσφατα την xiaomi yi-camera στα 70 euro!Είναι φοβερή για τα λεφτά τις και με συνεχής υποστήριξη σε firmware κτλ από την xiaomi.Με αδιάβροχη θήκη extra μπαταρία,μπαστούνι,αυτοκόλλητες βάσεις για κράνος,τεπόζιτο και 2-3 άλλες βάσεις μου έφτασε περίπου τα 115 euro.
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Ιουλ 2015, 19:22
Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Ιουλ 2015, 20:31
JIMK7 έγραψε:
Δεν σιγκρινεται όμως και το μέγεθος
1/4 της τιμής της GoPro Session και τα ρέστα λάστιχα Polaroid Cube Την περίμενα την GoPro Session και εγώ αλλά απογοητεύτηκα από την εικόνα πολύ. Πληρώνεις φίρμα και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό της τιμής.