Greek GSX-R forum
Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Poll_l10Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Poll_c10Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Poll_l10Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Poll_c10Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ερωτηση για GoPro

Πήγαινε κάτω 
+15
Darksoul
terrorzone
TheVeteran
KoSToM
platonas
DrIoannis
Antonios_gsxr
mistiriodis_tsantakias
Leroy
boutser
Zuki
theatiss
kentaurosk8
Miou
JIMK7
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 16:00

Άμα σου πω πως έχω κάνει 5 παραγγελίες τον τελευταίο ένα - ενάμιση μήνα και πάνω από 15 μέρες δεν έχουν κάνει... Συστημένο με απλό ταχυδρομείο scratch

Έχει τύχει να έρθει μια φορά, μετά από 2 μήνες βέβαια. Πάλι απλό συστημένο....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 16:37

JIMK7 έγραψε:
Leroy έγραψε:
Εγώ από εδώ παίρνω, αργούν λίγο με το απλό, Κίνα, αλλά είναι φθηνός και καλός.
https://www.fasttech.com/search?gopro%20mounts

Ποσο καιρο αργουν ? εχω παρει μερικα πραγματάκια εδώ και εναμιση μηνα και ακομα δεν Rolling Eyes

τον τελευταιο καιρο διαφορες κινεζικες παπαριτσες που εχει παραγγειλει ο αδερφος μου κανουν πανω κατω 40 μερες να ερθουν.
ετυχε και κοντα στο 2μηνο
theatiss
Adv. gixxer
Adv. gixxer
theatiss

Άντρας Όνομα: : Αποστολος
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 775
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 17:52

Εμενα πριν 5μηνες κατι κινεζικες παπαριτσες που ειχα παρηγγειλει καναν πανω απο 50μερες να ερθουν
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 20:07

JIMK7 έγραψε:
Leroy έγραψε:

Ποσο καιρο αργουν ? εχω παρει μερικα πραγματάκια εδώ και εναμιση μηνα και ακομα δεν Rolling Eyes
καιγεσε να προλαβεις Ιταλια ε?Μακαρι να σου ερθουν να γουσταρουμε τα videakia σου bounce bounce
http://www.hydraulic-hellas.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 20:42

terrorzone έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Leroy έγραψε:

καιγεσε να προλαβεις Ιταλια ε?Μακαρι να σου ερθουν να γουσταρουμε τα videakia σου bounce bounce

αχααχ πως με πιανεις tongue αν και ετσι όπως το βλεπω με τον κινεζο που εμπλεξα δεν τα προλαβαινω Rolling Eyes
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 20:54

σωπα ρε θα φτιαξει αλλα κλασσικα θα σου ερθουν μια μερα πριν την αναχωρηση.Αλλα αμα δε δω βιντεακι απο εσενα θα αυτομπαναριστω απο εδω...
http://www.hydraulic-hellas.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 22:25

αχαχα μην τρελενεσαι με τον ενα η τον αλλο τροπο βιντεο θα τραβηξω Basketball
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 22:51

Λογικά από μέρα σε μέρα θα έρθουν εφόσον είσαι στις 40 μέρες. Πότε φεύγεις για Misano;
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 11 Ιουν 2015, 23:46

gopro κινεζικα mount με 3Μ και καλα ταινια θ την κλαψεις
στο misano απο τι ξερω δεν αφηνουν καμερα ν περασει στην πιστα παρα μονο αν την κρυψεις κ την βαλεις αφου μπεις....ευλογισον τσεπη κ μετα την βαζεις onboard!
δευτερον ξανα το λεω ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ αυτοκολλητα (κ αυτα π πηρες βαλτα σε κανα ποδηλατο καλυτερα κ ευλογισον η σε αμαξι μεσα)θ φυγει η καμερα στο λεω απο τωρα παρε ενα σακουλακι gopro 25 ψωροευρω κανουν απο ελλαδα μπαμ μπαμ πλαισιο οπου τα βρεις
βαλε ενα τιμονοπλακα το πιο σωστο σημειο ν μεινει κ ν μην κουναει σα πουταν@
στο κουστουμι μπροστα μυτη για μπροστινο βιντεο τουμπανο
ψαλιδι πανω απο το γραναζι π πιανει τον πιρο
τεποζιτο κουναει σα πουτ@να
μονοσελο επισης αν θες απο κατω κανε πατεντα στην βαση πινακιδας η αν δεν εχεις εκει π πιανει η πινακιδα βαλε αυτοκολλητο ισιο κ τελος θ γραφει πενα!
αν δεν ειχε μεσα το πιαστρακι π ναι ν δεινει γωνια 90μοιρες(συνηθως βαση κρανους την δεινουν η την εχει μεσα ηδη αναλογα πιο μοντελο πηρες κ για ποια χρηση ηταν)παρτο κ βαζε αυτο αλλα στο ισιο στην τιμονοπλακα για να σ δεινει υψος...δε θ κουναει!!αν βαλεις το κυρτο π σηκωνει λιγο θ κουναει σ πουτ@να!!
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 12 Ιουν 2015, 01:00

Φίλππα, μια χαρά είναι από fasttech. Όταν γράφει Μ3 είναι Μ3. Έχει και κάτι άλλες βάσεις το μαγαζί με αυτοκόλλητο ίδιου τύπου όχι όμως Μ3, πιο φθηνές.
Δοκιμασμένο file
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 12 Ιουν 2015, 06:55

μολις καταφερα να ξεκολισο ενα αυτοκολιτο κινεζικο που λες φιλλιπα ......
μετα απο πολαπλες προσπαθιες κ ορες με το θερμοπιστολο ...
χρισιμοπιοντας τον κολο ενος κουταλιου ...
με απιστευτη προσοχη διοτι λιγο ακομα να τραβαγα θα εσπαγε το πλαστικο ......

Δεν μπορο να καταλαβω πως σου εχει κολιση οτι δεν ειναι καλα τα κινεζικα ...3Μ αυτοκολιτο εχει πανο ....
στην επομενη αφερεση θα τραβιξο βιντεο να δεις ποσο δυσκολα εος ακατορθοτα βγενουνε ...
δεν υπαρχι καμια πιθανοτιτα να πεση η καμερα
http://www.myspace.com/stefanosk
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 12 Ιουν 2015, 10:27

Darksoul έγραψε:
gopro κινεζικα mount με 3Μ και καλα ταινια θ την κλαψεις
στο misano απο τι ξερω δεν αφηνουν καμερα ν περασει στην πιστα παρα μονο αν την κρυψεις κ την βαλεις αφου μπεις....ευλογισον τσεπη κ μετα την βαζεις onboard!
δευτερον ξανα το λεω ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ αυτοκολλητα (κ αυτα π πηρες βαλτα σε κανα ποδηλατο καλυτερα κ ευλογισον η σε αμαξι μεσα)θ φυγει η καμερα στο λεω απο τωρα παρε ενα σακουλακι gopro 25 ψωροευρω κανουν απο ελλαδα μπαμ μπαμ πλαισιο οπου τα βρεις
βαλε ενα τιμονοπλακα το πιο σωστο σημειο ν μεινει κ ν μην κουναει σα πουταν@
στο κουστουμι μπροστα μυτη για μπροστινο βιντεο τουμπανο
ψαλιδι πανω απο το γραναζι π πιανει τον πιρο
τεποζιτο κουναει σα πουτ@να
μονοσελο επισης αν θες απο κατω κανε πατεντα στην βαση πινακιδας η αν δεν εχεις εκει π πιανει η πινακιδα βαλε αυτοκολλητο ισιο κ τελος θ γραφει πενα!
αν δεν ειχε μεσα το πιαστρακι π ναι ν δεινει γωνια 90μοιρες(συνηθως βαση κρανους την δεινουν η την εχει μεσα ηδη αναλογα πιο μοντελο πηρες κ για ποια χρηση ηταν)παρτο κ βαζε αυτο αλλα στο ισιο στην τιμονοπλακα για να σ δεινει υψος...δε θ κουναει!!αν βαλεις το  κυρτο π σηκωνει λιγο θ κουναει σ πουτ@να!!

Οι περισσοτερες βασεις που πηρα από κινα είναι με βιδες ( που μερικες είναι για το ποδηλατο ) tongue οσο για αυτές που είναι με αυτοκολλητες ταινιες αν καθαρισεις καλα την επιφανεια με καθαρη βενζινα, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε ένα στο εκατομυριο να ξεκολλησουν Wink εχω μια αυτοκολλητη βαση εδώ, που την εχω χρησιμοποιησει πανω από 6 φορες και κάθε φορα που παω να την ξεκολλησω δεινοπαθω αχαχα

Οσο για το θεμα καμερας το γνωριζω ότι στο Μιζανο απαγορευεται η χρηση καμερας αλλα ... θα εχω μονιμα τη smarty cam που είναι κρυμμενη στο εμπρος φερινκ ( δεν νομιζω να μου πουνε τιποτα για αυτην ) οσο για τη go pro θα τη βαλω τις επομενες μερες που τοτε δεν μιλανε Wink
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 12 Ιουν 2015, 10:40

τ λεω γτ πηρε φιλος τα εβαλε στο μοτο κ τ φυγε....κ μετα ειδε οτι τα βασακια της gopro μ τα κινεζικα το αυτοκολλητο οτι το ενα πατιεται αρκετα ευκολα στα κινεζικα κ τα gopro σχεδον καθολου οταν τους ασκεις δυναμη μ το χερι!!
κοινως δεν αξιζει ν χασεις καμερα 300-500 ευρω απο ενα μαπα βασακι π στην τελικη 25 ευρα σ δεινει 3 ισιες 3 κυρτες βασεις π ειναι σιγουρα καλες!

μπορει ν παιζει κ ποιοτητα ποιοτητα στα κινεζικα δε λεω αλλα αν δε σ κατσει κ χασεις την καμερα πεσει σπασει μετα κλαφτα!!

κινεζικα βασακια ειχα παρει για roll bar, μαρκουτσι για σελφι για θαλασσα π επιπλεει,την βαση για θωρακα με τους ιμαντες αυτα αξιζουν ολα τα παπαρακια ειναι κομπλε!
Gixxerm@n
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Gixxerm@n

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 12 Ιουν 2015, 21:19

σχεδόν χρησιμοποίησα όλες τις γνήσιες αυτοκόλλητες που είχα και αγόρασα κινέζικες..ενώ είχε φώτο με 3Μ διπλής μου ήρθε κάτι με τζελ αυτοκόλλητο διπλής...εννοείται πως δεν τις χρησιμοποίησα και παρήγγειλα χωριστά ταινία διπλής 3Μ από κίνα πάλι...αλλά και πάλι κάτι δε μου άρεσε στον τρόπο που κολλάνε και μείνανε στο ράφι..μπορεί να είναι και καλές μα αν θα χρειαστώ επιπλέον βάσεις μάλλον θα πάρω γνήσιες για piece of mind..όλα τα άλλα mounts τα έχω πάρει από κίνα και είναι φυσικά πολύ φθηνά και πολύ καλά...!!!

όσο για τη βεντούζα,την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές χωρίς δράματα..πιο πολύ στο πλαϊνό fairing κάτω από το αυτοκόλλητο GSXR για να τραβάει τη λειτουργία της μπροστινής ανάρτησης...

τα περισσότερα βίντεο βέβαια και φωτογραφίες τα τραβάω από ντεπόζιτο με αυτοκόλλητη βάση όπου το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και οι λήψεις ακλόνητες όσο χάλια κι αν είναι ο δρόμος...

ένα μικρό δείγμα

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 102qxyh
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 13 Ιουν 2015, 07:44

Επιτελους μετα απο 55 μερες εφτασαν στην Αθηνα Rolling Eyes οχι στα χερια μου βεβαια αλλα κατι ειναι κι αυτο Laughing
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Ιουν 2015, 10:45

Σημερα μου ηρθε και το δεματακι από τον κινεζο Rolling Eyes εκανε μονο 2 μηνες για να μου ερθουν fafoutis τελικα ρε πουστι μου.. σχεδων ότι και να παραγγειλω, αν δεν πανε στους 2 μηνες δεννννν fafoutis

Τουλάχιστον τα προλαβα για το ΜΙΖΑΝΟ lol! κατι είναι κι αυτό xaxa
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Ιουν 2015, 11:38

Εμένα από την άλλη 5 δέματα στην σειρά τα έχω παραλάβει μέσα σε 15 μέρες. Απλό συστημένο. Να μου λες να σου κάνω εγώ την παραγγελία  lol!

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Dfkb5e
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Ιουν 2015, 20:00

Leroy έγραψε:
Εμένα από την άλλη 5 δέματα στην σειρά τα έχω παραλάβει μέσα σε 15 μέρες. Απλό συστημένο. Να μου λες να σου κάνω εγώ την παραγγελία  lol!

Την επομενη φορα θα το εχω υποψιν μου lol!
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 10 Ιουλ 2015, 20:06

JIMK7 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας beer τελικα πηρα μερικες κινεζικες που είναι και τσαμπα με 3μ ταινιες Very Happy

Εχω όμως ακομα μια ερωτηση tongue

Θελω να παρω ένα τηλεχειριστηριο και βλεπω ότι βγαζουν 2 ειδη για την GoPro Hero4 Black

1) GoPro Smart Remote for Hero4

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2  border=" />

2) GoPro Wi-Fi Remote

Ποιες οι διαφορες τους και ποιο από τα 2 να προτιμησω και γιατι ? Very Happy

Το μονο που ξερω είναι ότι το GoPro Wi-Fi Remote, εχει μεγαλυτερη καταναλωση παταριας λογο του Wi-Fi ευχαριστω Very Happy
Δημήτρη τελικά πήρες κάποιο από τα 2; είναι μόνο για την black; είσαι ευχαριστημένος;
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 20 Ιουλ 2015, 10:19

Antonios_gsxr έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας beer τελικα πηρα μερικες κινεζικες που είναι και τσαμπα με 3μ ταινιες Very Happy

Εχω όμως ακομα μια ερωτηση tongue

Θελω να παρω ένα τηλεχειριστηριο και βλεπω ότι βγαζουν 2 ειδη για την GoPro Hero4 Black

1) GoPro Smart Remote for Hero4

2) GoPro Wi-Fi Remote

Ποιες οι διαφορες τους και ποιο από τα 2 να προτιμησω και γιατι ? Very Happy

Το μονο που ξερω είναι ότι το GoPro Wi-Fi Remote, εχει μεγαλυτερη καταναλωση παταριας λογο του Wi-Fi ευχαριστω Very Happy
Δημήτρη τελικά πήρες κάποιο από τα 2; είναι μόνο για την black; είσαι ευχαριστημένος;

Όχι δεν πηρα τιποτα ακομα nono το εχω αφησει προσωρινα το θεμα και βλέπουμε Very Happy γιατι γλυκοκοιταζω την καινουργια GoProHERO4 Session Images So small που βγαλανε lol!

[img]Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 2ni1p9v[/img]
[img]Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 30t5us3[/img]
[img]Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 33k9laq[/img]
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 20 Ιουλ 2015, 12:12

Η ποιότητα εικόνας της Session με τις Hero απλά δεν συγκρίνεται. Η session όπως αναμένεται είναι κατώτερης ποιότητας.

JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 20 Ιουλ 2015, 13:11

Δεν σιγκρινεται όμως και το μέγεθος Very Happy
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 20 Ιουλ 2015, 15:55

Εγώ αγόρασα πρόσφατα την xiaomi yi-camera στα 70 euro!Είναι φοβερή για τα λεφτά τις και με συνεχής υποστήριξη σε firmware κτλ από την xiaomi.Με αδιάβροχη θήκη extra μπαταρία,μπαστούνι,αυτοκόλλητες βάσεις για κράνος,τεπόζιτο και 2-3 άλλες βάσεις μου έφτασε περίπου τα 115 euro.

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 Xiaomi10
http://www.gixxer.gr
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 20 Ιουλ 2015, 19:22

Εγώ είμαι ανάμεσα σε smart remote control και αυτού εδώ https://www.youtube.com/watch?v=UM1NPXuTjIM

Απλά το δεύτερο έχει και οθόνη για να βλέπεις τι τραβάς εκείνη την στιγμή, αλλά κοστίζει και 125 ευρώ. 40 ευρώ από το remote της GoPro δηλαδή.
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 20 Ιουλ 2015, 20:31

JIMK7 έγραψε:
Δεν σιγκρινεται όμως και το μέγεθος Very Happy
1/4 της τιμής της GoPro Session και τα ρέστα λάστιχα
Polaroid Cube
Την περίμενα την GoPro Session και εγώ αλλά απογοητεύτηκα από την εικόνα πολύ. Πληρώνεις φίρμα και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό της τιμής.

Ερωτηση για GoPro
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» AMA Pro GoPro Daytona Sportbike race
» H Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δράσης της GoPro Hero 960 ® HD απο τις 2Rodes.com
» Ερωτηση για PC 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com