| Ερωτηση για GoPro | |
|
+15Darksoul terrorzone TheVeteran KoSToM platonas DrIoannis Antonios_gsxr mistiriodis_tsantakias Leroy boutser Zuki theatiss kentaurosk8 Miou JIMK7 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Ιουλ 2015, 23:22 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Δεν σιγκρινεται όμως και το μέγεθος
1/4 της τιμής της GoPro Session και τα ρέστα λάστιχα Polaroid Cube Την περίμενα την GoPro Session και εγώ αλλά απογοητεύτηκα από την εικόνα πολύ. Πληρώνεις φίρμα και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό της τιμής. Το πρόβλημα είναι ότι η cube δεν έχει wifi,ο φακός δεν είναι τόσο ευρυγώνιος κτλ κτλ από την στιγμή που η xiaomi στα δίνει όλα με λιγότερα χρήματα. Η gopro για τα λεφτά της είναι πολύ υπερτιμημένη για αυτά που προσφέρει. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Δευ 20 Ιουλ 2015, 23:58 | |
| - gixxermak έγραψε:
- Εγώ αγόρασα πρόσφατα την xiaomi yi-camera στα 70 euro!Είναι φοβερή για τα λεφτά τις και με συνεχής υποστήριξη σε firmware κτλ από την xiaomi.Με αδιάβροχη θήκη extra μπαταρία,μπαστούνι,αυτοκόλλητες βάσεις για κράνος,τεπόζιτο και 2-3 άλλες βάσεις μου έφτασε περίπου τα 115 euro.
παρομοια ειναι και η sj4000. δε συγκρινεται με τις gopro σε ποιοτητα αλλα για καποιον αρχαριο ειναι πολυ vfm. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τρι 21 Ιουλ 2015, 08:36 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- gixxermak έγραψε:
- Εγώ αγόρασα πρόσφατα την xiaomi yi-camera στα 70 euro!Είναι φοβερή για τα λεφτά τις και με συνεχής υποστήριξη σε firmware κτλ από την xiaomi.Με αδιάβροχη θήκη extra μπαταρία,μπαστούνι,αυτοκόλλητες βάσεις για κράνος,τεπόζιτο και 2-3 άλλες βάσεις μου έφτασε περίπου τα 115 euro.
παρομοια ειναι και η sj4000. δε συγκρινεται με τις gopro σε ποιοτητα αλλα για καποιον αρχαριο ειναι πολυ vfm. Σε θεμα ποιοτητας η συγκριση ειναι με την βασικη εκδοση της gopro hero και απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω οτι η xiaomi τα καταφερνει μια χαρα,μπορει και καλυτερα.Για την sj4000 δεν ξερω γιατι δεν την εχω δει απο κοντα. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τρι 21 Ιουλ 2015, 11:12 | |
| Ρε παιδια εγω εχω ενα θεμα με το software της gorpo.Επιλεγω κατι βιντεο απο μια βολτα στο Σουνιο για να τα επεξεργαστω στο studio και δεν τα παιρνει μεσα...Με ολα τα υπολοιπα βιντεο δεν εχει θεμα,τα δεχεται κανονικα....
Κανεις να εχει παρομοια εμπειρια...??? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τρι 21 Ιουλ 2015, 11:39 | |
| - Zuki έγραψε:
- Ρε παιδια εγω εχω ενα θεμα με το software της gorpo.Επιλεγω κατι βιντεο απο μια βολτα στο Σουνιο για να τα επεξεργαστω στο studio και δεν τα παιρνει μεσα...Με ολα τα υπολοιπα βιντεο δεν εχει θεμα,τα δεχεται κανονικα....
Κανεις να εχει παρομοια εμπειρια...??? τα εχεις τραβηξει πρωτα από τη καρτα sd και τα εβαλες στο σκληρο δισκο του Υ.Π. και μετα πηγες να το κανεις ? αν είναι ετσι, ξαναπερασε τα στη καρτα sd και κανε μετα την επεξεργασια χωρις κανενα πρόβλημα την εχω πατησει κι εγω ετσι Η καρτα sd κρατα καποια αρχεια για να τα βλεπει το studio και να τα ανοιγει | |
|
| |
nik1000 Normal gixxer
Τόπος : Νικος Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2013
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τρι 21 Ιουλ 2015, 13:15 | |
| εγω πηρα τ sj4000 σαν φθηνη λυση και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος, ειχα και τ gopro 3 silver και οι διαφορες ειναι ελαχιστες! σκεφτομαι να παρω και αλλη μια action cam κοντα στο 100euro | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τρι 21 Ιουλ 2015, 13:48 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro Τρι 21 Ιουλ 2015, 14:24 | |
| | |
|
| |
| Ερωτηση για GoPro | |
|