Greek GSX-R forum
Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Poll_l10Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Poll_c10Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Poll_l10Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Poll_c10Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ερωτηση για GoPro

Πήγαινε κάτω 
+15
Darksoul
terrorzone
TheVeteran
KoSToM
platonas
DrIoannis
Antonios_gsxr
mistiriodis_tsantakias
Leroy
boutser
Zuki
theatiss
kentaurosk8
Miou
JIMK7
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 EmptyΔευ 20 Ιουλ 2015, 23:22

DrIoannis έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Δεν σιγκρινεται όμως και το μέγεθος Very Happy
1/4 της τιμής της GoPro Session και τα ρέστα λάστιχα
Polaroid Cube
Την περίμενα την GoPro Session και εγώ αλλά απογοητεύτηκα από την εικόνα πολύ. Πληρώνεις φίρμα και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό της τιμής.

Το πρόβλημα είναι ότι η cube δεν έχει wifi,ο φακός δεν είναι τόσο ευρυγώνιος κτλ κτλ από την στιγμή που η xiaomi στα δίνει όλα με λιγότερα χρήματα. Wink
Η gopro για τα λεφτά της είναι πολύ υπερτιμημένη για αυτά που προσφέρει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.gixxer.gr
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 EmptyΔευ 20 Ιουλ 2015, 23:58

gixxermak έγραψε:
Εγώ αγόρασα πρόσφατα την xiaomi yi-camera στα 70 euro!Είναι φοβερή για τα λεφτά τις και με συνεχής υποστήριξη σε firmware κτλ από την xiaomi.Με αδιάβροχη θήκη extra μπαταρία,μπαστούνι,αυτοκόλλητες βάσεις για κράνος,τεπόζιτο και 2-3 άλλες βάσεις μου έφτασε περίπου τα 115 euro.

παρομοια ειναι και η sj4000. δε συγκρινεται με τις gopro σε ποιοτητα αλλα για καποιον αρχαριο ειναι πολυ vfm.
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 EmptyΤρι 21 Ιουλ 2015, 08:36

vaggelis600 έγραψε:
gixxermak έγραψε:
Εγώ αγόρασα πρόσφατα την xiaomi yi-camera στα 70 euro!Είναι φοβερή για τα λεφτά τις και με συνεχής υποστήριξη σε firmware κτλ από την xiaomi.Με αδιάβροχη θήκη extra μπαταρία,μπαστούνι,αυτοκόλλητες βάσεις για κράνος,τεπόζιτο και 2-3 άλλες βάσεις μου έφτασε περίπου τα 115 euro.

παρομοια ειναι και η sj4000. δε συγκρινεται με τις gopro σε ποιοτητα αλλα για καποιον αρχαριο ειναι πολυ vfm.

Σε θεμα ποιοτητας η συγκριση ειναι με την βασικη εκδοση της gopro hero και απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω οτι η xiaomi τα καταφερνει μια χαρα,μπορει και καλυτερα.Για την sj4000 δεν ξερω γιατι δεν την εχω δει απο κοντα.

Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 Yi_ver12
http://www.gixxer.gr
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 EmptyΤρι 21 Ιουλ 2015, 11:12

Ρε παιδια εγω εχω ενα θεμα με το software της gorpo.Επιλεγω κατι βιντεο απο μια βολτα στο Σουνιο για να τα επεξεργαστω στο studio και δεν τα παιρνει μεσα...Με ολα τα υπολοιπα βιντεο δεν εχει θεμα,τα δεχεται κανονικα....

Κανεις να εχει παρομοια εμπειρια...???
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 EmptyΤρι 21 Ιουλ 2015, 11:39

Zuki έγραψε:
Ρε παιδια εγω εχω ενα θεμα με το software της gorpo.Επιλεγω κατι βιντεο απο μια βολτα στο Σουνιο για να τα επεξεργαστω στο studio και δεν τα παιρνει μεσα...Με ολα τα υπολοιπα βιντεο δεν εχει θεμα,τα δεχεται κανονικα....

τα εχεις τραβηξει πρωτα από τη καρτα sd και τα εβαλες στο σκληρο δισκο του Υ.Π. και μετα πηγες να το κανεις ? tongue αν είναι ετσι, ξαναπερασε τα στη καρτα sd και κανε μετα την επεξεργασια χωρις κανενα πρόβλημα την εχω πατησει κι εγω ετσι Laughing Η καρτα sd κρατα καποια αρχεια για να τα βλεπει το studio και να τα ανοιγει Wink
nik1000
Normal gixxer
Normal gixxer
nik1000

Άντρας Τόπος : Νικος
Αριθμός μηνυμάτων : 68
Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 EmptyΤρι 21 Ιουλ 2015, 13:15

εγω πηρα τ sj4000 σαν φθηνη λυση και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος,
ειχα και τ gopro 3 silver και οι διαφορες ειναι ελαχιστες!
σκεφτομαι να παρω και αλλη μια action cam κοντα στο 100euro Smile
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 EmptyΤρι 21 Ιουλ 2015, 13:48

JIMK7 έγραψε:
Zuki έγραψε:

τα εχεις τραβηξει πρωτα από τη καρτα sd και τα εβαλες στο σκληρο δισκο του Υ.Π. και μετα πηγες να το κανεις ? tongue αν είναι ετσι, ξαναπερασε τα στη καρτα sd και κανε μετα την επεξεργασια χωρις κανενα πρόβλημα την εχω πατησει κι εγω ετσι Laughing Η καρτα sd κρατα καποια αρχεια για να τα βλεπει το studio και να τα ανοιγει Wink

Ναι Μήτσο,έτσι το έκανα.Με την εξερεύνηση άνοιξα την sd κ έκανα αποκοπή τα βίντεο κ επικόλληση στο p.c.Οπότε τώρα τα ξαναπερναω στην κάμερα κ τα ανοίγω απευθείας με το studio μέσα απ την κάμερα...???
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για GoPro    Ερωτηση για GoPro  - Σελίδα 3 EmptyΤρι 21 Ιουλ 2015, 14:24

Zuki έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Zuki έγραψε:

Ναι Μήτσο,έτσι το έκανα.Με την εξερεύνηση άνοιξα την sd κ έκανα αποκοπή τα βίντεο κ επικόλληση στο p.c.Οπότε τώρα τα ξαναπερναω στην κάμερα κ τα ανοίγω απευθείας με το studio μέσα απ την κάμερα...???

ναι ( αλλα όχι μεσα από την καμερα αν και ετσι ακομα δεν νομιζω να εχεις πρόβλημα ) εγω βγαζω την καρτα sd  και την βαζω στον υπολογιστη και είναι μια χαρα file μεχρι να βρω τι φταιει εφτυσα αιμα Laughing

Ερωτηση για GoPro
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» AMA Pro GoPro Daytona Sportbike race
» H Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δράσης της GoPro Hero 960 ® HD απο τις 2Rodes.com
» Ερωτηση για PC 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com