Greek GSX-R forum
Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Poll_l10Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Poll_c10Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Poll_l10Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Poll_c10Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Γραναζωμα Gsxr-R6

Πήγαινε κάτω 
+9
noodles
ghostG
Miou
Black Eagle
giannis_suzuki
Billis 1340
varypiniths
gsxr power k8
Giannis-P-
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 13 Ιουν 2015, 12:20

με παρεξηγησατε. εγραψα για λιγες περιπτωσεις που μου τυχανε στο δρομο χωρις να επιδιωκω τιποτα. ποτε δε με ενδιαφερανε οι κοντρες ουτε οι χρονοι στο 400αρια. δεν εχω παει σε "κοντρο στεκι" ουτε μια φορα. το μηχανακι το εχω για βολτες και με καλυπτει πληρως. ουτε 1000αρι δεν χρειαζεται να παρω, ουτε busa. λεφτα δεν παιζει να ριξω αλλα. στην τελικη σε κανενα μηχανακι δεν παιρνεις λεφτα "πισω" απο την πωληση.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ghostG
Jr.gixxer
ghostG

Άντρας Όνομα: : Τακης
Αριθμός μηνυμάτων : 27
Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2015

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 13 Ιουν 2015, 13:39

οτι εχει ο καθενας οτι μπορει κ οτι του αρεσει!!!
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 13 Ιουν 2015, 15:43

με -1εμπρος στο ιδιο μηχανακι σε πατημα με R6 2009 ημουν απο τις 10.000 κοπιες και απο τις 6.000 ενα μηχανακι μπροστα οποτε ριξε ενα γραναζακι και θα εισαι κομπλε με το R6, ειδικα στο 600 το θελει μιας και η 6η δε γεμιζει απλα ποτε μονο κρεμαει
Giannis-P-
Jr.gixxer
Giannis-P-

Άντρας Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 42
Hμερομηνία εγγραφής : 10/04/2015

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 13 Ιουν 2015, 18:35

Ναι μαλλον μονο το γραναζακι θα αλλαξω κι αυτο οχι για να περναω τα r6 αλλα γτ μου φαινεται πολυ μακρυ.σε ολες τις ταχυτητες.
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 15 Ιουν 2015, 16:34

θα σε βοηθησει γενικα το γραναζι και μεσα στην πολη. δε θα χρειαζεται να αλλαξεις συνεχεια ταχυτητες για να εχεις δυναμη. Smile προσωπικα αυτη την εντυπωση μου εχει δωσει.
Giannis-P-
Jr.gixxer
Giannis-P-

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 15 Ιουν 2015, 17:07

Και απο καταναλωση τι θα δω?περισσοτερο ή λιγοτερο?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 16 Ιουν 2015, 16:07

Giannis-P- έγραψε:

eleison eleison

απο την μια θα εχεις τις σαλ πιο ψηλα για τα ιδια χλμ αρα θα καις περισσοτερο.
απο την αλλη αφου θα τραβαει καλυτερα θα ανοιγεις πιο λιγο το γκαζι για την ιδια επιταχυνση αρα θα καις πιο λιγο.
αλλα αφου θα ανεβαζει πιο γρηγορα και θα ειναι πιο ζωντανο θα σε βαζει στην πριζα να το χουφτωνεις περισσοτερο αρα παλι θα καις περισσοτερο.

δεν σε βοηθησα και πολυ μαλλον . που να εβαζα στην εξισωση και την εθνικη ... fafoutis fafoutis fafoutis
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 16 Ιουν 2015, 17:39

θεωρητικα καις περισσοτερο. εγω δεν εχω δει διαφορα (στα 170περιπου αναβει το λαμπακι οπως και πριν). μεγαλο ταξιδι δεν εχω κανει με το γραναζι για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
Giannis-P-
Jr.gixxer
Giannis-P-

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 16 Ιουν 2015, 18:01

Miou έγραψε:
Giannis-P- έγραψε:

eleison eleison

απο την μια θα εχεις τις σαλ πιο ψηλα για τα ιδια χλμ αρα θα καις περισσοτερο.
απο την αλλη αφου θα τραβαει καλυτερα θα ανοιγεις πιο λιγο το γκαζι για την ιδια επιταχυνση αρα θα καις πιο λιγο.
αλλα αφου θα ανεβαζει πιο γρηγορα και θα ειναι πιο ζωντανο θα σε βαζει στην πριζα να το χουφτωνεις περισσοτερο αρα παλι θα καις περισσοτερο.

δεν σε βοηθησα και πολυ μαλλον . που να εβαζα στην εξισωση και την εθνικη ... fafoutis fafoutis fafoutis

Μια χαρα με βοηθησες...ολα ειναι θεμα χουφτωματος....
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 16 Ιουν 2015, 18:22

vaggelis600 έγραψε:
θεωρητικα καις περισσοτερο. εγω δεν εχω δει διαφορα (στα 170περιπου αναβει το λαμπακι οπως και πριν). μεγαλο ταξιδι δεν εχω κανει με το γραναζι για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.

Στα 170 κοντερισια αναβει και παλι αλλα υπολογισε οτι το κλεψιμο ειναι μεγαλυτερο μετα το κοντυμα της μεταδοσης,οποτε τα
''170'' ειναι 155-160.
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Ιουν 2015, 02:56

Με -1+2 το κλεψιμο ειναι περιπου 10% μετρημενο
διπλα-διπλα με μανισιο yamaha tracer
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γραναζωμα Gsxr-R6   Γραναζωμα Gsxr-R6 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Ιουν 2015, 23:03

1ον ναι βαλτο με κλειστα ματια και μην το σκεφτεσαι καν θα ειναι αλλο μηχανακι !
2ον στην καταναλωση το αν καιει παραπανω ειναι καθαρα θεμα χουφτωματος οπως σου ειπε και ο Μιου
3ον σφαλμα θα εχεις και στο ODO (οδομετρο) οχι μονο στο ταχυμετρο, καπου 6-7% παραπανω γραφει,
4ον ριξε και μια ματια στο http://www.gearingcommander.com/ αλλα να υπολογισεις 1000 στροφες κατω, μιας και οι 18 που βλεπεις ειναι 17 παρα πραγματικες και με gps στις 1000 κατω ταιριαζουν τα χλμ με το τι λεει το gearingcomander

Γραναζωμα Gsxr-R6
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Γραναζωμα κ8 1000
» Γραναζωμα και κοντερ!
» Τοποθέτηση ψαλιδιού από Gsxr 600 06-07 σε Gsxr 600 08-09

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com