Greek GSX-R forum
Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Poll_l10Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Poll_c10Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Poll_r10 
JIMK7
Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Poll_l10Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Poll_c10Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα

Πήγαινε κάτω 
+39
Vortex
etien_k3
Gixxerm@n
topetwrx
kouzinas
gsxr power k8
Opeth
bougas13
KoSToM
vatraxos
racer75
Miou
Kourdistos
Black Eagle
magfaria
R43
bonepeeler
kostaskr6
giannis_suzuki
gixxermak
noodles
arturo
Leroy
amstaff
T.R.E
terrorzone
poulitzer
varypiniths
kentaurosk8
Koyfo
JIMK7
vasilis987
christos_drifter
ghost
Zuki
lotinia
DrIoannis
jimff1
TheVeteran
43 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 22 Νοε 2015, 03:44

Εμένα κλασικά..... Δεν
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 22 Νοε 2015, 13:21

Ναι με ελληνικές κάρτες κανονικά δουλεύει. Εγώ το έχω δοκιμάσει προσωπικά με eurobank prepaid
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 22 Νοε 2015, 17:34

φριξο το ειχα δει το κολπο στο insomnia.gr. δε δεχεται τις καρτες. ρε σεις, μηπως παιζει ρολο η τραπεζα γιατι και οι 2 καρτες που εχω ειναι στην πειραιως.
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : 5-ELH
Αριθμός μηνυμάτων : 474
Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα
Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤρι 24 Νοε 2015, 13:05

Κουφο είσαι ωραίος πόσο άκυρο αλλά ΠΕΤΥΧΕ με την ίδια κάρτα που έχω ΗΔΗ ΗΔΗ ΗΔΗ συνδεμένη με paypal xaxaxa
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤρι 24 Νοε 2015, 23:42

Ναι ρε αφου σας λέω το κάνουν έτσι και εδώ και καιρό...
Δηλαδή τώρα έχεις δύο λογαριασμούς, paypal1 με συνδεδεμένη και επιβεβαιωμένη κάρτα και paypal2 με συνδεδεμένη την ίδια κάρτα; Την έχεις επιβεβαιώσει στο paypal2;
Με το paypal1 ζητάς λεφτά από το paypal2, στέλνεις τα λεφτά με το paypal2, και εξοφλείς με το paypal1 αφού έχουν εμφανιστεί στο balance ε;
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Νοε 2015, 02:13

Koyfo έγραψε:
Δηλαδή τώρα έχεις δύο λογαριασμούς, paypal1 με συνδεδεμένη και επιβεβαιωμένη κάρτα και paypal2 με συνδεδεμένη την ίδια κάρτα; Την έχεις επιβεβαιώσει στο paypal2;
Με το paypal1 ζητάς λεφτά από το paypal2, στέλνεις τα λεφτά με το paypal2, και εξοφλείς με το paypal1 αφού έχουν εμφανιστεί στο balance ε;

Όχι όχι ακόμα ποιο τρολ, άκου!!!

στο paypal1 έχω την (χ1 κάρτα)* με το (ν1 email)
από το paypal1 στέλνω request money σε ένα δεύερο email που έχω, έστω v2 email)
από εκεί,(ν2 email) απαντώ στο request και σαν κάρτα βάζω την (χ1 κάρτα) και στέλνω χρήματα στο paypal1

Troll lol έλεος?

* η χ1 κάρτα είναι prepaid πειραιως και είναι συνδεμένη στο paypal εδώ και χρόνια, αρα και πριν τα καποταcontrols
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Νοε 2015, 18:47

Α και γίνεται το paypal να χρησιμοποιήσει την πιστωτική χωρίς να γίνει επιβεβαίωση; Δε το ήξερα!!!!
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Νοε 2015, 19:50

Koyfo έγραψε:
Α και γίνεται το paypal να χρησιμοποιήσει την πιστωτική χωρίς να γίνει επιβεβαίωση; Δε το ήξερα!!!!

prepaid για την ακρίβεια!
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Νοε 2015, 22:48

Μάλιστα. Όσες φορές έχω βάλει Prepaid στο ebay, πάντα χρεώνε 1 ευρώ ξέρω γω, και σου εμφάνιζε στο ebanking ένα κωδικό συναλλαγής όπου τον έδινες στο paypal και γινότανε verify η κάρτα.
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 26 Νοε 2015, 02:09

Γενικά ισχύει!
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 26 Νοε 2015, 02:39

christos_drifter έγραψε:
Koyfo έγραψε:

από εκεί,(ν2 email) απαντώ στο request και σαν κάρτα βάζω την (χ1 κάρτα) και στέλνω χρήματα στο paypal1

Troll lol έλεος?

* η χ1 κάρτα είναι prepaid πειραιως και είναι συνδεμένη στο paypal εδώ και χρόνια, αρα και πριν τα καποταcontrols

Απλά χρεώνεσαι 3.5% προμήθεια,το παράδοξο είναι ότι δουλεύει έτσι! toixos
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 26 Νοε 2015, 09:29

Leroy έγραψε:

Έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με τον πωλητή. Αν είναι δηλωμένο μαγαζί ή κάτι τέτοιο.

Miou έγραψε:
εχει να κανει με το πως εχει δηλωμενο ο πωλητης  το καταστημα και το προιον

christos_drifter έγραψε:
Κουφο είσαι ωραίος πόσο άκυρο αλλά ΠΕΤΥΧΕ με την ίδια κάρτα που έχω ΗΔΗ ΗΔΗ ΗΔΗ συνδεμένη με paypal xaxaxa

Έμπλεξα και εγώ με μια παραγγελία από την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντάς ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μου έβγαζε μήνυμα ότι η συναλλαγή με της VISA ακυρώθηκε από την τράπεζα (EUROBANK). Επικοινώνησα και μου επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, ότι λόγο κεφαλαιακών ελέγχων δεν... Μόνο αν κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ανοίξει λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα μπορεί να αγοράσει κάποιος. Έδωσα την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος και μου είπαν ότι όντως δεν έχει λογαριασμό στην Ελλάδα οπότε δεν μπορεί να γίνει αγορά. Το χειρότερο είναι ότι έμπλεξα και με την PayPal όπου θεωρούμε αναξιόπιστος πλέον, μια που έχω σε εκκρεμότητα πληρωμή που δεν μπορώ να κάνω. Έχω και τον πωλητή που μου στέλνει εμαιλ να τον πληρώσω και έχω εκνευριστεί. Τους έστειλα εμαιλ και τους δύο όπου τους εξηγώ τι παίζει στην Ελλάδα και περιμένω απάντηση. Επίσης η PayPal μου έστειλε χθες το παρακάτω εμαιλ

''Dear Customer,

Your account has been limited because we've reviewed your account activity and as your payment processor, we need to better understand your business and the products or services you are providing to your customers.

This account limitation will affect your ability to:

send money
withdraw money

What to do next

Please log in to your PayPal account and provide the requested information before November 25, 2015 through the Resolution Center. If we don't receive the information before this deadline or we notice additional significant changes in your account activity, your account access may be further limited.''

Έκανα την διαδικασία που ζητούσε για να ενεργοποιήσω και πάλι τον λογαριασμό μου. Ζητούσε περίεργα πράγματα όπως αριθμό λογαριασμού, user name και κωδικό στο ebanking της τράπεζας που έχω δηλώσει. Ψάχνοντας το διαδίκτυο είδα ότι όντως τα ζητά σε τέτοιες περιπτώσεις και παρά του ότι είναι ΠΟΛΥ χοντρό υπέκυψα και τα συμπλήρωσα για να κάνουν την επαλήθευση η οποία και έγινε δεκτή. Θα αλλάξω κωδικό στην τράπεζα για να είμαι ήσυχος.
http://www.scooby.gr
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 27 Νοε 2015, 20:07

kouzinas έγραψε:
christos_drifter έγραψε:
Koyfo έγραψε:

Troll lol έλεος?

Και προηγούμενως πριν τα capital control σου χρεώνε προμήθεια, απλώς δε τα έβλεπες γιατί τα λεφτά δε μπαίναν στην ουσια ποτέ στο balance του paypal, γινόταν κατευθείαν μετατροπή σε συνάλλαγμα για να πάνε στον κινέζο κλπ

topetwrx έγραψε:
Leroy έγραψε:

Έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με τον πωλητή. Αν είναι δηλωμένο μαγαζί ή κάτι τέτοιο.

Miou έγραψε:

christos_drifter έγραψε:

Έμπλεξα και εγώ με μια παραγγελία από την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντάς ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μου έβγαζε μήνυμα ότι η συναλλαγή με της VISA ακυρώθηκε από την τράπεζα (EUROBANK). Επικοινώνησα και μου επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, ότι λόγο κεφαλαιακών ελέγχων δεν... Μόνο αν κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ανοίξει λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα μπορεί να αγοράσει κάποιος. Έδωσα την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος και μου είπαν ότι όντως δεν έχει λογαριασμό στην Ελλάδα οπότε δεν μπορεί να γίνει αγορά. Το χειρότερο είναι ότι έμπλεξα και με την PayPal όπου θεωρούμε αναξιόπιστος πλέον, μια που έχω σε εκκρεμότητα πληρωμή που δεν μπορώ να κάνω. Έχω και τον πωλητή που μου στέλνει εμαιλ να τον πληρώσω και έχω εκνευριστεί. Τους έστειλα εμαιλ και τους δύο όπου τους εξηγώ τι παίζει στην Ελλάδα και περιμένω απάντηση. Επίσης η PayPal μου έστειλε χθες το παρακάτω εμαιλ

''Dear Customer,

Your account has been limited because we've reviewed your account activity and as your payment processor, we need to better understand your business and the products or services you are providing to your customers.

send money
   withdraw money

What to do next

Please log in to your PayPal account and provide the requested information before November 25, 2015 through the Resolution Center. If we don't receive the information before this deadline or we notice additional significant changes in your account activity, your account access may be further limited.''

Έκανα την διαδικασία που ζητούσε για να ενεργοποιήσω και πάλι τον λογαριασμό μου. Ζητούσε περίεργα πράγματα όπως αριθμό λογαριασμού, user name και κωδικό στο ebanking της τράπεζας που έχω δηλώσει. Ψάχνοντας το διαδίκτυο είδα ότι όντως τα ζητά σε τέτοιες περιπτώσεις και παρά του ότι είναι ΠΟΛΥ χοντρό υπέκυψα και τα συμπλήρωσα για να κάνουν την επαλήθευση η οποία και έγινε δεκτή. Θα αλλάξω κωδικό στην τράπεζα για να είμαι ήσυχος.

Γιατί δε στέλνεις λεφτά στο paypal σου με αυτο το κοπλο; Λογικά θα παίζει και σε σένα.
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1123
Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 29 Νοε 2015, 18:43

kouzinas έγραψε:
christos_drifter έγραψε:
Koyfo έγραψε:

Troll lol έλεος?

σωστοοοοοςςς

DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 29 Νοε 2015, 21:58

topetwrx έγραψε:
Leroy έγραψε:

Miou έγραψε:

christos_drifter έγραψε:

''Dear Customer,

send money
   withdraw money

What to do next

Το ότι σου ζήτησε username και κωδικό του ebanking είναι πάρα πολύ ύποπτο. Δες το και γρήγορα!
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΔευ 30 Νοε 2015, 11:48

DrIoannis έγραψε:

Το ότι σου ζήτησε username και κωδικό του ebanking είναι πάρα πολύ ύποπτο. Δες το και γρήγορα!

Επειδή το έψαξα πριν ενδώσω βρήκα ότι σε κάποιες περιπτώσεις όντως ζητάνε τα παραπάνω στοιχεία. Το ρίσκαρα καλώς ή κακώς και στη συνέχεια βέβαια άλλαξα τον κωδικό μου.

Μου έστειλαν την παρακάτω απάντηση ως λύση στο πρόβλημα, την οποία δεν δοκίμασα ακόμη.

''Dear Apostolos,

Thank you for contacting PayPal regarding the issue with completing your order with gearbest.

First of all thank you for being PayPal customer since 2009.

I am sad to hear that your credit card issuer is denying the usage of your card to complete the payment....

Please note that this restriction is not from PayPal but from your local government and your bank.

As a workaround I can offer you to top up your PayPal balance from your bank in order to use the money from your PayPal balance.

I see that you have linked your local bank account with PayPal ending with XX54 so there is an option to send the money from this bank to your PayPal balance.

You can transfer money to your PayPal account from your bank account. We recommend that you add your bank account to your PayPal account before you transfer money to ensure that the transaction goes smoothly.

Here’s how to top up your PayPal account:

Go to www.paypal.com and log in to your account.
Click Top Up Account.
Log in to your online bank account and follow your bank’s online instructions to start the transfer.

Your money will be in your PayPal account in 2 to 3 working days. We’ll email you when the money is in your PayPal account. We don’t charge a fee to transfer money from your bank account. Your bank may charge a fee to transfer the money.

Note:

Your bank and your PayPal account need to be registered in the same country.
The name on your bank account needs to match the name on your PayPal account.
You can only top up to your PayPal account using bank account. Payments from transfer services or cash machines will not complete to your account.
You need to have sufficient money in your bank account to successfully transfer money to your PayPal account.

The review of your account showed that your account is fully functional and is in a perfect working order as it is verified.

It's been a pleasure to resolve this query for you today

Thank you for choosing PayPal.

Yours sincerely,
Igors
PayPal''

Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΔευ 30 Νοε 2015, 13:04

Δηλαδή με λίγα λόγια, μπορείς να κάνεις μεταφορά χρημάτων στην paypal, από τον λογαριασμό τραπέζης δικό σου.

ΥΓ. Δεν ξέρω αν αγοράζεις συχνά από εκεί, αλλά τo τμήμα εξυπηρέτησης του gearbest είναι για κλοτσιές.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΔευ 30 Νοε 2015, 13:43

Leroy έγραψε:

ΥΓ. Δεν ξέρω αν αγοράζεις συχνά από εκεί, αλλά τo τμήμα εξυπηρέτησης του gearbest είναι για κλοτσιές.

2-3 φορές έχω αγοράσει και γενικά αργούν πολύ να στείλουν τα πράγματα.
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΔευ 30 Νοε 2015, 17:08

Ναι οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι. Γράφουν ότι έχουν κάτι στοκ, αλλά περιμένεις 1-2 βδομάδες να στοκάρουν τα πράγματα για να τα στείλουν.
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤρι 01 Δεκ 2015, 19:23

Και τι εννοείς τους έστειλες username κωδικό από ebanking και μετά τα άλλαξες; Ποιο το νόημα;
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤρι 01 Δεκ 2015, 19:40

τι να τους κανουνε τους κωδικους του ebanking??? μηπως ειναι απατη? για ποιο λογο να σου ζητησει πωλητης κατι τετοιο?

@toperwrx το οτι ο αποστολεας εχει email. xxx@paypal.com/xxx@piraiusbank.com κτλ δε σημαινει πως ειναι απο το paypal η την τραπεζα. προσεχε φιλε. μου φενονται αυτοματοποιημενα μυνηματα απατης....προσεχε!
Gixxerm@n
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Gixxerm@n

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤετ 02 Δεκ 2015, 18:45

μόλις πέρασε ψιλο-αγορά από ebay μέσω paypal...!!!
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 03 Δεκ 2015, 08:59

Koyfo έγραψε:
Και τι εννοείς τους έστειλες username κωδικό από ebanking και μετά τα άλλαξες; Ποιο το νόημα;
'Αλλαξα κωδικό για ασφάλεια προφανώς. Διαφορετικά θα είχαν πρόσβαση στον λογαριασμό μου.
vaggelis600 έγραψε:
τι να τους κανουνε τους κωδικους του ebanking??? μηπως ειναι απατη? για ποιο λογο να σου ζητησει πωλητης κατι τετοιο?

@toperwrx το οτι ο αποστολεας εχει email. xxx@paypal.com/xxx@piraiusbank.com κτλ δε σημαινει πως ειναι απο το paypal η την τραπεζα. προσεχε φιλε. μου φενονται αυτοματοποιημενα μυνηματα απατης....προσεχε!

Έχεις δίκιο. Ίσως έκανα βλακεία και θέλω να πιστεύω ότι την διόρθωσα αλλάζοντας τους κωδικούς μου. Rolling Eyes Παρολα αυτά ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι σε κάποιες περιπτώσεις το PayPal μπορεί να ζητήσει τέτοια στοιχεία, αλλά πάλι όντως είναι ΠΟΛΥΥΥ χοντρό.
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤρι 12 Ιαν 2016, 01:19

Λοιπόν έκανα αγορά μέσο paypal με κάρτα της VivaWallet.
Την δέχτηκε σε τρεις διαφορετικούς πωλητές. Ιταλία Αγγλία και Κίνα.
Η κάρτα ήταν δανική από επαγγελματία (είχε πάρει μηχανάκι για πιστωτικές στο μαγαζί του κλπ).
Έχω κάνει αίτηση για δική μου κάρτα και περιμένω να έρθει για να την δοκιμάσω.
Δεν πιστεύω να έχει διαφορά αλλά με τα πόσα άκυρα που έχω φάει ποτέ δεν ξέρεις lol! lol! lol!
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα    Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα  - Σελίδα 6 EmptyΤρι 12 Ιαν 2016, 12:40

Έκανα κι εγώ 3 αγορές με prepaid της πειραιώς μέσω paypal   και περάσανε όλες Very Happy
http://www.gixxer.gr

Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
» minigp τώρα και στην Ελλάδα
» Η νεα πιστα στην Ελλαδα ειναι γεγονος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com