| Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα | |
|
+39Vortex etien_k3 Gixxerm@n topetwrx kouzinas gsxr power k8 Opeth bougas13 KoSToM vatraxos racer75 Miou Kourdistos Black Eagle magfaria R43 bonepeeler kostaskr6 giannis_suzuki gixxermak noodles arturo Leroy amstaff T.R.E terrorzone poulitzer varypiniths kentaurosk8 Koyfo JIMK7 vasilis987 christos_drifter ghost Zuki lotinia DrIoannis jimff1 TheVeteran 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
etien_k3 Jr.gixxer
Όνομα: : Στέφανος Τόπος : Κιλκις Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 48 Hμερομηνία εγγραφής : 17/03/2015
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τρι 12 Ιαν 2016, 13:10 | |
| Ενα τηλεφωνο στην τραπεζα θα σας λυσει τις αποριες. Με paypal μεσω πειραιως τουλαχιστον δεν μπορειται να αγορασετε ηλεκτρικα, αξερουσαρ (των παντων), κοσμηματα και ρουχισμο και οτι σχετιζεται με αυτα. Προσεξτε ομως μπορεις αγορασεις ηλεκτρικα π.χ xenon φωτα η το οτιδηποτε εφοσον ο πωλητης στο ebay δεν το εχει δηλωσει ως ηλεκτρικο προιον. Μπορει να το εχει δηλωσει ως ανταλακτικο αυτοκινητου. Εγω για παραδειγμα αγορασα ενα ποτηρακι υγρων φρενων ρεπλικα rizoma. Το ειδα σε 3ης πωλητες απο την ιδια χωρα (κινα) ιδιο χρωμα και περιπου 10 λεπτα διαφορα στην τιμη απο πωλητη σε πωλητη. Προσπαθω στον πρωτο δεν με αφηνει στον 2ο το ιδιο αλλα στον 3ο με αφησε. Οι προσπαθειες εγιναν απανωτα. Θελω να πω οτι αν δειτε κατι στο ebay και δεν σας αφησει δοκιμαστε σε αλλο πωλητη. Βεβαια μπηκα στον κοπο να στειλω στους δυο πρωτους πωλητες οτι η τραπεζα δεν με αφηνει να τους πληρωσω λογο cc και να προχωρισουμε σε ακυρωση. Δεν ξερω αν μπορειτε να τσεκαρετε πως εχει κατοχειρομενο το προιον ο πωλητης πριν προβειτε σε αποπειρα αγορας. ισως να του στελνατε μυνημα... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τρι 12 Ιαν 2016, 13:54 | |
| Σε κάποιους που ξέρω όπως και εμένα δεν αφήνει να κάνω αγορές μέσο paypal. Ούτε καν με πιστωτική. Έχω δοκιμάσει με Πειραιώς και Άλφα, + μία κάρτα Εθνικής αλλουνού που προσπάθησα να την βάλω στον paypal λογαριασμό, δεν την δέχτηκε. Σίγουρα παίζει ρόλο ο πωλητής αλλά στο ίδιο μαγαζί που προσπαθώ να κάνω αγορά, τρώω πόρτα με την κάρτα μου, όταν μου στέλνουν λεφτά στο balance μπορώ να κάνω. Λογικό να δουλεύει έτσι αλλά το θέμα είναι ότι ενώ σε άλλους δουλεύει, εγώ έχω φάει πόρτα από παντού Θα μου μείνει ψυχολογικό στο τέλος | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τρι 12 Ιαν 2016, 19:14 | |
| Με το κόλπο με το 2o paypal δοκίμασες; | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τρι 12 Ιαν 2016, 19:26 | |
| Βγαλτε μια moneysafe μεχρι να τελειωσει αυτο το καρναβαλι με τα cc.
4% κραταει . 0,5 παραπανω απο την μεταφορα μεσω paypal. Που οσες φορες το δοκιμασα @@..... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τρι 12 Ιαν 2016, 23:05 | |
| - Koyfo έγραψε:
- Με το κόλπο με το 2o paypal δοκίμασες;
Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν γίνεται τίποτα σε εμένα τουλαχιστον - Vortex έγραψε:
- Βγαλτε μια moneysafe μεχρι να τελειωσει αυτο το καρναβαλι με τα cc.
4% κραταει . 0,5 παραπανω απο την μεταφορα μεσω paypal. Που οσες φορες το δοκιμασα @@..... Η moneysafe είναι αντίστοιχη της vivawallet | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τετ 13 Ιαν 2016, 00:34 | |
| Στο μεταξύ το χω πει και το έχουνε κάνει πόσοι φίλοι και δούλεψε σε όλους, εγώ πήγα προχτές να το και δες. Έχω paypal με συνδεδεμένη προπληρωμένη όπου φυσικά δε μπορώ να αγοράσω λόγω capital controls. Φτιάχνω ένα 2o paypal και από το ζητάω λεφτά από το 1o. Στέλνω τα λεφτά από το 1o στο 2o κομπλέ, και πάω να πληρώσω με το 2o και μου λέει η πίπα ότι πρέπει να έχω καταχωρημένη πιστωτική για να κάνω αγορά, ενώ είχα κανονικά λεφτά στο balance. Ε στην τελική πήρα account φιλου που είχε και αυτός μέσα πιστωτική κανονικά, και του έστειλα εκεί τα λεφτά και τέλος. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τετ 13 Ιαν 2016, 00:36 | |
| Με φιλαράκι βολευόμουν κι εγώ μέχρι τώρα. Εφόσον δουλεύει η vivawallet τώρα... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τετ 13 Ιαν 2016, 10:09 | |
| Καμία σχέση Πασχάλη.
Με την viva δεν μπορούσα να πάρω τίποτα από εξωτερικό και με την moneysafe έχουμε κάνει μέχρι στιγμής 920 ευρώ αγορές από ebay και μαγαζιά του εξωτερικού. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τετ 13 Ιαν 2016, 14:00 | |
| Μετα απο ατελειωτες προσπαθεις και εγω κατεληξα στην λυση που αναφερεται παραπανω...
Ειχε ο αδερφος μου Paypal χωρις συνδεδεμενη καρτα και δεν μπορουσαμε να βαλουμε λεφτα... Ανοιξα δικο μου λογαριασμο, συνδεσα καρτα και ενω ψωνισα 2 πραγματακια των 3 ευρω εκαστο μετα τζιφος... Στελνω mail να μου δωσουν την δυνατοτητα να συνδεσω λογαριασμο τραπεζης και να βαλω 500 ευρω και @@ δεν απαντησαν καν... Κανω request απο αλλο λογαριασμο και φυσικα ΦΩΛΑ τιποτα.
Προχθες λοιπον ανοιξα 2ο λογαριασμο και ζητησα λεφτα απο τον αρχικο μου. Ελαβα λοιπον 500 ευρω και ολα καλα! Ελα ομως που τα 500 δεν φτανουν ουτε για ζητω για να ψωνισω κατι μπινελικια απο Αμερικη για τον κουβα... Ξανακανω αποπειρα σημερα και τζιφος...προφανως δεν σε αφηνει να πληρωσεις ξανα αφου τα 500 ευρω τα εστειλα ηδη...Θεωρητικα δεν επρεπε να ισχυει αφου απο Ελληνικο σε Ελληνικο λογαριασμο το κανεις "θεωρητικα" και σου τραβανε και προμηθεια τα πουστρακια 3.5%
Ενω αν σου συνδεσουν τον λογαριασμο τραπεζης χανεις μολις 1 ευρω...Προφανως το ξερουν και δεν τους συμφέρει ... Εστειλα λοιπον και 2ο email σημερα να συνδεσουν τον αρχικο λογαριασμο Paypal και με τον λογαριασμο της Εθνικης μου... Επεσα λοιπον στο οριο των 500 ευρω ανα μηνα και ο μονος τροπος να στειλω λεφτα στον 2ο εικονικο λογαριασμο ειναι να φτιαξω νεο account της κοπελιας να συνδεσω την καρτα της και να μου στειλω 500 ευρω, και το ιδιο να κανω και με του αδερφου μου παλι μπας και στειλω αλλα 500...
Τσογλανακια του paypal...εκτος και αν μπορεσουν και μου συνδεσουν τον λογαριασμο τραπεζης και τραβηξω αλλα 500 που χλωμο το κοβω αφου ηδη εστειλα στον εικονικο 500... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τετ 13 Ιαν 2016, 15:36 | |
| - Vortex έγραψε:
- Καμία σχέση Πασχάλη.
Με την viva δεν μπορούσα να πάρω τίποτα από εξωτερικό και με την moneysafe έχουμε κάνει μέχρι στιγμής 920 ευρώ αγορές από ebay και μαγαζιά του εξωτερικού. Με την δανική κάρτα από viva έκανα αγορά την περασμένη εβδομάδα γύρο στα 200 ευρώ. Κανονικά συνδεδεμένη στο δικό μου paypal. Άμα κάνει και η viva κάρτα που περιμένω τα κουλά θα ενημερώσω. | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τετ 13 Ιαν 2016, 19:41 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- προφανως δεν σε αφηνει να πληρωσεις ξανα αφου τα 500 ευρω τα εστειλα ηδη...Θεωρητικα δεν επρεπε να ισχυει αφου απο Ελληνικο σε Ελληνικο λογαριασμο το κανεις "θεωρητικα" και σου τραβανε και προμηθεια τα πουστρακια 3.5%
Νομίζω τα στέλνεις έξω στην ουσία (το Paypal εδρεύει αμερική , γι αυτό και το όριο των 500, απλώς έχει δηλώσει σύμβαση με ελληνική τράπεζα η κάτι τέτοιο οπότε βλέπει που βρίσκεσαι εσύ (ελλάδα), που ο παραλήπτης, και τα στελνει στην ουσία εδώ. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 14 Ιαν 2016, 08:06 | |
| H γυναικα ,χθες μου ψωνησε απο εβαυ ενα digitaizer για 535 microsoft και μια μπαταρια για LG κινητο. Μεσω PAYPAL με συνδεμενη prepaid ,δε θυμαμε πιας τραπεζας. Απο ευρωπη ,αμερικη και χονγ κονγ τρωγαμε τσουρεκι. Μολις βρηκα πωλητες απο κινα ολα κομπλε!!!!! Τι γινετε δε μπορω να βγαλω ακρη? | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 14 Ιαν 2016, 14:06 | |
| - terrorzone έγραψε:
- H γυναικα ,χθες μου ψωνησε απο εβαυ ενα digitaizer για 535 microsoft και μια μπαταρια για LG κινητο.
Μεσω PAYPAL με συνδεμενη prepaid ,δε θυμαμε πιας τραπεζας. Απο ευρωπη ,αμερικη και χονγ κονγ τρωγαμε τσουρεκι. Μολις βρηκα πωλητες απο κινα ολα κομπλε!!!!! Τι γινετε δε μπορω να βγαλω ακρη? Ανάλογα τον πωλητή,εγώ έχω ψωνίσει και από αμερική,γερμανία,κίνα κανονικά ενώ από άλλους έφαγα πόρτα! | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 14 Ιαν 2016, 19:11 | |
| πάμεστοίχημα το στάδιο του checkout. Να μη σου πω και Joker. Πρέπει να πέφτουν στοιχήματα πριν πατήσεις να πληρώσεις γιατί με τα capitacontrols ποτέ δε ξέρεις!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 14 Ιαν 2016, 20:21 | |
| οτι αγορες εχω κανει απο Ε.Ε ολες εχουν γινει με καρτα απο την αλφα. οτι αλλο προσπαθησα να παρω εκτος Ε.Ε εφαγα ακυρο,γιαυτο εβγαλα μια moneysafe που μου ειπε ο σπυρος και αγοραζω απο παντου τα παντα. Υ.Γ το μονο προβλημα ειναι οτι τελειωσαν τα λεφτα και δεν μπωρο να κανω αλλες αγορες. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 14 Ιαν 2016, 20:37 | |
| Στην moneysafe πώς β'αζουμε χρήματα; Ισχύουν τα 500 ανά μήνα της Ελλάδας;
Επίσης, μπορώ να στείλω χρήματα σε λογαριασμό εξωτερικού μέσω της moneysafe; | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Παρ 15 Ιαν 2016, 08:31 | |
| Λογικά όχι μιας και φορτίζεις (κάνεις μεταφορά) την κάρτα από λογαριασμό τραπέζης. Δεν το έχω δοκιμάσει στην Viva. Να στείλεις λεφτά επίσης θα μπορέσεις λογικά, εφόσον τον έχεις συνδεδεμένο με την moneysafe. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Παρ 15 Ιαν 2016, 12:59 | |
| Παίδες προσωπικά βρήκα μιά άλλη λύση η οποία με βολεύει. Θα ανοίξω σήμερα λογαριασμό στη Ρουμανία. Μόνο ταυτότητα ζητάνε. Φαντάζομαι πως και στη Βουλγαρία δε θα ζητάνε κάτι παραπάνω άρα και όσοι μένουν βόρεια Ελλάδα θα μπορούν να κάνουν το ίδιο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Παρ 15 Ιαν 2016, 15:00 | |
| αρχηγοπουλο θα εισαι ετσι ... νο προβλεμο μετα ... θα σου δινω λεφτα να μου αγοραζεις καλουδια
| |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| |
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Παρ 15 Ιαν 2016, 16:45 | |
| - Miou έγραψε:
- αρχηγοπουλο θα εισαι ετσι ...
νο προβλεμο μετα ... θα σου δινω λεφτα να μου αγοραζεις καλουδια
Πειραιώς στη Ρουμανία. Αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ θα τον ανοίξω. Λογαριασμό,web banking και κάρτα. Κανένα capital control πιά. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| |
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Παρ 15 Ιαν 2016, 16:49 | |
| Ναι δεν το συζητώ.... Αν και επίτηδες πλέων σε "σπρώχνουν" να κάνεις ηλεκτρονικά μεταφορές χρημάτων και διάφορες άλλες δουλειές. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| |
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Σαβ 16 Ιαν 2016, 17:57 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- Miou έγραψε:
- αρχηγοπουλο θα εισαι ετσι ...
νο προβλεμο μετα ... θα σου δινω λεφτα να μου αγοραζεις καλουδια
Πειραιώς στη Ρουμανία. Αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ θα τον ανοίξω. Λογαριασμό,web banking και κάρτα. Κανένα capital control πιά. Γεια πες παραπανω πληροφοριες ειναι ο αδερφος στην Ρουμανια να του πω να ανοιξει μια prepaid στο ονομα του? Μετα πως ψωνιζω εγω? | |
|
| |
| Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα | |
|