| Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα | |
|
+39Vortex etien_k3 Gixxerm@n topetwrx kouzinas gsxr power k8 Opeth bougas13 KoSToM vatraxos racer75 Miou Kourdistos Black Eagle magfaria R43 bonepeeler kostaskr6 giannis_suzuki gixxermak noodles arturo Leroy amstaff T.R.E terrorzone poulitzer varypiniths kentaurosk8 Koyfo JIMK7 vasilis987 christos_drifter ghost Zuki lotinia DrIoannis jimff1 TheVeteran 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2015, 00:33 | |
| - amstaff έγραψε:
- οχι δεν ζηταει τηλ, οταν φτανω να πληρωσω μου λεει να επιλεξω pay pal η πιστωτικη, επιλεγω pay pal μπαινω στον λογαριασμο μου κανω επιβεβαιωση της πληρωμης και μου βγαζει οτι απορριφθηκε αυτος ο τροπος πληρωμης και να επιλεξω αλλον τροπο, επιλεγω πληρωμη με πιστωτικη εκτος pay pal και βγαζει το ιδιο μηνυμα παλι
Το δοκίμασα 3-4 φορες σήμερα και δούλεψε μια χαρά.Μια φορά μόνο μου έβγαλε να κάνω επιβεβαίωση με το τηλέφωνο και μετα συνέχισε κανονικά.Ίσως κάτι έχεις κάνει λάθος... | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2015, 10:18 | |
| εκανα τελικα αγορα απο Αγγλια και το δεχτηκε , χθες προσπαθουσα να αγορασω απο κινα και δεν με αφηνε,δεν ξερω εαν εφταιγε η χωρα προελευσης, το προιον επειδη ειχα ξαναπροσπαθησει να το παρω εν μεσω capital παντως σημερα ψωνισα, ολα καλα thanks | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2015, 11:18 | |
| Κ γω πηρα κατι αεροπορικα απο ryanair μεσω paypal....Δεν ξερω αν μετραει.... | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2015, 11:39 | |
| Εκανα αγορα απο Κινα (geekbuying) και δούλεψε κανονικά... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2015, 12:17 | |
| Εγώ από fasttech (κίνα) προσπαθώ αλλά δεν.... | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2015, 16:56 | |
| έχω την αίσθηση ότι ξεμπλοκάρανε τις πληρωμές εξωτερικού.πρίν απο λίγο παρήγγειλα κανονικά αλυσίδα για φίλο με vfr με τον γνωστό παλιό τρόπο όπως κάναμε τόσα χρόνια.παρήγγειλα απο motowebshop | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2015, 12:21 | |
| - arturo έγραψε:
- έχω την αίσθηση ότι ξεμπλοκάρανε τις πληρωμές εξωτερικού.πρίν απο λίγο παρήγγειλα κανονικά αλυσίδα για φίλο με vfr με τον γνωστό παλιό τρόπο όπως κάναμε τόσα χρόνια.παρήγγειλα απο motowebshop
Αρχιδι@ σημερα το δοκιμασα με το παλιο τροπο και τιποτα ειπα κι εγω | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2015, 12:25 | |
| Δημητρη και εγω με τον παλιο δοκιμασα την τελευταια φορα και εγινε δουλεια, δεν μπηκα στην διαδικασια με τον αλλο τροπο | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:09 | |
| τι σκατα γινεται τοτε και δεν μπορω ουτε εγω αλλα και ο αδερφος που δοκιμασε μια από τα ιδια | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:30 | |
| δέν ξέρω μήπως έχει να κάνει με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ebay ή amazon κλπ.εκτός άν παίζει το συστημικό χρηματικό όριο για κάθε τράπεζα.εγώ αυτό που παρήγγειλα πάντως ήταν εκτός ebay | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:31 | |
| - amstaff έγραψε:
- οχι δεν ζηταει τηλ, οταν φτανω να πληρωσω μου λεει να επιλεξω pay pal η πιστωτικη, επιλεγω pay pal μπαινω στον λογαριασμο μου κανω επιβεβαιωση της πληρωμης και μου βγαζει οτι απορριφθηκε αυτος ο τροπος πληρωμης και να επιλεξω αλλον τροπο, επιλεγω πληρωμη με πιστωτικη εκτος pay pal και βγαζει το ιδιο μηνυμα παλι
TA ιδια ακριβως και σε εμενα.... | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:39 | |
| τι να σου πω το μονο που αλλαξα ηταν το οτι ενω στην αρχη προσπαθουσα να αγορασω ενα προιον απο Κινα μεσω ebay (ειχα κανει προσπαθεια και εν μεσω capital) δεν με αφηνε, την ακριβως επομενη μερα αγορασα απο Αγγλια ενα προιον μεσω ebay.Η διαφορα θεωρω στην δικη μου περιπτωση (μπορει να λεω και ) ηταν πως το Κινεζικο ειχε περασει στην μνημη του ebay - pay pal σαν μη επιτρεπτη συναλλαγη και δεν με αφηνε ουτε μετα τα capital | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
amstaff Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2015, 22:07 | |
| εχω συνδεσει μια prepaid και μια visa της Πειραιως στο pay pal, με την visa μεσω pay pal ψωνισα προχθες μετα τα capital, μεχρι τοτε μονο την prepaid | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2015, 03:35 | |
| ρε παιδια μηπως η αγορες επιτρεπονται μονο εντος ευροπαικης ενωσεις κ οχι εκτος? | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τετ 23 Σεπ 2015, 18:54 | |
| Παρηγγειλα απο αμερικη μεσω χρεωστικης. Δουλεψε. Παρηγγειλα απο γερμανια μεσω paypal. Δουλεψε. Παρηγγειλα απο αγγλια με χρεωστικη μεσω εταιρειας που κανονιζει τραπεζικες συναλλαγες (sagepay). Δουλεψε. Ολες οι παραγγελιες εγιναν χθες με συνολικο κοστος 370 ευρω. Ολα οκ. Λογαριασμος και καρτα πειραιως. | |
|
| |
R43 Jr.gixxer
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ Αριθμός μηνυμάτων : 17 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Τετ 23 Σεπ 2015, 19:59 | |
| Μιλώντας σήμερα με το τμήμα καρτών της Εθνικής, μου απέκλεισαν, προς το παρόν, κάθε συναλλαγή αγοράς μέσω PayPal με εξωτερικό, είτε με πιστωτική είτε με χρεωστική. Για το εσωτερικό, κανένα πρόβλημα. Από Eurobank, μου είπανε ακριβώς τα ίδια, αλλά συνάδελφος κατάφερε με πιστωτική να αγοράσει από Αγγλία.
| |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 24 Σεπ 2015, 13:11 | |
| παιδια μου ηρθε μαιλ σημερα το πρωι οτι η paysafe ξαναηρθε ελλαδα αλλα μπορεις να εφαργυρωσης εξευτελιστικο ποσο.προς ενημερωση ασχετο με το θεμα | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 24 Σεπ 2015, 18:16 | |
| εγω σημερα αγορασα καπνο απο αμερικη με βιζα !
ποσο καιρο δεν με άφηνε σημερα δουλεψε ! | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Πεμ 24 Σεπ 2015, 21:39 | |
| χθες ηρθε η παραγγελια απο Αγγλια η οποια ειχε γινει την προηγουμενη εβδομαδα | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 27 Σεπ 2015, 02:09 | |
| Πλέον δουλεύει κανονικά παίδες!!! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 27 Σεπ 2015, 14:48 | |
| Αγορές μέσω PayPal ΔΕΝ δουλεύουν κανονικά αν δεν έχεις balance μέσα. | |
|
| |
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 27 Σεπ 2015, 15:03 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Αγορές μέσω PayPal ΔΕΝ δουλεύουν κανονικά αν δεν έχεις balance μέσα.
μέχρι και προχθές ΝΑΙ Εχθές έκανα κανονικά αγορά!!! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 27 Σεπ 2015, 16:22 | |
| Με τι την έχεις συνδέσει για τις πληρωμές? Εγώ με Mastercard Πειραιώς και debit Εθνική πάντως τα @@ μου παίρνω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα Κυρ 27 Σεπ 2015, 17:36 | |
| Η αγορά έγινε μέσω ebay->paypal->προπληρωμένη της πειραιώς!
Και δεν έκανα κάτι καινούργιο ούτε άλλαξα ρυθμίσεις ούτε τίποτα! | |
|
| |
| Επαναλειτουργία της PayPal στην Ελλάδα | |
|