| μοτερ 1000ριου σε 600 | |
|
+17krosfala Koyfo petros67 HUMANGOUS Miou Leroy JIMK7 gat0s terrorzone theatiss kentaurosk8 etien_k3 giannis_suzuki T.R.E poulitzer bonepeeler zinos 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Σαβ 06 Φεβ 2016, 22:39 | |
| - zinos έγραψε:
- επικοινωνησα τηλεφωνικως με το ατομο π θα μου το εφτιαχνε (δεν αναφερω τ ονομα) μου ειπε αυτο που εξ αρχης ελεγα
.οτι δηλ θα χρειαστει καυσαναλυση,ξανα ρυθμιση,ξανα κ ξανα........στειλε-παρε τον εγκεφαλο, ...... εδω δ μου το φτιαχνει καποιος...ακομη περιμενω απαντηση απο ενα μαστορι που "το ψαχνει" οπως μου ειπε.. δηλ θα πειραματιστει..ασε ρε Δημητρη..τρρχα γυρευε ειναι δω Καυσαναλυση ετσι κι αλλιως και με του 1000 τον εγκεφαλο θα χρειαστεις βεβαια αν ειχα το προγραμμα του GSR σου θα σου ελεγα αν ειχες προβλημα 100% ... ομως δεν το εχω και ετσι δεν επιμενω Αν και πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα Υπαρχει και μια αλλη λυση... να φλασαρεις τον εγκεφαλο και να βαλεις ενα pcv για να φτιαξεις τα μιγματα σου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Σαβ 06 Φεβ 2016, 22:41, 1 φορά | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Σαβ 06 Φεβ 2016, 22:41 | |
| - zinos έγραψε:
- επισης να σου πω οτι ο εγκεφαλος ειναι gsr..οχι gsxr.
και κατι τετοιο δεν τοχει κανει κανεις σε gsr.οποτε δεν υπαρχει καποια βεβαιοτητα πως θα δουλεψει.ειναι τελειως διαφορετικος εγκεφαλος.ποσο μαλον απο αποσταση.πολυ ψυχοφθορος διαδικασια. στο μελον ισως.το αφηνω σ εκρεμοτητα Εδω αλλοι εχουν παντρεψει αλλα κι αλλα το δικο σου ποιας χρονολογιας ειναι το gsr | |
|
| |
zinos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 216 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Σαβ 06 Φεβ 2016, 22:59 | |
| αν μιλαμε για το παντρεμα οργανων π ανεφερα πιο πανω,αυριο θα δουμε τ αποτελεσματα κ θα σου πω.στα τυπικα αναλογικα hardware φαση ηλεκτρολογικα τα καταφερνω. το μηχανακι μου ειναι 06. οσον αφορα την καλωδιωση εχει ιδια ολα τα χρωματα με τα gsxr καθως κ πολλες κοινες τιμες στα pinout( Ω-mv) | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Σαβ 06 Φεβ 2016, 23:47 | |
| [quote="JIMK7"] - zinos έγραψε:
- επικοινωνησα τηλεφωνικως με το ατομο π θα μου το εφτιαχνε (δεν αναφερω τ ονομα) μου ειπε αυτο που εξ αρχης ελεγα
.οτι δηλ θα χρειαστει καυσαναλυση,ξανα ρυθμιση,ξανα κ ξανα........στειλε-παρε τον εγκεφαλο, ...... εδω δ μου το φτιαχνει καποιος...ακομη περιμενω απαντηση απο ενα μαστορι που "το ψαχνει" οπως μου ειπε.. δηλ θα πειραματιστει..ασε ρε Δημητρη..τρρχα γυρευε ειναι δω Καυσαναλυση ετσι κι αλλιως και με του 1000 τον εγκεφαλο θα χρειαστεις :tongue ε σιγουρα χρειαζεται καποια ρυθμιση.απλα δε ζηταω το τελειο αφου δ μπορω να το εχω.ουτε τ απολυτο νουμερο στο δυναμομετρο μ ενδιαφερει σ αυτο το μηχανακι.ετσι κι αλλιως ντριφταρει κ σουζαρει σα διαολος.. αυτο που μ ενδιαφερει ειναι να δουλευει σωστα κι ασφαλες... ...γραφω απο κινητο κ καπου μπερδευτηκα σορι | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Κυρ 07 Φεβ 2016, 07:37 | |
| - zinos έγραψε:
- αν μιλαμε για το παντρεμα οργανων π ανεφερα πιο πανω,αυριο θα δουμε τ αποτελεσματα κ θα σου πω.στα τυπικα αναλογικα hardware φαση ηλεκτρολογικα τα καταφερνω.
το μηχανακι μου ειναι 06. οσον αφορα την καλωδιωση εχει ιδια ολα τα χρωματα με τα gsxr καθως κ πολλες κοινες τιμες στα pinout( Ω-mv) Οχι δεν μιλαω για παντρεμα οργανων αλλα για παντρεμα προγραμματος ecu | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Κυρ 07 Φεβ 2016, 11:21 | |
| ναι το καταλαβα, απλα εγραφα με το κινητο κ καπου το εχασα. οσον αφορα τον εγκεφαλο, επειδη δεν εχω ασχοληθει, φανταστηκα οτι εξ αποστασεως, απλα θα μπει κονσερβα ο μαμα χαρτης του 1000 και θα γινει κλωνος του μαμα εγκεφαλου του gsxr, και θα δουλευει οπως τωρα, δηλ η διορθωση δεν ειναι επειγουσα κι αναγκαια.. αλλα το παιδι ηταν ειλικρινης κ ξεκαθαρος.προκειται για διαφορετικους εγκεφαλους.κανεις δε μπορει να εγγυηθει πως θα δουλεψει χωρις μια, ισως και δυο και τρεις διορθωσεις..ισως παλι ''καθησει'' με τη μια.. θελει πειραματισμους...(δυσκολο εξ αποστασεως) γτ οπως ειπα το συγκεκριμενο προτζεκτ δεν εχει ξαναγινει για να εχουμε ενα παραδειγμα. | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Κυρ 07 Φεβ 2016, 22:22 | |
| το επιχειρημα παντρεμα καντραν πετυχε. πριζωσα προχειρα μονο τα απαραιτητα πινακια λειτουργειας, και δουλευουν ολα μια χαρα. δηλαδη σχεδον ολα. το gpi, οπως ηταν λογικο, δεν παιζει να δουλευε, πιστευα βεβαια οτι ΙΣΩΣ υπηρχε και αυτη η εντολη στην εξοδο δεδομενων της ecu..πληροφοριες δεν μπορεσα να βρω, (σχετικα με το συνολο των εντολων του serial data στο κ3 1000),. συνεπως μονο με δοκιμη θα μαθαινα αν υπηρχε.!! κανει εκπληξεις ο ιαπων μερικες φορες, αλλα δεν! παντως το οργανο ειναι μακραν καλυτερο του κ3 και θα παραμεινει | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Κυρ 07 Φεβ 2016, 22:35 | |
| εβαλα και τα καπακια στον κινητηρα για να αρχισει να συμμορφωνεται λιγο, το καπακι καμπανας αρχικα του εκανα μια ψιλη υαλοβολη, η οποια ναι μεν εδειχνε καπως ξεχωριστη, αλλα ειχε ενα κακο.λερωνε με το παραμικρο, και δεν καθαριζε ευκολα γτ γεμιζαν οι ποροι. οποτε, βαφτηκε ενα σατινε μαυρο οπως του εργοστασιου. εκανα και μια λεπτομερεια στην περιοχη του δεικτη λαδιου π μ αρεσε τελικα στο βολαν εβαλα την κινεζοκατασταση που φοραγα στο GSR.. Παντως εκτιμω οτι το μοτερ μαυρο ματ θα ..γ@μεί | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Κυρ 07 Φεβ 2016, 23:12 | |
| Ναι θα δείξει πολύ | |
|
| |
HUMANGOUS Normal gixxer
Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 171 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Δευ 08 Φεβ 2016, 10:25 | |
| Γιωργη γαματο. Κοιτα και του 1000 το οργανο καλουλι ειναι. Εχει shift light. Παντως προσεχε τις στροφες, δεν ειναι 600αρι πλεον, μην μπερδευτεις και του βαρας 14000 non stop. Xexe. Αναφορικα με τον εγκεφαλο του gsr που ρωτανε τι χρονολογιας ειναι το μηχανακι, ολα τα gsr απο την αρχη μεχρι το τελος φορανε ακριβως ιδιο εγκεφαλο, απο το 06 μεχρι 2010. Γιωργη μια χαρη. Μπορεις να μου βγαλεις 3-4 φωτογραφιες το μηχανακι απο κατω, να δω την εξατμιση πως ερχεται, και απο τις 2 μεριες. Ευχαριστω. Πως θα βαψεις το μοτερ μαυρο ματ; θα το ξανακατεβασεις; | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Δευ 08 Φεβ 2016, 13:13 | |
| ο εγκεφαλος δεν ειναι ιδιος...και μετα το 8 μπορεις να κανεις πολλα περισσοτερα μεσω φλασαρισματος...
TRUST ME...... | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Δευ 08 Φεβ 2016, 13:17 | |
| - HUMANGOUS έγραψε:
- Γιωργη γαματο. Κοιτα και του 1000 το οργανο καλουλι ειναι. Εχει shift light. Παντως προσεχε τις στροφες, δεν ειναι 600αρι πλεον, μην μπερδευτεις και του βαρας 14000 non stop. Xexe. Αναφορικα με τον εγκεφαλο του gsr που ρωτανε τι χρονολογιας ειναι το μηχανακι, ολα τα gsr απο την αρχη μεχρι το τελος φορανε ακριβως ιδιο εγκεφαλο, απο το 06 μεχρι 2010. Γιωργη μια χαρη. Μπορεις να μου βγαλεις 3-4 φωτογραφιες το μηχανακι απο κατω, να δω την εξατμιση πως ερχεται, και απο τις 2 μεριες. Ευχαριστω. Πως θα βαψεις το μοτερ μαυρο ματ; θα το ξανακατεβασεις;
ας δειχνει οτι θελει το στροφομετρο αφου μπαινει ο κοφτης του 1000 στις 12κατι νομιζω.το μοτερ θα ξανακατεβει για βαφη. φωτογραφιες τριτη βραδι μαλον | |
|
| |
petros67 Normal gixxer
Όνομα: : Petros Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2014
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Δευ 08 Φεβ 2016, 13:23 | |
| Μπραβο , πολυ ωραιο προτζεκτ !!!!!!!! | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Δευ 08 Φεβ 2016, 15:51 | |
| - petros67 έγραψε:
- Μπραβο , πολυ ωραιο προτζεκτ !!!!!!!!
thanks !!!!! | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τρι 09 Φεβ 2016, 22:14 | |
| σειρα μετατροπης εχει παρει το βεντιλατερ. σκοπος μου ειναι να βαλω το βεντιλατερ του gsr, μιας κ ειναι με την ''εξυπνη'' φτερωτη, οχι την αλλη του κ3 που ειναι σαν του αποροφητηρα της μανας μου, η τον εξαερισμο του καφενειου του χωριου μου. δεν εχω πληροφοριες σχετικα με το c.f.m. του καθενος, αλλα κ με μια απλη δοκιμη καταλαβαινεις οτι του κ3 κανει ασκοπο θορυβο σαν ελικοπτερο κ απο αερα.... για κερακια τουρτας ειναι μονο. το κακο ειναι οτι δεν ταιριαζει ουτε η φτερωτη, αλλα ουτε κ κομπλε το βεντιλατερ του Gsr. συνεπως, θα πεσει κοπτο-ραπτικη στις βασεις.. | |
|
| |
HUMANGOUS Normal gixxer
Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 171 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 03:58 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- ο εγκεφαλος δεν ειναι ιδιος...και μετα το 8 μπορεις να κανεις πολλα περισσοτερα μεσω φλασαρισματος...
TRUST ME...... Ρε συ γιατι να αλλαξει ο εγκεφαλος; εχει το ιδιο μοτερ, εξατμξση τα παντα ειναι ιδια απο το μοντελο του 06 μεχρι του 10 που σταματησε. Μονο καθρεφτες αλλαξανε μετα το 08 και μερικους χρωματισμους στη μηχανη. Γιατι να μπει σε εξοδα η εταιρεια να βγαλει νεο εγκεφαλο αφου ολα ειναι ιδια. Ολαααα. Εχω κανει βιδες απειρα gsr. Ολα τα ηλεκτρολογικα ειναι τα ιδια. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 08:03 | |
| Mallon ενννοει να βαλει εγκεφαλο απο 1000 Κ8 ο Γιαννης. | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 08:21 | |
| για το '08 GSR εννοει.αλλα δεν το ξερω αν εχει αλλαγες.επειδη ο γιαννης ειχε φλασαρει το gsr του μαλον γνωριζει.
| |
|
| |
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 08:32 | |
| Εχει αλλους κωδικους...μπορεις να φλασαρεις και το επομενο στο δικο σου ομως...ετσι ειχα κανει και εγω και ο αντωνης(bougas)και σου δινει πολλα περισσοτερα να κανεις... | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 13:30 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- Εχει αλλους κωδικους...μπορεις να φλασαρεις και το επομενο στο δικο σου ομως...ετσι ειχα κανει και εγω και ο αντωνης(bougas)και σου δινει πολλα περισσοτερα να κανεις...
ναι ειχα μιλησει με τον μπουγα.πλεον εχω εγκαταλειψει τη φαση φλασαρισμα, εξηγησα γιατι, ετσι κ αλλιως τωρα εβαλα τα καλωδια του 1000 με τ οργανο του γσρ, τα βολεψα ομορφα κ τελος. στο μελον ισως ξανασχοληθω μονος μου και φλασαρω το εγκεφαλικο του γσρ, για πειραματα με το imobilizer τι γινεται (αν πχ βαλω τον εγκεφαλο του 08 π λες..στο gsr εννοω) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 15:29 | |
| δεν χρειαζετε να αλλαξεις εγγεφαλο...φλασαρεις το αρχειο του 08 και πανω στο δικο σου.... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 16:38 | |
| - zinos έγραψε:
- giannis_suzuki έγραψε:
- Εχει αλλους κωδικους...μπορεις να φλασαρεις και το επομενο στο δικο σου ομως...ετσι ειχα κανει και εγω και ο αντωνης(bougas)και σου δινει πολλα περισσοτερα να κανεις...
ναι ειχα μιλησει με τον μπουγα.πλεον εχω εγκαταλειψει τη φαση φλασαρισμα, εξηγησα γιατι, ετσι κ αλλιως τωρα εβαλα τα καλωδια του 1000 με τ οργανο του γσρ, τα βολεψα ομορφα κ τελος. στο μελον ισως ξανασχοληθω μονος μου και φλασαρω το εγκεφαλικο του γσρ, για πειραματα
με το imobilizer τι γινεται (αν πχ βαλω τον εγκεφαλο του 08 π λες..στο gsr εννοω) Νομίζω οτι το καταργείς τελείως.... | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 18:25 | |
| Συνοπτικά δηλαδή σα hardware ειναι ίδιος ο ecu, απλώς ο ένας έχει πιο καινούριο software με πιο πολλές δυνατότητες. Το ίδιο είναι και στα K7/K8 1000, άμα δείτε στο ecueditor έχει αρκετά versions, ένα από αυτά πχ δε σε αφήνει να ρυθμίσεις stabilizer. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Τετ 10 Φεβ 2016, 22:17 | |
| Δεν είναι ακριβώς το ίδιο,τα Κ7 έχουν ίδιο software απλά ο κώδικας και οι χάρτες λόγω immobilizer ή μη κτλ είναι αποθηκευμένος σε διαφορετικές διευθύνσεις,που χοντρικά σημαίνει ότι για κάθε κωδικό εγκεφάλου θες διαφορετικό definition. Γι'αυτό στα Κ7 λείπουν κάποιες λειτουργίες,γιατί δεν προλαβαίναν να τα βρουν ένα ένα και να τα προσθέτουν,είναι χρονοβόρος διαδικασία.
Το hardware δεν το ορίζει μόνο το τσιπ ( το οποίο εμείς φλασάρουμε) αλλά και ολόκληρη η υπόλοιπη πλακέτα,που σημαίνει ότι 2 εγκέφαλοι με ίδιο τσιπ μπορεί να μην μπορούν να κάνουν τα ίδια πράγματα
| |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μοτερ 1000ριου σε 600 Πεμ 11 Φεβ 2016, 18:17 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- zinos έγραψε:
- giannis_suzuki έγραψε:
ναι ειχα μιλησει με τον μπουγα.πλεον εχω εγκαταλειψει τη φαση φλασαρισμα, εξηγησα γιατι, ετσι κ αλλιως τωρα εβαλα τα καλωδια του 1000 με τ οργανο του γσρ, τα βολεψα ομορφα κ τελος. στο μελον ισως ξανασχοληθω μονος μου και φλασαρω το εγκεφαλικο του γσρ, για πειραματα
με το imobilizer τι γινεται (αν πχ βαλω τον εγκεφαλο του 08 π λες..στο gsr εννοω) Νομίζω οτι το καταργείς τελείως.... εκανα την ερωτηση για το ιμομπιλ και για ενα ακομη λογο. θελω να εκμεταλευτω το μοτερ-καλωδια-εγκεφαλο που μου περισσευει απο το 600 για μια αλλη κατασκευουλα, αλλα δεν εχω κλειδι-διακοπτη-tranponder, αφου τα κρατησα στη μοτοσυκλετα μου. (στο κ3 ειναι ολα free,εκτος απο μια αντισταση στο διακοπτη, το transponder το χρησιμοποιησα γτ εχει κενο στο διακοπτη-ασχημα) και δεν ξερω αν γινεται να καταργηθει,νομιζω πως οχι ομως. | |
|
| |
| μοτερ 1000ριου σε 600 | |
|