| προβλημα στο φρεναρισμα. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: προβλημα στο φρεναρισμα. Τετ 23 Μαρ 2016, 16:37 | |
| Καλησπέρα. το μηχανακι ειναι 1000 k8 και εχω ενα θεμα στα μπροστα φρενα. οταν δεχεται μεγαλη πιεση στο μπροστινο φρεναρισμα νομιζω κατι εκει μπροστα στον τροχο δεν παει καλα. κατι σαν να εχει κενο να το πω...? και νιωθω ενα τρεμουλο πολυ εντονο. Προσφατα αλλαξα με ανακληση της suzuki την τρομπα φρενου. το εκανα εξαερωση μονος μου ..υπαρχει περιπτωση να εχω αφησει αερα μεσα και για αυτο να μου το κανει αυτο? εχω ξανα κανει εξαερωση αλλα δεν ειχα τετοιο προβλημα.η εξαερωση στο μπροστινο συστημα παει με καποια σειρα? Οπως επισης οι δισκοπλακες οι μπροστα οταν τις πιανω με το χερι και τις κουναω μπρος πισω βλεπω οτι εχουνε αρκετα κενα...και πιστευω πως ειναι απο αυτο. καμια γνωμη? | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα στο φρεναρισμα. Τετ 23 Μαρ 2016, 17:22 | |
| Πολύ γνωστό πρόβλημα με τις εμπρός δισκόπλακες. Με την χρήση αποκτούν λίγα μπόσικα εμπρός πίσω. Κούνα τες με το χέρι να ακούσεις τον υπέροχο ήχο click-click όταν τις κουνάς εμπρός πίσω. Κάνε search και θα βρεις θεματάκια σχετικά. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα στο φρεναρισμα. Τετ 23 Μαρ 2016, 18:03 | |
| οπως γραφει και ο γιατρος εχουν παρει μποσικα τα πριτσινια στους δισκους
μαζευε λεφτα να τους αλλαξεις
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: προβλημα στο φρεναρισμα. Τετ 23 Μαρ 2016, 21:13 | |
| Το προβλημα δεν ειναι απο τα πριτσινια μην ακουω μ@λακιες δηλαδη αν βαλεις δισκους απο sbk που ειναι παρα πολυ πλευστοι τι πρεπει να κανει το μηχανακι Εχεις στραβους δισκους τοσο απλα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα στο φρεναρισμα. Τετ 23 Μαρ 2016, 21:21 | |
| δλδ στα κ7-8 που συμβαινει αυτο σωρηδον εχουν στραβους δισκους ? αν ειναι δυνατον να στραβωνουν ετσι ευκολα ειναι παρα πολλα τα κ7-8 και τα μπουσα που εχουν αυτο το προβλημα
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: προβλημα στο φρεναρισμα. Τετ 23 Μαρ 2016, 22:08 | |
| - Miou έγραψε:
- δλδ στα κ7-8 που συμβαινει αυτο σωρηδον εχουν στραβους δισκους ?
αν ειναι δυνατον να στραβωνουν ετσι ευκολα ειναι παρα πολλα τα κ7-8 και τα μπουσα που εχουν αυτο το προβλημα
Εχω αλλαξει σε πολλα τσιξερ και μπουσα τις δισκοπλακες απο μποσικα, αλλα δεν ειχαν κανενα προβλημα στο φρεναρισμα Φιλε αλλο το ενα αλλο το αλλο και ναι στραβωνουν αρκετα ευκολα, στην πραγματικοτητα στραβοτρωγονται απο το καψιμο μπορεις να τις μετρησεις με ενα μικρομετρο για να το καταλαβεις, θα δεις οτι δεν εχουν το ιδιο παχος παντου | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα στο φρεναρισμα. Πεμ 24 Μαρ 2016, 10:29 | |
| προβλημα στο φρεναρισμα,τουλαχιστον στο πρωτο σταδιο, δεν εχουν περαν του ενοχλητικου τακα τακα που σε συνοδευει και αμα πεσεις σε λακουβα
το οτι δεν τρωγονται ομοιομορφα το εχω προσεξει στο καφασακι μου στο συζυκι ακομα ειναι μια χαρα ( με το ματι οχι με μικρομετρο ) | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα στο φρεναρισμα. Πεμ 24 Μαρ 2016, 15:41 | |
| Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το αν εχει αέρα μέσα το κύκλωμα των φρένων;; Η εξαέρωση γίνεται με καποια σειρά ;;; | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα στο φρεναρισμα. Πεμ 24 Μαρ 2016, 19:58 | |
| Έχει μπόσικο κουνώντας τους δίσκους εμπρός πίσω με το χέρι; Πρόσεξε όχι δεξιά-αριστερά. Αν ναι τότε είναι οι δισκόπλακες με φαγωμένα "κουμπιά". Να κινούνται δεξιά αριστερά είναι φυσιολογικό αν έχεις πλευστούς δίσκους. Μετά από πολλά χλμ και πολλά φρένα καμιά φορά συμβαίνει αυτό. Στα GSXR τελευταία δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο μετά από πολλά χλμ ή πολλά φρένα αλλά σχετικά πιο σύντομα. Το είχα πάθει στο GSXR 600K6 άλλαξα δίσκους και ησύχασα για καμιά 18000χλμ. Μετά αναγκαστικά γιατί ακόμη και οι άλλοι δίσκοι απόκτησαν μπόσικα απλά άλλαξα(ξε) τα πριτσίνια και πάλι μια χαρά. | |
|
| |
| προβλημα στο φρεναρισμα. | |
|