| γενικες αποριες για το φλασαρισμα | |
|
+14ripperblackdevil panosk8 gsxr power k8 Koyfo [alex] brwmogazos terrorzone mikeagent Miou bonepeeler T.R.E kontos 750 giannis_suzuki hardworker 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hardworker Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 24/02/2012
| Θέμα: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Σαβ 21 Μάης 2016, 22:27 | |
| αποφασισα να φλασαρω το μαμα εγκεφαλο στο μηχανακι μου. μια και δεν ξερω πολλα,λεω να το αναθεσω σε γνωστο μαστορα στο περιστερι. ηθελα να ρωτησω τι να προσεξω. θελω μονο να σεταρω τα μειγματα και να αφαιρεσω τον κοφτη τελικης το σημαντικο για μενα ειναι να δουλευει σωστα το μηχανακι πρεπει να καταργησω isc και pair;το μηχανακι φοραει φιλτρο και τελικο χωρις καταλυτη. ευχαριστω | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Σαβ 21 Μάης 2016, 23:11 | |
| μιλα με τον ΤRE και απλα ελυσες το προβλημα σου.... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Σαβ 21 Μάης 2016, 23:16 | |
| Θα συμφωνήσω με τον αποπανω... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Κυρ 22 Μάης 2016, 09:12 | |
| - hardworker έγραψε:
- αποφασισα να φλασαρω το μαμα εγκεφαλο στο μηχανακι μου.
μια και δεν ξερω πολλα,λεω να το αναθεσω σε γνωστο μαστορα στο περιστερι. ηθελα να ρωτησω τι να προσεξω. θελω μονο να σεταρω τα μειγματα και να αφαιρεσω τον κοφτη τελικης το σημαντικο για μενα ειναι να δουλευει σωστα το μηχανακι πρεπει να καταργησω isc και pair;το μηχανακι φοραει φιλτρο και τελικο χωρις καταλυτη. ευχαριστω ISC όχι,το pair αν δεν θες να το καταργήσεις θα πρέπει να το ταπώσεις προσωρινά για να ρυθμίσεις και μετά μπορείς να το ξανασυνδέσεις κανονικά. Εσύ βασικά δεν χρειάζεται να προσέξεις/κάνεις κάτι,θα τα αναλάβει όλα αυτός που θα στο ρυθμίσει | |
|
| |
hardworker Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 24/02/2012
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Κυρ 22 Μάης 2016, 19:38 | |
| ISC όχι,το pair αν δεν θες να το καταργήσεις θα πρέπει να το ταπώσεις προσωρινά για να ρυθμίσεις και μετά μπορείς να το ξανασυνδέσεις κανονικά.
Εσύ βασικά δεν χρειάζεται να προσέξεις/κάνεις κάτι,θα τα αναλάβει όλα αυτός που θα στο ρυθμίσει[/quote]
καταργοντας μονιμα το pair ποια τα πλεονεκτιματα και πια τα μειονεκτηματα; (εχω ακουσει οτι γλυτωνεις τα σκασιματα και τις φλογες απο την εξατμιση.Υποθετω αυτο ειναι καλο για την εσωτερικη επενδυση της εξατμησης). | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Κυρ 22 Μάης 2016, 23:50 | |
| Nαι γλυτώνεις τα σκασίματα όντως,άλλο πλεονέκτημα δεν μπορώ να σκεφτώ. Μειονέκτημα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην περνάς καυσαέρια στο ΚΤΕΔ; ( λέμε τώρα). | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Δευ 23 Μάης 2016, 07:32 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Δευ 23 Μάης 2016, 09:55 | |
| νικο ειχα μιλησει παλια ( οταν κανονιζα για τα κτεδ μας) με τον υπευθυνο εκει και μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασουμε τον ελεγχο καυσαεριων γιατι ειναι τεραστιες οι τιμες που τους εχουν δωσει
συγκεκριμενα μου ειχε πει οτι ειναι τοσο μεγαλες οι τιμες που για να μην τις περασεις θα πρεπει το μηχανακι να δουλευει τελειως χαλια και ξερυθμιστα
δεν συζηταμε καν οτι παντα μετρανε το παπακι που εχουν εκει ... | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Δευ 23 Μάης 2016, 22:27 | |
| καλησπερα παιδες εχω μερικες αποριες σχετικα με το πηραγμα του μαμα εγκεφαλου! εχω μια ολοσομη εξατμιση και θελω να βαλω φιλτρο ελευθερας Κ&Ν ή DNA και προγραμμα τωρα οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: 1)εαν φτιαξω προγραμμα στον μαμα εγκεφαλο θα λειτουργει σωστα η μηχανη ??!?!?! ρελαντι χαμηλεσ μεσαιες ψιλες???!? εμενα αυτο που με καιει ειναι να δουλευει σωστα !!!! 2) εαν στο μελλον αποφασισω να βαλω παραλληλο εγκεφαλο θα μπορω να επαναφερω στην εργοστασιακη του μορφη τον μαμα??? 3) το προγραμμα γινεται αποκλειστικα και μονο απο yoshi - box? | |
|
| |
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Δευ 23 Μάης 2016, 22:33 | |
| ακομα δεν το πηρες φλασαρισματα και φιλτρα σκεφτεσε??
σαν τον μαμα τον εγγεφαλο δεν εχει.. οι παραλληλοι πλην του τραξιον που εχουν ειναι απλα για τον πεο...εχεις τοσες δυνατοτητες στους μαμα που δεν χρειαζετε παραλληλο.. ξαναφλασαρεις σε 3 λεπτα και ειναι στοκ... αλλο το yoshi box και αλλο το φλασαρισμα...το yoshi ειναι ενα πολυ γενικο πραγμα που σε επιτρεπει να αλλαξεις με +-5 10 15 % τις βενζινες.. με το φλασαρισμα ρυθμιζεις ολο το χαρτι σε ολο ανοιγμα του γκαζιου ανεβαζεις κοφτη αν θες πειραζεις βεντιλατερια σβηνεις καποιους αισθητηρες κτλ...
μαμα και παλι μαμα..... | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Δευ 23 Μάης 2016, 23:54 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- ακομα δεν το πηρες φλασαρισματα και φιλτρα σκεφτεσε??
σαν τον μαμα τον εγγεφαλο δεν εχει.. οι παραλληλοι πλην του τραξιον που εχουν ειναι απλα για τον πεο...εχεις τοσες δυνατοτητες στους μαμα που δεν χρειαζετε παραλληλο.. ξαναφλασαρεις σε 3 λεπτα και ειναι στοκ... αλλο το yoshi box και αλλο το φλασαρισμα...το yoshi ειναι ενα πολυ γενικο πραγμα που σε επιτρεπει να αλλαξεις με +-5 10 15 % τις βενζινες.. με το φλασαρισμα ρυθμιζεις ολο το χαρτι σε ολο ανοιγμα του γκαζιου ανεβαζεις κοφτη αν θες πειραζεις βεντιλατερια σβηνεις καποιους αισθητηρες κτλ...
μαμα και παλι μαμα..... χαχαχα οχι γιαννη απλα την εχω που την εχω την εξατμιση κ καθετε .. θελω να ακουσω κ λιγο ηχο για αυτο! δεν θελω να το πηραξω καθολου αλλο απλα να λειτουργει σωστα ! τι κοστιζει το φλασαριζμα?? για αυτη την δουλεια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 08:08 | |
| πολυυυυ λιγοτερα απο την αγορα και προγραμματισμο ενος παραλληλου.. μιλα με τον τρε και θα σε βολεψει... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 09:31 | |
| για να δουλευει σωστα το μηχανακι αφησε το οπως ειναι μια χαρα δουλευει δεν εχει κανενα προβλημα
τα λεφτα που θελεις να ριξεις στο μηχανακι που τωρα αγορασες και ακομα δεν το εχεις μαθει ουτε στο ελαχιστο και παρολαυτα θελεις να το κανεις να παει λιγο πιο γρηγορα επενδυσε τα στην ασφαλεια σου βαλε αλλες δαγκανες γιατι αυτες που εχεις ειναι για τον πεο ... τραβα κανε κανα σερβις τις αναρτησεις
σου γραφω για φρενα και αναρτηση γιατι υποθετω οτι εχεις ενα σωστο κρανος να φορας γαντια,μπουφαν κτλ κτλ | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 11:37 | |
| Και τρομπιτσα μπροστινου μιχαλακη.πασχουμε εκει.να τον ακους τον αλεξ | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 14:49 | |
| - Miou έγραψε:
- για να δουλευει σωστα το μηχανακι αφησε το οπως ειναι
μια χαρα δουλευει δεν εχει κανενα προβλημα
τα λεφτα που θελεις να ριξεις στο μηχανακι που τωρα αγορασες και ακομα δεν το εχεις μαθει ουτε στο ελαχιστο και παρολαυτα θελεις να το κανεις να παει λιγο πιο γρηγορα επενδυσε τα στην ασφαλεια σου βαλε αλλες δαγκανες γιατι αυτες που εχεις ειναι για τον πεο ... τραβα κανε κανα σερβις τις αναρτησεις
σου γραφω για φρενα και αναρτηση γιατι υποθετω οτι εχεις ενα σωστο κρανος να φορας γαντια,μπουφαν κτλ κτλ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ουτε να τ βγαλω κοφτες κ ιστοριες ( ασχετα εαν αυτο θα γινει )απλα επειδη εχω την ολοσομη και καθετε για αυτο ρωταω ! ουτος η αλλος δεν θα την βαλω τωρα για το αμμεσο μελλον ενδιαφερομαι! για δαγκανες τι προτινεις?? οι αναρτησεις μου τι εχουν? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 15:05 | |
| δαγκανες απο κ9 και μετα ή απο χονδα 08 και μετα δεν εχουν καμια σχεση με τις δαγκανες που φορας μιλαμε για αλλο φρενο μετα
οι αναρτησεις σου θελουν σερβις αμα δεν τις εχει κανει σερβις ο προηγουμενος οπως κανεις αλλαγη στα λαδια στο μοτερ ετσι πρεπει να αλλαζεις καποια στιγμη και το λαδι στην αναρτηση
| |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 15:09 | |
| - Miou έγραψε:
- δαγκανες απο κ9 και μετα ή απο χονδα 08 και μετα
δεν εχουν καμια σχεση με τις δαγκανες που φορας μιλαμε για αλλο φρενο μετα
οι αναρτησεις σου θελουν σερβις αμα δεν τις εχει κανει σερβις ο προηγουμενος οπως κανεις αλλαγη στα λαδια στο μοτερ ετσι πρεπει να αλλαζεις καποια στιγμη και το λαδι στην αναρτηση
οκ miou ευχαριστω για την ενημερωση !! τωρα αυτο για τις δαγκανες αφου κ8 κ9 ειναι ιδια?!? τ αλλαξε?? κ τι προτινεις να βαλω ?!?! | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 15:18 | |
| Μηπως θα ηταν προτιμοτερο το παλικαρι να μην αλλαξει βιδα μεχρι να μαθει το μηχανακι?
Με το γκαζι που εχει δηλαδη, το στησιμο και τα φρενα αυτά.
Μηπως τα φρενα αυτα θα συγχωρεσουν καποια λάθη μεχρι να το μάθει και μετά να προχωρήσει σε αναβαθμίσεις? | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 16:07 | |
| - mikeagent έγραψε:
τωρα αυτο για τις δαγκανες αφου κ8 κ9 ειναι ιδια?!? τ αλλαξε?? κ τι προτινεις να βαλω ?!?! ο Μίου μιλάει για δαγκάνες από χιλιάρια όχι 600, που είναι πολύ ανώτερες εγώ προτείνω να επενδύσεις σε κάποιο σχολείο οδήγησης, θα εκπλαγείς με τα όσα θα μάθεις και θα σε προστατεύουν για μια ζωή και για όσα μηχανάκια και να αλλάξεις και με γεια το εργαλείο | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 16:12 | |
| δεν εχεις αδικο βρωμογκαζε
απλα εγω λεω τοσα χρονια οτι αντι να κοιταζουμε πως θα παρουμε 5 αλογα παραπανω πληρωνοντας ολοσωμες και προγραμματα ας φτιαξουμε πρωτα τα φρενα που δεν αρκουν ουτε για το γκαζι που εχει τωρα το μηχανακι | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 16:33 | |
| - [alex] έγραψε:
- mikeagent έγραψε:
τωρα αυτο για τις δαγκανες αφου κ8 κ9 ειναι ιδια?!? τ αλλαξε?? κ τι προτινεις να βαλω ?!?! ο Μίου μιλάει για δαγκάνες από χιλιάρια όχι 600, που είναι πολύ ανώτερες
εγώ προτείνω να επενδύσεις σε κάποιο σχολείο οδήγησης, θα εκπλαγείς με τα όσα θα μάθεις και θα σε προστατεύουν για μια ζωή και για όσα μηχανάκια και να αλλάξεις
και με γεια το εργαλείο alex +φωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτο π λες και πραγματικα το εχω βαλει στο προγραμμα! απο τι γνωριζω τα ποιο κοντινα σχολεια ειναι στην αθηνα κ εγω ακομα το τρεμω να το βγαλω και να το παω εκει! εν τελει ρε παιδεια ασ πουμε οτι αλλαζω δαγκανες γτ κ γω μαζι σας τι προτεινετε να του βαλω?? | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τρι 24 Μάης 2016, 20:18 | |
| Μιας και έχεις την ολόσωμη, πάρε και ένα φίλτρο και θα κανονίσεις κάποια στιγμή να το κανείς reflash. Αν κοντά στην Αθήνα στο κάνει ο TRE... | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τετ 25 Μάης 2016, 01:37 | |
| εγω στο 600 08 που ειχα, σημαντικη διαφορα στα φρενα ειδα μονο με αλλαγη τρομπας απο μαμα (που ειναι αθλια) σε μπρεμπο 19χ18 και οχι τοσο με τις δαγκανες του χιλια κ9 | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τετ 25 Μάης 2016, 02:42 | |
| - gsxr power k8 έγραψε:
- εγω στο 600 08 που ειχα, σημαντικη διαφορα στα φρενα ειδα μονο με αλλαγη τρομπας απο μαμα (που ειναι αθλια) σε μπρεμπο 19χ18 και οχι τοσο με τις δαγκανες του χιλια κ9
Συμφωνω μαζι σου 100000000%. Και απο προσωπικη εμπειρια ... Να παραθεσω λοιπον οτι στο σαπακι μολις αλλαξα τρομπα και εβαλα απο B-king με ενα σετ καλα τακακια (CARBON LORAINE αλλα και με FERODO ) το φρενο ηταν μια χαρα για τα γκαζια το μηχανακιου.Με μαμα λαστιχενια σωληνακια και δαγκανες μαμα ,που μη ξεχναμε το σαπακι ειχε ιδια φρενα με Κ1-Κ2.Αξονικες 4πιστονες με Φ34/Φ30 εμβολακια. | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τετ 25 Μάης 2016, 12:28 | |
| | |
|
| |
| γενικες αποριες για το φλασαρισμα | |
|