| γενικες αποριες για το φλασαρισμα | |
|
+14ripperblackdevil panosk8 gsxr power k8 Koyfo [alex] brwmogazos terrorzone mikeagent Miou bonepeeler T.R.E kontos 750 giannis_suzuki hardworker 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τετ 25 Μάης 2016, 17:20 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- ακομα δεν το πηρες φλασαρισματα και φιλτρα σκεφτεσε??
σαν τον μαμα τον εγγεφαλο δεν εχει.. οι παραλληλοι πλην του τραξιον που εχουν ειναι απλα για τον πεο...εχεις τοσες δυνατοτητες στους μαμα που δεν χρειαζετε παραλληλο.. ξαναφλασαρεις σε 3 λεπτα και ειναι στοκ... αλλο το yoshi box και αλλο το φλασαρισμα...το yoshi ειναι ενα πολυ γενικο πραγμα που σε επιτρεπει να αλλαξεις με +-5 10 15 % τις βενζινες.. με το φλασαρισμα ρυθμιζεις ολο το χαρτι σε ολο ανοιγμα του γκαζιου ανεβαζεις κοφτη αν θες πειραζεις βεντιλατερια σβηνεις καποιους αισθητηρες κτλ...
μαμα και παλι μαμα..... Οι παράλληλοι δεν είναι καθόλου για τον πεο. Άμα δεις τη δυναμομετρηση στο δικό μου μάλλον θα αλλάξεις γνώμη με ΦΠΕ κ bazzaz. Τα μείον τους βέβαια είναι το έξτρα βάρος κ η πιθανότητα να σου χαλάσει η μονάδα η κάτι από τις φυσες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι το πρόγραμμα το φτιάχνεις μόνος σου άρα δε πληρώνεις κ δεν είσαι εξαρτημενος από κανένα μάστορα. Το να φλασαρεις τον εγκέφαλο με το να του κάνεις χάρτη δεν είμαι πάντα το ίδιο. Πχ μπορείς να φλασαρεις πεταλούδες, αναφλεξη, κόφτη κτλ κτλ κ να χεις χάρτη με παράλληλο με σωστά afr κ το μηχανάκι να ξυριζει. Κ στο δούλεμα, τη θεωρητική καθυστέρηση που έχει το σήμα από τον παράλληλο δεν τη καταλαβαίνεις καν. | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τετ 25 Μάης 2016, 18:17 | |
| - panosk8 έγραψε:
- giannis_suzuki έγραψε:
σαν τον μαμα τον εγγεφαλο δεν εχει.. οι παραλληλοι πλην του τραξιον που εχουν ειναι απλα για τον πεο...εχεις τοσες δυνατοτητες στους μαμα που δεν χρειαζετε παραλληλο.. ξαναφλασαρεις σε 3 λεπτα και ειναι στοκ... αλλο το yoshi box και αλλο το φλασαρισμα...το yoshi ειναι ενα πολυ γενικο πραγμα που σε επιτρεπει να αλλαξεις με +-5 10 15 % τις βενζινες.. με το φλασαρισμα ρυθμιζεις ολο το χαρτι σε ολο ανοιγμα του γκαζιου ανεβαζεις κοφτη αν θες πειραζεις βεντιλατερια σβηνεις καποιους αισθητηρες κτλ...
μαμα και παλι μαμα..... Οι παράλληλοι δεν είναι καθόλου για τον πεο. Άμα δεις τη δυναμομετρηση στο δικό μου μάλλον θα αλλάξεις γνώμη με ΦΠΕ κ bazzaz. Τα μείον τους βέβαια είναι το έξτρα βάρος κ η πιθανότητα να σου χαλάσει η μονάδα η κάτι από τις φυσες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι το πρόγραμμα το φτιάχνεις μόνος σου άρα δε πληρώνεις κ δεν είσαι εξαρτημενος από κανένα μάστορα. Το να φλασαρεις τον εγκέφαλο με το να του κάνεις χάρτη δεν είμαι πάντα το ίδιο. Πχ μπορείς να φλασαρεις πεταλούδες, αναφλεξη, κόφτη κτλ κτλ κ να χεις χάρτη με παράλληλο με σωστά afr κ το μηχανάκι να ξυριζει. Κ στο δούλεμα, τη θεωρητική καθυστέρηση που έχει το σήμα από τον παράλληλο δεν τη καταλαβαίνεις καν. Και στον μαμά μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου το πρόγραμμα,και ο εξοπλισμός που χρειάζεσαι έχει σχετικά το ίδιο κόστος με ένα bazzaz+zafm κτλ. Το μόνο μείον στο φλασάρισμα που μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίζεις με τον κινητήρα να δουλεύει,και πρέπει να σβήσεις να γράψεις κτλ. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Τετ 25 Μάης 2016, 20:57 | |
| Εννοούσα φλασαρισμα σε μάστορα, γιατί μόνο η μειοψηφία θα πάρει τον εξοπλισμό που χρειάζεται για προσωπική χρήση.συνηθως το πάει η σε μάστορα που φλασαρει η θα στραφεί στα πιο συμβατικά pcv κ bazzaz. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 09:40 | |
| | |
|
| |
ripperblackdevil Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 67 Αγωνιζόμενος : αργω ακομη... Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 15:30 | |
| Μιου,να σου δωσω εγω μερικα που δεν τα θελω,να μου δωσεις αναρτηση και φρενα που τα θεωρω σημαντικοτερα????? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 16:17 | |
| χααχχααχ
εισαι καλη κουφαλιτσα εσυ τελικα
αλλα σου εχω πει και στο παρελθον ο,τι θελεις με την αναρτηση να καθισουμε να ασχοληθουμε να την φτιαξουμε για την σκατοφατσα σου ειναι χαρα μου να κανω ο,τι μπορω να σε βοηθησω
| |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 17:00 | |
| - panosk8 έγραψε:
- giannis_suzuki έγραψε:
μαμα και παλι μαμα..... Οι παράλληλοι δεν είναι καθόλου για τον πεο. Άμα δεις τη δυναμομετρηση στο δικό μου μάλλον θα αλλάξεις γνώμη με ΦΠΕ κ bazzaz. Τα μείον τους βέβαια είναι το έξτρα βάρος κ η πιθανότητα να σου χαλάσει η μονάδα η κάτι από τις φυσες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι το πρόγραμμα το φτιάχνεις μόνος σου άρα δε πληρώνεις κ δεν είσαι εξαρτημενος από κανένα μάστορα. Το να φλασαρεις τον εγκέφαλο με το να του κάνεις χάρτη δεν είμαι πάντα το ίδιο. Πχ μπορείς να φλασαρεις πεταλούδες, αναφλεξη, κόφτη κτλ κτλ κ να χεις χάρτη με παράλληλο με σωστά afr κ το μηχανάκι να ξυριζει. Κ στο δούλεμα, τη θεωρητική καθυστέρηση που έχει το σήμα από τον παράλληλο δεν τη καταλαβαίνεις καν. +1000 και εγώ στο κ8 με δικό μου ρύθμισα που δεν είμαι κανένας ειδικός πήγαινε τάπα. Αν στο κ9 δεν άναβε fi (γιατι ετσι κανει σε μερικα,χωρις να επιρεαζει τιποτα)πάλι το bazzaz θα ειχα. | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 18:25 | |
| τελικα τρομπα η δαγκανες?? | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 18:36 | |
| τρομπααααααααααααα | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 18:44 | |
| Και τα 2 | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 18:50 | |
| για εμενα ξεκινας με δαγκανες και μετα πας για τρομπα
φυσικα το καλυτερο ειναι να μπορεσεις να τα αλλαξεις μαζι και τα 2
| |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 19:19 | |
| Βάλε δαγκανες τώρα κ μετά που θα πουλήσω την rcs Brembo μου, τότε βάζεις κ τρόμπα | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| |
| |
mikeagent Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 21:25 | |
| | |
|
| |
ripperblackdevil Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 67 Αγωνιζόμενος : αργω ακομη... Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 21:34 | |
| - Miou έγραψε:
- χααχχααχ
εισαι καλη κουφαλιτσα εσυ τελικα
αλλα σου εχω πει και στο παρελθον ο,τι θελεις με την αναρτηση να καθισουμε να ασχοληθουμε να την φτιαξουμε για την σκατοφατσα σου ειναι χαρα μου να κανω ο,τι μπορω να σε βοηθησω
Για την αναρτηση εχει φροντισει ο κκ να την ρυθμισει..τακακια βαλαμε,τωρα ψαχνουμε για δαγκανες αλλα δεν μας καθεται...προς το παρον δεν με νοιαζουν οι ευθειες,να μαθω να στριβω θελωωω..(οχι τσιγαρο!) | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 22:31 | |
| Ξεκινησα με σωληνακια. Ειδα διαφορα . Συνεχισα με δαγκανες . Ειδα τρελη διαφορα. Θα βαλω σε λιγο καιρο και μια τρομπα. Ελπιζω να δω ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 22:55 | |
| - Vortex έγραψε:
- Ξεκινησα με σωληνακια. Ειδα διαφορα .
Συνεχισα με δαγκανες . Ειδα τρελη διαφορα. Θα βαλω σε λιγο καιρο και μια τρομπα. Ελπιζω να δω ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. ωραια εχει σωληνακια υψηλης απτον προηγουμενο ! γινεται να βαλω δαγκανες απο 1000 κ9??? ( και μπρος κ πισω?? ) | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 23:02 | |
| Ναι γινεται να βαλεις δαγκανες απο Κ9 αλλα και απο cbr 1000 , 08 και μετα εαν θυμαμαι καλα που αλλαξε το 1000αρι , αλλα χρειαζονται αποστατες.
Πισω φοραμε την ιδια ακριβως δαγκανα. Οποτε δεν την πειραζεις. | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
| |
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 23:52 | |
| Ιδια ειναι η τρομπα. Οποτε εαν βαλεις κατι βαζεις κατι after market | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Πεμ 26 Μάης 2016, 23:59 | |
| OK καταλαβα | |
|
| |
nik1000 Normal gixxer
Τόπος : Νικος Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2013
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Παρ 27 Μάης 2016, 06:13 | |
| - maikstain έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
- giannis_suzuki έγραψε:
μαμα και παλι μαμα..... Οι παράλληλοι δεν είναι καθόλου για τον πεο. Άμα δεις τη δυναμομετρηση στο δικό μου μάλλον θα αλλάξεις γνώμη με ΦΠΕ κ bazzaz. Τα μείον τους βέβαια είναι το έξτρα βάρος κ η πιθανότητα να σου χαλάσει η μονάδα η κάτι από τις φυσες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι το πρόγραμμα το φτιάχνεις μόνος σου άρα δε πληρώνεις κ δεν είσαι εξαρτημενος από κανένα μάστορα. Το να φλασαρεις τον εγκέφαλο με το να του κάνεις χάρτη δεν είμαι πάντα το ίδιο. Πχ μπορείς να φλασαρεις πεταλούδες, αναφλεξη, κόφτη κτλ κτλ κ να χεις χάρτη με παράλληλο με σωστά afr κ το μηχανάκι να ξυριζει. Κ στο δούλεμα, τη θεωρητική καθυστέρηση που έχει το σήμα από τον παράλληλο δεν τη καταλαβαίνεις καν. +1000 και εγώ στο κ8 με δικό μου ρύθμισα που δεν είμαι κανένας ειδικός πήγαινε τάπα. Αν στο κ9 δεν άναβε fi (γιατι ετσι κανει σε μερικα,χωρις να επιρεαζει τιποτα)πάλι το bazzaz θα ειχα. Και εγω μια απο τα ιδια.εκανε φιλος το reflash για κοφτες στροφες και λοιπες ιστορίες και πηρα ενα pcv ασχολήθηκα λιγο με ενα φιλο που ειχε το autotune και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.και ξερω τ εχω κανει και εχω κ τ χαρα τις όλης ιστοριας.φυσικα εαν δεν θελεις να ασχοληθείς τοσο πας σε καποιον που γνωρίζει όντως (ΠΟΛΛΟΊ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΛΙΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Τ ΚΆΝΟΥΝ Κ ΓΙΑΤΙ) στα κανει ολα στο reflash και τελος! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: γενικες αποριες για το φλασαρισμα Παρ 27 Μάης 2016, 13:04 | |
| | |
|
| |
| γενικες αποριες για το φλασαρισμα | |
|