Καλησπερα μαγκες,
Τυγχανει να εχω αγορασει ενα gsxr 600 k7 πριν 2 μηνες το οποιο ειχε ραγισμενο καπακι το οποιο σημερα εβγαλα απτο συνεργειο αντικαθιστωντας το με μεταχειρισμενο...
Εγιναν τα εξης...
Τριψιμο βαλβιδων,ρυθμισμα βαλβιδων,τσιμουχακια,λαδια,φιλτρο λαδιου,παραφλου,φλατζα,καπακι,τορνος για το καπακι(το φαγανε 4 δεκατα να ερθει στο ισιο
(τσιμπημενο λιγο αρα λιγο συμπιεση παραπανω) και μπουζια ιριδιου...
Φευγοντας απτο μαγαζι και πηγαινοντας σπιτι ενω ημουνα στους 74 βαθμους ακουγα αυτο στα φαναρια στο ρελαντι το ιδιο επισης πριν φυγω απτο συνεργειο.
https://www.youtube.com/watch?v=K0XE8mmu3Ms Δειτε απο 1:12-1.21 ...Eιναι αυτο που κανει το ρελαντι σαν να ειναι καθυστερημενο να το εξηγησω ετσι τελος παντων χωρις να κουνα
η βελονα του ταχομετρου ,δεν μου μοιαζει στην καμια σα ρεταρισμα γιατι εχω ακουσει πως κανει και αυτο πριν αλλαξω το καπακι...Φταει οτι δεν εχει δουλεψει πολυ απτην ανακατασκευη?Μπουζια να φταινε αφου ειναι καινουρια ιριδιου
που παρεπιπτωντος πριν κανω την ανακατασκευη παλι ιριδιου ειχε και δεν το κανε αν μου λεγατε δεν το σηκωνει το ιριδιου το μηχανακι (ακυρο λιγο εδω στα παπια βαζουν)...Καμια ιδεα?