| ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! | |
|
+14panosk8 kouzinas Vourk™ kapnias T.R.E Darksoul mistiriodis_tsantakias mitsos NikosKallithea κολτρέϊν Cube Capacity DimSTriple JIMK7 nktr 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Τρι 08 Νοε 2011, 14:08 | |
| στο car.gr εχει μανο με 50 ευρο. δεν ειναι κ τζαμπα αλλα ουτε πανακριβα | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Τρι 08 Νοε 2011, 14:35 | |
| - panosk8 έγραψε:
- στο car.gr εχει μανο με 50 ευρο. δεν ειναι κ τζαμπα αλλα ουτε πανακριβα
τι έχει Πάνο? Ζάντα ολόκληρη ή αγγελία για ίσιωμα? Ο Νίκος πάντως μου έιχε πάρει ένα 60άρι για την μπροστινή (1,5 χρόνο πίσω) και πρίν 15 μέρες που άλλαξα λάστιχα και την είδα είναι ακόμη ολόισια και έχει φάει και λίγο καφριλίκι.... | |
|
| |
popay Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Βόλος Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 263 Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Τρι 08 Νοε 2011, 15:01 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Τρι 08 Νοε 2011, 15:03 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
- στο car.gr εχει μανο με 50 ευρο. δεν ειναι κ τζαμπα αλλα ουτε πανακριβα
τι έχει Πάνο? Ζάντα ολόκληρη ή αγγελία για ίσιωμα? Ο Νίκος πάντως μου έιχε πάρει ένα 60άρι για την μπροστινή (1,5 χρόνο πίσω) και πρίν 15 μέρες που άλλαξα λάστιχα και την είδα είναι ακόμη ολόισια και έχει φάει και λίγο καφριλίκι.... σταντ εχει με 50 ευρο,οχι ζαντες. παντως και οι επισκευες παιζουν στο 50αρικο κ γινεται η ζαντα καινουργια. ακομα κ αν εχει καποια γρατζουνια στη γεμιζουν κ τη κανουν λεια στο τορνο. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Τρι 08 Νοε 2011, 17:03 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Τρι 08 Νοε 2011, 17:05 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Τρι 08 Νοε 2011, 18:04 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε βλαμενε γιατι δεν με περνεις ενα τηλ να σου δανεισω το δικο μου???? ή αμα θες ελα απο το σπιτι να την βγαλουμε μαζι επιτοπου και φευγεις με το δικο μου μοτο....
Δεν ήξερα καρΝΤιά μου ότι έχεις πάρει σταντ!!οεο!!Θα περάσω το βράδυ να το τσιμπήσω, εάν καταφέρουμε να συντονιστούμε με τα τηλέφωνα απο το πρωί! - nktr έγραψε:
- πέρνα το απόγευμα να το πάρεις
έχεις πμ Νίκοοοοοοο ,ΠΑΝΤΑ πρόθυμος να βοηθήσεις!!!!! όπως σου είπα και στο τηλ θα δανειστώ από τον Αλεξ.Και πάλι | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Παρ 29 Ιουν 2018, 22:55 | |
| - kapnias έγραψε:
- Εγω εστειλα στον πεττα (θα κανω δυσφημιση και ας με παει στα δικαστηρια) τις ζαντες ενος φιλου που του στραβωσε το χειλος δεξια μπρος και πισω.
Πολυ εξυπηρετικος ο Μακης (υπαλληλος) στο τηλεφωνο.Θα χαλασει το χρωμα? Οχι μην στεναχωριεσαι! Θα ισιώσουν οι ζάντες? Τζάμι θα γίνουν! Οκ! Τις στέλνω και μια εβδομαδα μετα μου γυρίζουν πίσω βαμένες με ένα γκρί σπρέι και με σχισμένες τσιμουχες(Πρίν την επισκευή ήταν χρυσαφι !!!!) Τον παίρνω τηλέφωνο και του ζητάω τα ρέστα. Μου ζηταει συγνωμη και μου λέει στειλ' τες πισω να τις δω. Αποφάσισα να φεσωθω τη χασουρα του βαψίματος και των τσιμουχών και λέω δεν βαριέσαι πλήρωνε! Μόλις ζύγισα τις ζαντες μετα το βάψιμο και τις μοντάρισα στο φιλο τις κάνω μια σβούρα και βλέπω οτι είναι θεόστραβες.Τηλέφωνο στον πεττα,τα λεφτα μου πίσω κτλ και μου λέει στείλ'τες πισω.Ξανα ξεζαντάρισμα,ξανα οι ζάντες αποστολή στον Πέττα, ξανα στο τηλέφωνο ο Μάκης "προσοχή στο χρώμα Μάκη!!" Μην στεναχωριέσαι θα το προσέξουμε,ο Μάκης. Μια εβδομάδα μετα,πίσω οι ζάντες.Χρυσαφί χρωμα φύγανε ,ασημί γυρίσανε!! Για ζύγισμα οι ζάντες,παραλίγο να φύγουν απο το μηχάνημα οι ζαντες απο το στράβωμα!!Οι χρυσαφί ζάντες με στράβωμα στο χείλος μετα απο ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΤΑ έγιναν ασημι εκκεντρα που κάνουν οχταρια!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!! Επειδη εχω ζαντα για επισκευη στελνω μυνημα στον Αλεξ (Mιου) μου προτεινει αυτον τον απ οτι καταλαβα σοβαροτατο επαγγελματια (Νικο) ... Φανταστηκα οτι στο φορουμ θα υπαρχει κατι σχετικο να χαζεψω οποτε μπαινω κ πεφτω πανω σ αυτο το ποστ ... Σορρυ συμφορουμιτη -kapnias- αλλα πραγματικα πεθανα στα γελια !!!!!!!!! (Εχω ακουσει βεβαια διαφορα απ οταν ψαχνομουν για το αμαξι καποτε αλλα οχι κ ετσι!!!)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Thodoros1369 στις Σαβ 30 Ιουν 2018, 16:36, 1 φορά | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Σαβ 30 Ιουν 2018, 11:47 | |
| μην μπερδευεις τον νικο που σου ειπα με τον πετα | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! Σαβ 30 Ιουν 2018, 16:35 | |
| - Miou έγραψε:
- μην μπερδευεις τον νικο που σου ειπα με τον πετα
Tους εχω ξεχωρησει βρε Τον πετα τον ηξερα απ οταν ψαχνομουν για το αμαξι απο παλια ... κ αυτον κ τα κατορθωματα του. Ο σοβαροτατος επαγγελματιας που περιγραφω ειναι ο Νικος που μου συστησες. | |
|
| |
| ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!! | |
|