| φρενα! | |
|
+24Kydo Darksoul ripseventh stavrosrodo landen ΚΑΣΤΟΡΙΑ nikosR1 asteri HUMANGOUS poulitzer crockh2001 gkourv panosk8 blade 750 papagym DENNIS T.R.E Zuki κολτρέϊν Cube Capacity JIMK7 Hamamatsu GIXXERAKIAS pozerini 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pozerini Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : χαλκιδα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: φρενα! Κυρ 04 Ιαν 2009, 02:33 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 04 Ιαν 2009, 03:37 | |
| Mε αυτα που εχεις ηδη (τρομπα,σωληνακια) ψαξου και για aftermarket τακακια (αν δεν εχεις ηδη αλλαξει τα μαμα) και βαλε κατι σε sbk carbon loraine (παρα πολυ καλα λογια απο πολλους) η τα dunlopads τα οποια τα εχει βαλει ο κολλητος,το οδηγησα και γω το 750 κ6 του και επαθα πλακα με μαμα σωληνακια και τρομπα!!! Για δαγκανες θα σου προτεινα μονο αν εχεις τα γκαφρα και δεν ξερεις τι να τα κανεις η αν ασχολιοσουν "επαγγελματικα" περα απο το ερασιτεχνικο επιπεδο μας με τις πιστες και γρηγορη οδηγηση. Oι δισκοπλακες οι μαμα ειναι καλες απο αποψη οτι δενουν με τα τακακια που προανεφερα αλλα αποκτουν πολυ γρηγορα τζογο στα πριτσινια λογο της πολυ δυνατοτερης ισχυς απο τα φρενα με τα καλα τακακια,με αποτελεσμα να γινονται σαν τις full floating τις αγωνιστικες και ειναι επικινδυνο να σπασουν σε καλο φρεναρισμα.Αν δεις οτι εχουν θεμα οι δισκοι σου με τζογους η στραβωμα τοτε να σκασεις λεφτα για δισκοπλακες. Με την τρομπα,υγρα φρενων με καλη εξαερωση συχνα,τα σωληνακια,τα aftermarket τακακια και μελλοντικα με ενα σετ καλους δισκους θα εισαι παραπανω απο κομπλε!:qrv qv: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 04 Ιαν 2009, 11:46 | |
| Με τρομπα σωληνακια και τακακια τα φρενα σου θα γινουν αγκυρες,δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.Εγω εχω βαλει τακακια dunlopad και υψηλης και εχω δει αρκετη διαφορα,ενας φιλος που εβαλε και τρομπα brembo και μου το εδωσε τρομαξα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 04 Ιαν 2009, 11:53 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Κυρ 04 Ιαν 2009, 12:05, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 04 Ιαν 2009, 11:56 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Με τρομπα σωληνακια και τακακια τα φρενα σου θα γινουν αγκυρες,δεν χρειαζεσαι
τιποτα αλλο.Εγω εχω βαλει τακακια dunlopad και υψηλης και εχω δει αρκετη διαφορα,ενας φιλος που εβαλε και τρομπα brembo και μου το εδωσε τρομαξα. αυτο ακριβως εκανα και εγω!! εβαλα τρομπα για αρχη απο GSXR 1000 Κ6 σωληνακια υψηλης τακακια SBK5 στα τακακια εχω μια αμφιβολια για τα SBK5 και θα βαλω τα dunlopad που λεει και ο alex-k7 | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 04 Ιαν 2009, 12:10 | |
| [img] [/img][img] [/img][img] [/img] :qrv qv: :qrv qv: | |
|
| |
pozerini Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : χαλκιδα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 04 Ιαν 2009, 15:25 | |
| ευχαριστω παιδια!η μ@λ@κι@ ειναι οτι πριν 500 χιλ εβαλα τακακια κ εβαλα τα μαμα θα το εχω υποψην μου ομως για την επομενη ισως και νωριτερα!!!εχω καποια φραγκακια στην ακρη αλλα θελω να παω να δω VALE απο πιο κοντα φετος :erverv: με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μην τα πεταξω πανω στο Κ!!!!! :wevew: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 04 Ιαν 2009, 16:43 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Με τρομπα σωληνακια και τακακια τα φρενα σου θα γινουν αγκυρες,δεν χρειαζεσαι
τιποτα αλλο. συνφωνω απολυτα!!!!!! μια χαρα φρενα θα εχεις :vwrv: :vwrv: | |
|
| |
pozerini Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 05 Ιαν 2009, 11:04 | |
| jimk7 ποσο σου πηγανε οι braking δεν ειπες.......... :wbgfwqrb: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 05 Ιαν 2009, 16:59 | |
| - pozerini έγραψε:
- jimk7 ποσο σου πηγανε οι braking δεν ειπες.......... :wbgfwqrb:
Καλα το ποσο μου πηγανε εμενα μη τα ρωτας γιατι τα περνω σε αγωνιστικη τιμη και μου βγηκανε λιγα αλλα σε μια καλη τιμη πανω κατω οι δυο δισκοι 320ριδες μαζι με τον πισω κανουν γυρο στα 650 ευρω Περα ομως οτι ειναι πιο ελαφροι απο τους μαμα πανω απο μισο κιλο θα δεις και μεγαλη διαφορα στα φρενα ειδικα στις υψηλες ταχυτητες :qrv qv: :betvt: | |
|
| |
pozerini Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 05 Ιαν 2009, 18:24 | |
| με 600-650 παιρνεις beringer χωρις τρυπες-χαραξ. τα σπανε μιλαμε οι δισκοπλακες :refvf: και ειδικα σε σενα που το'χεις αγωνιαρικο θα ηταν ολα λεφτα :lwdcon: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 05 Ιαν 2009, 20:21 | |
| - pozerini έγραψε:
- με 600-650 παιρνεις beringer χωρις τρυπες-χαραξ. τα σπανε μιλαμε οι δισκοπλακες :refvf:
και ειδικα σε σενα που το'χεις αγωνιαρικο θα ηταν ολα λεφτα :lwdcon: Μα εγω με τρυπες τις θελω ετσι ειναι και πιο ελαφριες :svcewv: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Τρι 06 Ιαν 2009, 00:01 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- pozerini έγραψε:
- με 600-650 παιρνεις beringer χωρις τρυπες-χαραξ. τα σπανε μιλαμε οι δισκοπλακες :refvf:
και ειδικα σε σενα που το'χεις αγωνιαρικο θα ηταν ολα λεφτα :lwdcon: Μα εγω με τρυπες τις θελω ετσι ειναι και πιο ελαφριες :svcewv: και πιο καλες στο φρεναρισμα...... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Τρι 06 Ιαν 2009, 02:55 | |
| και πιο καλες στο φρεναρισμα......[/quote] Μιλησε η εμπειρια τωρα.. :iugwcjbc: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Τρι 06 Ιαν 2009, 11:14 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Μιλησε η εμπειρια τωρα.. :iugwcjbc:
1ον μαθε να κανεις παραθεση....... 2ον θα το φας εσυ το BAN αλλα ποτε θα ειναι δεν ξερω!!!!!!!! :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 00:12 | |
| Καλησπερα παιδια!Επειδη τελευταια το σκεφτομαι και γω για μια βελτιωση στα φρενα ,θα ηθελα να ρωτησω... 1ον)Ποσο θα μου παει να βαλω σωληνακια υψηλης ,μπρος πισω??? 2ον)Ποσο πανε τα τακακια dunlopad και που τα βρισκω??? 3ον)Εχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα για τα σωληνακια και τα τακακια(θελω κοκκινα σωληνακια :P ) Ολα αυτα για Gsxr 1000 k6 Φιλικα Γιαννης | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 01:02 | |
| - Zuki έγραψε:
- Καλησπερα παιδια!Επειδη τελευταια το σκεφτομαι και γω για μια βελτιωση στα φρενα ,θα ηθελα να ρωτησω...
1ον)Ποσο θα μου παει να βαλω σωληνακια υψηλης ,μπρος πισω??? 2ον)Ποσο πανε τα τακακια dunlopad και που τα βρισκω??? 3ον)Εχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα για τα σωληνακια και τα τακακια(θελω κοκκινα σωληνακια :P ) Ολα αυτα για Gsxr 1000 k6
Φιλικα Γιαννης Να πας στο αλλο φορουμ εδω δεν σου απανταω....:P :P 1)Eξαρταται απο την μαρκα που θα βαλεις ...μπορει να ειναι απο 80 εως και 150ευρω. 2)Mιλα με τον NKTR και θα σε φτιαξει. 3) Eδω δεν μπορω αν σε καθοδηγησω αλαλ μιλα και για αυτο NKTR εχει μαστορα δικο του καλ οαπο οτι μου εχει πει. :egrg: ps:Τραβα και στα νεα μελη να σε καλοσωρισουμε ρε. :ec3c: | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 01:36 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 02:57 | |
| - pozerini έγραψε:
- καλησπερα,ηθελα τη γνωμη οσων γνωριζουν...αγορασα μια τρομπα μπροστινου,
brembo 19 RCS http://www.oppracing.com/show_product/5543-brembo-19rcs-forged-folding-brake-master-cylinder/ συν σωληνακια υψηλης που ηδη φοραω...τωρα για δισκους και δαγκανες ξεφευγουν πολυ οι τιμες ρε γαμωτο!!! Aκριβώς τα ίδια έχω και εγώ μέχρι στιγμής.Brembo 19 RCS,υψηλής και τακάκια. Είχα ΕΒC HH και προσφάτως δοκίμασα τα Vesrah SJRL 17. Πολύ καλά σαν φρένο από διάρκεια δεν με ενδιαφέρει να σας πω την αλήθεια,όσο κρατήσουν. Τώρα για δαγκάνες με 700 € περίπου μπορείς να βάλεις monoblock Brembo (σαν του 1098S,τις ασημί)... Επίσης απ'τον ίδιο που αγόρασα την τρόμπα φρένου έχω μια προσφορά για braketech iron δισκόπλακες+Brembo HPK (χρυσές) δαγκάνες με 1600 € περίπου. Αρκετά λεφτά δεν λέω αλλά όχι και απρόσιτα για αυτά που προσφέρουν.... Επίσης μια ένσταση εδώ. Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεται ο φίλτατος κατα τα άλλα JIMK7 την έννοια δύναμη,αλλά αφότου άλλαξα την τρόμπα τα φρένα έγιναν τόσο δυνατά που τρόμαξα στην αρχή και χαλάρωσα λίγο την μανέτα γιατί θα σκοτωνόμουν.Στην πίστα αυτό,στον δρόμο δεν μπορώ να φανταστώ πως θα πιάνουν. Τα σωληνάκια και τα τακάκια έκαναν μικρή διαφορά σε σχέση με την τρόμπα,και αν φανταστείς ότι με 200 € περίπου παίρνεις πλέον μια Brembo 19X20 τότε αξίζει τα λεφτά της σε σχέση με το να βάλεις υψηλής. Αυτά τα λίγα απο μένα. :qrv qv: :qrv qv: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 10:50 | |
| - Zuki έγραψε:
- Καλησπερα παιδια!Επειδη τελευταια το σκεφτομαι και γω για μια βελτιωση στα φρενα ,θα ηθελα να ρωτησω...
1ον)Ποσο θα μου παει να βαλω σωληνακια υψηλης ,μπρος πισω??? 2ον)Ποσο πανε τα τακακια dunlopad και που τα βρισκω??? 3ον)Εχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα για τα σωληνακια και τα τακακια(θελω κοκκινα σωληνακια :P ) Ολα αυτα για Gsxr 1000 k6
Φιλικα Γιαννης Οπως ειπε και ο Gixxerakias οι τιμες κυμαινονται 130- 160.Τα δικα μου frentubo τα πηρα 160 με τοποθετηση.Μου εχουν πει οτι ειναι καλυτερα αν τα μπροστα σωληνακια κατεβαινουν απο την τρομπα και πηγαινουν ξεχωριστα στην καθε δαγκανα και οχι να πηγαινει 1 στην μια και μετα με γεφυρα στη αλλη. Τα dunlopad τα εχω βαλει και εκαναν καλη δουλεια αλλα τα πηρα απο βορεια Ελλαδα. Οσο για το χρωμα πολλες εταιριες βγαζουν κοκκινα,η Hel βγαζει πολλα χρωμματα και εχουν γυρω στα 130. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 13:12 | |
| - T.R.E έγραψε:
αφότου άλλαξα την τρόμπα τα φρένα έγιναν τόσο δυνατά που τρόμαξα στην αρχή και χαλάρωσα λίγο την μανέτα γιατί θα σκοτωνόμουν.Στην πίστα αυτό,στον δρόμο δεν μπορώ να φανταστώ πως θα πιάνουν. Τα σωληνάκια και τα τακάκια έκαναν μικρή διαφορά σε σχέση με την τρόμπα,και αν φανταστείς ότι με 200 € περίπου παίρνεις πλέον μια Brembo 19X20 τότε αξίζει τα λεφτά της σε σχέση με το να βάλεις υψηλής.
:qrv qv: :qrv qv: Συμφωνω απολυτα!!!! | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 13:32 | |
| Τα σωληνακια δεν τα βαζεις για να πιανει καλυτερα το φρενο,αλλα για να μην αλλαζει η δυναμη της πεδησης καθε φορα που μεταβαλεται η θερμοκρασια των υγρων. | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 13:46 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Τα σωληνακια δεν τα βαζεις για να πιανει καλυτερα το φρενο,αλλα για να μην αλλαζει
η δυναμη της πεδησης καθε φορα που μεταβαλεται η θερμοκρασια των υγρων. κοινος να μην ''μπαλωναρουν'' αλεξη?? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| |
| |
| φρενα! | |
|