| φρενα! | |
|
+24Kydo Darksoul ripseventh stavrosrodo landen ΚΑΣΤΟΡΙΑ nikosR1 asteri HUMANGOUS poulitzer crockh2001 gkourv panosk8 blade 750 papagym DENNIS T.R.E Zuki κολτρέϊν Cube Capacity JIMK7 Hamamatsu GIXXERAKIAS pozerini 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Τρι 09 Φεβ 2010, 07:23 | |
| - kostasgym έγραψε:
...... Συνεχίζει να πρεσάρει και να αυξάνεται η δύναμη στις δαγκάνες μέχρι να μπλοκάρει το τροχό! Πολύ δύναμη! Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω Σέρρες. Στα πολλά φρένα της Κ1 και στα δυνάτα αλλά σύντομα για τα χλμ, φρένα της Κ5. Πιστεύω οτι αξίζει τα χρήματα της αυτή η βελτίωση και όποιος το σκέφτεται θα του έλεγα κάντο!!!!!!
Νεότερα μέτα της Σέρρες! Μιας και ξαναήρθε στην επιφάνεια το θέμα, να προσθέσω ότι έχουν τοποθετηθεί και δαγκάνες HPK Brembo. Ακόμα όμως δεν μπορώ να βγάλω σίγουρα συμπεράσματα. Τις δοκίμασα στις Σέρρες άλλα είχα άλλα προβλήματα (βλέπε ψυχολογικά από προηγούμενη πτώση) και έτσι δεν κατάφερα να τις πιέσω για να καταλάβω αν πραγματικά κέρδισα από αυτή την αλλαγή! Σίγουρα τις βλέπω και γουστάρω που για αυτό τις έβαλα, αλλά αν έχουν και διαφορά θα είναι ευτυχία!!! Νεότερα τον Απρίλη ή αν μου κάτσει καμιά Μέγαρα! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Τρι 09 Φεβ 2010, 10:39 | |
| - JIMK7 έγραψε:
-
Δηλαδη σε δαγκωμα και δυναμη δεν καταλαβες διαφορα με τη μια Ναι έχουν διαφορά αλλά είναι πολύ μικρή και μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Γενικά το σύνολο είχε φτάσει σε καλά επίπεδα ήδη, οπότε αυτό που ζητώ είναι η δυνατή επιβράδυνση από τα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν μπορώ να πω ότι πίεσα πολύ για να καταλάβω με σιγουριά κάποια διαφορά! Για να καταλάβεις, όταν φρενάριζα στην Κ1 με πέρναγαν δύο, τρεις νοματαίοι και βγήκα στην ευθεία τόσες φορές όσες δεν έχω βγει όλα μου τα χρόνια που ανεβαίνω Σέρρες! Τον Απρίλη!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Τρι 09 Φεβ 2010, 16:10 | |
| - kostasgym έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
-
Δηλαδη σε δαγκωμα και δυναμη δεν καταλαβες διαφορα με τη μια Ναι έχουν διαφορά αλλά είναι πολύ μικρή και μπορεί να είναι και η ιδέα μου.
Γενικά το σύνολο είχε φτάσει σε καλά επίπεδα ήδη, οπότε αυτό που ζητώ είναι η δυνατή επιβράδυνση από τα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν μπορώ να πω ότι πίεσα πολύ για να καταλάβω με σιγουριά κάποια διαφορά!
Για να καταλάβεις, όταν φρενάριζα στην Κ1 με πέρναγαν δύο, τρεις νοματαίοι και βγήκα στην ευθεία τόσες φορές όσες δεν έχω βγει όλα μου τα χρόνια που ανεβαίνω Σέρρες!
Τον Απρίλη!! Δηλαδη εμενες απο φρενα γιατι ακομα και με τις μαμα δαγκανες δεν ειχα προβλημα Πολυ παρεξενο και ειχα την εντυπωση οτι αν αλλαζα τις δαγκανες θα εβλεπα μεγαλη διαφορα σε δυναμη | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Τρι 09 Φεβ 2010, 17:24 | |
| - JIMK7 έγραψε:
-
Δηλαδη εμενες απο φρενα γιατι ακομα και με τις μαμα δαγκανες δεν ειχα προβλημα Πολυ παρεξενο και ειχα την εντυπωση οτι αν αλλαζα τις δαγκανες θα εβλεπα μεγαλη διαφορα σε δυναμη Όχι ρε συ, απλά λόγω της προηγούμενης πτώσης μου είχα μια σχετική φοβία και δεν πίεζα στα φρένα. Η δύναμη ήταν υπέρακετή αλλά και χωρίς τις δαγκάνες είχα αρκετή δύναμη. Απλά δεν ήμουν σε κατάσταση να πιέσω ώστε να έχω ξεκάθαρα συμπεράσμστα!! Δηλαδή είχα το νου μου σε άλλα πράγματα, πάρα στο να φρενάρω δυνατά και οριακά και τέτοια πράματα! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
HUMANGOUS Normal gixxer
Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 171 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 08 Μαρ 2010, 17:36 | |
| | |
|
| |
asteri Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 75 Αγωνιζόμενος : Θα ηθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 08 Μαρ 2010, 17:56 | |
| | |
|
| |
nikosR1 Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 164 Αγωνιζόμενος : με το ματι.... Hμερομηνία εγγραφής : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 13 Αυγ 2010, 13:32 | |
| | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 31 Ιαν 2011, 20:37 | |
| | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 31 Ιαν 2011, 21:07 | |
| εγω πιστευω οτι ειναι νορμαλ για καποιον που παει και πιστα. και εγω περιου τοσα εχω επανω και θα τα αλλαξω. βεβαια εχουν ψωμι ακομα επανω αλλα ειπα καλυτερα αλλαξε τα για σιγουρια | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 31 Ιαν 2011, 21:12 | |
| - landen έγραψε:
- εγω πιστευω οτι ειναι νορμαλ για καποιον που παει και πιστα.
και εγω περιου τοσα εχω επανω και θα τα αλλαξω. βεβαια εχουν ψωμι ακομα επανω αλλα ειπα καλυτερα αλλαξε τα για σιγουρια Βασίλη και μένα εχουν κάτι ψιλά αλλά λέω πάρτα τώρε που μπορείς! Καλή άνοιξη θα τα αλάξω..Ετσι κι'αλλίως εδώ ΔΕΝ παίζει βόλτα τέτοια εποχή! | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 31 Ιαν 2011, 21:17 | |
| κ καλα εκανες. ειπαμε ρε ..μαρτιο εχει τρακ ντεϊ.. χαχα μην ξεχνιεσαι. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 07 Φεβ 2011, 21:33 | |
| επειδη ''εχασα'' το μερος, βαζω εδω τις εντυπωσεις μου. Την Κυριακη εκανα μια ωραια βολτιτσα για να δω τι ψαρια πιανουν οι δαγκανες απο το κ9. Οι πρωτες εντυπωσεις, αν και τα τακακια δεν προλαβαν να πατησουν τελεια, ειναι πολυ θετικες.Αρχικο δαγκωμα πολυ ωραιο, χωρις να φοβιζει.Δυνατο και προοδευτικο φρεναρισμα χωρις να χρειαζεται να γινουν οι πυχεις σου τουμπανο απο το ζουλιγμα.Νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη βελτιωση σε σχεση με τις στοκ δαγκανες των κ5-8.Σου δινουν αισθηση απο την αρχικη κινηση και εμπιστοσυνη οτι θα σταματησεις- επιβραδυνεις στο σημειο που ακριβως θελεις.Με ενα σετ aftermarket καλα τακακια θα αγγιζουν το τελειο. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 01:02 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 01:11 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- επειδη ''εχασα'' το μερος, βαζω εδω τις εντυπωσεις μου.
Την Κυριακη εκανα μια ωραια βολτιτσα για να δω τι ψαρια πιανουν οι δαγκανες απο το κ9. Οι πρωτες εντυπωσεις, αν και τα τακακια δεν προλαβαν να πατησουν τελεια, ειναι πολυ θετικες.Αρχικο δαγκωμα πολυ ωραιο, χωρις να φοβιζει.Δυνατο και προοδευτικο φρεναρισμα χωρις να χρειαζεται να γινουν οι πυχεις σου τουμπανο απο το ζουλιγμα.Νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη βελτιωση σε σχεση με τις στοκ δαγκανες των κ5-8.Σου δινουν αισθηση απο την αρχικη κινηση και εμπιστοσυνη οτι θα σταματησεις- επιβραδυνεις στο σημειο που ακριβως θελεις.Με ενα σετ aftermarket καλα τακακια θα αγγιζουν το τελειο. αυτες μπαινουν κ στο δικο μου??? | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| |
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 10:34 | |
| RBF 600 MOTUL | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 10:58 | |
| | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:27 | |
| Φιλιππε απο ομορφιά σκίζουν και τα 2!!!!Επειδή και εγώ θα πάρω τώρα το πίσω το σωληνάκι και μιας που ειναι δοκιμασμένο σου λέω οτι είναι Γ@@@ω!!!!Πάρτα άφοβα!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kydo στις Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:31, 1 φορά | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:30 | |
| - Kydo έγραψε:
- Φίλιππε απο ομορφιά σκίζουν και τα 2!!!!Επειδή και εγώ θα πάρω τώρα το πίσω το σωληνάκι και μιας που ειναι δοκιμασμένο σου λέω οτι είναι Γ@@@ω!!!!Πάρτα άφοβα!!!!!
για μενα πηγαινε αυτο ρε ΦΙΛΙΠΠΟΣ ειμαι! οποτε αυτα μπηκαν παραγγελεια απο τι βλεπω!!ευχαριστω να θυμασαι το ονομα μου ο Στεφανος δεν ειναι καλο παιδι! | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:32 | |
| | |
|
| |
landen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:34 | |
| παντως και τα δυο ωραια φαινονται... like like... τη θα γινει με σενα ρε???? ολο καινουργια πραγματακια βρσκεις.... στο τελος θα παμε για ομαδικο κλεψιμο τραπεζας.... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:57 | |
| | |
|
| |
| φρενα! | |
|