| φρενα! | |
|
+24Kydo Darksoul ripseventh stavrosrodo landen ΚΑΣΤΟΡΙΑ nikosR1 asteri HUMANGOUS poulitzer crockh2001 gkourv panosk8 blade 750 papagym DENNIS T.R.E Zuki κολτρέϊν Cube Capacity JIMK7 Hamamatsu GIXXERAKIAS pozerini 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 17:14 | |
| - T.R.E έγραψε:
Δεν διαφωνώ,απλά λέω ότι αν είναι να αλλάξεις ένα μόνο πράγμα στα φρένα αυτό που θα κάνει την μεγαλύτερη διαφορά θα είναι μια καλή ακτινική τρόμπα... συμφωνώ!!!! αλλά και μόνο σωληνάκια να βάλεις μαζί με τακάκια πάλι θα δεις μεγάλη διαφορά όχι τόσο όσο με ακτινική, άλλα θα δεις!!!! εγώ βλέπω το δικό μου που έχω μόνο σωληνάκια και βλέπω και του alex-k7 που έχει σωληνάκια και τακάκια, τεράστια διάφορα ανάμεσα τους. | |
|
| |
pozerini Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : χαλκιδα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 19:00 | |
| παιδια ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με την τρομπα,τεραστια αλλαγη! :sgdas: εγω πιστευω για αρχη πρεπει να μπαινουν υψηλης και μετα τρομπα,τα υπολοιπα σε δευτερη μοιρα!!! για μενα σειρα εχουν οι δισκοι τωρα αν και θα αργησουν λιγακι λογω..... :wbgfwqrb: !!!!!! :betvt: :betvt: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| |
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| |
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 20:12 | |
| - gixxersak έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- Τα σωληνακια δεν τα βαζεις για να πιανει καλυτερα το φρενο,αλλα για να μην αλλαζει
η δυναμη της πεδησης καθε φορα που μεταβαλεται η θερμοκρασια των υγρων. Δεν διαφωνώ,απλά λέω ότι αν είναι να αλλάξεις ένα μόνο πράγμα στα φρένα αυτό που θα κάνει την μεγαλύτερη διαφορά θα είναι μια καλή ακτινική τρόμπα... Σιγουρα η τρομπα κανει τη μεγαλυτερη διαφορα και μετα τα τακακια,αλλα εγω ποτε δεν θα εβαζα τρομπα χωρις πρωτα να αλλαξω σωληνακια.. Γιατί επειδή με την τρόμπα δημιουργείται μεγαλύτερή πίεση στα σωληνάκια κ για να μην υπάρχει πρόβλημα στο θέμα να μην σπάσουν? Δεν πιστευω να υπαρχει θεμα να σπασουν,αλλα τα θεωρω το πρωτο σταδιο στην βελτιωση των φρενων και σιγουρα το οτι θα εχουν μεγαλυτερη πιεση τα υγρα με μαμα σωληνακια δεν ειναι και οτι καλυτερο | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 20:15 | |
| - T.R.E έγραψε:
Επίσης μια ένσταση εδώ. Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεται ο φίλτατος κατα τα άλλα JIMK7 την έννοια δύναμη,αλλά αφότου άλλαξα την τρόμπα τα φρένα έγιναν τόσο δυνατά που τρόμαξα στην αρχή και χαλάρωσα λίγο την μανέτα γιατί θα σκοτωνόμουν.Στην πίστα αυτό,στον δρόμο δεν μπορώ να φανταστώ πως θα πιάνουν. qv: :qrv qv: Πολυ παραξενα μας τα λες Δυο πραγματα μπορω να φανταστω οτι συμβαινουν 1) η Βrembo που εβαλα εχει προβλημα η 2) η τρομπα μαμα που ειχες ηταν ετοιμη να παραδωση πνευμα και μετα που εβαλες τη brembo επαθες πλακα Χωρις πλακα και σε ενα Κ6 που του βαλαμε μια BERINGER μια απο τα ιδια κι αυτος παραπονιοταν οτι εχασε το αρχικο δαγκωμα που ειχε η μαμα τρομπα οσο απο δυναμη μια απο τα ιδια διαφορα μηδεν :wevew: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 20:21 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 20:24 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 20:31 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 20:39 | |
| - alex-k7 έγραψε:
Σωληνακια και τακακια και επαθα πλακα με το δαγκωμα και γενικα με τη δυναμη Να σε σιγουρος οτι τη διαφορα την εκαναν τα τακακια γιατι τα μαμα ειναι για τα σκουπιδια :vwrv: ρωτα τι τακακια φορουσε Στο δικο μου τη δυναμη που ειδα με τα τακακια δεν ειδα με την τρομπα ακομα ειδα αρκετη διαφορα και με τους δισκους που εβαλα :qrv qv:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Παρ 16 Ιαν 2009, 22:12, 1 φορά | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 16 Ιαν 2009, 20:51 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
Σωληνακια και τακακια και επαθα πλακα με το δαγκωμα και γενικα με τη δυναμη Να σε σιγουρος οτι τη διαφορα την εκαναν τα τακακια γιατι τα μαμα ειναι για τα σκουπιδια :vwrv: ρωτα τι τακακια φορουσε Στο δικο μου τι δυναμη που ειδα με τα τακακια δεν ειδα με την τρομπα ακομα ειδα αρκετη διαφορα και με τους δισκους που εβαλα :qrv qv: Νομιζω οτι εβαλε EBC τακακια αλλα πρωτα το οδηγησα με σκετα τακακια και αργοτερα εβαλε την τρομπα και ειδα τη διαφορα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 17 Ιαν 2009, 23:59 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
Σωληνακια και τακακια και επαθα πλακα με το δαγκωμα και γενικα με τη δυναμη Να σε σιγουρος οτι τη διαφορα την εκαναν τα τακακια γιατι τα μαμα ειναι για τα σκουπιδια :vwrv: ρωτα τι τακακια φορουσε Στο δικο μου τη δυναμη που ειδα με τα τακακια δεν ειδα με την τρομπα ακομα ειδα αρκετη διαφορα και με τους δισκους που εβαλα :qrv qv: JimK7 άλλαξε δάχτυλο που φρενάρεις αυτό δεν νιώθει τίποτα! Η τρόμπα που είχα δεν είχε κανένα πρόβλημα,μια χαρά δουλεύει και στο επόμενο μηχανάκι που μπήκε. Στο Kawasaki ZX10 04 που έχει σοβαρό πρόβλημα με τα φρένα,δοκίμασα τακάκια,υψηλής,άλλα υγρά,τίποτα. Μόλις μπήκε η τρόμπα πάνω το μηχανάκι απέκτησε φρένα ... Τι άλλο να πω ίσως στην βόρεια Ελλάδα να μας στέλνουν γνήσιες τρόμπες και στην Κρήτη μάπα! :ec3c: :ec3c: :ec3c: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 18 Ιαν 2009, 00:12 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 18 Ιαν 2009, 13:56 | |
| | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 07 Μαρ 2009, 09:49 | |
| Στο δικό μου άλλαξα σταδιακά, πρώτα τα σωληνάκια. Κλασσική μετατροπή με καλή απόδοση σε σχέση με την τιμή! (βελτιώνει την απόδοση γιατί απλά δεν φουσκώνουν όπως τα μαμά και χάνεται δύναμη πίεσης). Σε αίσθηση μίκρη διαφορά, πρέπει να έχεις εμπειρία για την καταλάβεις σε όλη της την έκταση!
Δεύτερο στάδιο τακάκια. Αντικατέστησα με dp και απλά άλλαξα μηχανάκι! ΤΡομερή διαφορά! Εντυπωσιακό! Προοδευτικό δάγκωμα με μεγάλη απόδοση! Ξαφνικά μπορώ να κάνω μικροέντο!!
Τώρα έχω βάλει και μια RCS αλλά ακόμα δεν το έχω κυκλοφορήσει το μοτόρι και δεν μπορώ να πω τι κάνει!!!! Ελπίζω να δουλευει καλά!! Μόλις έχω νεότερα θα το γράψω!! :aswe:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostasgym στις Σαβ 07 Μαρ 2009, 09:51, 1 φορά | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 07 Μαρ 2009, 09:50 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 07 Μαρ 2009, 09:53 | |
| Α ρε Κωστακη μας πριζωνεις πρωινιατικα.... Καλως ηρθες αγορινααααα!!!! :ouSGUS: | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: φρενα! Σαβ 07 Μαρ 2009, 12:17 | |
| στο δικο μου σωληνακια και τακακια brembo μερα με την νυχτα!!! | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: φρενα! Κυρ 15 Μαρ 2009, 20:32 | |
| - kostasgym έγραψε:
Τώρα έχω βάλει και μια RCS αλλά ακόμα δεν το έχω κυκλοφορήσει το μοτόρι και δεν μπορώ να πω τι κάνει!!!! Ελπίζω να δουλευει καλά!! Μόλις έχω νεότερα θα το γράψω!! :aswe: Λοιπόν έχουμε κάποια νεότερα, όχι από πίστα αλλά από σβέλτη βόλτα σε ορεινή διαδρομή! Το αρχικό δάγκωμα των δαγκάνων έχει γίνει λίγο πιο απότομο, όχι μεγάλη διαφορά. Δε θα έπρεπε κιόλας!! Έχει όμως μεγάλη διαφορά μετά το περίπου 60% της ''διαδρομής'', ας την ονομάσουμε έτσι! Η στάταρντ τρόμπα ναι μεν συνεχίζει να πρεσάρει αλλά δεν αυξάνει τη δύναμη και απλά τερματίζει τη ''διαδρομή'' της, ''λαστιχάρει που λέμε, εκεί λοιπόν η brembo 19crs βγάζει δόντια! Συνεχίζει να πρεσάρει και να αυξάνεται η δύναμη στις δαγκάνες μέχρι να μπλοκάρει το τροχό! Πολύ δύναμη! Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω Σέρρες. Στα πολλά φρένα της Κ1 και στα δυνάτα αλλά σύντομα για τα χλμ, φρένα της Κ5. Πιστεύω οτι αξίζει τα χρήματα της αυτή η βελτίωση και όποιος το σκέφτεται θα του έλεγα κάντο!!!!!! Νεότερα μέτα της Σέρρες! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Πεμ 05 Νοε 2009, 16:06 | |
| το φορουμ τα σπαει! εχω βρει θεματα που δεν ειχα διαβασει ποτε,καλη ωρα αυτο. κοιταξτε με το δικο μου τι γινεται,φοραει rcs κ υψηλης,μαμα δισκους+μαμα τακακια. οντως το αρχικο δαγκωμα το εχω χασει εντελως,ομως μπορω και το σταματαω στα φαναρια με το μπροστινο, τοσο ομαλα σαν να σταματουσα με πισω.απιστευτη αισθηση. παιζω με τα γλυστριματα του μπροστινου σε δρομους γυαλι κ νιωθω ακριβως το οριο πριν ξεκολησει το λαστιχο. στο τελος θα θελω μπροστα λαστιχο πρωτα το 600 οταν το ειχα κανει εξαερωση μαμα ειχε 2πλασιο δαγκωμα,αλλα 1 φορα ειχε μπλοκαρει στα 150++ κ χεστηκα. σε λιγο καιρο που θα βαλω ΕΒC θα γραψω τις διαφορες στα αφτερμαρκετ τακακια στο φρεναρισμα | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Παρ 06 Νοε 2009, 11:22 | |
| Πάλι τα λεφτά θα μου φάτε εδώ μέσα... Από που μπορώ να βρω τα dunlopads? (Θεσσαλονίκη κατά προτίμηση) | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Πεμ 12 Νοε 2009, 14:18 | |
| Γεια! Ξέρει κανείς αν θα χρειαστεί καμιά μετατροπή για να μπει ακτινική τρόμπα Brembo 18/19? (Σε gsxr 750 '07) | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: φρενα! Πεμ 12 Νοε 2009, 14:26 | |
| - gkourv έγραψε:
- Γεια!
Ξέρει κανείς αν θα χρειαστεί καμιά μετατροπή για να μπει ακτινική τρόμπα Brembo 18/19? (Σε gsxr 750 '07) Έχω την 19rcs και δεν χρειάστηκε καμια μετατροπή. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: φρενα! Δευ 08 Φεβ 2010, 23:03 | |
| στη γρια μου φοραω τρομπα απο κ7 750 ακτινικη σωληνακια goodrige και τακακια ferodo.απολυτα ευχαριστημενος βεβαια δεν ξερω αμα παιζει ρολο το οτι οι δαγκανες μου εχουν 4 τακακια η καθεμια και οχι 2!! | |
|
| |
| φρενα! | |
|