| Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP | |
|
+22ripseventh T.R.E filippos Miou PORDALAS69 gianni geok6 GSX-R 1000 Tigas valentinosgsxr Darksoul Sotos27 magiaklaniakeksatmisi Leroy Hamamatsu panosk8 mistiriodis_tsantakias Zuki fox jimmyjp DENNIS teo46 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τρι 20 Ιουλ 2010, 23:35 | |
| ναι γομες εχει, εσυ ειπες κορονες ειναι διαφορετικο και φυσικα καταλαβα οτι σου αρεσει απλος συμφονο κ επαυξανο σε οτι ειπες με περισοτερες πληροφοριες ;P δλδ σαν να εχει επιλογι απο 50 σε 55 σε 60 κτλπ κτλπ μπορις να διαλεξεις 60αρι ασπουμε αλλα ειναι μονο σε σλικ αν το ενουσες καπος ετσι με της κορονες | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τρι 26 Οκτ 2010, 23:51 | |
| εχω καποιες ερωτησεις για το εν λογο λαστιχο ποσο μπορουμε να το βρουμε ελλαδα??120/70 -180/55 μεσαια-σκληρη γωμα αντιστοιχα?? εχω ψηθει αγρια γι αυτα ή τα pirelli dragon supercorsa γομες μεσαια σκληρη! | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 27 Οκτ 2010, 00:00 | |
| αφου δεν ειθελες να βαλεις γομες τι εγινε κ αλαξες γνομι φιλλιπα????? :P | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 27 Οκτ 2010, 00:05 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- αφου δεν ειθελες να βαλεις γομες τι εγινε κ αλαξες γνομι φιλλιπα????? :P
με ψησαν μια εσυ μια και ο teo και καποια αλλα παιδια απο αλλα φλορουμ!πες μου τιμουλες οταν μπορεις!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 27 Οκτ 2010, 00:40 | |
| 330 μορομ τοποθετιμενα νομιζο .... παρε ενα τηλ στο μαγαζη να σου πει ακριβος ο αντρεας ;P ισος κ φτηνοτερα να βρουμε ...ισος κ τπτ μεταχιρισμενα μετα τον αγονα την αλλη βδομαδα ...δεν αξηζει να βαλεις κενουργιες γομες για να κανεις βολτες στον δρομο ....μεταχριες για παντα ...εκτος αν τα βαλεις κ πας τρακ ντει κατευθιαν ;P | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 27 Οκτ 2010, 00:50 | |
- 330 μορομ τοποθετιμενα νομιζο .... παρε ενα τηλ στο μαγαζη να σου πει ακριβος ο αντρεας ;P ισος κ φτηνοτερα να βρουμε ...ισος κ τπτ μεταχιρισμενα μετα τον αγονα την αλλη βδομαδα ...δεν αξηζει να βαλεις κενουργιες γομες για να κανεις βολτες στον δρομο ....μεταχριες για παντα ...εκτος αν τα βαλεις κ πας τρακ ντει κατευθιαν ;P
καλη φαση καινουργια θα βαλω!!δε βαζω μεταχειρο!!αφου αντεχουν κ για τον δρομο αν βαζω πιεση!καλως...μολις εχω λεφτα θα ρθω να ρωτησω να σε δω και λιγο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 27 Οκτ 2010, 03:07 | |
| ρε πουστιμ ακουμε μια φορα ελεος δλδ .....λευτα για πεταμα εχεις? | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 27 Οκτ 2010, 10:08 | |
| Θα με κανετε να τα δοκιμασω κι εγω που τα Dunlop τα απεχθανομαι, βλεπετε ειχα ασχημες εμπειριες απο τα παιδικα μου χρονια, εγω φταιω? Οι παλιοι ισως θυμουνται τα πρωτης τοποθετησης Dunlop σε μηχανακια πριν 10-15 χρονια που δεν ηταν ουτε για να πας ευθεια.
Σε χρηση αποκλειστικα δρομου, με μερικες γρηγορες βολτες και πολη, ποσα χιλιομετρα να περιμενω οτι θα βγαλουν τα endurance...ξερει κανεις? | |
|
| |
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 10 Νοε 2010, 01:18 | |
| επειδή έχω αρκετούς φίλους που τρέχουν στο παννελήνιο πρωτάθλημα τα dunlop είναι μακράν τα καλύτερα, στις Σέρρες τουλάχιστον. Προσοχή στις πιέσεις δουλεύουν αρκετά χαμηλότερα απο τις συνηθισμένες γόμες http://www.dunlopracing.com/tires_products.html | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 10 Νοε 2010, 07:47 | |
| χθες τα αγορασα και καποια στιγμη θα τα φορεσω στην μηχανη. μια ερωτηση μονο σε καποιον που τα εχει δοκιμασει στον δρομο τι ακριβως πιεσεις πρεπει να βαλω για χρηση δρομου? γιατι αυτες που αναφερει η dunlop sto site πιθανον να'ναι για πιστα να προσθεσω οτι πηρα soft μπροστα, midium πισω! | |
|
| |
geok6 Jr.gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : τρικαλα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2010
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 10 Νοε 2010, 09:25 | |
| παιδια το λαστιχο ειναι τελειο κ σου δινει δινει τρομερη ασφαλεια. οσο για τις πιεσεις 21 μπρος κ πισω απο 18 εως κ 14 εχω δει στα μεγαρα | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 10 Νοε 2010, 10:44 | |
| - GSX-R 1000 έγραψε:
- χθες τα αγορασα και καποια στιγμη θα τα φορεσω στην μηχανη.
μια ερωτηση μονο σε καποιον που τα εχει δοκιμασει στον δρομο τι ακριβως πιεσεις πρεπει να βαλω για χρηση δρομου? γιατι αυτες που αναφερει η dunlop sto site πιθανον να'ναι για πιστα να προσθεσω οτι πηρα soft μπροστα, midium πισω! Καλό είναι για χρήση δρόμου να ανεβάσεις πίεση. Κανονικά θέλει αυτές που λέει ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας. Εγώ κυκλοφορώ με τα ίδια λάστιχα και στο δρόμο και βάζω περίπου 32 μπροστά και 34 πίσω. | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Τετ 10 Νοε 2010, 16:55 | |
| - gianni έγραψε:
- GSX-R 1000 έγραψε:
μια ερωτηση μονο σε καποιον που τα εχει δοκιμασει στον δρομο τι ακριβως πιεσεις πρεπει να βαλω για χρηση δρομου? γιατι αυτες που αναφερει η dunlop sto site πιθανον να'ναι για πιστα να προσθεσω οτι πηρα soft μπροστα, midium πισω!
Καλό είναι για χρήση δρόμου να ανεβάσεις πίεση. Κανονικά θέλει αυτές που λέει ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας. Εγώ κυκλοφορώ με τα ίδια λάστιχα και στο δρόμο και βάζω περίπου 32 μπροστά και 34 πίσω. σ'ευχαριστω,αυτο ηθελα | |
|
| |
PORDALAS69 Normal gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 56 Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Πεμ 11 Νοε 2010, 20:19 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Θα με κανετε να τα δοκιμασω κι εγω που τα Dunlop τα απεχθανομαι, βλεπετε ειχα ασχημες εμπειριες απο τα παιδικα μου χρονια, εγω φταιω? Οι παλιοι ισως θυμουνται τα πρωτης τοποθετησης Dunlop σε μηχανακια πριν 10-15 χρονια που δεν ηταν ουτε για να πας ευθεια.
Σε χρηση αποκλειστικα δρομου, με μερικες γρηγορες βολτες και πολη, ποσα χιλιομετρα να περιμενω οτι θα βγαλουν τα endurance...ξερει κανεις? χαχαχαχαχα πριν από πόσα;;; 10-15!!!! έρε τι μου θύμησες !!! χαχαχαχαχα αλλάζαμε και λάστιχα τότε;;χαχαχαχχα μια ζωή με τα γιοκογλίστρα ήμουν !!!! δεν σταματάειιιιιιιι!!!!!!! χαχαχαχαχα | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Πεμ 11 Νοε 2010, 20:37 | |
| ...ποσες φορες επεφτα (και κυριολεκτικα λεμε) στα φρενα απο την Πετρου Συνδικα για να σταματησω στην Μποτσαρη με κατι ξεραμενα Dunlop δεν φανταζεσαι! Μαλιστα τα φορουσα σε ενα ριμαδι ZXR750 του '89...οποιος δεν το χει ζησει δεν μπορει να μας καταλαβει...και τωρα εχουμε κανα χαζοκουνημα μια φορα τον μηνα και το κανουμε θεμα. Ρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι ε??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Παρ 12 Νοε 2010, 03:10 | |
| - gianni έγραψε:
- GSX-R 1000 έγραψε:
μια ερωτηση μονο σε καποιον που τα εχει δοκιμασει στον δρομο τι ακριβως πιεσεις πρεπει να βαλω για χρηση δρομου? γιατι αυτες που αναφερει η dunlop sto site πιθανον να'ναι για πιστα να προσθεσω οτι πηρα soft μπροστα, midium πισω!
Καλό είναι για χρήση δρόμου να ανεβάσεις πίεση. Κανονικά θέλει αυτές που λέει ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας. Εγώ κυκλοφορώ με τα ίδια λάστιχα και στο δρόμο και βάζω περίπου 32 μπροστά και 34 πίσω. σορρυ κιολας αλλα ο κατασκευαστης δεν προτινει τετιες πιεσις για δρομο ;P και τεσπα και να προτινει ....επιδει τα εχο δουλεψει πολυ θα προτινα 26-21 αμμα δεν κανεις πολα δικαβαλα ...αλιος 27 /25 με τα δικαβαλα ..απο εκει κ πανο το λαστιχο ειναι πολυ σκληρο και μπαλονιαζει δεν παταει καλα κατο και δεν ανεβαζει θερμοκρασια ,ιδικα τορα που ειναι χιμονας ....εγω παντος μονιμος τα κυκλοφορο με 19/24 η κ με της αγονιστικες πιεσις 16/21 αλλα η αγονιστικες καλιτερα καλοκερι να ζεστενετε και να ανεβαζει καμποσα psi γιατι αλλιος εχει βαργια εσθισι για τον δρομο σεξ edit:αγωνιστικε πιεσεις+ δικαβαλο= ουτε να το σκευτεσε ...σεξ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Παρ 12 Νοε 2010, 03:11 | |
- ...ποσες φορες επεφτα (και κυριολεκτικα λεμε) στα φρενα απο την Πετρου Συνδικα για να σταματησω στην Μποτσαρη με κατι ξεραμενα Dunlop δεν φανταζεσαι! Μαλιστα τα φορουσα σε ενα ριμαδι ZXR750 του '89...οποιος δεν το χει ζησει δεν μπορει να μας καταλαβει...και τωρα εχουμε κανα χαζοκουνημα μια φορα τον μηνα και το κανουμε θεμα. Ρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι ε???
ειδες αμα γερνατε εσεις η γεροι ...ξεβολεβεστε χεχεχεχ ;P | |
|
| |
PORDALAS69 Normal gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 56 Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Παρ 12 Νοε 2010, 10:12 | |
- ...ποσες φορες επεφτα (και κυριολεκτικα λεμε) στα φρενα απο την Πετρου Συνδικα για να σταματησω στην Μποτσαρη με κατι ξεραμενα Dunlop δεν φανταζεσαι! Μαλιστα τα φορουσα σε ενα ριμαδι ZXR750 του '89...οποιος δεν το χει ζησει δεν μπορει να μας καταλαβει...και τωρα εχουμε κανα χαζοκουνημα μια φορα τον μηνα και το κανουμε θεμα. Ρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι ε???
χαχαχαχαχα ναι ναι ναι ...από σαούλια άλλο τίποτα ...έχω αγοράσει οικόπεδα!!!! | |
|
| |
PORDALAS69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Παρ 12 Νοε 2010, 10:31 | |
- valentinosgsxr έγραψε:
ειδες αμα γερνατε εσεις η γεροι ...ξεβολεβεστε χεχεχεχ ;P Αμάν ρε συ Vale...ο ''μικρός'' μας την είπε ( βέβαια ένα μικρό δίκαιο το έχει ---παλιό μουλάρι , καινούριο σαμάρι --- ) αλλά μην ξεχνάς φίλε Στέφανε ότι ( γέρον είδες;;....λύκον είδες !!!) χαχαχαχαχα άντε γειάααααα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Παρ 12 Νοε 2010, 21:41 | |
| τα λαστιχα λενε οτι μαμανε... ολοι οι αγωνιζομενοι πλεον αυτα φορανε εγινε και ψιλοθεματακι με τον μπουστα διαβασα καπου γιατι αλλαξε την μαρκα του γιαυτα...
| |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Κυρ 07 Αυγ 2011, 12:12 | |
| Ερώτηση: άλλο το gp211 d racer k άλλο το gp 211 d sketo.... ? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Κυρ 07 Αυγ 2011, 12:22 | |
| - filippos έγραψε:
- Ερώτηση: άλλο το gp211 d racer k άλλο το gp 211 d sketo.... ?
Ναι. | |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Κυρ 07 Αυγ 2011, 12:25 | |
| Ποια η διάφορα; Φοραω endurance πισο. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Κυρ 07 Αυγ 2011, 12:33 | |
| - filippos έγραψε:
- Ποια η διάφορα; Φοραω endurance πισο.
Είναι διαφορετικά λάστιχα,το gp racer είναι trackday το gp σκετο είναι το race... | |
|
| |
filippos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP Κυρ 07 Αυγ 2011, 13:22 | |
| η ιστορια εναι οτι τα πλιρωσα για gp. δηλαδη 350.....αν κ ο περιστερασ τα δινει 300 | |
|
| |
| Dunlop D211 GP Racer: Απευθείας από τα GP | |
|