| Περι μανιταριων ο λογος...... | |
|
+28chris8790 κολτρέϊν amorfotos Miou Leroy Darksoul TheoDo R DimSTriple boutser G.E.B. R-09 tati ghost ΚΑΣΤΟΡΙΑ babis k8 Giwrikas01 mitsos lakisman46 gsxrthiva giXXXer valkyrion 84 maikstain JIMK7 nasos-v ninja busa respect Black Eagle mistiriodis_tsantakias Hlektrologos 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 23 Απρ 2011, 18:19 | |
| Ghost quote="δεν νομιζω να κανουν τιποτα γι'αυτο και τα καλα μανιταρια απο καποια δυναμη και πανω κοβονται για να μην κανουν ζημια στο πλαισιο...[/quote]
Προφανώς πρέπει να είναι σφιγγμένα και στα σωστά κιλά που προτείνει ο κατασκευαστής και ΟΧΙ στα κιλά της βίδας που αντικαταστούν! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 05 Μάης 2011, 11:47 | |
| Σκεφτομαι να παρω και γω τα R&G aero style και απ οτι βλεπω απο την μια μερια, (δεξια οπως καθομαστε) εχει την βιδα που κραταει το φερινγκ, οποτε θα βιδωνει εκει, απο την αλλη ομως δεν υπαρχει οποτε θα χρειαστει να το τρυπησω το φερινγκ...μπορει να μου πει κανεις πως να το κανω αυτο? Αν το τρυπισω με αριδα θα πετυχει η θα γινει καμια στραβη???
Ευχαριστωωω!!! | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 05 Μάης 2011, 14:02 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Σκεφτομαι να παρω και γω τα R&G aero style και απ οτι βλεπω απο την μια μερια, (δεξια οπως καθομαστε) εχει την βιδα που κραταει το φερινγκ, οποτε θα βιδωνει εκει, απο την αλλη ομως δεν υπαρχει οποτε θα χρειαστει να το τρυπησω το φερινγκ...μπορει να μου πει κανεις πως να το κανω αυτο?
Αν το τρυπισω με αριδα θα πετυχει η θα γινει καμια στραβη???
Ευχαριστωωω!!! Παναγιώτη και εγώ τα R&G έχω aero style έχω, δε χρειάζεται να τρυπήσεις το φέρινγκ | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 05 Μάης 2011, 17:59 | |
| Γεια σου Τανια Τι κανεις? Ναι αλλα εγω εχω το κ9 το 750, μηπως εχουν διαφορα στα πλαστικα?Μακαρι να μην θελει!!! | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 00:16 | |
| Αν το τρυπισω με αριδα θα πετυχει η θα γινει καμια στραβη???
Καμια στραβη! πρωτα με μικρο τρυπανακι και μετα με ποτηροτρυπανο αν θελεις μπορω να σου πω και ποσα cm ειναι η αποσταση για να κανεις την τρυπα. Αν εισαι απο εδω κοντα γιατι βλεπω Ελευθερουπολη περνα μια βολτα να σου τα βαλω!
| |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 09:33 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Γεια σου Τανια
Τι κανεις? Ναι αλλα εγω εχω το κ9 το 750, μηπως εχουν διαφορα στα πλαστικα?Μακαρι να μην θελει!!! ωπ αυτό δεν το ξέρω, αλλά νομίζω πως θα το λέει αναλυτικά στο site | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 09:36 | |
| μόλις το κοίταξα στο site μπαίνουν χωρίς τρύπημα λογικά αν θες τσέκαρέ το και εσύ βέβαια http://www.rg-racing.com(να σημειώσω οτι ο Νάσος μου είχε δώσει το λινκ, οταν ψαχνόμουν και εγώ για μανιτάρια, thanks και πάλι ) α και προσοχή με το site τα θες όλα... :P | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 09:58 | |
| - G.E.B. R-09 έγραψε:
- Αν το τρυπισω με αριδα θα πετυχει η θα γινει καμια στραβη???
Καμια στραβη! πρωτα με μικρο τρυπανακι και μετα με ποτηροτρυπανο αν θελεις μπορω να σου πω και ποσα cm ειναι η αποσταση για να κανεις την τρυπα. Αν εισαι απο εδω κοντα γιατι βλεπω Ελευθερουπολη περνα μια βολτα να σου τα βαλω!
Καλημερα Γιωργο, Απο Ελευθερουπολη ειμαι αλλα δουλευω Πατρα και για λιγο καιρο δεν θα ανεβω επανω και ελεγα να τα βαλω γιατι σκεφτομαι μηπως και μπω στο επομενο track day στα Μεγαρα...! Αν μπορεις να μου πεις και αυτο με την αποσταση θα με βοηθουσες πολυ...σ ευχαριστω πολυ που προσφερθηκες...και οταν ανεβω πανω ισως πεταχτω στα μερη σου για κανα καφε Σ ευχαριστω και παλι!!!!! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 10:01 | |
| - tati έγραψε:
- μόλις το κοίταξα στο site μπαίνουν χωρίς τρύπημα λογικά αν θες τσέκαρέ το και εσύ βέβαια
http://www.rg-racing.com
(να σημειώσω οτι ο Νάσος μου είχε δώσει το λινκ, οταν ψαχνόμουν και εγώ για μανιτάρια, thanks και πάλι )
α και προσοχή με το site τα θες όλα... :P Καλημερα Τανια, Απο την μια μερια δεν θελει τρυπημα απο την αλλη ομως θελει τελικα...σ ευχαριστω παντως που το ψαξες Πραγματικα ειναι επικινδυνο να μπαινουμε σε τετοια site... :P | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 11:24 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Σκεφτομαι να παρω και γω τα R&G aero style και απ οτι βλεπω απο την μια μερια, (δεξια οπως καθομαστε) εχει την βιδα που κραταει το φερινγκ, οποτε θα βιδωνει εκει, απο την αλλη ομως δεν υπαρχει οποτε θα χρειαστει να το τρυπησω το φερινγκ...μπορει να μου πει κανεις πως να το κανω αυτο?
Αν το τρυπισω με αριδα θα πετυχει η θα γινει καμια στραβη???
Ευχαριστωωω!!! συνονοματε και γω αυτα θα βαλω.τα παρηγγελα ηδη και περιμενω να μου τα φερουνε σε λευκο χρωμα.το φαιρινγκ θελει οπωσδηποτε τρυπημα τουλαχιστον sta aero style.μια τρυπα 28 χιλιοστων για να εμφανιστει η βιδα που κρυβει το φαιρινγκ απο την αλλη μερια και να προσαρμοστουνε εκει πανω.αν κανεις υπομονη λιγο καιρο ακομα μπορω να σου στειλω και φωτο αν θες οταν τοποθετηθουνε. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 12:02 | |
| - valkyrion 84 έγραψε:
- συνονοματε και γω αυτα θα βαλω.τα παρηγγελα ηδη και περιμενω να μου τα φερουνε σε λευκο χρωμα.το φαιρινγκ θελει οπωσδηποτε τρυπημα τουλαχιστον sta aero style.μια τρυπα 28 χιλιοστων για να εμφανιστει η βιδα που κρυβει το φαιρινγκ απο την αλλη μερια και να προσαρμοστουνε εκει πανω.αν κανεις υπομονη λιγο καιρο ακομα μπορω να σου στειλω και φωτο αν θες οταν τοποθετηθουνε.
Πανο ναι ρε φιλε εγω ακομη δεν εχω κανει κινηση να τα παραγγειλω...ποτε τα περιμενεις εσυ? Θα θελα να δω και φωτος ειδικα απο τα λευκα να δω τι λενε...γιατι εχω το λευκο και θελω να δω πως θα δειχνουν!!! | |
|
| |
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 12:10 | |
| - giXXXer έγραψε:
- valkyrion 84 έγραψε:
- συνονοματε και γω αυτα θα βαλω.τα παρηγγελα ηδη και περιμενω να μου τα φερουνε σε λευκο χρωμα.το φαιρινγκ θελει οπωσδηποτε τρυπημα τουλαχιστον sta aero style.μια τρυπα 28 χιλιοστων για να εμφανιστει η βιδα που κρυβει το φαιρινγκ απο την αλλη μερια και να προσαρμοστουνε εκει πανω.αν κανεις υπομονη λιγο καιρο ακομα μπορω να σου στειλω και φωτο αν θες οταν τοποθετηθουνε.
Πανο ναι ρε φιλε εγω ακομη δεν εχω κανει κινηση να τα παραγγειλω...ποτε τα περιμενεις εσυ? Θα θελα να δω και φωτος ειδικα απο τα λευκα να δω τι λενε...γιατι εχω το λευκο και θελω να δω πως θα δειχνουν!!! περιμενω απο μερα σε μερα να με παρουνε τηλεφωνο να παω να τα παραλαβω μιας και δεν τα παρηγγειλα απο το ιντερνετ αλλα απο ενα καταστημα που τα εισαγει.και γω λογω που εχω λευκο για αυτο πηρα τα λευκα.οταν τα βαλω θα σου στειλω πμ να μου στειλεις το e-mail σου να σου στειλω φωτο να τα δεις. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 12:14 | |
| - valkyrion 84 έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
- valkyrion 84 έγραψε:
Πανο ναι ρε φιλε εγω ακομη δεν εχω κανει κινηση να τα παραγγειλω...ποτε τα περιμενεις εσυ? Θα θελα να δω και φωτος ειδικα απο τα λευκα να δω τι λενε...γιατι εχω το λευκο και θελω να δω πως θα δειχνουν!!! περιμενω απο μερα σε μερα να με παρουνε τηλεφωνο να παω να τα παραλαβω μιας και δεν τα παρηγγειλα απο το ιντερνετ αλλα απο ενα καταστημα που τα εισαγει.και γω λογω που εχω λευκο για αυτο πηρα τα λευκα.οταν τα βαλω θα σου στειλω πμ να μου στειλεις το e-mail σου να σου στειλω φωτο να τα δεις. Αντε ωραια...Σ ευχαριστω πολυ Πανο | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 20:09 | |
| ποσταρετα να τα δουμε και εμεις ντε!!!! κρυφα τα εχεις; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 06 Μάης 2011, 21:10 | |
| - boutser έγραψε:
- ποσταρετα να τα δουμε και εμεις ντε!!!! κρυφα τα εχεις;
οκ φιλε μου.θα τα ποσταρω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 13:22 | |
| επιτελους σημερα παρελαβα τα αναθεματισμενα τα μανιταρια.λευκα rg.μετα απο ενα μηνα καθυστερησης. με οτοστοπ πιο γρηγορα θα χανε ερθει. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 13:55 | |
| Γιατι ετσι ρε Πανο???Τα χες παραγγειλει απο το site?Εγω παλι προσπαθω εδω και ποσο καιρο να κανω την παραγγελια και τρωει σκαλωμα με την καρτα...! | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 14:04 | |
| - valkyrion 84 έγραψε:
- επιτελους σημερα παρελαβα τα αναθεματισμενα τα μανιταρια.λευκα rg.μετα απο ενα μηνα καθυστερησης.
με οτοστοπ πιο γρηγορα θα χανε ερθει. απο το official site τα παρήγγειλες? εμένα πάντως σε μια βδομάδα μου είχαν έρθει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 14:20 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Γιατι ετσι ρε Πανο???Τα χες παραγγειλει απο το site?Εγω παλι προσπαθω εδω και ποσο καιρο να κανω την παραγγελια και τρωει σκαλωμα με την καρτα...!
Πανο μου πανε σημερα κατοπιν εορτης οτι δεν τα στελνουν μονομενα τις παραγγελιες αλλα περιμενουν να μαζευτουνε πολλες παραγγελιες μαζι.τα χα παραγγειλει απο το μοτο μαρκετ εδω στην θεσσαλονικη που ειναι ο επισημος εμπορος της r&g στην ελλαδα μιας και ελεγα να μην μπλεξω με τις καρτες.αλλα το μετανιωσα γιατι και πολυ καιρο κανανε και ακριβοτερα πρεπει να μου βγηκανε.πληρωσα 90€ απο 99€ που ειχανε.τι σκαλωμα τρωει η καρτα σου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 14:23 | |
| - tati έγραψε:
- valkyrion 84 έγραψε:
- επιτελους σημερα παρελαβα τα αναθεματισμενα τα μανιταρια.λευκα rg.μετα απο ενα μηνα καθυστερησης.
με οτοστοπ πιο γρηγορα θα χανε ερθει. απο το official site τα παρήγγειλες? εμένα πάντως σε μια βδομάδα μου είχαν έρθει οχι φιλε μου.απο το μοτο μαρκετ σαλονικα.ποσο σου κοστισανε εσενα απο το επισημο site?ξερω οτι τα χουνε στις 53 λιρες αλλα για να υπολογιστουνε συνολο μαζι με τα μεταφορικα πρεπει να κανω εγγραφη.μηπως μπορεις να μου πεις ποσο σου κοστισανε συνολο εσενα? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 14:25 | |
| Απο μοτομάρκεt προσπάθησα να συνεργαστώ σε επίπεδο μαγαζιού για να δουλεύω τα r&g στα αγωνιστικά που φτιάχνουμε και στα πολιτικά των πελατών. Μετά απο δύο παραγγελίες απογοητεύτηκα πλήρως, για να μην εκτεθώ στους πελάτες μου τα αγόρασα ώς ιδιώτης απο το site.
Δυστυχώς όταν κάποιος πελάτης μου θέλει R&G τα αγοράζω απο το επίσημο site και απλά πληρώνουν ό,τι μη κόστισαν.... :( :( | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 15:16 | |
| αρε ελλαδαρα και ελληνες που υπαρχουν :( απο συνεργασιες αστα να πανε dim δεν συννενοουμαστε πουθενα....παρομοια και γω με την δουλεια μου.....ατοιμο κρατος | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 15:44 | |
| - valkyrion 84 έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
- Γιατι ετσι ρε Πανο???Τα χες παραγγειλει απο το site?Εγω παλι προσπαθω εδω και ποσο καιρο να κανω την παραγγελια και τρωει σκαλωμα με την καρτα...!
Πανο μου πανε σημερα κατοπιν εορτης οτι δεν τα στελνουν μονομενα τις παραγγελιες αλλα περιμενουν να μαζευτουνε πολλες παραγγελιες μαζι.τα χα παραγγειλει απο το μοτο μαρκετ εδω στην θεσσαλονικη που ειναι ο επισημος εμπορος της r&g στην ελλαδα μιας και ελεγα να μην μπλεξω με τις καρτες.αλλα το μετανιωσα γιατι και πολυ καιρο κανανε και ακριβοτερα πρεπει να μου βγηκανε.πληρωσα 90€ απο 99€ που ειχανε.τι σκαλωμα τρωει η καρτα σου? Δεν ξερω γιατι αλλα οταν παταω να ολοκληρωσω την πληρωμη μου βγαζει: Απαγορευεται.Αυτη η συναλλαγη εχει απαγορευτει απο τον παροχο της καρτας σας.Δεν εχουν δοθει περισσοτερες πληροφοριες γι αυτο απο τον παροχο σας! Παιρνω μετα τηλ στην τραπεζα τους ρωταω οχι μου λενε "ολα ειναι μια χαρα δεν φενεται να υπαρχει προβλημα με την καρτα, οπως επισης δεν φενεται να εχεις κανει καποια ενεργεια αγορας" αντε βγαλε ακρη! Οσο για τιμες απο site βγαινουν πιο φθηνα σε σχεση με εδω! Επισης εγω θα κανω παραγγελια και για του αδερφου μου το Ζ και για του ξαδερφου μου το GSXR οποτε θα μοιραστουμε και τα εξοδα αποστολης και βγαινουν αρκετα πιο φθηνα στο συνολο! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 21:34 | |
| visa electro νομιζω διαλεγεις επιλογη για να βαλεις την προπληρωμενη που εχεις!αν δεν κανω λαθος κ στο κανει κομπλε! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 02 Ιουν 2011, 23:40 | |
| Ναι Φιλιππε αθτην διαλεγεις οντως και γω αυτην εβαλα αλλα καπου σκαλωνει...καπου με το verified by visa...μακαρι να βγαλω ακρη! | |
|
| |
| Περι μανιταριων ο λογος...... | |
|