| Περι μανιταριων ο λογος...... | |
|
+28chris8790 κολτρέϊν amorfotos Miou Leroy Darksoul TheoDo R DimSTriple boutser G.E.B. R-09 tati ghost ΚΑΣΤΟΡΙΑ babis k8 Giwrikas01 mitsos lakisman46 gsxrthiva giXXXer valkyrion 84 maikstain JIMK7 nasos-v ninja busa respect Black Eagle mistiriodis_tsantakias Hlektrologos 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 03:48 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Ναι Φιλιππε αθτην διαλεγεις οντως και γω αυτην εβαλα αλλα καπου σκαλωνει...καπου με το verified by visa...μακαρι να βγαλω ακρη!
προπληρωμενη πειραιως εχω εγω κ επιασε κανονικα μηπως το site εχει καποιο σκαλωμα στειλτους μαιλ! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 09:36 | |
| Τους εχω στειλει ηδη και περιμενω απαντηση...το θεμα ειναι οτι δεν μου εχουν απαντηση κιολας εδω και καναδυο μερες που εστειλα! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 10:32 | |
| Τελευταία είχα στείλει και εγώ mail αλλά δεν πήρα απάντηση. Ήθελα όμως προστατευτικά για τις εξατμησεις. Θα τα πάρω εδώ και τα στέλνει με 14 ευρώ σαν συστημένο - η τιμή που τα δίνει είναι για την μία πλευρα. Τα μεταφορίκα και για τις δύο. Έχει και μανιταρια της R&G αυτός. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 10:46 | |
| Καλη περιπτωση αν θες συγκεκριμενα πραγματακια....γιατι καποια δεν τα χει νομιζω! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 10:56 | |
| Ναι, δεν πιστέυω να τα έχει όλα. Αλλα ρίξε μια ματιά, τα aero τα έχει, σε άσπρο δεν ξέρω αν τα έχει. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 10:59 | |
| Το τσεκαρα Εχει τα aero αλλα οχι σε ασπρο και δεν εχει τα sliders κ τα μανιταρια για το πιρουνι!! Λεω να δοκιμασω να κανω την παραγγελια απο του αδερφου μου την καρτα για να δουμε τι παιζει! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 11:08 | |
| Ok | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 14:14 | |
| - giXXXer έγραψε:
- valkyrion 84 έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
- Γιατι ετσι ρε Πανο???Τα χες παραγγειλει απο το site?Εγω παλι προσπαθω εδω και ποσο καιρο να κανω την παραγγελια και τρωει σκαλωμα με την καρτα...!
Πανο μου πανε σημερα κατοπιν εορτης οτι δεν τα στελνουν μονομενα τις παραγγελιες αλλα περιμενουν να μαζευτουνε πολλες παραγγελιες μαζι.τα χα παραγγειλει απο το μοτο μαρκετ εδω στην θεσσαλονικη που ειναι ο επισημος εμπορος της r&g στην ελλαδα μιας και ελεγα να μην μπλεξω με τις καρτες.αλλα το μετανιωσα γιατι και πολυ καιρο κανανε και ακριβοτερα πρεπει να μου βγηκανε.πληρωσα 90€ απο 99€ που ειχανε.τι σκαλωμα τρωει η καρτα σου? Δεν ξερω γιατι αλλα οταν παταω να ολοκληρωσω την πληρωμη μου βγαζει: Απαγορευεται.Αυτη η συναλλαγη εχει απαγορευτει απο τον παροχο της καρτας σας.Δεν εχουν δοθει περισσοτερες πληροφοριες γι αυτο απο τον παροχο σας! Παιρνω μετα τηλ στην τραπεζα τους ρωταω οχι μου λενε "ολα ειναι μια χαρα δεν φενεται να υπαρχει προβλημα με την καρτα, οπως επισης δεν φενεται να εχεις κανει καποια ενεργεια αγορας" αντε βγαλε ακρη! Οσο για τιμες απο site βγαινουν πιο φθηνα σε σχεση με εδω! Επισης εγω θα κανω παραγγελια και για του αδερφου μου το Ζ και για του ξαδερφου μου το GSXR οποτε θα μοιραστουμε και τα εξοδα αποστολης και βγαινουν αρκετα πιο φθηνα στο συνολο! κανε ενα λογαριασμο στην paypal ... ειναι ευκολο,θα σου παρει 5 λεπτα ,σχεδον ολα τα σαιτ δεχονται πληρωμη με παυπαλ,ειναι ασφαλες,εχει πολυ μκρη προμηθεια(στην πραγμτικοτητα εχει μια μικρη διαφορα στην ισοτημια ευρο-δολαριο και βγαζουν απο εκει...) | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 03 Ιουν 2011, 17:55 | |
| - Miou έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
- valkyrion 84 έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
- Γιατι ετσι ρε Πανο???Τα χες παραγγειλει απο το site?Εγω παλι προσπαθω εδω και ποσο καιρο να κανω την παραγγελια και τρωει σκαλωμα με την καρτα...!
Πανο μου πανε σημερα κατοπιν εορτης οτι δεν τα στελνουν μονομενα τις παραγγελιες αλλα περιμενουν να μαζευτουνε πολλες παραγγελιες μαζι.τα χα παραγγειλει απο το μοτο μαρκετ εδω στην θεσσαλονικη που ειναι ο επισημος εμπορος της r&g στην ελλαδα μιας και ελεγα να μην μπλεξω με τις καρτες.αλλα το μετανιωσα γιατι και πολυ καιρο κανανε και ακριβοτερα πρεπει να μου βγηκανε.πληρωσα 90€ απο 99€ που ειχανε.τι σκαλωμα τρωει η καρτα σου? Δεν ξερω γιατι αλλα οταν παταω να ολοκληρωσω την πληρωμη μου βγαζει: Απαγορευεται.Αυτη η συναλλαγη εχει απαγορευτει απο τον παροχο της καρτας σας.Δεν εχουν δοθει περισσοτερες πληροφοριες γι αυτο απο τον παροχο σας! Παιρνω μετα τηλ στην τραπεζα τους ρωταω οχι μου λενε "ολα ειναι μια χαρα δεν φενεται να υπαρχει προβλημα με την καρτα, οπως επισης δεν φενεται να εχεις κανει καποια ενεργεια αγορας" αντε βγαλε ακρη! Οσο για τιμες απο site βγαινουν πιο φθηνα σε σχεση με εδω! Επισης εγω θα κανω παραγγελια και για του αδερφου μου το Ζ και για του ξαδερφου μου το GSXR οποτε θα μοιραστουμε και τα εξοδα αποστολης και βγαινουν αρκετα πιο φθηνα στο συνολο!
κανε ενα λογαριασμο στην paypal ... ειναι ευκολο,θα σου παρει 5 λεπτα ,σχεδον ολα τα σαιτ δεχονται πληρωμη με παυπαλ,ειναι ασφαλες,εχει πολυ μκρη προμηθεια(στην πραγμτικοτητα εχει μια μικρη διαφορα στην ισοτημια ευρο-δολαριο και βγαζουν απο εκει...) Ναι το ξερω για την PayPal το θεμα ειναι οτι αυτοι δουλευουν με WorldPay! | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Κυρ 19 Ιουν 2011, 12:34 | |
| λοιπον την Παρασκευη πηγα εκανα το service των 12000χλμ και εβαλα επιτελους και τα μανιταρια της r&g.παραθετω και καποιες φωτο με τα μανιταρια που μου χανε ζητησει καποια παιδια.[img] [/img][img] [/img][img] [/img] | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Τετ 06 Ιουλ 2011, 18:24 | |
| Τελικα ποσο κοστιζουν τα R&G γιατι εμενα μου ειπανε για 95Ε και ειχα ακουσει για 80 απο εδω μεσα. Απο που τα πηρατε εσεις αν ειναι να παμε και εμεις να τα παρουμε. Εκτος αν ειναι απο ιντερνετ, οποτε θα χρειαστω τη βοηθεια καποιου. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Τετ 06 Ιουλ 2011, 18:37 | |
| εγω φιλε μου τα εβαλα σε μαγαζι και τα πηρα 95€ περασμενα. | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Τετ 06 Ιουλ 2011, 18:45 | |
| το ψαχνω και εγω για R&G. ενημερωνω οποτε αν ειναι να μαζευτουμε ολοι μαζι να δουμε τι θα γινει | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Τετ 06 Ιουλ 2011, 19:28 | |
| Πανο τα μανιταρια ειναι σουπερ φιλε...αντε αχρειαστα να ναι!!! | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Τετ 06 Ιουλ 2011, 20:05 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- εγω φιλε μου τα εβαλα σε μαγαζι και τα πηρα 95€ περασμενα.
Και εμενα τοσο μου ειπαν αλλα καποιος νομιζω ειχαι πει πως τα πηρε 80. Δεν θυμαμε αν τα πηρε απο καταστημα η απο την σελιδα τους. Και αν ειναι απο την σελιδα τους, μεταφορικα και τοποθετηση :?: Μηπως παει τα ιδια? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Τετ 06 Ιουλ 2011, 20:16 | |
| - amorfotos έγραψε:
- κολτρέϊν έγραψε:
- εγω φιλε μου τα εβαλα σε μαγαζι και τα πηρα 95€ περασμενα.
Και εμενα τοσο μου ειπαν αλλα καποιος νομιζω ειχαι πει πως τα πηρε 80. Δεν θυμαμε αν τα πηρε απο καταστημα η απο την σελιδα τους. Και αν ειναι απο την σελιδα τους, μεταφορικα και τοποθετηση :?: Μηπως παει τα ιδια? τοποθετηση νομιζω δεν περνουν, τουλαχιστον σε εμενα γιατι το παιδι με το μαγαζι που τα πηρα ειναι φιλος. | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Τετ 06 Ιουλ 2011, 23:19 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Πανο τα μανιταρια ειναι σουπερ φιλε...αντε αχρειαστα να ναι!!!
ευχαριστω πολυ Παναγιωτη.και γω αυτο ελπιζω.αντε με το καλο να τα βαλεις και συ. | |
|
| |
thanasisk7 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 15 Ιουλ 2011, 16:53 | |
| παιδια ειμαι καινουριοσ στο ειδος.τι μανιταρια να βαλω και ποσο κανουν περιπου??? | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 15 Ιουλ 2011, 17:08 | |
| - thanasisk7 έγραψε:
- παιδια ειμαι καινουριοσ στο ειδος.τι μανιταρια να βαλω και ποσο κανουν περιπου???
φιλε μ και εγω καινουριος ειμαι. και απο οτι μ εχουν πει εδω μεσα τα παιδια R&G θα βαλω. αμα σε ενδιαφερει παιρνουμε μαζι....!!!!!!! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 15 Ιουλ 2011, 17:39 | |
| Θαναση γεια σου κ καλως ηρθες στην παρεα, αν θες γραψε στην ενοτητα για νεα μελη 5 πραγματακια για σενα για να σε γνωρισουν ολοι! Οσο για τα μανιταρια οπως κ ο πανος ετσι και γω κ πολυ αλλοι απο δω μεσα εχουμε βαλει r&g εγω ειμαι ευχαριστιμενος ειναι ωραια και δν πιανουν σε επικυνδινα σημεια και απο τιμη ειναι καλουτσικα!Να ξερεις θ χρειαστει να κανεις τρυπα απο την αριστερη μερια στο φερινγκ για να μπει το αριστερο μανιταρι...μην ανχοθεις αν ξερει αυτος π θα σου τα περασεθ δν ειναι τπτ! | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Δευ 04 Νοε 2013, 19:36 | |
| παιδια για μανηταρια τροχων μπρος πισω εχει να προτινει κανενας κατι σε λογικα πλαισια | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Δευ 04 Νοε 2013, 19:44 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Δευ 04 Νοε 2013, 19:46 | |
| Ρε 'σεις κάτι μανιτάρια που είναι σαν χοάνη αλουμινίου η κάτι τέτοιο υλικό ξέρει κανείς που τα βρίσκουμε; | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Δευ 04 Νοε 2013, 19:47 | |
| Με 30 ευρωπαικα κανουμε δουλεια ζαχαρηηηηηη αντε τα πισω οκ το μπροστα μπαινουν κουτι? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Δευ 04 Νοε 2013, 19:59 | |
| - pakis έγραψε:
- Με 30 ευρωπαικα κανουμε δουλεια ζαχαρηηηηηη αντε τα πισω οκ το μπροστα μπαινουν κουτι?
ναι ρε κανονικα και τα 2 μπαινουν μια χαρα . εχουν πατουρες και πατανε καλα | |
|
| |
| Περι μανιταριων ο λογος...... | |
|