| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|
+125Gixxerm@n brwmogazos bolek76 Vasilis Bourlokas suzukaros sxlogo ernestogsxr paul22 No Fear ENDURASX Vortex mx5 filippos sofia_gsxr ripper cpantelo Antonios_gsxr jord136 demk6 gsxrakias Aristosk8 louk6 WotU777 valkyrion 84 dante_gsxr ηλίας roskoup naturalboy kostasva Menidiatis_gsxr gsxrk71000 frozen k8 600 kk cb130081 Akis_s3 fab AON33 tromokratis mitsos kontos 750 kwstask6 tati mixalhsk6 konstantine89 spastos thodoris TheoDo R Hlektrologos black rider boutser Black Eagle ripseventh 190troxo potis kostaskr6 Miou maikstain gkourv georgeIII Darksoul kouzinas mike mistiriodis_tsantakias giannisp Jpan AggelosK8 stavroulis Lelos69 magfaria magiaklaniakeksatmisi Leroy lakisman46 poulitzer Sotoner riderspower martza fox kentaurosk8 1ndianos Zuki kahi STELIOS κωστας valentinosgsxr Kydo sakisole kapamarou85 panosk8 FnS gixxermak makak0s GSXR papagym G.E.B. R-09 thanasis gixxer nikojim kospoz R evolution Sotos27 Panosgsxr1000k9 andRewR T.R.E DimSTriple teo46 divinaeve fanr kantalis cbr600f4 nasos-v κολτρέϊν thanosk6 adrenalinestavros JIMK7 GIXXERAKIAS crockh2001 gregory_gr giatros alex k8 gsxr1000nitro gat0s stavrosrodo DrIoannis Hamamatsu GSX-R 1000 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 129 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 24 Ιουν 2011, 15:27 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 24 Ιουν 2011, 16:03 | |
| Καλοριζικο το εξατμησονι Γιαννη και γρηγορα και στο φυσικο του περιβαλλον. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 24 Ιουν 2011, 16:13 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 24 Ιουν 2011, 17:42 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
(Ελπιζω να μαζεψω και γω φραγκα απο ξερεις τι 8) ) ξερω και να εισαι σιγουρος για αυτο..... υπομονη...κοντευει | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 24 Ιουν 2011, 17:44 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kouzinas στις Παρ 24 Ιουν 2011, 22:22, 1 φορά | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 24 Ιουν 2011, 20:57 | |
| Με γιες με γιες. Καλοκαφτο το εξατμισονι αγορίνα. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| |
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| |
| |
konstantine89 Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝ/ΝΟΣ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 95 Αγωνιζόμενος : σε καφεδες και μπυρες Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Σαβ 25 Ιουν 2011, 04:47 | |
| εγω παρηγγειλα για την κυρα-σουζι ενα jet kit της factory pro stage 1.0 δεν ηθελα κατι extreme......επισης preload adjusters με 17 γιουρια και μια ζελατινα για το φαιρινγκ light φιμε μαρκα καφτα πιο πολυ απο περιεργια την πηρα να δω ποιοτητα(καλα μην βαρατε) με το καλο να ερθουν και θα ανεβασω φωτο εγκαταστασης των μπιχλιμπιδιων..... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Σαβ 25 Ιουν 2011, 09:26 | |
| Καλοριζικη Γιαννο αντε και καλη συνεχεια φιλαρακι!!!!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 26 Ιουν 2011, 14:33 | |
| σημερα επειδη πριν λιγο ξυπνησα κ δεν ειμαι ουτερα για βολτες ουτε για τπτ παω να ριξω ενα μπανακι στο μωρο να ξελασπωθει να το κερωσω να το κανω πενα!!!!! καλησπερες και οποιος βγει σημερα για βολταδα καλη επιστρφη ευχομαι!! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 26 Ιουν 2011, 16:32 | |
| κι εγω σημερα αργα ξυπνισα αλλα μια κοντηνη βολτιτσα μετα απο καιρο την εκανα, να ξεμουδιασουμε και λιγο.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 26 Ιουν 2011, 18:09 | |
| | |
|
| |
fab Jr.gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 48 Αγωνιζόμενος : ελπίζω στο μέλλον! Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 26 Ιουν 2011, 18:55 | |
| Σήμερα γύρισα απο Χαλκιδική , έκανα το μπανάκι μου και σε λίγο θα πλύνω και το μωρό γιατί αναγκάστικε να περπατήσει σε χώμα..! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 26 Ιουν 2011, 19:17 | |
| | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 13 Ιουλ 2011, 21:13 | |
| Εγω σημερα μαγκες αλλαξα λαστιχα στο μοτορι μου!!! Metzeler M5 πισω(καινουριο) και Pirelli Diablo SuperCorsa sc2 μπροστα(1td). Συνολο 200 | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 13 Ιουλ 2011, 21:47 | |
| | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 13 Ιουλ 2011, 22:01 | |
| Γιατι ρε φιλε πρωτη φορα ακους για διαφορετικα λαστιχα?? Το μηχανακι το δουλευω περισσοτερο πολη κ για τους κ..λοδρομους τους δικους μας ηθελα ενα καλο μπρστινο! Δν νομιζω οτι ειμαι τοσο λαθος. :| (χωρις παρεξηγηση κιολας φιλε απλα συζητηση κανουμε για να λεμε την αποψη μας) Υ.Σ. Κ δν εβαλα μεταχειρισμενο μπροστα λογο χρηματων απλα ηταν ευκαιρια κ ειπα να το παρω! Δν ξερω αν ειμαι λαθος αλλα αν ειμαι ειναι επειδη ειμαι αρχαριος | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 14 Ιουλ 2011, 08:54 | |
| Εγώ υπήρχε εποχή που είχα στο Κ5 μπροστά BT-002 RS και πίσω έβαζα ότι έβρισκα... | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 14 Ιουλ 2011, 14:12 | |
| - Darksoul έγραψε:
- Akis_s3 έγραψε:
- Γιατι ρε φιλε πρωτη φορα ακους για διαφορετικα λαστιχα??
Το μηχανακι το δουλευω περισσοτερο πολη κ για τους κ..λοδρομους τους δικους μας ηθελα ενα καλο μπρστινο! Δν νομιζω οτι ειμαι τοσο λαθος. :| (χωρις παρεξηγηση κιολας φιλε απλα συζητηση κανουμε για να λεμε την αποψη μας)
Υ.Σ. Κ δν εβαλα μεταχειρισμενο μπροστα λογο χρηματων απλα ηταν ευκαιρια κ ειπα να το παρω! Δν ξερω αν ειμαι λαθος αλλα αν ειμαι ειναι επειδη ειμαι αρχαριος τι να σου πω εγω σου ευχηθηκα να μην παθεις τπτ !! δεν ξερω περισσοτερα δεν το χω ξανακουσει μονο αν ηταν τοσο αναγκη πχ εισαι σε νησι κ σκαει το πισω κ δεν εχει ο λαστιχας κ δεν φτιαχνετε με ενεση πχ κ βαζεις ενα οτι ναναι!στην αναγκη τωρα εσυ τι εχεις κανει δεν ξερω δικο σου το μοτο δικα σου τα λεφτα απλα ειπα την γνωμη μου σοβαρα κ δεν σπαμαρα για να μην παρεξηγηθουμε κιολλας!για μενα εκανες λαθος επρεπε να βαλεις μπρος πισω μεντζελερ γτ πιστα δεν μπαινεις λογικα αφου λες οτι εισαι αρχαριος(κ να μην εχεις τπτ απροοπτα) κ εξησου την επομενη βαλε ενα ποστ κ πες τι λαστιχα να βαλω η κανε μια μικρη αναζητηση πριν βαλεις θεμα θα δεις οτι θα βρεις πολλα τετοια θεματα κ θα κατασταλαξεις σε καποιο ζευγος!! Δεκτη η γνωμη σου φιλε μου, αλλωστε γιαυτο υπαρχουν τα φορουμ για να λεμε τις αποψεις κ τις εμπειριες μας. Εμενα μου αρεσει να κανω δοκιμες γιατι αν δν δοκιμασεις κατι δν μπορεις να ξερεις αν θα ηταν σωστο να βαλεις δυο διαφορετικα λαστιχα(αποψη μου). Οσο για την αναζητηση π λες την εκανα πριν αποφασισω τι θα βαλω κ κατεληξα σε αυτα που περασα. Το μηχανακι παντως παταει πολυ καλα μπορω να πω μετα απο καποια χλμετρα π εκανα σημερα. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 15 Ιουλ 2011, 02:32 | |
| - Akis_s3 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- Akis_s3 έγραψε:
- Γιατι ρε φιλε πρωτη φορα ακους για διαφορετικα λαστιχα??
Το μηχανακι το δουλευω περισσοτερο πολη κ για τους κ..λοδρομους τους δικους μας ηθελα ενα καλο μπρστινο! Δν νομιζω οτι ειμαι τοσο λαθος. :| (χωρις παρεξηγηση κιολας φιλε απλα συζητηση κανουμε για να λεμε την αποψη μας)
Υ.Σ. Κ δν εβαλα μεταχειρισμενο μπροστα λογο χρηματων απλα ηταν ευκαιρια κ ειπα να το παρω! Δν ξερω αν ειμαι λαθος αλλα αν ειμαι ειναι επειδη ειμαι αρχαριος τι να σου πω εγω σου ευχηθηκα να μην παθεις τπτ !! δεν ξερω περισσοτερα δεν το χω ξανακουσει μονο αν ηταν τοσο αναγκη πχ εισαι σε νησι κ σκαει το πισω κ δεν εχει ο λαστιχας κ δεν φτιαχνετε με ενεση πχ κ βαζεις ενα οτι ναναι!στην αναγκη τωρα εσυ τι εχεις κανει δεν ξερω δικο σου το μοτο δικα σου τα λεφτα απλα ειπα την γνωμη μου σοβαρα κ δεν σπαμαρα για να μην παρεξηγηθουμε κιολλας!για μενα εκανες λαθος επρεπε να βαλεις μπρος πισω μεντζελερ γτ πιστα δεν μπαινεις λογικα αφου λες οτι εισαι αρχαριος(κ να μην εχεις τπτ απροοπτα) κ εξησου την επομενη βαλε ενα ποστ κ πες τι λαστιχα να βαλω η κανε μια μικρη αναζητηση πριν βαλεις θεμα θα δεις οτι θα βρεις πολλα τετοια θεματα κ θα κατασταλαξεις σε καποιο ζευγος!!
Δεκτη η γνωμη σου φιλε μου, αλλωστε γιαυτο υπαρχουν τα φορουμ για να λεμε τις αποψεις κ τις εμπειριες μας. Εμενα μου αρεσει να κανω δοκιμες γιατι αν δν δοκιμασεις κατι δν μπορεις να ξερεις αν θα ηταν σωστο να βαλεις δυο διαφορετικα λαστιχα(αποψη μου). Οσο για την αναζητηση π λες την εκανα πριν αποφασισω τι θα βαλω κ κατεληξα σε αυτα που περασα. Το μηχανακι παντως παταει πολυ καλα μπορω να πω μετα απο καποια χλμετρα π εκανα σημερα.
φιλε ακη,το σκεπτικο σου δεν ειναι λαθος ...ομος το ψαξιμο της γεομετριας ειναι ,ενα αγωνιστικο ελαστικο οπος το Supercorsa εχει πιο αποτομη κορονα (εχει την ταση δλδ να βουταει πιο γριγορα)σε σχεση με το Μ5 που εχεις τοποθετιση με αποτελεσμα να ειναι προθιμο μπρστα αλλα το πισο να μην ενδιαφερετε τοσο να ακολουθιση .... συνεχιζοντας θα σου ξανα πω οτι το σκευτικο σου ειναι σοστο αλλα και παλυ εχεις ενα μικρο λαθος ...αφου ειθελες να τοποθετισις μαλακοτερο ελαστικο καλητερα να εβαζες το μαλακοτερο και οχι το μεσεο (sc1) .... απο εκει κ περα κανο και εγω το ιδιο ...αλλα μονο τον χιμονα και μονο στο μηχανακη που εχω για κυκλοφορια .... θα σου προτινο καπια πραγματα επιδι το εχω ψαξει λιγο εκτενεστερα ,προτιμο μεταχιρισμενα intermidium ελαστικα(δλδ αυτα που ειναι για βρεγμενο ελαφρος οδοστρομα) και στην χιροτερη ενα μεσο η σκλιρο βροχινο λαστιχο ...υπαρχουνε αρκετα και σε καλη κατασταση στο ΕΒΑΥ σε πολυ χαμιλες τιμες ... ο λογος που κανο αυτο ειναι διοτι τα ελαστικα που ανεφερα ειναι προφανος πολυ μα πολυ μαλακοτερα ....αλλα πολυ σιμαντικο λογο του οτι ειναι βροχινα εχουνε πιο ομαλη γεομετρια κατι που θα τεργιαζε με ενα πολιτικο ελαστικο πισο ... για να μην παρεξιγιθο δεν λεο να τοποθετισις βροχολαστιχο με τετιο καιρο(κατακαλοκερο) γιατι απλος το ελαστικο εκτος οτι θα λιοσι σε χρονο DT θα γλιστραη κ περισοτερο διοτι θα "σαπουνιαση" απο την θερμοκρασια ....ισος ενα σκλιρο ιντερμιντιουμ να εκανε για καλοκαιρη ... αυτα τα ολιγα απο εμε και σεξ | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 15 Ιουλ 2011, 11:02 | |
| Σημερα πρωι πρωι μ επιασε η "ανυσηχια" ( ) και ρυθμισα το PC III με τα κουμπακια παντου -4%. Εχω φτιαξει εναν χαρτη τον χειμωνα και η μηχανη ξυριζει ομως τωρα με τις ζεστες σκεφτομουν οτι πρεπει να τον φτωχεινω λιγο. Ενταξη, το ξερω οτι πρεπει να φτιαξω κι εναν για το καλοκαιρι αλλα δυστυχως δεν ειμαι κοντα στον μηχανικο μου αυτον τον καιρο. Λετε να εκανα μαλακια? | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 15 Ιουλ 2011, 12:32 | |
| | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|