Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 02 Οκτ 2010, 15:18
kostaskr6 έγραψε:
ποσο την πηρες την 12αρα?
Γυρο στα 85 ευρα πηγε.
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
πασχαλη δεν με την 12αρα δεν ξερο αν θα εχεις προβλημα ...κατι μου ελεγε ο μαγαζατορας παντος οτι τα σελς τα παει με σιρες ...αλλα δεν ξερο αν καταλαβα καλα ...αμα θες φερτεινα να την φορτισουμε εδω δεν τρεχει
Λοιπον μιλησα σε αυτον που περνω ανταλακτικα για RC. Μου ειπε οτι εφοσον η μπαταρια εχει μεσα 4 cells 3 pack, δηλαδη 4 στοιχεια σε τρεις σειρες, ειναι σαν φορτιζεις 4 στοιχεια (4 cells). Οποτε ενας φορτιστης σαν τον παραπανω τελικα κανει.
Γιατι 3.3V το καθε στοιχειο επι 4 = 13.2V απλα οι 3 σε σειρα ανεβαζουν τα mAh δηλαδη την αντοχη της.
Τον παραγγειλα τωρα Στεφ παντως.
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 02 Οκτ 2010, 15:22
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
πασχαλη δεν με την 12αρα δεν ξερο αν θα εχεις προβλημα ...κατι μου ελεγε ο μαγαζατορας παντος οτι τα σελς τα παει με σιρες ...αλλα δεν ξερο αν καταλαβα καλα ...αμα θες φερτεινα να την φορτισουμε εδω δεν τρεχει
Nαι Στέφανε έτσι τα βάζουν,4 cells στην σειρά για να βγάλουν τα 14 V,και μετά τα υπόλοιπα για έξτρα δύναμη παράλληλα για να κάνει την 8άρα,3 τατράδες παράλληλα για την 12άρα κτλ.
Αν είναι κάποια μέρα να μαζευτούμε να φορτίσω και εγώ την δικιά μου,παίξε παίξε με το EM-PRO την ξεφόρτισα...
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 02 Οκτ 2010, 16:19
σ αυτο το λινκ υπαρχουν χρησιμες πληροφοριες απο μοντελιστες για τις li-po, li-fe,το balance κ τη φορτιση, ωστε κ να ξερουμε τι παιρνουμε αλλα κ τι κανουμε για να μη γινει κανα μπαμ...
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 02 Οκτ 2010, 16:49
να και 2 μπαμ απο lipo cells oi A123 life που ειναι για τα μηχανακια μας,διαβασα οτι δεν σκανε ουτε διογκωνονται ,ομως οπως κ να χει χρειαζεται προσοχη στη φορτιση.
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Παρ 18 Φεβ 2011, 14:56
Τα cells είναι ακριβώς τα ίδια (ένα εργοστάσιο υπάρχει) απλά ακολουθείται η κλασσική Αμερικάνικη συνταγή:Παίρνουμε κάτι που το αγοράζουμε φτηνό, το καλλωπίζουμε (καπάκι πάνω κάτω,και έγχρωμο περιτύλιγμα) και το πουλάμε χ2-χ3 της τιμής!!!
Μετα μπορεις να παρεις 2 βιδα-παξιμαδι να συνδεσεις τα δαχτυλιδια απο την μηχανη σου στον κονεκτορα. Βαζεις και ενα θερμοσυστελομενο απο πανω και εισαι ετοιμος
Εγω ετσι την εβαλα και πηρα και μια πλευρα του κονεκτορα να τον βαζω στην μπαταρια οταν θα την βγαλω απο το μηχανακι για φορτισμα. Οχι οτι εχει χρειαστει μεχρι τωρα....
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Παρ 18 Φεβ 2011, 23:15
για μενα θα κανει αυτη που ποσταρε ο Πασχαλης??εχω φωτα πανω μιζες τα παντα!κυκλοφορω πολυ οποτε κ παταω μιζα πολυ! ΑΑ κ αν κανει εχω παρει φορτιστει απο lidl προσφατα θα κανει?
Μετα μπορεις να παρεις 2 βιδα-παξιμαδι να συνδεσεις τα δαχτυλιδια απο την μηχανη σου στον κονεκτορα. Βαζεις και ενα θερμοσυστελομενο απο πανω και εισαι ετοιμος
Εγω ετσι την εβαλα και πηρα και μια πλευρα του κονεκτορα να τον βαζω στην μπαταρια οταν θα την βγαλω απο το μηχανακι για φορτισμα. Οχι οτι εχει χρειαστει μεχρι τωρα....
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Παρ 18 Φεβ 2011, 23:35
Μια χαρα, με συνεγερμο, xenon κτλ η μπαταρια δουλευει τελεια. Το περισοτερο που εχω να το βαλω μπροστα ειναι 10 μερες, αλλα η μηχανη πηρε με την μια. Τωρα αν σου πω οτι δεν θημαμε ποια πηρα θα με πιστεψεις? Αν θημαμε καλα πηρα αυτην με τα 8 στοιχεια...
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Παρ 18 Φεβ 2011, 23:36
Leroy έγραψε:
Μια χαρα, με συνεγερμο, xenon κτλ η μπαταρια δουλευει τελεια. Το περισοτερο που εχω να το βαλω μπροστα ειναι 10 μερες, αλλα η μηχανη πηρε με την μια. Τωρα αν σου πω οτι δεν θημαμε ποια πηρα θα με πιστεψεις? Αν θημαμε καλα πηρα αυτην με τα 8 στοιχεια...
Αυτα ειναι την βαζεις και την ξεχνας
Ποσο σου κοστισε δλδ?
Leroy Elite gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Παρ 18 Φεβ 2011, 23:40
Με τις φισες και τα καλωδια γυρο στα 80 ευρα χοντρα χοντρα.
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 19 Φεβ 2011, 00:20
Leroy έγραψε:
Με τις φισες και τα καλωδια γυρο στα 80 ευρα χοντρα χοντρα.
Δες στο ιστορικο σου στο ebay κ βαλε λινκ!κ 80 δεν ειναι κ πανακριβα μια χαρα τιμη! απο φορτιστει?φορτιζει με το μοτερ η θελει εξωτερικο ? πηρα εναν εγω απ οτα lidl για μηχανη αυτοκινητο 6voλτες κανει? θα κανει αυτος η θελουμε ειδικο?
Leroy Elite gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 19 Φεβ 2011, 00:35
Που βλεπεις το ιστορικο Φορτηστη θα χρειαστεις εναν για μπαταριες Li-Fe, για την πρωτη φορτηση, μετα θα φορτιζει απο την μηχανη. Οι φορτηστες αυτοκινητου δεν κανουν σωστη δουλεια.
Α καλο θα ειναι που και που να την αποφορτιζεις εντελως και να την φορτιζεις παλι. Αυξανει την διαρκεια ζωης της.
Darksoul Hero gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 19 Φεβ 2011, 01:06
Leroy έγραψε:
Που βλεπεις το ιστορικο Φορτηστη θα χρειαστεις εναν για μπαταριες Li-Fe, για την πρωτη φορτηση, μετα θα φορτιζει απο την μηχανη. Οι φορτηστες αυτοκινητου δεν κανουν σωστη δουλεια.
Α καλο θα ειναι που και που να την αποφορτιζεις εντελως και να την φορτιζεις παλι. Αυξανει την διαρκεια ζωης της.
πας ebay.co.uk πατας στο my ebay συνδεεσαι κ μετα πατας Won/Purchased αμα το χει εκει καλως αν δε το χει μετα πατας στο νουμερακι με τα feedback σου που ειναι διπλα απο το nickname σου στο ebay κ βρισκεις το αντικειμενο!κ τον αγοραστει κ το feedback του προς εσενα!
Leroy Elite gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 19 Φεβ 2011, 01:26
Θα το κοιταξω αυριο γιατι τωρα Καλο βραδυ
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 19 Φεβ 2011, 03:37
πιθανον να μην κανει ο φορτιστης που πιρες ...ψαξε εβαυ για λιπο charger ;P η μπαταρια που εβαλες ειναι απλος σε κουτακη τπτ αλλο ....εγω εχω την 8cell ην ειχα παρει πρην ξυπνυση ο μλκς ο σελλερ και ανεβασει τιμες 45ευρο ....η μπαταρια κραταει απιρα ...35 λεπτα σε γκαζι κραταει χορεις βολαν ...(οσο πιο πολυ γκαζι τοσο περισοτερη καταναλοση) και στο 1000αρι του φιλουμ με τα παντα πανο δεν εχει κανενα προβλημα οσο καιρο κ αν το εχει αφιση ακινιτο ... το δικομου ακινιτο 2 μινες η μπαταρια δεν εχει πεση καθολου παντος και το ανιγο καθε τοσο να την κιταο
Leroy Elite gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:20
Ναι καλο ειναι να την βλεπεις καθε τοσο να δεις αν εχει φουσκοσει και γενικα να δεις αν ειναι σε καλη κατασταση. Περιση το καλοκαιρι την εβαλα και στην αρχη της εριχνα καμια ματια.
Τελικα την 4cels 3pack ειχα παρει και τα καλωδια με τις φισες 25$. Την μπαταρια την ειχε αν θημαμε καλα 80$
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 19 Φεβ 2011, 18:32
Βλεπω οτι με 90 δολλαρια εχει τα 8cell 13.2v 4.6 A.Θα φτανει για το 750αρι μου? Εχει τα παντα επανω φωτα,συναγερμο... Θα την φορτισει ο φορτιστης του Lidl μου εχω?
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Σαβ 19 Φεβ 2011, 20:40
ναι θα φτασει ...ο lidl φορτιστισου αποκλιετε να εχει balancer ....και δυστιχος χορις να τον δουμε δεν μπορουμε να ξερουμε ...αλλα ειμαι σιγουρος οτι δδεν φορτιζη li-fe/li-po οποτε και σιγουρα δεν την φορτηζει