Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 26 Οκτ 2011, 12:09
Δεν είναι τόσο εύκολο όπως ακούγετε, ακόμα και να έχεις τις γνώσεις πρέπει να έχεις και τον εξοπλισμό. Οι μπαταρίες που αγοράζουμε δεν είναι κολλημένες με καλάι. Ακόμα και ο κινέζος κάνει τις συνδέσεις με ψυχρή κόλληση. Δεν είναι ότι καλύτερο να ανεβάζεις θερμοκρασίες στην μπαταρία με το κολλητήρι, θεωρητικά μειώνεται η ζωή της μπαταρίας, στην καλύτερη περίπτωση.
Βέβαια αν πάρεις καμιά 30αρια κελιά στην τιμή της μίας έτοιμης και έχεις όρεξη, σίγουρα σου έρχεται πιο φθηνά.
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 26 Οκτ 2011, 13:04
εγω πηρα με 133$ την 12 σελλ κ με quick konector
χωρις μονο καλωδιο κανει 113$
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 15 Νοε 2011, 20:39
επειδη εχω μια ταση στο καν΄το μονοσ σου (και μετα αγορασε το ετοιμο γιατι τα εκανεσ θαλασσα...)
εαν θελω να φτιαξω μονοσ μου η συνδεσμολογια θα ειναι ωσ εξησ εαν καταλαβα καλα....
εαν θελω να προσθεσω και αλλη σειρα απο πισω ( 8 pack) πωσ θα γινει η συνδεσμολογια ??? και αν θελω και τριτη (12 pack)??? τεταρτη θα το σκεφτω!!!!!!!
sakisole Normal gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 15 Νοε 2011, 22:20
lakou636 έγραψε:
επειδη εχω μια ταση στο καν΄το μονοσ σου (και μετα αγορασε το ετοιμο γιατι τα εκανεσ θαλασσα...)
εαν θελω να φτιαξω μονοσ μου η συνδεσμολογια θα ειναι ωσ εξησ εαν καταλαβα καλα....
εαν θελω να προσθεσω και αλλη σειρα απο πισω ( 8 pack) πωσ θα γινει η συνδεσμολογια ??? και αν θελω και τριτη (12 pack)??? τεταρτη θα το σκεφτω!!!!!!!
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 15 Νοε 2011, 22:25
sakisole
ευχαριστω...ειχα βρει κατι παρομοια αλλα οχι κατι κατατοπιστικο σαν αυτο
sakisole Normal gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 15 Νοε 2011, 22:32
Τίποτα να σε καλα εξάλλου γιαυτο είμαστε εδώ
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 16 Νοε 2011, 03:31
kostaskr6 έγραψε:
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
kostaskr6 έγραψε:
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
ΑΑΑΑ και κατι αλλο τα C στις μπαταριες ειναι ο ρυθμος φορτισης και αποφορτισης που αντεχει καθε μπαταρια, με απλα λογια οσα περισσοτερα C εχει μια μπαταρια τοσο ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ειναι !!!
γι'αυτο και μπαταριες με ιδια ταση και ενταση αλλα με διαφορά στα C εχουν και μεγαλη διαφορα στη τιμη !!!
πρωτον ξεχνα τα ubec δεν χριαζεται ....
2ον με τα C ειναι πως δηνει την δυναμη η μπαταρια δλδ πως αποφορτιζεται αμα αποφορτιζει πολυ δυνατα 90c ασπουμε μπωρει να καψει ηλεκτρονικη ...το κιταγα κ εγω αυτο αλλα ευτιχος αυτες που πουλανε δεν φτανουνε τοσα c αποφορτισεις γιατι δεν ειναι λιπο .... επισεις ουτε λιφε ειναι ...πανο γραφουνε LIPOPo4 και οχι LifE-po4 που ειπε ο τρε .... οστοσο δεν εκριγνιονται αυτου του τυπου συγουρα ...αφου ακομα κα βραχικυκλομα εκανα κ δεν επαθε τπτ
ζυγισμενει η δικια μου σε σχετικο θεμα μαλιστα η 8cell ζυγιζει 630 γραμαρια σε αντιθεσει τον 3,5 + κιλον της εργοστασιακης ...με 8 cell δουλεβω το χοντα εδω και κατι μηνες με φοτα κ ολα και μεσα στην πολη που το χοντα ανεβαζει συνεχια θερμοκρασια λογο του γαματου ψυγιου του και δουλεβει συνεχια το βεντιλατερ ... επισεις ειτανε κ σε κ8 1000 και δεν ειχε θεμα με ξενον .... περιτο να παρεται μεγαλυτερη οπος εκανε ο κωσταςκρ6
στεφανε η μπαταρια που εχεις ειναι με quick konector?
οχι εφτιαξα εγω ενα βυσμα αλλα εχει balancer ;P
αυτο που εφτιαξες τεριαζει με το quick konector αυτουνου?
οχι βεβεα εκανα ενα για τον φορτιστη που εχω ορε γιδουλαααααα :*
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 16 Νοε 2011, 15:14
Μπηκα στην σελιδα της Α123systems και βρηκα τις μπαταριες του βιντεο.
δινει οτι η μια ειναι 3.3 βολτ και 2.5 αμπερ.Εμενα το μανουαλ λεει 12βολτ 10 αμπερ.Δλδ 4 απο αυτες ειναι καλα στα αμπερ,αλλα τι γινετε με τα βολτ που βγαινουν 13,2??
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 16 Νοε 2011, 18:32
Για να καταλαβω...
αγοραζω αυτη τη 8 cell(99δολαρια) τη φορτιζω και τελειωσε?
δεν υπαρχει περιπτωση να υπερφορτισει καποια στιγμη πανω στη μηχανη και να παρει φωτια ετσι?
οπου βλεπω LifePo4 ειναι αυτες που δε μπουρλοτιαζουν σωστα?
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Πεμ 17 Νοε 2011, 04:17
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 18:37
σε ευχαριστω αλλα τα αμπερ δεν ειναι λιγα?
lakou636 Normal gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 18:48
Οσοι την εβαλαν σε γιαπονεζο σε νορμαλ θερμοκρασιες δεν ειχαν προβλημα. Αν μενεις στο νευροκοπι κ εχεις υπο το μηδεν μπορει να εχεις θεμα. Παντως 8 cell που εβαλα στο ducati δεν φτανει ουτε για ζητω. Ανμπεις στο λινκ τουκινεζου πατα see other items κατω απο το feedback einai καπου και εχει και δωδεκα cell. Αν θυμαμαι λενε 4p3s. Οι οχτω cell ειναι 4p2s
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 19:30
lakou636 έγραψε:
Οσοι την εβαλαν σε γιαπονεζο σε νορμαλ θερμοκρασιες δεν ειχαν προβλημα. Αν μενεις στο νευροκοπι κ εχεις υπο το μηδεν μπορει να εχεις θεμα. Παντως 8 cell που εβαλα στο ducati δεν φτανει ουτε για ζητω. Ανμπεις στο λινκ τουκινεζου πατα see other items κατω απο το feedback einai καπου και εχει και δωδεκα cell. Αν θυμαμαι λενε 4p3s. Οι οχτω cell ειναι 4p2s
καλα μην συγκρινεις με τον ντουκο που δεν του εκανε ουτε η μαμα μπαταρια....
εχει αλλη συμπιεση το ιταλικο εργαλειο.....
lakou636 Normal gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 20:26
νομιζω η μαμα του ντουκου ειναι 18ah(διατηρω μια επιφυλαξη)!!!!!!!!!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 20:31
lakou636 έγραψε:
νομιζω η μαμα του ντουκου ειναι 18ah(διατηρω μια επιφυλαξη)!!!!!!!!!
ΠΟΣΟ ΕΙΠΕΣ???????????? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ .!.!.....!!!....!! ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ......!!!!!....!!!....!!!...!!!
τα σουζουκακια με 8 ειναι μια χαρα.....
lakou636 Normal gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 20:52
δεκαοχτωωωωωωωωωωωωωωωωωω................ με επιφυλαξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..........
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 20:56
Σε 1098 με 12 cell ειναι μια χαρα δοκιμασμενα
lakou636 Normal gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 20:59
JIMK7 έγραψε:
επειδη το δικο στην καλυτερη να μπει μια φορα το μηνα να δουλεψει λεσ να με καλυψει η δωδεκαρα? ειμαι στην αναζητηση μπαταριασ και δεν ξερω τι να κανω... παντωσ με την 8αρα ισα ισα που κανει κιχ...μονο ζεστο παιρνει στο καπακι.
τα φωτα σου jim .σωσε μασ. αααα εχω το 999 με φωτα κομπλε...
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 21:54
Δες εδώ για τον τρόπο λειτουργίας...
lakou636 Normal gixxer
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 22:01
DrIoannis έγραψε:
Δες εδώ για τον τρόπο λειτουργίας...
κατατοπιστικοτατο...ευχαριστω. απλα το δικο μου ουτε με την δεκατη δεν παιρνει.κανει οπωσ στο βιντεο ακομα και με δεκα μιζιεσ. βεβαια μιλαμε τωρα με το ψοφοκρυο...
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 22:15
lakou636 έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
επειδη το δικο στην καλυτερη να μπει μια φορα το μηνα να δουλεψει λεσ να με καλυψει η δωδεκαρα? ειμαι στην αναζητηση μπαταριασ και δεν ξερω τι να κανω... παντωσ με την 8αρα ισα ισα που κανει κιχ...μονο ζεστο παιρνει στο καπακι.
τα φωτα σου jim .σωσε μασ. αααα εχω το 999 με φωτα κομπλε...
Ο φιλος μου μια φορα το μηνα το βαζει μπροστα και ειναι οκ με τη μαμα ειχε προβλημα απο τη πρωτη μερα
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 08 Φεβ 2012, 23:09
Να μοιραστώ την μικρή εμπειρία μου σχετικά με τις LiFe μπαταρίες. Πριν περίπου ένα χρόνο έφτιαξα μόνος μου μια με 8 στοιχεία 4 σε σειρά και άλλα 4 παράλληλα η οποία είναι περίπου 5Ahm. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα παράπονο. Αλλά όταν η θερμοκρασία έπεσε στους 2-3C άρχισαν τα προβλήματα, έπρεπε να αφήνω ανοιχτό το bike κάνα τρίλεπτο πριν πατήσω την μίζα. Καταλαβαίνοντας ότι το πρόβλημα ήταν το κρύο, έφτιαξα ένα κουτί από φενιζολ και θερμοκόλα το σφράγισα καλά και μετά το τύλιξα με φαρδιά ταινία αρκετές φορές. Το κουτάκι αυτό χωρά ακριβώς στην θέση που υπήρχε για την μαμά μπαταρία. Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από ικανοποιητικό. Τώρα ακόμα και με θερμοκρασίες γύρο στους 0 C παίρνει με την ΠΡΩΤΗ .
Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Παρ 30 Αυγ 2013, 18:03
Αυτες οι μπαταριες ειναι και για καθημερινη χρηση δρόμου; Φώτα , κορνα, συναγερμο κτλ ; Για να δουλεψει οπως η εργοστασιακη μπαταρια προτεινεται 8 ή 12 ; Ευχαριστω!