Greek GSX-R forum
μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Poll_l10μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Poll_c10μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Poll_l10μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Poll_c10μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......

Πήγαινε κάτω 
+30
Cube Capacity
sakisole
lakou636
magiaklaniakeksatmisi
maikstain
teo46
babis k8
k8 600 kk
spyroszx
paulosk
usabug
Miou
bolek76
ripseventh
DrIoannis
Darksoul
adrenaline
panosk8
AggelosK8
Oikopedofagos
kostaskr6
Leroy
GIXXERAKIAS
stavroulis
JIMK7
stavrosrodo
mistiriodis_tsantakias
T.R.E
gat0s
nasos-v
34 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

Άντρας Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 20:17

Leroy έγραψε:
634 γραμμαρια μονο??? Να ρωτησω ποσο ειναι η μαμα μπαταρια?
Η μαμά είναι 2.9-3 κιλά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 20:19

o νασος πηρε την μπαταρια με τα 8 στιχια ...το ασπρο βυσμα ειναι για το balance και δεν το πηραζετε ....το λαδι βισμα ειναι αυτο που προανεφερα το DEAN αρσενικο βρισκετε σε ολα τα μοντελιστικα μαγαζια οπος επισις κ καλοδιο ,μετα θελετε λιγο καλαϊ και ειναι ετιμο το σεχ για την μηχανι σας

η μαμα μπαταρια ζυγιζι καπου στα 3-3,5 κιλα αν θημαμε καλα που την ειχα ζηγιση παλιοτερα οποτε καταλαβενεται τη κερδος εχουμε με αυτην την μπαταρια ....
εγω σκοπευο να ξανα παραγκιλο αλλα με 4 στιχια για να δω αν θα σηκονη το μηχανακη ,η 8 στιχια μου φενετε ιδι πολυ δινατη και την βαλαμε κ σε 1000αρι με φοτα κ δουλευε σουπερ .....οποτε μαλον θα παο για 4αρα που ζηγιζι βεβεος βεβεος μονο 320 γραμαρια ...σουπερ? :P και κοστηζη κατο απο 40 ευρο
http://www.myspace.com/stefanosk
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 20:30

και εγω 1000 εχω με φωτα με ολα οποτε για 8 αρα παω σωστα?

κ κατι αλλο δεν αφηνει κενο κατω απο την σελα κ πως την σταθεροποιεις να μην κοπαναει? toixos
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 20:33

εγω της εβαλα λιγο φοαμ γυρο γυρο κ τενια μονοτικη :P και ναι πας για 8αρα σιγουρα
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 20:47

οκ ευχαριστω φιλε. αν εχεις κανενα ling που εχει καλες τιμες κ ειναι κ σωστος ο πωλητης ευπροσδεκτο kapelo
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 21:22

Oikopedofagos έγραψε:
Leroy έγραψε:
Η μαμά είναι 2.9-3 κιλά

T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 21:28

mistiriodis_tsantakias έγραψε:

η 8 στιχια μου φενετε ιδι πολυ δινατη και την βαλαμε κ σε 1000αρι με φοτα κ δουλευε σουπερ ....

Για πόσο καιρό? :P Η 4άρα μάστορα είναι 3 Ah...
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

Άντρας Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 21:35

Και μένα μου φαίνεται λίγη η 8άρα. Σε κάποια φάση που σκεφτόμουν να πάρω και εγώ είχα καταλήξει στην 12άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αναφέρομαι για μηχανάκια με κανονικά φώτα χωρίς πρόσθετους διακόπτες που να κλείνουν εντελώς τα φώτα τη μέρα
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 21:38

Oikopedofagos έγραψε:
Και μένα μου φαίνεται λίγη η 8άρα. Σε κάποια φάση που σκεφτόμουν να πάρω και εγώ είχα καταλήξει στην 12άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αναφέρομαι για μηχανάκια με κανονικά φώτα χωρίς πρόσθετους διακόπτες που να κλείνουν εντελώς τα φώτα τη μέρα

ΔΗΛ να παω για 12αρα scratch
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 21:44

kostaskr6 έγραψε:
Oikopedofagos έγραψε:

ΔΗΛ να παω για 12αρα scratch

Kώστα εγώ ο μόνος λόγος που δεν πήγα σε 12άρα ήταν το κόστος. Έπρεπε να δώσω σχεδόν 100 ευρώ ακόμα για να πάρω 12άρα αντί 8άρα. Και εγώ δεν έχω φώτα και τα μισά ηλεκτρικά απ'το μηχανάκι έχουν αφαιρεθεί... Στην θέση σου εγώ 12άρα θα έπαιρνα.
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 22:42

ρε παιδια ελεος τα φοτα δεν τραβανε ρευμα η μιζα ειναι το ολο θεμα ...το βολαν φορτιζει ανετα την μπαταρια ....και εχει ιδι τρελει χοριτικοτιτα η 8αρα ...

φιλε κοστα κανε 1-2 σελιδες πισο κ θα δεις το λινκ που εχο βαλει απο το ΕΒΑΥ για να αγορασις ...

η 4αρα για χορις φοτα για 600/750 απλος ειναι μαστ ....η 8αρα εμηνε πανο στο 1000 με φοτα κτλπ κτλπ για μια βδομαδα κ η μπαταρια μετριθικε με τον φορτιστη κ δεν ειχε ξεφορτιση καθολου(σε λογικα πλαισια) ....πραγματικα επιμενο οτι η 12αρα ειναι too much ....να πω οτι το μηχανακη ειχε κ XENON πανω που ως γνοστον τραβανε παραπανο απο της κλασικες λαμπες .....

T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 14 Σεπ 2010, 22:45

ρε παιδια ελεος τα φοτα δεν τραβανε ρευμα η μιζα ειναι το ολο θεμα...

να πω οτι το μηχανακη ειχε κ XENON πανω που ως γνοστον τραβανε παραπανο απο της κλασικες λαμπες .....

Πότε θα σε βαρέσω δεν ξέρω πάντως δεν την γλυτώνεις... fafoutis
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 00:30

T.R.E έγραψε:
Oikopedofagos έγραψε:
Leroy έγραψε:
Η μαμά είναι 2.9-3 κιλά

Ευχαριστω παιδια και εσενα Νασο. Η 8αρα ειναι δελεαστικη προταση, αλλα με xenon, συνεγερμους κτλ δεν ξερω για ποσο θα αντεξει...
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 10:04

καλα καλα νικο εγω εχωωωωωωωωω αποδιξεις ...και συντομα οταν θα παρο την 4αρα η 8αρα θα παει στο 1000αρι οποτε θα εχουμε της απαντισισμας σε μερικους μηνες :P
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 10:21

T.R.E έγραψε:
ρε παιδια ελεος τα φοτα δεν τραβανε ρευμα η μιζα ειναι το ολο θεμα...

να πω οτι το μηχανακη ειχε κ XENON πανω που ως γνοστον τραβανε παραπανο απο της κλασικες λαμπες .....

Πότε θα σε βαρέσω δεν ξέρω πάντως δεν την γλυτώνεις... fafoutis

παρτο απο την αλλη...... λιγοτερο θα ελεγα. γιαυτο ο απο πανω θελει να σε βαρεσει μαλλον

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Τετ 15 Σεπ 2010, 10:49, 1 φορά
http://www.gixxer.gr
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 10:23

στεφανε της φορτισα της μπαταριες

ολα οκ

ευκολο ηταν.... ολα τα εκανε αυτο...εγω τιποτα geek

το απογευμα θα στον φερω πισω

thanks
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 15:03

σοβαρα ?ολα μονοτου ? μαλακα μαγια ετσι ? εμενα με βαζει κ κανο ποδηλατο για να παραγο ρευμα να φορτισι .....εσενα θα σε συμπαθισε φενετε

εντιτ ....εγω ξερο οτι τραβαει περισοτερο ρευμα ο μετασχιματηστης ....το τη ρευμα θελει η λαμπα δεν ξερο ...εε αμα κανο λαθος προτον αποδιξτετο γιατι εγο το αντιθετο ακου σινεχια και σορρυ αμα ειναι λαθος μην με δηρεται :P
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 15:09

ρε παιδια ελεος τα φοτα δεν τραβανε ρευμα η μιζα ειναι το ολο θεμα ...το βολαν φορτιζει ανετα την μπαταρια ....και εχει ιδι τρελει χοριτικοτιτα η 8αρα ...

ρευμα πολυ τραβαει και το βεντιλατερ, και το στοπ.......
καλυτερα λιγα ευρω παραπανω για την 12 για να μην την μετρησεις....... για τα επομενα 5χρονια καθολου :P kapelo
επισης με την 12 μπορεις να βγαλεις ολοκληρο αγωνα ''χωρις να χρειαζεται φορτιση απο πουθενα''. Wink
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 15:17

τα περισσοτερα κιτ στεφανε ειναι 35W και στην ουσια τραβανε σχεδον το μισο ρευμα απο την απλη λαμπα ενω αποδειδουν σχεδον 300% περισσοτερο φως...

mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 15:31

καλα καλα μην βαρατε ....
οστοσο σταυρο εμενα η μπαταρια φορτηζει κανονικα απο το βολαν ...τορα αμα μιλαμε για μηχανακη με αγονιστικο βολαν και χορις ανορθοτες .....

εγω δεν ξερο τη κανετε ...ετιμαζο κατι ομος που δεν θα χριαζετε ουτε 4 σελ μπαταρια :P χεχεχε
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 15:33

καλα καλα μην βαρατε ....
οστοσο σταυρο εμενα η μπαταρια φορτηζει κανονικα απο το βολαν ...τορα αμα μιλαμε για μηχανακη με αγονιστικο βολαν και χορις ανορθοτες .....

εγω δεν ξερο τη κανετε ...ετιμαζο κατι ομος που δεν θα χριαζετε ουτε 4 σελ μπαταρια :P χεχεχε
beer beer beer
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 15:47

nasos-v έγραψε:
τα περισσοτερα κιτ στεφανε ειναι 35W και στην ουσια τραβανε σχεδον το μισο ρευμα απο την απλη λαμπα ενω αποδειδουν σχεδον 300% περισσοτερο φως...

Nάσο θα σου πω σίγουρα όταν μετρήσω κάποιο,αλλά αυτό το 35W πιστεύω είναι παραπληνητικό.... Ωστόσο συμφωνώ με το Σταύρο,12cell για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 17:43

T.R.E έγραψε:
nasos-v έγραψε:

Nάσο θα σου πω σίγουρα όταν μετρήσω κάποιο,αλλά αυτό το 35W πιστεύω είναι παραπληνητικό.... Ωστόσο συμφωνώ με το Σταύρο,12cell για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

τωρα παει..... εχω παρει με 8...... θα ενημερωσω αν την παλεύει ή οχι
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 18:09

σκλιρεμου χασαπι τη τπτ δεν αντεχει στα στιβαρασου χεργια
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 22:00

Ειναι και πως θα το δουλευεις το εργαλειο :P fafoutis αλλα αν το προσεχεις και με 8ρα πιστευω οτι θα εισαι ΟΚ good

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Νεο Σταν για τα μωρα μας!!!
» τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;
» Μπαταριες ιοντων λιθιου

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com