| μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... | |
|
+30Cube Capacity sakisole lakou636 magiaklaniakeksatmisi maikstain teo46 babis k8 k8 600 kk spyroszx paulosk usabug Miou bolek76 ripseventh DrIoannis Darksoul adrenaline panosk8 AggelosK8 Oikopedofagos kostaskr6 Leroy GIXXERAKIAS stavroulis JIMK7 stavrosrodo mistiriodis_tsantakias T.R.E gat0s nasos-v 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 20:17 | |
| - Leroy έγραψε:
- 634 γραμμαρια μονο??? Να ρωτησω ποσο ειναι η μαμα μπαταρια?
Η μαμά είναι 2.9-3 κιλά | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 20:19 | |
| o νασος πηρε την μπαταρια με τα 8 στιχια ...το ασπρο βυσμα ειναι για το balance και δεν το πηραζετε ....το λαδι βισμα ειναι αυτο που προανεφερα το DEAN αρσενικο βρισκετε σε ολα τα μοντελιστικα μαγαζια οπος επισις κ καλοδιο ,μετα θελετε λιγο καλαϊ και ειναι ετιμο το σεχ για την μηχανι σας
η μαμα μπαταρια ζυγιζι καπου στα 3-3,5 κιλα αν θημαμε καλα που την ειχα ζηγιση παλιοτερα οποτε καταλαβενεται τη κερδος εχουμε με αυτην την μπαταρια .... εγω σκοπευο να ξανα παραγκιλο αλλα με 4 στιχια για να δω αν θα σηκονη το μηχανακη ,η 8 στιχια μου φενετε ιδι πολυ δινατη και την βαλαμε κ σε 1000αρι με φοτα κ δουλευε σουπερ .....οποτε μαλον θα παο για 4αρα που ζηγιζι βεβεος βεβεος μονο 320 γραμαρια ...σουπερ? :P και κοστηζη κατο απο 40 ευρο | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 20:30 | |
| και εγω 1000 εχω με φωτα με ολα οποτε για 8 αρα παω σωστα? κ κατι αλλο δεν αφηνει κενο κατω απο την σελα κ πως την σταθεροποιεις να μην κοπαναει? | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 20:33 | |
| εγω της εβαλα λιγο φοαμ γυρο γυρο κ τενια μονοτικη :P και ναι πας για 8αρα σιγουρα | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 20:47 | |
| οκ ευχαριστω φιλε. αν εχεις κανενα ling που εχει καλες τιμες κ ειναι κ σωστος ο πωλητης ευπροσδεκτο | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 21:28 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
η 8 στιχια μου φενετε ιδι πολυ δινατη και την βαλαμε κ σε 1000αρι με φοτα κ δουλευε σουπερ .... Για πόσο καιρό? :P Η 4άρα μάστορα είναι 3 Ah... | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 21:35 | |
| Και μένα μου φαίνεται λίγη η 8άρα. Σε κάποια φάση που σκεφτόμουν να πάρω και εγώ είχα καταλήξει στην 12άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αναφέρομαι για μηχανάκια με κανονικά φώτα χωρίς πρόσθετους διακόπτες που να κλείνουν εντελώς τα φώτα τη μέρα | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 21:38 | |
| - Oikopedofagos έγραψε:
- Και μένα μου φαίνεται λίγη η 8άρα. Σε κάποια φάση που σκεφτόμουν να πάρω και εγώ είχα καταλήξει στην 12άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αναφέρομαι για μηχανάκια με κανονικά φώτα χωρίς πρόσθετους διακόπτες που να κλείνουν εντελώς τα φώτα τη μέρα
ΔΗΛ να παω για 12αρα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 21:44 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- Oikopedofagos έγραψε:
- Και μένα μου φαίνεται λίγη η 8άρα. Σε κάποια φάση που σκεφτόμουν να πάρω και εγώ είχα καταλήξει στην 12άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αναφέρομαι για μηχανάκια με κανονικά φώτα χωρίς πρόσθετους διακόπτες που να κλείνουν εντελώς τα φώτα τη μέρα
ΔΗΛ να παω για 12αρα Kώστα εγώ ο μόνος λόγος που δεν πήγα σε 12άρα ήταν το κόστος. Έπρεπε να δώσω σχεδόν 100 ευρώ ακόμα για να πάρω 12άρα αντί 8άρα. Και εγώ δεν έχω φώτα και τα μισά ηλεκτρικά απ'το μηχανάκι έχουν αφαιρεθεί... Στην θέση σου εγώ 12άρα θα έπαιρνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 22:42 | |
| ρε παιδια ελεος τα φοτα δεν τραβανε ρευμα η μιζα ειναι το ολο θεμα ...το βολαν φορτιζει ανετα την μπαταρια ....και εχει ιδι τρελει χοριτικοτιτα η 8αρα ...
φιλε κοστα κανε 1-2 σελιδες πισο κ θα δεις το λινκ που εχο βαλει απο το ΕΒΑΥ για να αγορασις ...
η 4αρα για χορις φοτα για 600/750 απλος ειναι μαστ ....η 8αρα εμηνε πανο στο 1000 με φοτα κτλπ κτλπ για μια βδομαδα κ η μπαταρια μετριθικε με τον φορτιστη κ δεν ειχε ξεφορτιση καθολου(σε λογικα πλαισια) ....πραγματικα επιμενο οτι η 12αρα ειναι too much ....να πω οτι το μηχανακη ειχε κ XENON πανω που ως γνοστον τραβανε παραπανο απο της κλασικες λαμπες .....
| |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τρι 14 Σεπ 2010, 22:45 | |
- ρε παιδια ελεος τα φοτα δεν τραβανε ρευμα η μιζα ειναι το ολο θεμα...
να πω οτι το μηχανακη ειχε κ XENON πανω που ως γνοστον τραβανε παραπανο απο της κλασικες λαμπες .....
Πότε θα σε βαρέσω δεν ξέρω πάντως δεν την γλυτώνεις... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 00:30 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Oikopedofagos έγραψε:
- Leroy έγραψε:
- 634 γραμμαρια μονο??? Να ρωτησω ποσο ειναι η μαμα μπαταρια?
Η μαμά είναι 2.9-3 κιλά
Ευχαριστω παιδια και εσενα Νασο. Η 8αρα ειναι δελεαστικη προταση, αλλα με xenon, συνεγερμους κτλ δεν ξερω για ποσο θα αντεξει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 10:04 | |
| καλα καλα νικο εγω εχωωωωωωωωω αποδιξεις ...και συντομα οταν θα παρο την 4αρα η 8αρα θα παει στο 1000αρι οποτε θα εχουμε της απαντισισμας σε μερικους μηνες :P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 10:21 | |
| - T.R.E έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ρε παιδια ελεος τα φοτα δεν τραβανε ρευμα η μιζα ειναι το ολο θεμα...
να πω οτι το μηχανακη ειχε κ XENON πανω που ως γνοστον τραβανε παραπανο απο της κλασικες λαμπες .....
Πότε θα σε βαρέσω δεν ξέρω πάντως δεν την γλυτώνεις... παρτο απο την αλλη...... λιγοτερο θα ελεγα. γιαυτο ο απο πανω θελει να σε βαρεσει μαλλον
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Τετ 15 Σεπ 2010, 10:49, 1 φορά | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 10:23 | |
| στεφανε της φορτισα της μπαταριες ολα οκ ευκολο ηταν.... ολα τα εκανε αυτο...εγω τιποτα το απογευμα θα στον φερω πισω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 15:03 | |
| σοβαρα ?ολα μονοτου ? μαλακα μαγια ετσι ? εμενα με βαζει κ κανο ποδηλατο για να παραγο ρευμα να φορτισι .....εσενα θα σε συμπαθισε φενετε
εντιτ ....εγω ξερο οτι τραβαει περισοτερο ρευμα ο μετασχιματηστης ....το τη ρευμα θελει η λαμπα δεν ξερο ...εε αμα κανο λαθος προτον αποδιξτετο γιατι εγο το αντιθετο ακου σινεχια και σορρυ αμα ειναι λαθος μην με δηρεται :P | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 15:09 | |
- ρε παιδια ελεος τα φοτα δεν τραβανε ρευμα η μιζα ειναι το ολο θεμα ...το βολαν φορτιζει ανετα την μπαταρια ....και εχει ιδι τρελει χοριτικοτιτα η 8αρα ...
ρευμα πολυ τραβαει και το βεντιλατερ, και το στοπ....... καλυτερα λιγα ευρω παραπανω για την 12 για να μην την μετρησεις....... για τα επομενα 5χρονια καθολου :P επισης με την 12 μπορεις να βγαλεις ολοκληρο αγωνα ''χωρις να χρειαζεται φορτιση απο πουθενα''. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 15:17 | |
| τα περισσοτερα κιτ στεφανε ειναι 35W και στην ουσια τραβανε σχεδον το μισο ρευμα απο την απλη λαμπα ενω αποδειδουν σχεδον 300% περισσοτερο φως...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 15:31 | |
| καλα καλα μην βαρατε .... οστοσο σταυρο εμενα η μπαταρια φορτηζει κανονικα απο το βολαν ...τορα αμα μιλαμε για μηχανακη με αγονιστικο βολαν και χορις ανορθοτες .....
εγω δεν ξερο τη κανετε ...ετιμαζο κατι ομος που δεν θα χριαζετε ουτε 4 σελ μπαταρια :P χεχεχε | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 15:33 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 15:47 | |
| - nasos-v έγραψε:
- τα περισσοτερα κιτ στεφανε ειναι 35W και στην ουσια τραβανε σχεδον το μισο ρευμα απο την απλη λαμπα ενω αποδειδουν σχεδον 300% περισσοτερο φως...
Nάσο θα σου πω σίγουρα όταν μετρήσω κάποιο,αλλά αυτό το 35W πιστεύω είναι παραπληνητικό.... Ωστόσο συμφωνώ με το Σταύρο,12cell για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 17:43 | |
| - T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- τα περισσοτερα κιτ στεφανε ειναι 35W και στην ουσια τραβανε σχεδον το μισο ρευμα απο την απλη λαμπα ενω αποδειδουν σχεδον 300% περισσοτερο φως...
Nάσο θα σου πω σίγουρα όταν μετρήσω κάποιο,αλλά αυτό το 35W πιστεύω είναι παραπληνητικό.... Ωστόσο συμφωνώ με το Σταύρο,12cell για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... τωρα παει..... εχω παρει με 8...... θα ενημερωσω αν την παλεύει ή οχι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 18:09 | |
| σκλιρεμου χασαπι τη τπτ δεν αντεχει στα στιβαρασου χεργια | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... Τετ 15 Σεπ 2010, 22:00 | |
| Ειναι και πως θα το δουλευεις το εργαλειο :P αλλα αν το προσεχεις και με 8ρα πιστευω οτι θα εισαι ΟΚ | |
|
| |
| μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... | |
|