Greek GSX-R forum
μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Poll_l10μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Poll_c10μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Poll_r10 
JIMK7
μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Poll_l10μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Poll_c10μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......

Πήγαινε κάτω 
+30
Cube Capacity
sakisole
lakou636
magiaklaniakeksatmisi
maikstain
teo46
babis k8
k8 600 kk
spyroszx
paulosk
usabug
Miou
bolek76
ripseventh
DrIoannis
Darksoul
adrenaline
panosk8
AggelosK8
Oikopedofagos
kostaskr6
Leroy
GIXXERAKIAS
stavroulis
JIMK7
stavrosrodo
mistiriodis_tsantakias
T.R.E
gat0s
nasos-v
34 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 20:52

απο ebay

απο αυτον που εβαλες το λινκ εσυ , δημητρη
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.gixxer.gr
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 20:59

υπαρχουν lipo 3,7 καθε στοιχειο
και οι life 3,3 καθε στοιχειο

μου ειχαν πει οτι οι life ειναι πιο ασφαλες για τα μηχανακια ,γιατι δεν σκανε

δεν ειμαι και ειδηκος παιδια. το ειχα ψαξει τοτε ,αγορασα και δεν ξανασχοληθηκα

αν ξερει καποιο παιδι καλα ,ας μας τα ξεμπερδεψει λιγο
spyroszx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
spyroszx

Άντρας Όνομα: : Σπυρος βενζινας
Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι
Αριθμός μηνυμάτων : 664
Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ????
Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 21:23

Θελεται να μου πειτε τυπο να ζυγισω μια?
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 21:56

επειδη λογω μοντελισμου εχω μια ιδεα απο li-po kai li-fe
θα προτεινα τα εξης

Μακρια απο μπαταριες LI-PO(λιθιου πολυμερους) ειναι καθαρο τζελ και ακομα
δεν εχουν βρει τροπο να ειναι ασφαλες !
δηλαδη: οι συγκεκριμενες μπαταριες οταν φορτιζονται αποτομα ή ξεφορτιζονται αποτομα εχουν τη ταση να φουσκωνουν με αποτελεσμα να χανουν απο 0,1-μερικα volt οταν μιλαμε για 6-7cell, βεβαια αυτο μπορει να συμβει μετα απο2-3χρονια ή απο τη πρωτη βολτα κανεις δε ξερει, και το κακο ειναι οτι ΔΕΝ προειδοποιουν, εκτος και αν καθε λιγο και λιγακι ανοιγεις τη σελα και κοιτας αν εχει φουσκωσει ή οχι
Το αποτελεσμα ειναι στο επισυναπτομενο βιντεακι, εγω παντως δε θα ηθελα αυτο το μπαμ να ειναι κατω απο τα Π@Π@... μου ! affraid affraid

https://www.youtube.com/watch?v=79hQP_1gn9o

https://www.youtube.com/watch?v=6vYn2lbBh0Q&feature=related

βεβαια θα μου πειτε και στα κινητα εχουμε λιπο αλλα δεν εχει σκασει κανενα... ναι σωστο μονο που ο φορτιστης του κινητου και του μοντελισμου εχει cut off charge kai balancing για το καθε cell ξεχωριστα στο μηχανακι πως θα γινει αυτο??? οεο????

Απο την αλλη οι li-fe (λιθιου σιδηρου) δεν εχουν πολλη δυναμη πολλα mAh (ampere) και γι αυτο δεν τις προτιμανε συν του οτι ειναι πιο βαριες απο τις λιπο

βεβαια μπορεις να βαλεις και μεγαλυτερη και να βαλεις και ενα ubec (ρυθμιστης τασης) στην εξοδο και να εισαι σουπερ(στη αποφορτιση γιατι στη φορτιση εχεις αλλο θεμα) !!!

για καθημερινη χρηση θα προτεινα μια πιο μεγαλη σε ταση li-fe με ενα ubec (ρυθμιστη τασης) και δεν ξασχολεισαι με μπαταριες για 10 χρονια

Α! και καπου πιο πανω προτειναν και ενα φορτιστη απο το hobbyking !!!!
το πηρε ενας φιλος και σε 6 μηνες τα εφτυσε δε ξερω αν ηταν τυχαιαο ή οχι αλλα εγω εχω τον IMAX B8 παλι απο hobbyking εδω και 2 χρονια και με χρηση σχεδον καθημερινη δουλευει σα καινουριος! μονο που εχει 3πλασια τιμη !!!

Η αποφαση δικια σας !!!! Το μονο που ηθελα ηταν να πω μερικα πραγματα για να σας μπλεξω περισσοτερο στην επιλογη σας !!!!!! xaxa xaxa xaxa xaxa
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 22:20

nasos-v έγραψε:

υπαρχουν
lipo 3,7 καθε στοιχειο
και οι life 3,3 καθε στοιχειο

αλλα, αν για παραδειγμα θες 11,1 volt kai 3000 mAmp με μια 3 cell, li-po με χωρητικοτητα 3000 εισαι οκ !!!

η λυση που λεω ειναι για παραδειγμα 5 cell li-fe με χωρητικοτητα 3000 mAmp
ετσι εχεις τη χωρητικοτητα που θες αλλα επειδη εχεις ταση στα 16,5 βαζεις ενα ubec και εχεις ταση οσο θες δηλαδη 11,1
και επειδη η μπαταρια ειναι 16,5 volt απλα δε ξεφορτιζεται ΠΟΤΕ !!!!

Δε ξερω ομως με τη φορτιση και το ubec τι παιζει μιας και στο μοντελισμο τις φορτιζουμε με φορτιστη και την πραγματικη τους ταση και μετα κατα τη χρηση τις αδειαζουμε με ubec,

ξερει κανεις αν υπαρχει ubec 2πλης οδου??? δηλαδη φορτισης και αποφορτισης??????

Και ξαναλεω εκτος και αν εχεις μηχανακι μονο για trackdays ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ LI-PO !!!!!!!
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 22:25

ΑΑΑΑ και κατι αλλο τα C στις μπαταριες ειναι ο ρυθμος φορτισης και αποφορτισης που αντεχει καθε μπαταρια,
με απλα λογια οσα περισσοτερα C εχει μια μπαταρια τοσο ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ειναι !!!

γι'αυτο και μπαταριες με ιδια ταση και ενταση αλλα με διαφορά στα C εχουν και μεγαλη διαφορα στη τιμη !!!
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 23:01

και κατι αλλο καλα εχω κανει εγω κ δεν εχω πειραξει την μπαταρια γτ ολο κ καποια μ@λακια θα παιζε!!!ε απλα τωρα δεν προκειται να κανω κινηση ποτε!!
εκτος αν μας πει ο κωστας αν αυτες εχουν γενικα ενα θεμα που θα βαλω λινκ??
http://www.solomotoparts.com/product.php?productid=43443&cat=539&page=1
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 23:11

Παιδιά μπαταριες για της μηχανές μας μόνο li-fe όχι li-po
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 23:32

spyroszx έγραψε:
Θελεται να μου πειτε τυπο να ζυγισω μια?

Σπύρο ζύγισε μια 9Αh και μια 7 Αh...
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Αγωνιζόμενος : Ναι...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 03:07

Δεν ειμαι πολυ του υπολογιστη κ δεν τα παω καλα μαζι του μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 54485 ,μονο τα βασικα Shocked ασε που βαριεμαι να καθομαι με τις ωρες μπροστα στην οθονη...Φυσικα δεν εχω ασχοληθει στο να παραγγειλω απο e-bay κ γενικα απο site κ οτι χρειαστω απευθυνομαι στην καλη διαθεση φιλων Very Happy

Σημερα μου εκλεψε ομως το ενδιαφερον το συγκεκριμενο post με τις μπαταριες κ καθησα κ το διαβασα ολο cheers .Πραγματικα εμεινα εκπληκτος κ ειναι απο τις φορες που μετανιωνω ( affraid ) που δεν εχω την διαθεση να ασχοληθω με το pc κ με αγορες απο εξωτερικο!!

Επισης διαπιστωνω οτι πολλοι συμφορουμητες εχουν τρομερα υψηλο επιπεδο γνωσεων-τεχνικων κ...πατεντας μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 398157 που λυπαμαι ακομα περισσοτερο που τοσο καιρο δεν ειχα ασχοληθει με το φορουμ σοβαροτερα γιατι θα ειχα μαθει παααααααρα πολλα πραγματα.

Τελος χαιρομαι πολυ που ολα τα παιδια εχουν ορεξη να μεταφερουν τις γνωσεις τους κ να ξεστραβωσουν κ να δωσουν λυσεις σε οποιον αντιμετωπιζει καποιο προβλημα. μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 52799

Παντα τετοια μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 355452 ...τρομερη η πατεντουλα με την μπαταρια,με βαλατε στην "πριζα" κ μενα... μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 79988
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 08:54

babis k8 έγραψε:

Παντα τετοια μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 355452 ...τρομερη η πατεντουλα με την μπαταρια,με βαλατε στην "πριζα" κ μενα... μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 79988

κοιτα η μπριζα να ειναι αρκετα Αmber γιατι τα φορτια ειναι μεγαλα και θα λιωσει... fafoutis fafoutis fafoutis

αν θες κατι Μπαμπη για βοηθεια στειλε μου πμ
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 08:59

nasos-v έγραψε:
babis k8 έγραψε:

κοιτα η μπριζα να ειναι αρκετα Αmber γιατι τα φορτια ειναι μεγαλα και θα λιωσει... fafoutis fafoutis fafoutis

xaxa
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 09:57

nasos-v έγραψε:
babis k8 έγραψε:

xaxa xaxa xaxa
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 09:59

nasos-v έγραψε:
babis k8 έγραψε:

fafoutis fafoutis fafoutis
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 13:18

nasos-v έγραψε:
babis k8 έγραψε:

Γιατι γελατε μαζι μου??? :( :( :(

Μην μασατε παντως,δεν υπαρχει κινδυνος να...λιωσω!Ηλεκτρολογος ειμαι στο επαγγελμα!!! yep

thanks παντως Νασο... file
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 13:37

babis k8 έγραψε:
nasos-v έγραψε:
babis k8 έγραψε:

κοιτα η μπριζα να ειναι αρκετα Αmber γιατι τα φορτια ειναι μεγαλα και θα λιωσει... μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 79988 μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 79988 μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 79988

Μην μασατε παντως,δεν υπαρχει κινδυνος να...λιωσω!Ηλεκτρολογος ειμαι στο επαγγελμα!!! μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 36020

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 901866 παντως Νασο... μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 201866

σωστος μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 355452 μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 355452 μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 355452 μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 355452
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 13:49

babis k8 έγραψε:
nasos-v έγραψε:
babis k8 έγραψε:

Μην μασατε παντως,δεν υπαρχει κινδυνος να...λιωσω!Ηλεκτρολογος ειμαι στο επαγγελμα!!! yep

για να μην παρεξηγηθω ... τα παιδια γελασαν με αυτο που εγραψα εγω

ηταν τελιος χιουμοριστικο σχολιο
1 στην κυριολεξια θελεις μια μπριζα με αρκετα αμπερ
2. και του χαβαλε ... οτι θα σε βαζουμε στην "μπριζα" συνεχεια, γιαυτο βαλε μπριζα να εντεχει πολλα αμπερ, μην σε λιωσουμε.

ηταν τελιος καλοπροερετο file
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 17:48

ναι γελασα γιατι ηταν απιστευτα αστεια ατακα αυτη που πεταξε ο νασος... lol!
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 19:08

παιδες επειδη αυτες οι μπαταριες ειναι λιγο επικινδυνες και στο φορτισμα και στο μοτο παιζει και αυτο http://www.modelsport.co.uk/hpi-plazma-pouch-lipo-safe-bag-18x22cm-/rc-car-products/39499
γιατι η ασφαλεια ειναι πανω απολα beer1
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 19:15

maikstain έγραψε:
παιδες επειδη αυτες οι μπαταριες ειναι λιγο επικινδυνες και στο φορτισμα και στο μοτο παιζει και αυτο http://www.modelsport.co.uk/hpi-plazma-pouch-lipo-safe-bag-18x22cm-/rc-car-products/39499
γιατι η ασφαλεια ειναι πανω απολα beer1

Mike οι μπαταρίες που παίρνουμε δεν είναι LiPo οπότε δεν χρειάζεται αυτό...
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 19:21

nasos-v έγραψε:
babis k8 έγραψε:
nasos-v έγραψε:
babis k8 έγραψε:

για να μην παρεξηγηθω ... τα παιδια γελασαν με αυτο που εγραψα εγω

ηταν τελιος χιουμοριστικο σχολιο
1 στην κυριολεξια θελεις μια μπριζα με αρκετα αμπερ
2. και του χαβαλε ... οτι θα σε βαζουμε στην "μπριζα" συνεχεια, γιαυτο βαλε μπριζα να εντεχει πολλα αμπερ, μην σε λιωσουμε.

ηταν τελιος καλοπροερετο file

beer Αυτο ακριβως καταλαβα κ εγω... file
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 19:27

δεν ειναι θεμα lipo-life αλλα σε περιπτωση που γινει η στραβη αυτο το σακουλακι ειναι ακαυστο.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 19:31

maikstain έγραψε:
δεν ειναι θεμα lipo-life αλλα σε περιπτωση που γινει η στραβη αυτο το σακουλακι ειναι ακαυστο.

Mα αυτό λέω ότι οι LiFePo4 δεν έχουν θέμα σκασίματος ή φωτιάς!
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 19:37

τοτε αρχιζω και τις βλεπω με αλλο ματι cyclops
οοοοχχ δεν προκετε να βαλω ποτε ολοσωμη toixos
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......   μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας...... - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 21:39

maikstain έγραψε:
τοτε αρχιζω και τις βλεπω με αλλο ματι cyclops
οοοοχχ δεν προκετε να βαλω ποτε ολοσωμη toixos

Θυμάσαι πόσο ελαφριά ήταν αυτή που είχα σπίτι; file

Επίσης έχεις πμ για ολόσωμη και τρόμπα Brembo RCS,μήπως και σε φτιάξω ντούμπλε φας ( και γκάζια και φρένα xaxa )

μπαταριες ελαφριουλες για τα μωρα μας......
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Νεο Σταν για τα μωρα μας!!!
» τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;
» Μπαταριες ιοντων λιθιου

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com