| καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) | |
|
+26alaska jord136 paul22 leontas gixxermak Miou louk6 potis dimmoy giannisK6 maikstain GIXXERAKIAS tromokratis Darksoul adrenaline boutser kostaskr6 nktr panosk8 T.R.E JIMK7 landen stavrosrodo STELIOS Hlektrologos magiaklaniakeksatmisi 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 30 Σεπ 2011, 21:04 | |
| καθαρισε....τριψιμο με ψιλο γυαλλοχαρτο αρχικα, πλυσιμο με καυτο νερο με πιεστικο και καλο πλυσιμο μετα με πετρελαιο... Υπαρχει βεβαια και αλλος τροπος αλλα θελει πολυ προσοχη....γεμιζεις με πετρελαιο μεχρι τη μεσα ριχνεις μεσα 300 ροδελες το ταπωνεις καλα και το κουνας για πολυ ωρα δυνατα....αν εχεις βεβαια μηχανημα φυγοκεντρο να το γυριζει αγγιζει το τελειο καθαρισμα..προσοχη ομως σε αυτο γιατι οι ροδελες θελουν μετρημα μια μια οταν της βγαλεις μην μεινει καμια μεσα. Δυστυχως οπως ειπα δεν το εβγαλα φωτο μετα αλλα ειχε πολυ καλο αποτελεσμα. το μονο που με παιδεψε ηταν οταν συναρμολογησα την τρομπα εβελα ενα τσιμουχακι αναποδα και δεν μου σηκωνε πιεση η τρομπα με συνεπεια να φαω λιγες ωρες μεχρι να βρω τι επαιζε | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 30 Σεπ 2011, 21:30 | |
| | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 30 Σεπ 2011, 21:40 | |
| ετσι να βλεπουμε τα χειροτερα και να λεμε παλι καλα.... παντως παραδεχομαι τη YAMAHA παρολο αυτο το χαλι καταφερνε να δουλευει | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 30 Σεπ 2011, 21:45 | |
| δεν παν που παν τα γιαμαπα φανταζομαι τι κηδεια θα ηταν αυτο! αυτος παντος οταν το ξανακαβαλεισε θα νομιζε οτι το τουρμπισε! | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 30 Σεπ 2011, 21:48 | |
| κατι αλλο επαιζε σιγουρα. μηπως ειχε παρει τιποτα νερα μεσα καθως αυτη ηταν απουλητη και αυτος την επλυνε? δεν εξηγειτε τετοι πραγμα. αν ηταν ετσι τοτε τα μισα μηχανακια θα ειχαν σκορπισει!!!! | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 30 Σεπ 2011, 22:04 | |
| δεν νομιζω πως μπορει να παρει νερο απο την ταπα βενζινης...ολες πλεον ειναι αεροπορικου τυπου...ασε που οση ωρα το ντεποζιτο ηταν αναποδα γυρισμενο δεν ειχε την παραμικρη διαρροη...... ααα και τωρα που λεμε για διαρροες ενα μικρο τιπ για ολους...το λεω επειδη μου συνεβη με αυτη τη μηχανη... ειχε διαρροη βενζινης απο την αντλια καθως δεν εφαρμοζε καλα το λαστιχακι της αντλιας με τη δεξαμενη....απλα τοποθετησα δυο στροφες πετονιας ψαρεματος με λιγο γρασσο για να κολλησει και μετα εβαλα το λαστιχακι κ η διαρροη σταματησε | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Κυρ 18 Δεκ 2011, 03:01 | |
| ξεθαψιμο θεματος!!! καπιοι απο εσας βγαλατε φωτο απο τη διαδικασια!!! βαλ΄τε τες να τις δουμε κι εμεις να το κανουμε βημα βημα γιατι εχω 32000 χλμ και δεν την εχω πειραξει καθολου! βαλτε φωτο σας πρακαλω!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Κυρ 18 Δεκ 2011, 10:33 | |
| - louk6 έγραψε:
- ξεθαψιμο θεματος!!! καπιοι απο εσας βγαλατε φωτο απο τη διαδικασια!!! βαλ΄τε τες να τις δουμε κι εμεις να το κανουμε βημα βημα γιατι εχω 32000 χλμ και δεν την εχω πειραξει καθολου! βαλτε φωτο σας πρακαλω!!!!
εκανες τον κοπο να κοιταξεις τις προηγουμενες σελιδες του ποστ? εχει φωτος και τα παιδια τα λενε αρκετα αναλυτηκα ...αν πιστευεις οτι δεν μπορεις παραυτα να την λυσεις-καθαρισεις πηγενε στον μηχανικο σου να το κανει.... το πολυ πολυ να σου παρει κανα 20ε-30ε θα κανει αυτος ολη την βρωμοδουλεια και εσυ θα βλεπεις και θα μαθενεις.... | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Κυρ 18 Δεκ 2011, 12:28 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Κυρ 18 Δεκ 2011, 14:09 | |
| εγω πιστευω οτι το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος που θα αποθηκευσει τη μηχανη για καιρο, ειναι να βγαλει εντελως το ντεποζιτο και τη τρομπα, να τα καθαρισει κ να τα πλυνει κ να τα αποθηκευσει στεγνα σε μερος που δεν εχει υγρασια. γιατι στο κατω κατω κ βενζινη να το γεμισεις, παλι οταν ερθει η ωρα να το βαλεις μπρος θα πρεπει να το βγαλεις για να το αδειασεις | |
|
| |
leontas Normal gixxer
Όνομα: : Λεόντιος Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Αγωνιζόμενος : καθε μερα... Hμερομηνία εγγραφής : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Τετ 29 Φεβ 2012, 20:42 | |
| καλησπερα παιδες. σημερα εκανα και εγω (οχι εγω ο μαστορας) καθαρισμο στην αντλια βενζινης. μπαλτικια ειχε μεσα. θα βαλω και φωτο! πριν ομως εκανα δυναμομετριση... 80 αλογακια.. .η χαρτογραφιση ηταν για κλαματα.. την καθαρισε καλα και εφυγαν ολα και μετα ξανα δυναμομετριση. 103 αλογα με χατρογραφιση ζωγραφια. γραμμικη! η αναλογια καυσιμου ηρθε στα νορμαλ επιπεδα. τη διαδικασια την συστηνω γιατι εχει αμεσως αποτελεσματα. καποια στιγμη μου λεει ειναι καλο να αλλαξεις και το φιλτρο (200+€) αλλα για τωρα εισαι ενταξει. τελος καλα ολα καλα!!!! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Τετ 29 Φεβ 2012, 20:44 | |
| | |
|
| |
leontas Normal gixxer
Όνομα: : Λεόντιος Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Αγωνιζόμενος : καθε μερα... Hμερομηνία εγγραφής : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Τετ 29 Φεβ 2012, 21:17 | |
| φιλτρο αερα μαμα εχει 22€ και το αλλαξα στο service που εκανα μονος. φιλτρο αντλιας βενζινης εχει καμια 200+. οχι το μικρο, το αλλο μεσα στο πλαστικο που δε βγαινει. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Πεμ 01 Μαρ 2012, 00:28 | |
| προφιλτρο κ το αλλο μεσα μαζι ειχαν 200 κ τα 2 μαζι κ εχει πεσει η τιμη καπου στα 180 για τ δικο μου το 750 το Κ8! οτι θα χε μαργκανα μεσα σιγουρο αλλαξε βενζινά που η αντλια που βαζεις βενζινα δεν εχει κοκκινιλες μεσα στην κανη οπως αυτο που χε μαζεψει το προφιλτρο αν το δες οταν το λυνε!
| |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Πεμ 01 Μαρ 2012, 02:25 | |
| παιδεια υπαρχει ενα φιλτρο βενζινεις απο χιουντα'ι' δεν θυμαμε ποιο μοντελο που ειναι ιδοιο με το δικο μας κ εχει πολυ χαμηλη τιμη αν το θυμηθω θα το ποσταρο η αν θυματε κανενας αλλος ας το πει | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Πεμ 01 Μαρ 2012, 16:26 | |
| εγω την καθαρισα πριν απο κανενα μηνα την αντλια και δεν ειχε πολυ πραμα μεσα. στο κουπακι που εχει μεσα που μαζευει η μακα ειχα κοκκινηλες αλλα οχι τιγκα μεχρι επανω... | |
|
| |
leontas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 02 Μαρ 2012, 08:00 | |
| καλημερα! για τη δυναμομετριση (πριν και μετα) και τον καθαρισμο με πηρε 50€. θα βαλω και φωτο το απογευμα απο το προφιλτρο. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Σαβ 19 Μάης 2012, 14:50 | |
| λοιπόν παιδιά σήμερα καθάρησα κ εγώ τα φίλτρα με σπρευ κ αέρα το προφίλτρο είχε χώματα το εσωτερικό φίλτρο έβγαζε λάσπη αβέρτα αλλα κάποια στιγμή σταμάτησε,το μηχανάκι το ένοιωσα οτι πήρε κάτι ψηλά | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Σαβ 19 Μάης 2012, 20:18 | |
| μην βαζετε καθαρισρικα σπρει στα φιλτρα γιατι ειναι απο ναιλον και μαλακωνουν και σκιζονται swaz και μπολικο νερο και στεγνωμα απο μακρια με αερα γινονται αστερι | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Κυρ 20 Μάης 2012, 13:46 | |
| εγω οπως πολλοι εδω μεσα το ειχαν κανει με σπρευ καθαρισμου καρμπυρατερ...μετα φυσημα με αερα μεχρι να στεγνωσει καλα.κ ειχε γινει σπεσιαλ..το εκανα αρκετες φορες μεχρι να καθαρισει τελειως..καποια στιγμη λογικα θα αλλαξω και το προ φιλτρο.αλλα αυτο ακομα αργειιιιι... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 21 Μάης 2012, 00:21 | |
| οοο..καλα λεει ο jim..τωρα το παρατηρησα και εγω..αυτο το προ φιλτρο..το αλλο ειναι μεσα.πρεπει ν λυσεις τελειως την αντλια αλλα κ παλι δ μπορεις ν βγαλεις εκεινο γτ ειναι κολλημενο.μονο αν τ σπασεις!!!διαβασε ολο θεμα απο την αρχη για να καταλαβεις. μην γραφουμε τα ιδια και γεμιζουμε αδικα σελιδες. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 21 Μάης 2012, 01:00 | |
| - landen έγραψε:
- οοο..καλα λεει ο jim..τωρα το παρατηρησα και εγω..αυτο το προ φιλτρο..το αλλο ειναι μεσα.πρεπει ν λυσεις τελειως την αντλια αλλα κ παλι δ μπορεις ν βγαλεις εκεινο γτ ειναι κολλημενο.μονο αν τ σπασεις!!!διαβασε ολο θεμα απο την αρχη για να καταλαβεις. μην γραφουμε τα ιδια και γεμιζουμε αδικα σελιδες.
το ξέρω αφου γράφω πάνω κ λέω καθάρισα ΤΑ φίλτρα,δεν πίστευα οτι χρειαζόταν να γράψω οτι αυτό είναι το προφίλτρο | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 21 Μάης 2012, 12:37 | |
| Σημερα παρηγγειλα το φιλτρο το εσωτερικο.... 210 ευρω..... Ηταν τοσο χαλια που το μηχανακι δουλευει σαν να αποδιδει μειων 30 αλογα.... μετα τις 9.000 ανεβαζε σαν ταινια του Αγγελοπουλου.... Μολις ερθει το φιλτρο θα κοψω το παλιο απο περιεργια και θα ανεβασω φωτο. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 21 Μάης 2012, 12:49 | |
| Ποσά χιλιόμετρα έχει τ μηχανάκι? | |
|
| |
| καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) | |
|