| καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) | |
|
+26alaska jord136 paul22 leontas gixxermak Miou louk6 potis dimmoy giannisK6 maikstain GIXXERAKIAS tromokratis Darksoul adrenaline boutser kostaskr6 nktr panosk8 T.R.E JIMK7 landen stavrosrodo STELIOS Hlektrologos magiaklaniakeksatmisi 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 21 Μάης 2012, 12:51 | |
| 30.000 με το παλιο μοτερ.... και 30.000 με το καινουργιο.....
+ Οσα ειχε το μοτερ (το καινουργιο πριν φτασει στα χερια μου) | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 21 Μάης 2012, 12:53 | |
| Δηλαδή τ φίλτρο έχει περίπου 70.000 χιλιόμετρα? | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 21 Μάης 2012, 12:57 | |
| Ναι... ας πουμε απο 70.000 στην καλυτερη μεχρι 100.000 στην χειροτερη. | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Τρι 05 Ιουν 2012, 01:36 | |
| παιδια ενα φιλαρακι εχει ενα προβλημα με το μοτορι του.εδω και λιγο καιρο δεν ανεβαζει πανω απο 13000 στρ/λ. εχει ενα κ8 600 και το πηγε σε εναν και του ειπε οτι εχει προβλημα με την αντλια βενζινης του.τι γινεται τωρα?υπαρχει καμια λυση εκτος απο αλλαγη αντλιας? | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Τρι 05 Ιουν 2012, 01:38 | |
| καθαρισμός όπως λέμε κ πιο πάνω, εφόσον έχει πρόβλημα με 50€ υπάρχει συνεργείο στη θεσσαλονίκη που θα την καθαρίσει κ θα το δυναμομετρήσει,πήγε ο leontas σ αυτό κ πάω κ εγώ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 23 Νοε 2012, 18:03 | |
| το μελος harris_v μου εστειλε ενα σχετικο πμ με φωτος απο την αλλαγη στην τρομπα βενζινης που εκανε .... ολο και σε καποιον θα χρειαστει πιστευει ... ( και εγω το πιστευω) τον ευχαριστουμε πολυ λοιπον ... ο,τι απορειες εχετε θα σας τις λυσει αυτος και οχι εγω...... απλα δεν ηξερε που να το ανεβασει το παιδι και το εστειλε σε εμενα...... harri Καλησπέρα.Εδω κ 2 μηνες εχω φτιαξει την τρομπα βενζινης με αποσπώμενο φιλτρο και δουλευει τελεια.Χθες επειδη αλλαξα το τεποζιτο (εβαλα καινουριο χεχε) αλλαξα κ το φιλτρο.Τραβηξα καποιες φωτο απο το ολο θεμα κ σκεφτηκα οτι μπορει να ενδιαφερει καποιους να το εφαρμοσουν.Ειναι απλη κατασκευη με σωληνακι ελαστικο αλλα για ψεκασμο,πλαστικους διακλαδωτες(σαν Τ) και σφιχτηρες(καμια 10αρια) οσο για το ειδος τους παιζει ρολο γι'αυτο κ το κοντινο.Μπορω και περισσοτερες πληροφοριες για καθε φωτο... https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/196/dsc01046n.jpg/Φαινεται το παλιο φιλτρο "λιγο" πετσοκομμενο μολις για να μην χασει τις βασεις του κ 2ον για να κρατα το μοτερ της τρομπας εκει ακριβως που πρεπει.Χρησιμοποιήθηκε ντρεμελ. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/705/dsc01047b.jpg/Ιδιαιτερη προσοχη γιατι πρεπει να σταθεροποιηθει στην ιδια θεση που βρισκοταν ο αισθητηρας της ρεζερβας https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/545/dsc01048u.jpg/Το γκρι ειναι το φιλτρο βενζινης που χρησιμοποιησα (για ψεκαστο,βυθιζομενο) και μετα το φιλτρο συνεδεσα τον αισθητηρα πίεσης σε διακλαδωση με την εξοδο του κυκλωματος βενζινης. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/145/dsc01049k.jpg/Εδω ειναι η εξοδος βενζινης του κυκλωματος. Φαινεται καθαρα ο αισθητηρας ρεζερβας κ η συνδεση του μοτερ της τρομπας με το κυκλωμα. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/706/dsc01051zo.jpg/Λιγο προσοχη στους σφυκτηρες.Χρειαζονται αυτοι ακριβως.Σε διαφορετικη περιπτωση θα υπαρχει απωλεια πιεσης στο κυκλωμα. Η γυναικα που της εγινε μπαι-πας ειναι αυτη στη φωτο.Κ3 1000. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Παρ 23 Νοε 2012, 20:45 | |
| Το θεμα ειναι μ αυτα τα σωληνακια επιδη ειναι συνεχεια μεσα στη βενζινα, μετα απο καιρο πρηζονται και σπανε με αποτελεσμα να σας αφησει στο δρομο Υπαρχουν κατι πλαστικα σωληνακια οπως εχουν πολλες εργοαστασιακες ιταλικες μοτο που δεν χαλανε ΠΟΤΕ Καλο θα ειναι να βγαζετε το φιλτρο εξω απο το τεποζιτο ( αν υπαρχει και χωρος ) για να τα αλλαζεται πιο ευκολα | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 12 Αυγ 2013, 18:13 | |
| 34500 xlm το μοτορακι μου...δεν ξερω αν ειχε ξαναανοιχτει για καθαρισμα....
το πρωτο το φιλτρακι ειχε κατι μικρα σωματακια μαζεμενα...το δευτερο παιδια το γεμισα 4 φορες με βενζινη και καθαρισε...στο gsr που ειχα κανει το ιδιο πραγμα στις 35000 σε εκεινο το ειχα γεμισει με βενζινη 11 φορες...και ειχε βγαλει ενα καρο λασπη....
σε αυτο τιποτα....
παντως μια φορα τον χρονο πιστευω πρεπει να γινετε...δεν ειναι δυσκολη η διαδικασια και απαιτει 30 λεπτα το πολυ.....
| |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Δευ 12 Αυγ 2013, 22:39 | |
| αν δεν το είχε καθαρίσει ο προκάτοχος να μας πει από που έβαζε βενζίνη | |
|
| |
ADAMSS Normal gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : παντου και πουθενα Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2017
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Πεμ 23 Φεβ 2017, 11:32 | |
| Χαιρετώ την παρεα η ερώτηση μου είναι για.Κ8 1000 για να καθαρισω το φιλτρο βενζίνης. (οχι τη σιτα) ειναι το πλαστικό κομμάτι που έχει και τον ρυθμιστή πιεσης πάνω? αυτο το κομμάτι πρέπει να το αφαιρεσω απο το υπολοπο πλαστικό. για να το καθαρίσω? γινεται να το καθαρισω ολλο χωρις να το αφαιρεσω ωστε να καθαριστει και ο μηχανισμος της αντλιας που ειναι μεσα στο πλαστικο η θα εχω προβλημα αμα ριξω καθαριστηκο και στο μηχανισμο της αντλιας? ευχαριστω παιδες | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Πεμ 23 Φεβ 2017, 15:15 | |
| Γίνεται, το βγάζεις και το φυσάς με βενζίνη προς τη σωστή φορά! | |
|
| |
ADAMSS Normal gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : παντου και πουθενα Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2017
| Θέμα: Απ: καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) Πεμ 23 Φεβ 2017, 15:53 | |
| αρα ξεκουμπωνω το πλαστικο καθαριζω το φιλτρο με καθαριστικο και αερα προς την αντιθετη φορα. Βγαζω τον μιχανισμο της αντλιας απο το πλαστικο και την καθαριζω με αερα βενζινα προς την σωστη φορα | |
|
| |
| καθαρισμος αντλιας βενζινης.. (βοηθεια) | |
|