Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θεωρω οτι να μην εχεις καθολου πινακιδα πανω στη μηχανη προκαλει περισσοτερο απο την αναδιπλουμενη βαση.φυσικα αν σε σταματησεις κανενας ραμπο τοτε ολα σκατα ειναι...οσο για τα διοδια ακομα δεν εχουν μπει καμερες για τις πινακιδες κατω απο την ουρα.. αυτο που εχω απορεια εγω ειναι μολις πληρωσει το αυτοκινητο και ανεβει η μπαρα και περασουμε εμεις και η μπαρα ξανακλεισει τι γινεται μετα??πρεπει να ξαναπληρωσει το αυτοκινητο??και πως θα δικαιολογησει ο υπαλληλος το ανοιγμα της μπαρας αφου δεν βλεπει τη πινακιδα μας?? ποσες καταρες μπορει να εχουμε φαει??
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
αυτο που εχω απορεια εγω ειναι μολις πληρωσει το αυτοκινητο και ανεβει η μπαρα και περασουμε εμεις και η μπαρα ξανακλεισει τι γινεται μετα??πρεπει να ξαναπληρωσει το αυτοκινητο??και πως θα δικαιολογησει ο υπαλληλος το ανοιγμα της μπαρας αφου δεν βλεπει τη πινακιδα μας?? ποσες καταρες μπορει να εχουμε φαει??
Εχω δει αρκετους να κανουν αυτη την μαλακια!Πανε και χωνονται πριν ξεκινησει το αμαξι,με αποτελεσμα να πεφτει η μπαρα πανω σε οροφες και παρ-μπριζ. Εχεις περιθωριο να περασεις πισω απο το αμαξι αφου πληρωσει και ξεκινησει!Γιατι να χωθεις απο πριν?Μονο ζημια μπορει να κανεις. Ασε που γλυτωνεις και τις καταρες ..... θα μας πανε φυλακη με αυτα που γραφουμε οεο
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
ρε παιδια...ρε παιδια...παντα υπαρχει χωρος στην ακρη της μπαρας...εγω περιμενω, πληρωνει οποιος ειναι μπροστα μου, περναει, πεφτει η μπαρα και μετα περναω σαν κυριος με τη σειρα μου απο το κενο στη δεξια πλευρα της μπαρας χωρις κανενα προβλημα και ρισκο να φαω την μπαρα στο κεφαλι και χωρις να κανω κανεναν να περιμενει και χωρις να πληρωσω φυσικα................
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
Ρε παιδια η μπαρα ανοιγει με το που μετρησει ο υπαλληλος τα λεφτα μεχρι να δωσει αποδειξη - ρεστα φευγεις και δεν εχει προλαβει ο αλλος να ξεκινησει..η μπαρα εχει φωτοκυταρρο και δεν πεφτει αν εχει εμποδιο απο κατω,οποτε οπως δεν κλεινει πανω μας οταν περναμε πισω απο αμαξια ετσι δεν θα κλεισει στα αμαξια που θα περασουν απο πισω μας και εαν κλεισει παει να πει οτι ειναι μακρυα απο το ματι οποτε προλαβαινει να σταματησει.. δεν θα πω ψεματα οτι δεν το εχω κανει. μαλακια μου απλα το εκοψα γιατι δεν ηξερα τις συνεπειες για τα αυτοκινητα..τωρα που ξερω τα κατατοπια ξερω σε πιες μπαρες εχουν κενο και ετσι δεν περιμενω περναω με τη μπαρα κλειστη.
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
ρε παιδια...ρε παιδια...παντα υπαρχει χωρος στην ακρη της μπαρας...εγω περιμενω, πληρωνει οποιος ειναι μπροστα μου, περναει, πεφτει η μπαρα και μετα περναω σαν κυριος με τη σειρα μου απο το κενο στη δεξια πλευρα της μπαρας χωρις κανενα προβλημα και ρισκο να φαω την μπαρα στο κεφαλι και χωρις να κανω κανεναν να περιμενει και χωρις να πληρωσω φυσικα................
Δεν ξερω απο ποια διοδια περνας εσυ,αλλα απο εκει που περναω εγω δεν χωρας με κατεβασμενη μπαρα!Εκτος αν πας τερμα δεξια λωριδα....
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
Ρε παιδια η μπαρα ανοιγει με το που μετρησει ο υπαλληλος τα λεφτα μεχρι να δωσει αποδειξη - ρεστα φευγεις και δεν εχει προλαβει ο αλλος να ξεκινησει..η μπαρα εχει φωτοκυταρρο και δεν πεφτει αν εχει εμποδιο απο κατω,οποτε οπως δεν κλεινει πανω μας οταν περναμε πισω απο αμαξια ετσι δεν θα κλεισει στα αμαξια που θα περασουν απο πισω μας και εαν κλεισει παει να πει οτι ειναι μακρυα απο το ματι οποτε προλαβαινει να σταματησει.. δεν θα πω ψεματα οτι δεν το εχω κανει. μαλακια μου απλα το εκοψα γιατι δεν ηξερα τις συνεπειες για τα αυτοκινητα..τωρα που ξερω τα κατατοπια ξερω σε πιες μπαρες εχουν κενο και ετσι δεν περιμενω περναω με τη μπαρα κλειστη.
Κιομως εχω δει στην Αθηνων-Λαμιας να περνανε μηχανες πριν τα αυτοκινητα και να πεφτουν οι μπαρες πανω στα αμαξια.Βλεπει ο σενσορας οτι περασε οχημα και κατεβαζει την μπαρα,ωστοσο ξεκιναει το αυτοκινητο (που δεν σε εχει δει) και δεν προλαβαινει!Πεφτει η μπαρα πανω του και κανει γκελ σε παρ-μπριζ/καπω!
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Δεν ξερω απο ποια διοδια περνας εσυ,αλλα απο εκει που περναω εγω δεν χωρας με κατεβασμενη μπαρα!Εκτος αν πας τερμα δεξια λωριδα....
δεν είναι όλα τα διόδια το ίδιο!σε άλλα αφήνει κενό η μπάρα και σε άλλα όχι!
Babis Normal gixxer
Αλλος ενας λογος λοιπον να μην ξαναπερασω πριν απο αυτοκινητα..δεν ηξερα οτι αν σπρωξεις τη μπαρα θα σηκωθει..φυσικα ολα τα λεφτα ειναι οταν περνας βαραει σειρηνα και σε κοιτανε οι policemen..εκει κολαει και μια σουζα...τι ξενερα τρωνε καθε φορα????
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011