| BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ | |
|
+14stavrosrodo JIMK7 gat0s DrIoannis nasos-v Miou Darksoul teo46 ripseventh Hamamatsu T.R.E Leroy -=UNSEEN=- gsxrthiva 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 22:45 | |
| αυτο μου ειπε και ο μαστορας....λογικα αυτα με τα ρευματα πρεπει να τα εχει μετρηση γιατι μου ειπε οτι τσεκαρε καλωδιωση...αλλα θα τον ξαναρωτησω αυριο...με ενα tps θα βλεπαμε αν ηταν αυτο σιγουρα...ελα που στα μεταχειρησμενα δεν τον δινουν ξεχωριστα αλλα ολο το ιντζεκτιον.. | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 00:30 | |
| Παιδες τελικα και το tps ηταν χαλασμενο αλλα και το ΒΑΖΖΑΖ ηταν προβληματικο!! παλι το μηχανακη δεν ανεβαζε στροφες...αφερεσαμε το ΒΑΖΖΑΖ και το μηχανακη δουλεψε κανονικα....πολυ γκαντεμια επεσε!!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 01:07 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- Παιδες τελικα και το tps ηταν χαλασμενο αλλα και το ΒΑΖΖΑΖ ηταν προβληματικο!! παλι το μηχανακη δεν ανεβαζε στροφες...αφερεσαμε το ΒΑΖΖΑΖ και το μηχανακη δουλεψε κανονικα....πολυ γκαντεμια επεσε!!!
πωω ρε φιλε ξενερα κ τωρα εχει εγγυηση αυτο?θα βγαλεις ακρη?αν δε βγαλεις κ πας για new στειλε κανα πμ μηπως βρουμε απο αμερικα κανενα φθηνα γτ απο κει κατεβαινει η τιμη αρκετα! | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 01:30 | |
| ασε φιλε παω να σκασω...εστειλα ενα μαιλ σαυτον που το πηρα απο αμερικη δεν ξερω τι θα γινει..περιμενω απαντηση....απο δευτερα θα το δοκιμασω και σε ενα αλλο κ7 ενος φιλου μου μηπως και δουλεψει σαυτον....αλλιως ειμαι για καινουργιο οταν ξαναμαζεψω λεφτα... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 02:18 | |
| Αν δεν εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε που το πηρες και σου κανει τον κινεζο, κανε του μια καταγκελια απο ebay και αν δεν στροσει και τοτε, τραβα του μια απο το paypal να ερθει στα ισα του Δεν παιζουν με τα λεφτα του κοσμακη... Ολα αυτα σε περιπτοση που ειναι ελατοματικο το bazzaz και οχι αν χαλασε στην πορεια, ετσι? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 08:38 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- ασε φιλε παω να σκασω...εστειλα ενα μαιλ σαυτον που το πηρα απο αμερικη
δεν ξερω τι θα γινει..περιμενω απαντηση....απο δευτερα θα το δοκιμασω και σε ενα αλλο κ7 ενος φιλου μου μηπως και δουλεψει σαυτον....αλλιως ειμαι για καινουργιο οταν ξαναμαζεψω λεφτα... οι αμερικανοι πολλοι ειναι επαγγελματιες οποτε μην αγχωνεσαι γτ μαλλον θα στο καλυψει!ποτε δε ξερεις αν οχι τοτε κανε αυτα που λεει ο φιλος απο πανω! | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 09:30 | |
| πασχαλη απο την πρωτη μερα δεν δουλεψε!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 10:24 | |
| - Darksoul έγραψε:
- gsxrthiva έγραψε:
δεν ξερω τι θα γινει..περιμενω απαντηση....απο δευτερα θα το δοκιμασω και σε ενα αλλο κ7 ενος φιλου μου μηπως και δουλεψει σαυτον....αλλιως ειμαι για καινουργιο οταν ξαναμαζεψω λεφτα... οι αμερικανοι πολλοι ειναι επαγγελματιες οποτε μην αγχωνεσαι γτ μαλλον θα στο καλυψει!ποτε δε ξερεις αν οχι τοτε κανε αυτα που λεει ο φιλος απο πανω! +++1000 Θα στα αλλαξουν οπως και να χει το δικο μου το εχω αλλαξει δυο φορες :P | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 12:24 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- πασχαλη απο την πρωτη μερα δεν δουλεψε!!!
Στειλε το πισω τοτε. Και το δικο μου ειχε ερθει ελατοματικο. Αρκετα bazzaz εχουν ερθει ελατοματικα παντως, εχω ακουσει απο πολους παραπονα | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 13:55 | |
| - Darksoul έγραψε:
- gsxrthiva έγραψε:
δεν ξερω τι θα γινει..περιμενω απαντηση....απο δευτερα θα το δοκιμασω και σε ενα αλλο κ7 ενος φιλου μου μηπως και δουλεψει σαυτον....αλλιως ειμαι για καινουργιο οταν ξαναμαζεψω λεφτα... οι αμερικανοι πολλοι ειναι επαγγελματιες οποτε μην αγχωνεσαι γτ μαλλον θα στο καλυψει!ποτε δε ξερεις αν οχι τοτε κανε αυτα που λεει ο φιλος απο πανω! +1000 οι περισσοτεροι ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 16:18 | |
| Ειναι να τρελενεσαι!!!! το εβαλα σε ενα κ7 ενος φιλου μου και δουλεψε κανονικα! αντε βγαλε ακρη τωρα!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 17:35 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- Ειναι να τρελενεσαι!!!! το εβαλα σε ενα κ7 ενος φιλου μου και δουλεψε κανονικα! αντε βγαλε ακρη τωρα!!
Τοτε καπου εχετε κανει λαλακια :P | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 25 Μαρ 2011, 19:43 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- gsxrthiva έγραψε:
δεν ξερω τι θα γινει..περιμενω απαντηση....απο δευτερα θα το δοκιμασω και σε ενα αλλο κ7 ενος φιλου μου μηπως και δουλεψει σαυτον....αλλιως ειμαι για καινουργιο οταν ξαναμαζεψω λεφτα... οι αμερικανοι πολλοι ειναι επαγγελματιες οποτε μην αγχωνεσαι γτ μαλλον θα στο καλυψει!ποτε δε ξερεις αν οχι τοτε κανε αυτα που λεει ο φιλος απο πανω! +1000 οι περισσοτεροι ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 8) - gsxrthiva έγραψε:
- Ειναι να τρελενεσαι!!!! το εβαλα σε ενα κ7 ενος φιλου μου και δουλεψε κανονικα! αντε βγαλε ακρη τωρα!!
ρε θα μας τρελανεις???δε παιζει αυτο κατι ειχε γινει σιγουρα οταν το βαλες η κατι εκανες λαθος σε σενα! - JIMK7 έγραψε:
- gsxrthiva έγραψε:
Τοτε καπου εχετε κανει λαλακια :P +750 | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 28 Μαρ 2011, 20:02 | |
| παιδια το ξαναβαλα στο μηχανακη μου και δουλεψε κανονικα!!!ολα καλα επιτελους!!!ο μαστορας που μου το εβαλε την τελευταια φορα μαλλον δεν θα ειχε γυρισει τον υπολογιστη στα αμερικανικα και μπερδευοταν!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 28 Μαρ 2011, 20:19 | |
| Λέτε να τελείωσε αυτό το θρίλερ? | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 28 Μαρ 2011, 23:09 | |
| ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 29 Μαρ 2011, 01:15 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!
επιτελους | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 29 Μαρ 2011, 08:05 | |
| Αμήν. Επιτέλους θα ηρεμήσεις! | |
|
| |
| BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ | |
|