Greek GSX-R forum
BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Poll_l10BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Poll_c10BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Poll_r10 
JIMK7
BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Poll_l10BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Poll_c10BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ

Πήγαινε κάτω 
+14
stavrosrodo
JIMK7
gat0s
DrIoannis
nasos-v
Miou
Darksoul
teo46
ripseventh
Hamamatsu
T.R.E
Leroy
-=UNSEEN=-
gsxrthiva
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΤρι 15 Φεβ 2011, 16:34

ο καιρος ειναι αντιπαλος αυτη την στιγμη μολις το δοκιμασω σου λεω που νομιζω οτι θα ναι γ@μω!!κ μετα dyno α δουμε τι στο καλο εχουμε κανει!
ευχαριστω πολυ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

Άντρας Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον)
Αριθμός μηνυμάτων : 414
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΤρι 15 Φεβ 2011, 16:49

Darksoul έγραψε:
Δημητρη Σαγαπω!! Embarassed

Ελα... Δώσε ένα φιλάκι στο μπαμπα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μη λες τέτοια Φίλιππε γιατί οι κάφροι εδω περιμένουν στη γωνία....
Twisted Evil Twisted Evil
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΤρι 15 Φεβ 2011, 17:11

fotia ειπες κατι?
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άντρας Όνομα: : Χρηστοs
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΤρι 15 Φεβ 2011, 17:39

Τι εγινε ρε παιδια?
Εξωμολογηση εχουμε?
xazosmile
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΤρι 15 Φεβ 2011, 18:21

-=UNSEEN=- έγραψε:
Darksoul έγραψε:
Δημητρη Σαγαπω!! Embarassed

Ελα... Δώσε ένα φιλάκι στο μπαμπα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μη λες τέτοια Φίλιππε γιατί οι κάφροι εδω περιμένουν στη γωνία....
Twisted Evil Twisted Evil

γι αυτο ακριβως το πα~~!!!!
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΤρι 15 Φεβ 2011, 18:22

kostaskr6 έγραψε:
BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 53917 ειπες κατι?

ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
Τι εγινε ρε παιδια?
Εξωμολογηση εχουμε?
BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 62025

ζηλευεται???

μπουαχαχαχα!!!!
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΤετ 16 Φεβ 2011, 00:06

stothema Φίλε Γι'ωργο, βρίκες άκρη τελικά :?:
gsxrthiva
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΘΗΒΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 145
Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΤετ 16 Φεβ 2011, 12:46

φιλε χρηστο του το αφησα την δευτερα στον μαστορα μου αθηνα και εφυγα....θα το κοιταξει μου ειπε ...θα μου κανει και ενα τσεκαρισμα βαλβιδες και ενα αλλο προβληματακι με τον συμπλεκτη που ειχα,,,μου ειπε παρασκευη θα το εχει ετοιμο.....για να δουμε γιατι εχω ανχωθει με αυτην την υποθεση!!! μολις εχω νεα θα σας ενημερωσω!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 26 Φεβ 2011, 11:50

τι εγινε τελικα γιωργο με το μηχανακι σου?????δουλεψε σωστα τελικα ??
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 26 Φεβ 2011, 11:58

Miou έγραψε:
τι εγινε τελικα γιωργο με το μηχανακι σου?????δουλεψε σωστα τελικα ??
Γιώργο please tell γιατί περιμένω και'γω το bazzaz μοιυ όπυ να'ναι και έχω αγχωθεί γενικά!!!
gsxrthiva
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 26 Φεβ 2011, 14:27

παιδια τσεκαραμε βαλβιδες ,κοιταξαμε ολες τις φισες απο την αρχη...τις τοποθετησε ξανα με προσοχη...οχι οτι εγω τις ειχα βαλει λαθος αλλα δεν μας εχει επιτρεψει ο καιρος να το βγαλουμε στο δρομο για χαρτογραφιση!(εχει ξεσκιστει στην βροχη ολη την εβδομαδα!)
εγω να δειτε στα καρφια καθομαι!!
Μην αγχωνεσαι χρηστο δεν νομιζω να εχει το ΒΑΖΖΑΖ προβλημα,,,απλα θελουν με πολυ προσοχη!!! η τοποθετηση στις φισες των μπεκ γιατι ειναι πολυ ψευτικες οι ακιδες και στραβωνουν πολυ ευκολα!!εκει την εχουν πατησει πολλοι και εγω μαζι μαυτους!δεν σας εχω ξεχασει θα σας πω οταν εχω νεα...
gsxrthiva
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 19:33

παιδια τελικα δεν ειχε προβλημα το ΒΑΖΖΑΖ αλλα το tps sensor της μηχανης...οταν ο κινητηρας ειναι σβηστος το tps διαβαζει κανονικα μεχρι το 100% του γκαζιου...οταν αναβει ο κινητηρας διαβαζει μεχρι 10-20%....τωρα ψαχνω για κανα μεταχειρησμενο tps γιατι η σφακιανακης θελει κανα 20ημερο να το φερει....ξερει κανεις αν ταιριαζει το tps απο Κ4???γιατι για κ7 εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω!!!
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 19:41

gsxrthiva έγραψε:
παιδια τελικα δεν ειχε προβλημα το ΒΑΖΖΑΖ αλλα το tps sensor της μηχανης...οταν ο κινητηρας ειναι σβηστος το tps διαβαζει κανονικα μεχρι το 100% του γκαζιου...οταν αναβει ο κινητηρας διαβαζει μεχρι 10-20%....τωρα ψαχνω για κανα μεταχειρησμενο tps γιατι η σφακιανακης θελει κανα 20ημερο να το φερει....ξερει κανεις αν ταιριαζει το tps απο Κ4???γιατι για κ7 εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω!!!

με καθαριστικο επαφων δεν εφτιαξε??μηπως το καλωδιο που συνδεεται to bazzaz στο tps δεν κανει καλη επαφη?η μηπως θελει κοψιμο και καλαι παρα ενα κλεφτη ξερω γω!
blackk8
Normal gixxer
Normal gixxer
blackk8

Άντρας Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ
Τόπος : Γέρακας
Αριθμός μηνυμάτων : 67
Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 19:52

την εγκατάσταση την έκανες μόνος σου ; καμιά φορά λόγο βιασύνης τυχαίνει να έχει μπει ανάποδα η φίσα του TPS

επίσης αν πέρνει το bazzaz ρεύμα με το κλέφτη που είχε να έχεις υπόψην σου ότι ο κλέφτης σιγά σιγά θα σου κόψει το καλώδιο τροφοδοσίας και μια θα κάνει επαφή και μια όχι με αποτέλεσμα να σου γεμίσει η εξάτμηση με λάδια επειδή θα μπερδέυεται ο εγκέφαλος και θα σου σβήνει σε ανυποψίαστες χρονικές στιγμές το μοτερ

η καλύτερη λύση είναι να βγάλεις τον κλέφτη και να κολλήσεις με καλάι τα καλώδια και να τα μονώσεις
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 19:55

παιδια στο μπαζζαζ δεν περνεις με κλεφτη

εχει φυσες καννονικα

δεν παιζει κατι τετοιο οποτε

το παιδι το ξαχνει τωρα 1 μηνα σχεδον. ψαχνει για TPS
http://www.gixxer.gr
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 19:58

gsxrthiva έγραψε:

Tουλάχιστον βρε Γιώργο βρήκες τι φταίει!!!
ουυυφφφ ανακούφιση ε?
blackk8
Normal gixxer
Normal gixxer
blackk8

Άντρας Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ
Τόπος : Γέρακας
Αριθμός μηνυμάτων : 67
Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 20:05

Naso έχω βάλει 2 bazzaz ένα στο δικό μου και ένα στου αδερφού μου το zx,και τα δύο πακέτα είχαν κλέφτη μέσα,απλά εμείς τα φτιάξαμε με καλάι για πιο σίγουρα γιατί είχαμε διαβάσει για το κόψιμο των καλωδίων

δεν εννοώ ότι στο TPS συνδέεται με κλέφτη,αλίμονο ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την blackk8 στις Πεμ 17 Μαρ 2011, 20:16, 1 φορά
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 20:11

blackk8 έγραψε:
Naso έχω βάλει 2 bazzaz ένα στο δικό μου και ένα στου αδερφού μου το zx,και τα δύο πακέτα είχαν κλέφτη μέσα,απλά εμείς τα φτιάξαμε με καλάι για πιο σίγουρα γιατί είχαμε διαβάσει για το κόψιμο των καλωδίων

δεν εννοώ ότι στο TPS συνδέεται με κλέφτη,αλοίμονο ...

a ok

file
http://www.gixxer.gr
gsxrthiva
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 20:21

παιδια αφερεσαμε τελειως το ΒΑΖΖΑΖ και το μηχανακη παλι δεν παει στις ψιλες στην 4η 5η 6η ταχυτητα
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 20:51

gsxrthiva έγραψε:
παιδια αφερεσαμε τελειως το ΒΑΖΖΑΖ και το μηχανακη παλι δεν παει στις ψιλες στην 4η 5η 6η ταχυτητα

Τοτε κατι τρεχει με τη τρομπα βενζινης ssss
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

Άντρας Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 20:59

gsxrthiva έγραψε:

Λογικό δεν είναι??????????

Αφού όσο και να ανοίγεις το γκάζι το tps που παίρνει ο εγκέφαλος είναι 20%.

JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 21:13

gsxrthiva έγραψε:

Ωχ τωρα το ειδα ακυρο για τη τρομπα που ειπα :P

Πως το ξερεις ομως οτι δεν δουλευει xmmm
gsxrthiva
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 22:11

στο διαγνωστικο βγαζει σφαλμα στο tps.....και οταν ειναι σβηστος ο κινητηρας με το ΒΑΖΖΑΖ συνδεμενο το tps διαβαζει μεχρι το 100% οταν ανοιγεις το γκαζι....οταν αναβεις τον κινητηρα τοτε διαβαζει μεχρι 10%.ο μαστορας μου ειπε οτι μαλλον οταν βαζεις μπροστα το μοτερ με τους κραδασμους δεν θα διαβαζει....Δημητρη ξερεις αν ταιριαζει tps αλλο μοντελο?κ4?
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 22:19

Φαγώθηκες με το tps του Κ4. Very Happy

Μέτρησε την αντίσταση του tps με τον κινητήρα σβηστό όπως λέει το manual... Έπειτα με την φύσα ξεσυνδεδεμένη μέτρησε το με τον κινητήρα σε λειτουργία.

Μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει στα ηλεκτρικά της μηχανής,αυτό με τους κραδασμούς δεν παίζει...
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ   BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 22:21

gsxrthiva έγραψε:
στο διαγνωστικο βγαζει σφαλμα στο tps.....και οταν ειναι σβηστος ο κινητηρας με το ΒΑΖΖΑΖ συνδεμενο το tps διαβαζει μεχρι το 100% οταν ανοιγεις το γκαζι....οταν αναβεις τον κινητηρα τοτε διαβαζει μεχρι 10%.ο μαστορας μου ειπε οτι μαλλον οταν βαζεις μπροστα το μοτερ με τους κραδασμους δεν θα διαβαζει....Δημητρη ξερεις αν ταιριαζει tps αλλο μοντελο?κ4?

Λυπαμαι δεν ξερω δεν μου εχει τυχει ποτε σε 1000 κ7 ( στα V-STROM 650 παντως που εχουμε αλλαξει αρκετα ) :P με τους κωδικους των ανταλακτικων μπορεις να το δεις αυτο Very Happy

BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» pc3 η pcv βοηθεια
» ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com