| BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ | |
|
+14stavrosrodo JIMK7 gat0s DrIoannis nasos-v Miou Darksoul teo46 ripseventh Hamamatsu T.R.E Leroy -=UNSEEN=- gsxrthiva 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 16:34 | |
| ο καιρος ειναι αντιπαλος αυτη την στιγμη μολις το δοκιμασω σου λεω που νομιζω οτι θα ναι γ@μω!!κ μετα dyno α δουμε τι στο καλο εχουμε κανει! ευχαριστω πολυ! | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 16:49 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 17:11 | |
| ειπες κατι? | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 17:39 | |
| Τι εγινε ρε παιδια? Εξωμολογηση εχουμε? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 18:21 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 18:22 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- ειπες κατι?
- ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Τι εγινε ρε παιδια?
Εξωμολογηση εχουμε? ζηλευεται??? μπουαχαχαχα!!!! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τετ 16 Φεβ 2011, 00:06 | |
| Φίλε Γι'ωργο, βρίκες άκρη τελικά :?: | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τετ 16 Φεβ 2011, 12:46 | |
| φιλε χρηστο του το αφησα την δευτερα στον μαστορα μου αθηνα και εφυγα....θα το κοιταξει μου ειπε ...θα μου κανει και ενα τσεκαρισμα βαλβιδες και ενα αλλο προβληματακι με τον συμπλεκτη που ειχα,,,μου ειπε παρασκευη θα το εχει ετοιμο.....για να δουμε γιατι εχω ανχωθει με αυτην την υποθεση!!! μολις εχω νεα θα σας ενημερωσω!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 26 Φεβ 2011, 11:50 | |
| τι εγινε τελικα γιωργο με το μηχανακι σου?????δουλεψε σωστα τελικα ?? | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 26 Φεβ 2011, 11:58 | |
| - Miou έγραψε:
- τι εγινε τελικα γιωργο με το μηχανακι σου?????δουλεψε σωστα τελικα ??
Γιώργο please tell γιατί περιμένω και'γω το bazzaz μοιυ όπυ να'ναι και έχω αγχωθεί γενικά!!! | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 26 Φεβ 2011, 14:27 | |
| παιδια τσεκαραμε βαλβιδες ,κοιταξαμε ολες τις φισες απο την αρχη...τις τοποθετησε ξανα με προσοχη...οχι οτι εγω τις ειχα βαλει λαθος αλλα δεν μας εχει επιτρεψει ο καιρος να το βγαλουμε στο δρομο για χαρτογραφιση!(εχει ξεσκιστει στην βροχη ολη την εβδομαδα!) εγω να δειτε στα καρφια καθομαι!! Μην αγχωνεσαι χρηστο δεν νομιζω να εχει το ΒΑΖΖΑΖ προβλημα,,,απλα θελουν με πολυ προσοχη!!! η τοποθετηση στις φισες των μπεκ γιατι ειναι πολυ ψευτικες οι ακιδες και στραβωνουν πολυ ευκολα!!εκει την εχουν πατησει πολλοι και εγω μαζι μαυτους!δεν σας εχω ξεχασει θα σας πω οταν εχω νεα... | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 19:33 | |
| παιδια τελικα δεν ειχε προβλημα το ΒΑΖΖΑΖ αλλα το tps sensor της μηχανης...οταν ο κινητηρας ειναι σβηστος το tps διαβαζει κανονικα μεχρι το 100% του γκαζιου...οταν αναβει ο κινητηρας διαβαζει μεχρι 10-20%....τωρα ψαχνω για κανα μεταχειρησμενο tps γιατι η σφακιανακης θελει κανα 20ημερο να το φερει....ξερει κανεις αν ταιριαζει το tps απο Κ4???γιατι για κ7 εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω!!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 19:41 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- παιδια τελικα δεν ειχε προβλημα το ΒΑΖΖΑΖ αλλα το tps sensor της μηχανης...οταν ο κινητηρας ειναι σβηστος το tps διαβαζει κανονικα μεχρι το 100% του γκαζιου...οταν αναβει ο κινητηρας διαβαζει μεχρι 10-20%....τωρα ψαχνω για κανα μεταχειρησμενο tps γιατι η σφακιανακης θελει κανα 20ημερο να το φερει....ξερει κανεις αν ταιριαζει το tps απο Κ4???γιατι για κ7 εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω!!!
με καθαριστικο επαφων δεν εφτιαξε??μηπως το καλωδιο που συνδεεται to bazzaz στο tps δεν κανει καλη επαφη?η μηπως θελει κοψιμο και καλαι παρα ενα κλεφτη ξερω γω! | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ Τόπος : Γέρακας Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 19:52 | |
| την εγκατάσταση την έκανες μόνος σου ; καμιά φορά λόγο βιασύνης τυχαίνει να έχει μπει ανάποδα η φίσα του TPS
επίσης αν πέρνει το bazzaz ρεύμα με το κλέφτη που είχε να έχεις υπόψην σου ότι ο κλέφτης σιγά σιγά θα σου κόψει το καλώδιο τροφοδοσίας και μια θα κάνει επαφή και μια όχι με αποτέλεσμα να σου γεμίσει η εξάτμηση με λάδια επειδή θα μπερδέυεται ο εγκέφαλος και θα σου σβήνει σε ανυποψίαστες χρονικές στιγμές το μοτερ
η καλύτερη λύση είναι να βγάλεις τον κλέφτη και να κολλήσεις με καλάι τα καλώδια και να τα μονώσεις | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 19:55 | |
| παιδια στο μπαζζαζ δεν περνεις με κλεφτη
εχει φυσες καννονικα
δεν παιζει κατι τετοιο οποτε
το παιδι το ξαχνει τωρα 1 μηνα σχεδον. ψαχνει για TPS | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 19:58 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- παιδια τελικα δεν ειχε προβλημα το ΒΑΖΖΑΖ αλλα το tps sensor της μηχανης...οταν ο κινητηρας ειναι σβηστος το tps διαβαζει κανονικα μεχρι το 100% του γκαζιου...οταν αναβει ο κινητηρας διαβαζει μεχρι 10-20%....τωρα ψαχνω για κανα μεταχειρησμενο tps γιατι η σφακιανακης θελει κανα 20ημερο να το φερει....ξερει κανεις αν ταιριαζει το tps απο Κ4???γιατι για κ7 εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω!!!
Tουλάχιστον βρε Γιώργο βρήκες τι φταίει!!! ουυυφφφ ανακούφιση ε? | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ Τόπος : Γέρακας Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 20:05 | |
| Naso έχω βάλει 2 bazzaz ένα στο δικό μου και ένα στου αδερφού μου το zx,και τα δύο πακέτα είχαν κλέφτη μέσα,απλά εμείς τα φτιάξαμε με καλάι για πιο σίγουρα γιατί είχαμε διαβάσει για το κόψιμο των καλωδίων
δεν εννοώ ότι στο TPS συνδέεται με κλέφτη,αλίμονο ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την blackk8 στις Πεμ 17 Μαρ 2011, 20:16, 1 φορά | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 20:11 | |
| - blackk8 έγραψε:
- Naso έχω βάλει 2 bazzaz ένα στο δικό μου και ένα στου αδερφού μου το zx,και τα δύο πακέτα είχαν κλέφτη μέσα,απλά εμείς τα φτιάξαμε με καλάι για πιο σίγουρα γιατί είχαμε διαβάσει για το κόψιμο των καλωδίων
δεν εννοώ ότι στο TPS συνδέεται με κλέφτη,αλοίμονο ... a ok | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 20:21 | |
| παιδια αφερεσαμε τελειως το ΒΑΖΖΑΖ και το μηχανακη παλι δεν παει στις ψιλες στην 4η 5η 6η ταχυτητα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 20:51 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- παιδια αφερεσαμε τελειως το ΒΑΖΖΑΖ και το μηχανακη παλι δεν παει στις ψιλες στην 4η 5η 6η ταχυτητα
Τοτε κατι τρεχει με τη τρομπα βενζινης | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 20:59 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- παιδια αφερεσαμε τελειως το ΒΑΖΖΑΖ και το μηχανακη παλι δεν παει στις ψιλες στην 4η 5η 6η ταχυτητα
Λογικό δεν είναι?????????? Αφού όσο και να ανοίγεις το γκάζι το tps που παίρνει ο εγκέφαλος είναι 20%. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 21:13 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
Ωχ τωρα το ειδα ακυρο για τη τρομπα που ειπα :P Πως το ξερεις ομως οτι δεν δουλευει | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 22:11 | |
| στο διαγνωστικο βγαζει σφαλμα στο tps.....και οταν ειναι σβηστος ο κινητηρας με το ΒΑΖΖΑΖ συνδεμενο το tps διαβαζει μεχρι το 100% οταν ανοιγεις το γκαζι....οταν αναβεις τον κινητηρα τοτε διαβαζει μεχρι 10%.ο μαστορας μου ειπε οτι μαλλον οταν βαζεις μπροστα το μοτερ με τους κραδασμους δεν θα διαβαζει....Δημητρη ξερεις αν ταιριαζει tps αλλο μοντελο?κ4? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 22:19 | |
| Φαγώθηκες με το tps του Κ4. Μέτρησε την αντίσταση του tps με τον κινητήρα σβηστό όπως λέει το manual... Έπειτα με την φύσα ξεσυνδεδεμένη μέτρησε το με τον κινητήρα σε λειτουργία. Μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει στα ηλεκτρικά της μηχανής,αυτό με τους κραδασμούς δεν παίζει... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 17 Μαρ 2011, 22:21 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- στο διαγνωστικο βγαζει σφαλμα στο tps.....και οταν ειναι σβηστος ο κινητηρας με το ΒΑΖΖΑΖ συνδεμενο το tps διαβαζει μεχρι το 100% οταν ανοιγεις το γκαζι....οταν αναβεις τον κινητηρα τοτε διαβαζει μεχρι 10%.ο μαστορας μου ειπε οτι μαλλον οταν βαζεις μπροστα το μοτερ με τους κραδασμους δεν θα διαβαζει....Δημητρη ξερεις αν ταιριαζει tps αλλο μοντελο?κ4?
Λυπαμαι δεν ξερω δεν μου εχει τυχει ποτε σε 1000 κ7 ( στα V-STROM 650 παντως που εχουμε αλλαξει αρκετα ) :P με τους κωδικους των ανταλακτικων μπορεις να το δεις αυτο | |
|
| |
| BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ | |
|