| BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ | |
|
+14stavrosrodo JIMK7 gat0s DrIoannis nasos-v Miou Darksoul teo46 ripseventh Hamamatsu T.R.E Leroy -=UNSEEN=- gsxrthiva 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 08 Φεβ 2011, 08:57 | |
| δημητρη δεν το εχω εδω , σε αυτον τον υπολογιστη.
παντως ψιλα εχει πολυ. εμενα παιζει απο -3/4 ως +1
θα το δω το βραδυ και θα ποσταρω | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 08 Φεβ 2011, 09:18 | |
| | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 08 Φεβ 2011, 10:08 | |
| παιδια αυτον τον σωλινα τον ειχα ταπωσει....αλλα θα τον χανακοιταξω μηπως δεν τον ειχα ταπωσει καλα!!παντος τα σκασιματα ειχαν σταματησει απο τοτε που τον ταπωσα.... το TPS CALIBRATION ειναι στο μηδεν με σβηστο κινητηρα... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 08 Φεβ 2011, 10:40 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- παιδια αυτον τον σωλινα τον ειχα ταπωσει....αλλα θα τον χανακοιταξω μηπως δεν τον ειχα ταπωσει καλα!!παντος τα σκασιματα ειχαν σταματησει απο τοτε που τον ταπωσα.... το TPS CALIBRATION ειναι στο μηδεν με σβηστο κινητηρα...
αν τραβιξεις το γκαζι αναλογικα , δειχνει 20%-30%-40% κτλ? | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 08 Φεβ 2011, 14:38 | |
| παιδια τα pair τα ειχα κλειστα και καλα ταπωμενα...το δεξι τελικο μου εχανε λιγο...το εσφιξα του εβαλα και λιγο ταινια αμιαντου να σφιξει καλητερα και δεν χανει τωρα...θα το χαναπαω βολτα και θα σας πω τι μου εβγαλε...με προβληματιζει ομως γιατι και με τον μαμα χαρτη αλλα και με του μπαζαζ δεν ανεβαζει στροφες με 5η και 6η μετα τις 12000-12500....δεν θα επρεπε να ανεβαζει??? | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τετ 09 Φεβ 2011, 18:11 | |
| παιδια τιποτα...παλι τα ιδια εκανε!!! | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τετ 09 Φεβ 2011, 18:31 | |
| Αν αποσυνδεσεις το bazzaz τελειως τα ιδια κανει μετα τις 12000? | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τετ 09 Φεβ 2011, 19:20 | |
| αυτο δεν το εχω κανει...λεω να το κανω αυριο να το βγαλω τελειως και να ξαναβαλω το pc 3 που ειχα πριν να δω τι θα κανει.... | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Πεμ 10 Φεβ 2011, 21:19 | |
| Φίλε Γιώργο επειδή έχω σκάσει με το θέμα που αντιμετωπίζεις... Το Bazzaz το πήρες καινούργιο? Υπάρχει περίπτωση να είναι απο Busa? Αν το πήρες μεταχείρω απο κανένα Ebay παίζει έντονα και είναι λόγος να μην πηγαίνεις πάνω απο 12.000. Τσέκαρε σε παρακαλώ... | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 11 Φεβ 2011, 02:48 | |
| ΦΙΛΕ ΜΟΥ UNSEEN,, το Bazzaz το πηρα απο Ebay καινουργιο! το κουτι του γραφει για gsxr 1000 07-08...δεν ξερω τι παιζει δεν μπορω να βρω ακρη τι γινετε!!πως στην 3η να περνει ολες τις στροφες 4η μεχρι 13000 και 5η 6η μεχρι 12000...ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα(QS,TC,DIAGNOSTIKO)το μονο που παρατηρησα ηταν οτι ειχε το παλιο software...αλλα του περασα και το καινουργιο...τελος παντων την δευτερα το κατεβαζω το μηχανακι στον μηχανικο που μου το εφταξε στην αθηνα να το δει αυτος!! οταν εχω νεα θα σας πω τι ειχε....!! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Παρ 11 Φεβ 2011, 11:35 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- ΦΙΛΕ ΜΟΥ UNSEEN,, το Bazzaz το πηρα απο Ebay καινουργιο! το κουτι του γραφει για gsxr 1000 07-08...δεν ξερω τι παιζει δεν μπορω να βρω ακρη τι γινετε!!πως στην 3η να περνει ολες τις στροφες 4η μεχρι 13000 και 5η 6η μεχρι 12000...ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα(QS,TC,DIAGNOSTIKO)το μονο που παρατηρησα ηταν οτι ειχε το παλιο software...αλλα του περασα και το καινουργιο...τελος παντων την δευτερα το κατεβαζω το μηχανακι στον μηχανικο που μου το εφταξε στην αθηνα να το δει αυτος!! οταν εχω νεα θα σας πω τι ειχε....!!
μεχρι να το πας στο μηχανικο αποσυνδεσε το(δεν ειναι αναγκη να το βγαλεις τελειως απο το μηχανακι) απλα βγαλε ολες τις φισες που εχει κουμπωμενες και αστο να δουλευει μονο με τον μαμα εγκεφαλο.Μην φοβασαι δεν θα παθει τιποτα(αντιθετως, αν το κυκλοφορεις με το προβλημα που αναφερεις, ισως παθει). | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Κυρ 13 Φεβ 2011, 19:21 | |
| παιδια διαπιστωσα το εξης: στην δευτερη φισα(απο αριστερα)του μπαζαζ στο ανω μπεκ του injector η μια ακιδα της φισας ηταν στραβη σε σχεση με τις αλλες φισες των μπεκ που τσεκαρα....παιζει να ειναι εκει το προβλημα????την ισιωσα και την ξαναεβαλα αλλα δεν ξερω αν την εβαλα σωστα ,,,γιατι ειναι πολυ ψευτικη,,,,πως μπορω να διαπιστωσω αν την εβαλα σωστα???αν και στον θορυβο δεν αλλαζει κατι???? στο ρελαντι... | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Κυρ 13 Φεβ 2011, 19:23 | |
| και κατι αλλο...τις εξατμισεις μου τις βλεπω ψιλοασπρισμενες πισω!! | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 02:22 | |
| Αν ηταν στραβή η φίσα και δεν δουλευε το μπεκ μπαίνουμε σε μια λογική. Ησουν μειον ένα μπεκ οπότε ο λ έβλεπε φτωχό και γι αυτό έδινε τόσες βενζινες στα άλλα για να έρθει στα ίσα του. Το οτι οι εξατμίσεις είναι άσπρες, σημαίνει δύο πράγματα. 1ο χρήση αγωνιστικής βενζίνης που δεν χρησιμοποιείς η οποία αφήνει λευκά κατάλοιπα στις εξατμίσεις και 2ο φτωχό σε καύσιμο μηχανάκι. Μην το πλακώνεις μέχρι να δεις τι συμβαίνει γιατί δεν είναι καλή περίπτωση. Πάντως αν ηταν τόσο στραβό το Pin ώστε να μην κάνει επαφή είμαστε μια χαρά γιατί και εξηγείται το οτι βλέπαμε και βρέθηκε η λύση. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 09:01 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Αν ηταν στραβή η φίσα και δεν δουλευε το μπεκ μπαίνουμε σε μια λογική. Ησουν μειον ένα μπεκ οπότε ο λ έβλεπε φτωχό και γι αυτό έδινε τόσες βενζινες στα άλλα για να έρθει στα ίσα του. Το οτι οι εξατμίσεις είναι άσπρες, σημαίνει δύο πράγματα. 1ο χρήση αγωνιστικής βενζίνης που δεν χρησιμοποιείς η οποία αφήνει λευκά κατάλοιπα στις εξατμίσεις και 2ο φτωχό σε καύσιμο μηχανάκι. Μην το πλακώνεις μέχρι να δεις τι συμβαίνει γιατί δεν είναι καλή περίπτωση. Πάντως αν ηταν τόσο στραβό το Pin ώστε να μην κάνει επαφή είμαστε μια χαρά γιατί και εξηγείται το οτι βλέπαμε και βρέθηκε η λύση.
Ναι μόνο που όταν θα πήγαινε να ψεκάσει το μπεκ θα έβγαζε FI... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 09:41 | |
| - T.R.E έγραψε:
- -=UNSEEN=- έγραψε:
- Αν ηταν στραβή η φίσα και δεν δουλευε το μπεκ μπαίνουμε σε μια λογική. Ησουν μειον ένα μπεκ οπότε ο λ έβλεπε φτωχό και γι αυτό έδινε τόσες βενζινες στα άλλα για να έρθει στα ίσα του. Το οτι οι εξατμίσεις είναι άσπρες, σημαίνει δύο πράγματα. 1ο χρήση αγωνιστικής βενζίνης που δεν χρησιμοποιείς η οποία αφήνει λευκά κατάλοιπα στις εξατμίσεις και 2ο φτωχό σε καύσιμο μηχανάκι. Μην το πλακώνεις μέχρι να δεις τι συμβαίνει γιατί δεν είναι καλή περίπτωση. Πάντως αν ηταν τόσο στραβό το Pin ώστε να μην κάνει επαφή είμαστε μια χαρά γιατί και εξηγείται το οτι βλέπαμε και βρέθηκε η λύση.
Ναι μόνο που όταν θα πήγαινε να ψεκάσει το μπεκ θα έβγαζε FI... Eτσι ακριβος | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 12:35 | |
| | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 17:35 | |
| το FI ηταν αναμενο απο πριν βαλω το μπαζαζ επειδη ειχα βγαλει τον αισθητηρα λαμδα και το δουλευα με FI αναμενο...οποτε δεν μπορουσα να καταλαβω αν το μπεκ δεν ψεκαζε!! τελικα σημερα το κατεβασα στον μηχανικο μου να του κανει και ενα σερβις και να το κοιταξει.....μαλλον αυτο πρεπει να ηταν το προβλημα.... | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 17:46 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- το FI ηταν αναμενο απο πριν βαλω το μπαζαζ επειδη ειχα βγαλει τον αισθητηρα λαμδα και το δουλευα με FI αναμενο...οποτε δεν μπορουσα να καταλαβω αν το μπεκ δεν ψεκαζε!! τελικα σημερα το κατεβασα στον μηχανικο μου να του κανει και ενα σερβις και να το κοιταξει.....μαλλον αυτο πρεπει να ηταν το προβλημα....
Ενα ενα μας τα λες μου φαινεται. Το πιο πιθανο να ειναι αυτο που ειπε ο unssen. Αν ειχες κανει ελεγχο το FI απο την αρχη τωρα το προβλημα σου θα ειχε λυθει. Πραγματικα αν ειναι αυτο εισαι πολυ τυχερος που δεν πηρες κανενα πιστονι στο χερι | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 19:55 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 21:05 | |
| κυριε Δημητρη unseen παρακαλω πολυ αν θελετε μπορειτε να μου απαντησεται στα πμ που σας εχω στειλει κ με χετε γρ@ψει στα παλια σας τα παπουτσι@??? σορρυ για το σπαμ on με τον χαρτη target afr της dynojet μαλλον καιει τα κερατα του το μηχανακι μου αλλα παει μπουνια τι να του κανω για να μην καιει τον κ@λο του! ευχαριστω! αυτος ειναι ο χαρτης της dynojet!να βαλω 13,4 χαμηλα ξερω γω μεχρι τις 6000 θα χε προβλημα? σπαμ off! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 14 Φεβ 2011, 22:21 | |
| - Darksoul έγραψε:
- κυριε Δημητρη unseen παρακαλω πολυ αν θελετε μπορειτε να μου απαντησεται στα πμ που σας εχω στειλει κ με χετε γρ@ψει στα παλια σας τα παπουτσι@???
σορρυ για το σπαμ on με τον χαρτη target afr της dynojet μαλλον καιει τα κερατα του το μηχανακι μου αλλα παει μπουνια τι να του κανω για να μην καιει τον κ@λο του! ευχαριστω! αυτος ειναι ο χαρτης της dynojet!να βαλω 13,4 χαμηλα ξερω γω μεχρι τις 6000 θα χε προβλημα?
σπαμ off! spam on Δυστυχώς έρχεται με το υπόλοιπο πακέτο η αύξηση της κατανάλωσης.Συνήθως παρατηρείται ανάγκη για περισσότερη βενζίνη στην πλειοψηφία των στροφών. spam off και από εμένα. Για το topic τώρα... Γενικά η κατάσταση που περιγράφεται από τον gsxrthiva είναι λίγο μπερδεway.Πρέπει μάλλον να κοιτάξει την μηχανή κάποιος μηχανικός γνώστης και πιθανόν να το ξεκινήσει από την αρχή.Έτσι θα μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι έχει εγκατασταθεί σωστά και ότι γίνετε σωστά η διαδικασία ρύθμισης για να μην έχουμε ατυχήματα. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 00:02 | |
| dr thanks!!αλλα κατι πρεπει να γινετε στα χαμηλα μεχρι 6000 τουλαχιστον που το χρησιμοποιω στην πολη για να μην καιει τον κ@λο του! η dynojet λεει οτι 12,8-13,4 για καθε νταμακι ειναι οκ απλα στις ταχυτητες που ταξιδευεις απο 13,7-14 μαχιμουμ! εγω λεω να βαλω μεχρι τις 6000 παντου 13,4 δε νομιζω οτι θα χασω απλα οτι θα χω καλυτερη αποκριση κιολλας!εε>>?? | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 14:03 | |
| Ελα Φίλιππεεεε.... Συγνώμη το είχα ξεχάσει. Βάλε και 13,5 και 13,6 αν θέλεις. Δεν γίνεται κάτι στα χαμηλά. ΚΑι στα ψηλά κάνε ένα 13,2 να δεις άσπρη μέρα... δεν σου λεω για πιο πάνω που πάλι δεν έχει θέμα, αλλά το 13 είναι για ασφάλεια. Κάνε παλληκάρι μου να ξυραφιάσει λίγο το πράμα!!!! Και να καίει και πιο λίγο. Στο 13 είσαι πολύ πλούσιος και απλά το κάνεοι η Dynojet για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. 80-100% απο 8000 και πάνω 13,2. Ελα... Πάμε... 2 και 5% θα το έχεις 13,2 μέχρι τις 3000 γιατί είναι οι στροφές που ξεκινάς απο φανάρι κλπ (οχι για κόντρα, κανονικά) οπότε έχει φορτία και θέλει μαμ. απο εκεί και πάνω στέγνωσε... 80 και 100% το 13,2 με 13,3 και το 13 με 13,2 μέχρι κάτω. 60% αλλάζεις το 13,2 με 13,4 και 13,1 με 13,3 μέχρι κάτω. 40% αλλάζεις το 13,2 με 13,4 μέχρι κάτω. 15 - 20% το 13,2 γίνεται όλο 13,4 μέχρι κάτω. 2-5-10 το κάνεις όλο 13,5 απο τις 5000 και κάτω. Κάνε τις αλλαγές και πες τι γίνεται απο απόδοση. \Φυσικά παίρνει κι άλλο στέγνωμα αλλά κάνε αυτά και βλέπουμε. Εχε το νου σου που θα κάνει κράτημα σε τι στροφές κλπ. Δεν πρόκειται να κάνει, ξυράφι θα γίνει, αλλά λέμε. Για να μη γκρινιάζεις..... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 15 Φεβ 2011, 16:33 | |
| Δημητρη Σαγαπω!! | |
|
| |
| BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ | |
|