| BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ | |
|
+14stavrosrodo JIMK7 gat0s DrIoannis nasos-v Miou Darksoul teo46 ripseventh Hamamatsu T.R.E Leroy -=UNSEEN=- gsxrthiva 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 05 Φεβ 2011, 16:52 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- παιδια σε αγγλικα ηνωμενων πολιτειων το ειχα το πληκτρολογιο(ME KOMA)...τα target afr ειχα βαλει τον πινακα του UNSEEN, αυτο που ειχε κανει ποστ,τον χαρτη ειχα του μπαζαζ
τον 07-08 GSXR1000 SLIP ON,δεν το ειχα βαλει σε μηδεν ολα! Να του φορτωσω τα δεδομενα που κατεγραψε και να το παω μια βολτα να δω τι θα κανει??????? Δεν φταιει ο Πινακας του UNSEEN αλλα η ρυθμιση που εχεις στον υπολογιστη και δεν αλλαζει απο το πληκτρολογιο Θα κανεις τα εξεις πας Εναρξη - ρυθμισεις - Πινακας ελεγχου - Τοπικες ρυθμισεις - και θα βαλεις Αγγλικα Ηνωμενων Πολιτειων | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 05 Φεβ 2011, 17:02 | |
| το εκανα αυτο ξανα και το πληκτρολογιο ειναι αγγλικα αμερικης...να χαναπαω να χαρτογραφησω βαζοντας τα ολα στο μηδεν??και τα TAFRS TOY UNSEEN???? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 05 Φεβ 2011, 17:08 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- το εκανα αυτο ξανα και το πληκτρολογιο ειναι αγγλικα αμερικης...να χαναπαω να χαρτογραφησω βαζοντας τα ολα στο μηδεν??και τα TAFRS TOY UNSEEN????
Το πληκτρολογιο δεν εχει σημασια που θα το εχεις Ναι να του κανεις μια καινουργια χαρτογραφηση με μηδενικο χαρτη και τα TAFRS TOY UNSEEN αν ομως σου βγαζει παλι -50 η +50 δεν εχεις κανει σωστα αυτο που σου εγραψα πριν | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 05 Φεβ 2011, 17:29 | |
| ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΗ!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑΣ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 05 Φεβ 2011, 18:03 | |
| το οργανο του TPS σου δειχνει 0 οταν εισαι με ανοιχτο διακοπτη? χωρις να δουλευει το μοτερ. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 05 Φεβ 2011, 19:25 | |
| Πρέπει να επικρατεί και λίγο η λογική. Τέτοια νούμερα τα αλλάζουμε αμέσως πριν κανε δοκιμάσουμε το μηχανάκι. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να θέλει -30 και -40 απο το μαμά στα ψηλ'α? Παρ ολα αυτά, τέτοια νούμερα μπορεί να δουμε σε πολύ φτιαγμένα μηχανάκια με μεγάλα OVERLAP που σωστά στεγνώνουν πολύ χαμηλά.
Φίλε μου κοίτα πάλι τι έχει γίνει λάθος. Αν όλα είναι οκ και συνεχίζει, ψάξε την περίπτωση να είναι χαλασμένος ο λ. Δεν στέκουν αυτά τα νούμερα και με τα AFR που είχα γράψει ενδεικτικά κάποτε δεν συμβαδίζουν. Οσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει ας ρίξουν μια ματιά να μας πουν τα νούμερα που έχουν οι ίδιο. | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 05 Φεβ 2011, 20:17 | |
| | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Σαβ 05 Φεβ 2011, 20:30 | |
| παιδια αυτα τα νουμερα μου εγραψε! | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Κυρ 06 Φεβ 2011, 04:48 | |
| Παντελώς λάθος. Βγάλε αυτό το πράγμα απο το μηχανάκι φίλε μου πριν γίνει κομματάκια αλουμίνιο. Πήγαινε τη διαδικασία απο την αρχή και βεβαιώσου οτι τα Pair είναι κλειστά, οτι κατά τη ρύθμιση δεν μπαίνεις σε καμία περίπτωση στον κόφτη, οτι δεν χάνει η εξάτμιση σου ή απο τους λαιμούς ή στο τελικό, οτι έχεις κάνει σωστό calibtation στο TPS, οτι έχεις πάρει το σωστό καλώδιο στροφών, οτι δεν παίρνει αέρα το φιλτροκούτι και τελευταία περίπτωση είναι να έχεις παιγμένο λ. Αυτά τα νούμερ αδεν παίζουν με τίποτα.... Βάλε παντού μηδέν πριν χάσουμε τον ασθενή. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Κυρ 06 Φεβ 2011, 11:17 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Παντελώς λάθος. Βγάλε αυτό το πράγμα απο το μηχανάκι φίλε μου πριν γίνει κομματάκια αλουμίνιο. Πήγαινε τη διαδικασία απο την αρχή και βεβαιώσου οτι τα Pair είναι κλειστά, οτι κατά τη ρύθμιση δεν μπαίνεις σε καμία περίπτωση στον κόφτη, οτι δεν χάνει η εξάτμιση σου ή απο τους λαιμούς ή στο τελικό, οτι έχεις κάνει σωστό calibtation στο TPS, οτι έχεις πάρει το σωστό καλώδιο στροφών, οτι δεν παίρνει αέρα το φιλτροκούτι και τελευταία περίπτωση είναι να έχεις παιγμένο λ. Αυτά τα νούμερ αδεν παίζουν με τίποτα.... Βάλε παντού μηδέν πριν χάσουμε τον ασθενή.
+1000 | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Κυρ 06 Φεβ 2011, 11:18 | |
| Για να μην έχεις γεννητούρια σου προτείνω να κατεβάσεις από την Bazzaz τον πιο κοντινό χάρτη στο setup σου και ξεκίνα τις διαδικασίες μέχρι να δεις φυσιολογικά νούμερα και όχι 60αρια.Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι έχει σχέσει με το software και στο ότι κάτι δεν κάνεις όπως πρέπει.Ελπίζω να βρεις την άκρη σύντομα... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 09:14 | |
| εγω πιστευω ή οτι τραβανε τα pair αερα ή εχει βαλει την μπριζα του TPS στης δευτερευων πεταλουδες.
γιωργο αν θες στειλε μου σε πμ το τηλ σου να μηλισουμε , να σου πω να τσεκαρεις μερικα πραγματα | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 12:38 | |
| Παιδια θα κοιταξω πρωτα μηπως δεν ειχα βαλει τα αγγλικα αμερικης...θα το ξανακανω απο την αρχη και θα χεκινησω με μηδενικο χαρτη...να δω τι θα μου βγαλει....να αποκλεισω πρωτα αυτην την εκδοχη και βλεπουμε μετα!!! παντος την φισα του TPS την εχω στην κυρια πεταλουδα...και των στροφων...στο διαγνωστικο μου βγαζει ολα οκ.! το μεσημερι θα παω για δοκιμη και θα σας πω!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!! | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 17:30 | |
| παιδια μαλλον δεν ειχα βαλει τα αγγλικα αμερικης...πηγα παλι σημερα μια βολτα και αν δεν καθισα πολυ ωρα να χαρτογραφισω μου εβγαλε εντελως διαφορετικα απο την προηγουμενη φορα και ποιο λογικα!!! φορτωσα αυτα τα δεδομενα σενα χαρτη και πηγα μια βολτα...ολα καλα στις χαμηλες και μεσαιες ανοιγε πολυ ωραια ....στις ψηλες με 4η,5η,6η ταχυτ....μετα τισ 12000 στροφες αργουσε να ανεβασει το ενιωθα σαν να μπουκωνε!! γιατι???? | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 17:48 | |
| Φτιάξε τον χάρτη και μετά θα δεις αν συνεχίζει το μπούκωμα. | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 18:49 | |
| οταν λες φτιαξε τον χαρτη τι ενοεις????να ξαναχαρτογραφισω με τα ιδια δεδομενα η να αλλαξω τα TAFR???KAI ΝΑ ΧΑΝΑΠΑΩ??? | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 19:19 | |
| ΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ!!!Πρέπει να γράψει αρκετά δεδομένα χωρίς κόφτες όμως και με ομαλά ανοίγματα σε όλες τις ταχύτητες. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 19:22 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- οταν λες φτιαξε τον χαρτη τι ενοεις????να ξαναχαρτογραφισω με τα ιδια δεδομενα η να αλλαξω τα TAFR???KAI ΝΑ ΧΑΝΑΠΑΩ???
βρε συ Γιωργο απλα ειναι τα πραματα 1)τα βαζεις ολα μηδεν στον χαρτη βενζινης 2)βαζεις τα target afr που εβαλες και πριν 3)βγαινεις βολτα καταγραφοντας. αν γυρησεις σπιτι μετα την καταγραφη και δεις νουμερα παλι αυτης της ταξεως +60%,-50% καπου κανεις λαθος. απλα μην φορτωσεις αυτον τον χαρτη.Ασε μεσα τον μηδενικο και βρες που κανεις λαθος. Με μηδενικο χαρτη δεν παθαινεις τιποτα(στην ουσια εχεις αυτο που ειχες πριν.... το μαμα χαρτη) Αν ομως φορτωσεις χαρτη με +60,-60 τοτε θα εχεις μια ωραια ανατιναξη μετα απο λιγη χρηση. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 19:44 | |
| επισης πρεπει ολοι να εχουμε υπ οψην(και ειδικοτερα οσοι δεν εχουν πολυ μεγαλη πειρα απο προγραμματισμο) ειναι οτι, οταν κανουμε προγραμμα σωστο, το μηχανακι γινεται φιλικοτερο και προοδευτικοτερο.Δηλαδη φευγουν τα αποτομα ξεσπασματα.Ετσι σαν αισθηση μπορει να μας φαινεται οτι το μηχανακι δεν παει, αλλα στην πραγματικοτητα να ειναι αρκετα δυνατοτερο και ειδικα στα σημεια που οντως ειχε την αναγκη απο αρκετα περισσοτερο η' αρκετα λιγοτερο μειγμα. Οσο εχουμε την αισθηση οτι παει σαν ''ηλεκτρογκαζο'', χωρις ξεσπασματα, τοσο ειμαστε στον πιο σωστο δρομο. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 20:47 | |
| Ο χάρτης πάλι δεν είναι σωστός. Τα νούμερα είναι πολύ μεγάλα. Τα + στις βενζίνες είναι πολλά. Είσαι σίγουρος οτι τα pair είναι κλειστά και οτι δεν παίρνει αέρα η εξάτμιση απο κάπου? Το +30 είναι μεγάλο νούμερο. Ούτε στα πολύ φτιαγμένα δεν πάμε τόσο πάνω. Ψάξε καλά γιατί κάπου βλέπει αέρα ο λ και το πνίγει στη βενζίνη. Γι αυτό και δεν σου ανεβάζει μετά τις 12 γιατί εκεί ο χάρτης σου αρχίζει και πνίγεται πολύ.
Εναλλακτικά αν έχει κάποιος φίλος σου να βάλετε ένα wideband κάνε επαληθευση. Τα AFR που έχω δώσει για μπούσουλα δεν επιτρέπουν τέτοιες αλλαγές. Κάτι γίνεται λάθος φίλε μου. Κάνε πάλι έλεγχο στα PAir. Κάτι δεν μου αρέσει. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 20:48 | |
| Νάσο βάλε τον δικό σου χάρτη να δουμε συγκριτικά τι γίνεται σε σχέση με του Γιώργου. Δεν μου κολλάνε αυτά που βλέπω.
| |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 21:10 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Νάσο βάλε τον δικό σου χάρτη να δουμε συγκριτικά τι γίνεται σε σχέση με του Γιώργου. Δεν μου κολλάνε αυτά που βλέπω.
περιμενω πμ! | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Δευ 07 Φεβ 2011, 23:07 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 08 Φεβ 2011, 01:05 | |
| ειναι αυτα που δινουν καθαρο αερα απο το φιλτροκουτι στην εξατμηση αν δεν τα εχεις ταπωσει τοτε ο λαμδα δεινει λαθος ενδιξεις στον εγκεφαλο δηλ οτι εχει ποιο πολυ αερα κ εκεινος προσθετη βενζινες για να ειναι (υποτηθετε) σωστο το μειγμα | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ Τρι 08 Φεβ 2011, 03:08 | |
| Φίλε Γιώργο είμαι χαρούμενος που δεν ξέρεις τι είναι αφου 99% θα είναι αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει σχετικό thread για do it yourself νομίζω. Αν το κάνεις όπως πρέπει θα είσαι οκ. Το οτι δίνει τόσο καύσιμο μόνο πολύ φτωχό λ σημαίνει, αρα σχεδόν σίγουρα τα pair. ΜΑκάρι να ξεμπερδέψεις έτσι φίλε μου! Είναι πολύ λάθος οτι μας έδειξες μέχρι τώρα για να έχουν γίνει όλα όπως πρέπει. Υπομονή και θα βρεθεί η άκρη.
Φίλε Darksoul το ξέρω και συγνώμη που δεν έχω απαντήσει αλλά βρίσκω λίγο χρόνο να μπαίνω. Αύριο λογικά θα σου έχω απαντήσει. Εχω πήξει στη δουλειά. Συγνώμη και πάλι. Δεν σε ξέχασα. | |
|
| |
| BAZAZZ ΒΟΗΘΕΙΑ | |
|