| Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας | |
|
+13giannis_suzuki k8 600 kk demk6 dio georgeIII TheoDo R totoulis valkyrion 84 boutser mistiriodis_tsantakias Darksoul gsxrthiva ΚΑΣΤΟΡΙΑ 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 29 Αυγ 2011, 16:30 | |
| εσυ κοιτα το διακοπτη στο σταντ μηπως ειναι κ αυτος βραχυκυκλωμενος η βρωμικος με γρασσα σπρει επαφων κ εκει μεσα φουλ να ξελασπωσει το δικο παντως αυτο το 3μηνο του καλοκαιριου τπτ δεν εχει ξανακανει δεν εχει χαθει ποτε ξανα η νεκρα! | |
|
| |
dio Jr.gixxer
Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Κυρ 11 Μαρ 2012, 13:58 | |
| μια ερωτηση! οταν βγαζεις το καπακι απο το γραναζι για να καθαρισεις τον αισθητηρα της νεκρας χρειαζεται να βγαλεις και την τρομπα του συμπλεκτη? εαν ναι μετα πως κανεις εξαερωση...? | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 07 Μάης 2012, 15:09 | |
| ρε παιδια εμενα την νεκρα μου τη λεει κανονικα αλλα οταν εχω 1 μου λεει 2 και μετα ξανα παει παλι 1 οταν εχω 2 μου λεει 3 και αναιβοκατεβαινει να καθαρισω και εγω τον αισθητηρα? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 07 Μάης 2012, 15:23 | |
| - dio έγραψε:
- μια ερωτηση! οταν βγαζεις το καπακι απο το γραναζι για να καθαρισεις τον αισθητηρα της νεκρας
χρειαζεται να βγαλεις και την τρομπα του συμπλεκτη? εαν ναι μετα πως κανεις εξαερωση...? εχει niple bleader εκει που τραβαει το διχαλο στο σασμαν | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 07 Μάης 2012, 15:26 | |
| - demk6 έγραψε:
- ρε παιδια εμενα την νεκρα μου τη λεει κανονικα αλλα οταν εχω 1 μου λεει 2 και μετα ξανα παει παλι 1 οταν εχω 2 μου λεει 3 και αναιβοκατεβαινει να καθαρισω και εγω τον αισθητηρα?
κακο δε κανει λιγο καθαρισμα δοκιμασε το αλλα σε βλεπω να θες αλλαγη ματιου...90ευροπουλες ! | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 07 Μάης 2012, 18:28 | |
| καλα ξεκιναω με το καθαρισμα και βλεπω να μενω εκει χαχα | |
|
| |
dio Jr.gixxer
Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 07 Μάης 2012, 23:53 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- dio έγραψε:
- μια ερωτηση! οταν βγαζεις το καπακι απο το γραναζι για να καθαρισεις τον αισθητηρα της νεκρας
χρειαζεται να βγαλεις και την τρομπα του συμπλεκτη? εαν ναι μετα πως κανεις εξαερωση...? εχει niple bleader εκει που τραβαει το διχαλο στο σασμαν κομπλε το πραμα! στην αρχη δοκιμασα και εγω να βαλω σπρευ επαφων , αλλα το μονο που καταφερα ειναι, οταν εβαζα νεκρα να ψυλο αναβει το λαμπακι <ισα ισα που φαινοτανε!> και αποφασισα να το παραγγειλο.... 53 ευρο και ενοειται αεροπορικη παραγγελια < 1 μηνα εκανε να ερθει! > | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τετ 30 Οκτ 2013, 19:14 | |
| παιδες ξεθαμα θεματος.... η ενδειξη τατυτητων μου κανει νουμερα... εχω αλλη ταχυτητα μεσα και αλλη δειχνει...μετα παιζει μονη της χωρις να αλλαξω ταχυτητα.... https://www.youtube.com/watch?v=TfXbCrJsdXk&feature=youtu.beεβγαλα τον αισθητηρα απο το καπακι και τον καθαρισα αλλα παλι τα ιδια... τι μπορει να ειναι?? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Παρ 01 Νοε 2013, 22:04 | |
| | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Σαβ 02 Νοε 2013, 09:34 | |
| | |
|
| |
bagos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγελης Τόπος : χαλκιδα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 130 Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2013
| |
| |
kostasgsxr Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2014
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τετ 19 Φεβ 2014, 22:11 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- χρηολα οκ στο και σε μενα το ιδιο κανει...και μου ειπαν οτι εχει χαλασει η βαλβιδα της νεκρας...εγω προς το παρον το αφηνω ετσι!
παιδια καλησπερα εχω ενα κ7 600 και αυτο με την νεκρα το κανει και σε μενα.αρχισε λοιπον να το κανει καπου καπου οσπου εγινε μονιμο ενω το πρασσινο λαμπακια αναβει κανονιθκα.δεν εφτανε αυτο και μου συνεβει σημερα κατι αλλο.δεν ξερω κατα ποσο σχετιζομται.λοιπον αδιαβαστε την ιστορια μου .απο το πρωι ολα μια χαρα γυριζοντας απο την δουλεια το μεσημερι εκανα μια σταση για 5 λεπτα .θελοντας μετα να φυγω γυριζω τον διακοπτη και βλεπω οτι το καντραν νεκρο εκτος απο το φωτισμο παταω το κοκκινο διακοπτη παει να κανει τσεκ κι σταματαει παταω μιζα ακουω γυριζει αλλα δεν πηρε ποτε μπροστα .ανοιξα εκλεισα διακοπτη και παλι το ιδιο το πηγα εκει διπλα σε μια χοντα ,απο ασφαλειες ολα οκ.απο μπαταρια ολα οκ και μου ειπαν να το αφησω να το τσεκαρουν .σημειωση φοραω power commader αν παιζει καποιο ρολο και πριν λιγο καιρο μου καηκε ο μετασχηματιστης των xenon που ακομα δεν τον εχω αλλαξει ,σας ευχαριστω εκ των προτερων | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τετ 20 Φεβ 2019, 22:40 | |
| Μια απ τα ιδια ..
Τις περισσοτερες φορες στο κατεβασμα απο δευτερα ψαχνω την νεκρα,σχεδον ποτε δεν την βρισκω αν περιμενω ν αναψει το λαμπακι,θελει δυο τρεις φορες 2α-1η-νεκρα για να αναψει κ να ειμαι σιγουρος
αλλο συμπτωμα δεν θα αναβει το λαμπακι ενω εχω νεκρα η ενω ειμαι σταματημενος με πρωτη κ συμπλεκτη να αναβοσβηνει 1η-2α.
Εν κινησει δεν μου χει κανει τιποτα.
Να ξεκινησω με καθαρισμα ?? | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Πεμ 21 Φεβ 2019, 01:26 | |
| Ναι καθάρισμα αισθητήρα gps. Αλλά δοκίμασε κιόλας ότνα δεν σου ανάβει η αναβοσβήνει, πατώντας συμπλέκτη να κατεβάσεις stand, να δεις τι θα κάνει. Καθαρίζεις και τον αισθητήρα stand... | |
|
| |
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Σαβ 23 Φεβ 2019, 10:36 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- dio έγραψε:
χρειαζεται να βγαλεις και την τρομπα του συμπλεκτη? εαν ναι μετα πως κανεις εξαερωση...? εχει niple bleader εκει που τραβαει το διχαλο στο σασμαν Το εξαερωτηρακι εννοεις.. Που σημαινει οτι δεν μπλεκουμε με εξαερωση κλπ ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τετ 03 Απρ 2019, 20:42 | |
| - Koyfo έγραψε:
- Ναι καθάρισμα αισθητήρα gps. Αλλά δοκίμασε κιόλας ότνα δεν σου ανάβει η αναβοσβήνει, πατώντας συμπλέκτη να κατεβάσεις stand, να δεις τι θα κάνει. Καθαρίζεις και τον αισθητήρα stand...
Το καθάρισμα του αισθητηρα δεν απέδωσε καθόλου .. Όταν ακουμπάω το σταντ με νεκρά αμέσως ανάβει το λαμπάκι,να ρίξω σπρέι επαφών κ στον αισθητήρα του σταντ ;; | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 08 Απρ 2019, 10:18 | |
| Ναι καθαρισε και εκεί μήπως και βοηθήσει. Εγώ έχω βραχυκυκλωμένο το διακόπτη του stand οπότε δεν έχω ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με εσένα | |
|
| |
| Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας | |
|