Greek GSX-R forum
Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Poll_l10Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Poll_c10Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Poll_l10Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Poll_c10Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας

Πήγαινε κάτω 
+13
giannis_suzuki
k8 600 kk
demk6
dio
georgeIII
TheoDo R
totoulis
valkyrion 84
boutser
mistiriodis_tsantakias
Darksoul
gsxrthiva
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Αυγ 2011, 16:30

εσυ κοιτα το διακοπτη στο σταντ μηπως ειναι κ αυτος βραχυκυκλωμενος η βρωμικος με γρασσα σπρει επαφων κ εκει μεσα φουλ να ξελασπωσει
το δικο παντως αυτο το 3μηνο του καλοκαιριου τπτ δεν εχει ξανακανει δεν εχει χαθει ποτε ξανα η νεκρα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dio
Jr.gixxer
dio

Άντρας Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 15
Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 13:58

μια ερωτηση! οταν βγαζεις το καπακι απο το γραναζι για να καθαρισεις τον αισθητηρα της νεκρας
χρειαζεται να βγαλεις και την τρομπα του συμπλεκτη?
εαν ναι μετα πως κανεις εξαερωση...?
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

Άντρας Όνομα: : Δημοσθενης
Τόπος : Κολωνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης
Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 07 Μάης 2012, 15:09

ρε παιδια εμενα την νεκρα μου τη λεει κανονικα αλλα οταν εχω 1 μου λεει 2 και μετα ξανα παει παλι 1 οταν εχω 2 μου λεει 3 και αναιβοκατεβαινει να καθαρισω και εγω τον αισθητηρα?
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 07 Μάης 2012, 15:23

dio έγραψε:
μια ερωτηση! οταν βγαζεις το καπακι απο το γραναζι για να καθαρισεις τον αισθητηρα της νεκρας

εχει niple bleader εκει που τραβαει το διχαλο στο σασμαν
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 07 Μάης 2012, 15:26

demk6 έγραψε:
ρε παιδια εμενα την νεκρα μου τη λεει κανονικα αλλα οταν εχω 1 μου λεει 2 και μετα ξανα παει παλι 1 οταν εχω 2 μου λεει 3 και αναιβοκατεβαινει να καθαρισω και εγω τον αισθητηρα?

κακο δε κανει λιγο καθαρισμα δοκιμασε το αλλα σε βλεπω να θες αλλαγη ματιου...90ευροπουλες !
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

Άντρας Όνομα: : Δημοσθενης
Τόπος : Κολωνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης
Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 07 Μάης 2012, 18:28

καλα ξεκιναω με το καθαρισμα και βλεπω να μενω εκει χαχα
dio
Jr.gixxer
dio

Άντρας Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 15
Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 07 Μάης 2012, 23:53

k8 600 kk έγραψε:
dio έγραψε:

κομπλε το πραμα! στην αρχη δοκιμασα και εγω να βαλω σπρευ επαφων ,
αλλα το μονο που καταφερα ειναι, οταν εβαζα νεκρα να ψυλο αναβει
το λαμπακι <ισα ισα που φαινοτανε!>
και αποφασισα να το παραγγειλο....
53 ευρο και ενοειται αεροπορικη παραγγελια Evil or Very Mad < 1 μηνα εκανε να ερθει! >
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 30 Οκτ 2013, 19:14

παιδες ξεθαμα θεματος....

η ενδειξη τατυτητων μου κανει νουμερα...

εχω αλλη ταχυτητα μεσα και αλλη δειχνει...μετα παιζει μονη της χωρις να αλλαξω ταχυτητα....
https://www.youtube.com/watch?v=TfXbCrJsdXk&feature=youtu.be

εβγαλα τον αισθητηρα απο το καπακι και τον καθαρισα αλλα παλι τα ιδια...

τι μπορει να ειναι??
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 01 Νοε 2013, 22:04

Αλλαξε τον
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Νοε 2013, 09:34

ποσο το μαλλι??
bagos
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : βαγγελης
Τόπος : χαλκιδα
Αριθμός μηνυμάτων : 130
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 03 Νοε 2013, 18:52

λοιπον οταν σε καποιο σερβις που εκανα,αρχισε να μου το κανει κ εμενα,δεν αναβε η νεκρα,επρεπε να κατεβασω λιγο σταντ κτλ κτλ,εριξα σπρευ στη βαλβιδα σταντ μπας κ κολουσε,αλλα τιποτα.ημουν ετοιμος να λυσω κ να ριξω κ εγω μεσα στη βαλβιδα σπρευ,ωσπου εγινε το κουφο....αλλαξα λαδια(μαρκα),κ απο τοτε δουλευει κομπλε,χωρις καν να λυσω κ να καθαρισω τη βαλβιδαLaughing Laughing Laughing 
τα λαδια που εβαζα κ το εκανε ηταν τα castrol edge:pale: 
kostasgsxr
Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 19 Φεβ 2014, 22:11

gsxrthiva έγραψε:
χρηολα οκ στο και σε μενα το ιδιο κανει...και μου ειπαν οτι εχει χαλασει η βαλβιδα της νεκρας...εγω προς το παρον το αφηνω ετσι!
παιδια καλησπερα εχω ενα κ7 600 και αυτο με την νεκρα το κανει και σε μενα.αρχισε λοιπον να το κανει καπου καπου οσπου εγινε μονιμο ενω το πρασσινο λαμπακια αναβει κανονιθκα.δεν εφτανε αυτο και μου συνεβει σημερα κατι αλλο.δεν ξερω κατα ποσο σχετιζομται.λοιπον αδιαβαστε την ιστορια μου .απο το πρωι ολα μια χαρα γυριζοντας απο την δουλεια το μεσημερι εκανα μια σταση για 5 λεπτα .θελοντας μετα να φυγω γυριζω τον διακοπτη και βλεπω οτι το καντραν νεκρο εκτος απο το φωτισμο παταω το κοκκινο διακοπτη παει να κανει τσεκ κι σταματαει παταω μιζα ακουω γυριζει αλλα δεν πηρε ποτε μπροστα .ανοιξα εκλεισα διακοπτη και παλι το ιδιο το πηγα εκει διπλα σε μια χοντα ,απο ασφαλειες ολα οκ.απο μπαταρια ολα οκ και μου ειπαν να το αφησω να το τσεκαρουν .σημειωση φοραω power commader αν παιζει καποιο ρολο και πριν λιγο καιρο μου καηκε ο μετασχηματιστης των xenon που ακομα δεν τον εχω αλλαξει ,σας ευχαριστω εκ των προτερων
Thodoros1369
Normal gixxer
Normal gixxer
Thodoros1369

Άντρας Τόπος : North
Αριθμός μηνυμάτων : 175
Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv)
Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2019, 22:40

Μια απ τα ιδια ..

Τις περισσοτερες φορες στο κατεβασμα απο δευτερα ψαχνω την νεκρα,σχεδον ποτε δεν την βρισκω αν περιμενω ν αναψει το λαμπακι,θελει δυο τρεις φορες 2α-1η-νεκρα για να αναψει κ να ειμαι σιγουρος

αλλο συμπτωμα δεν θα αναβει το λαμπακι ενω εχω νεκρα η ενω ειμαι σταματημενος με πρωτη κ συμπλεκτη να αναβοσβηνει 1η-2α.

Εν κινησει δεν μου χει κανει τιποτα.

Να ξεκινησω με καθαρισμα ??
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Φεβ 2019, 01:26

Ναι καθάρισμα αισθητήρα gps. Αλλά δοκίμασε κιόλας ότνα δεν σου ανάβει η αναβοσβήνει, πατώντας συμπλέκτη να κατεβάσεις stand, να δεις τι θα κάνει. Καθαρίζεις και τον αισθητήρα stand...
Thodoros1369
Normal gixxer
Normal gixxer
Thodoros1369

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2019, 10:36

k8 600 kk έγραψε:
dio έγραψε:
μια ερωτηση! οταν  βγαζεις το καπακι απο το γραναζι για να καθαρισεις τον αισθητηρα της νεκρας

Το εξαερωτηρακι εννοεις..

Που σημαινει οτι δεν μπλεκουμε με εξαερωση κλπ ?
Thodoros1369
Normal gixxer
Normal gixxer
Thodoros1369

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 03 Απρ 2019, 20:42

Koyfo έγραψε:
Ναι καθάρισμα αισθητήρα gps. Αλλά δοκίμασε κιόλας ότνα δεν σου ανάβει η αναβοσβήνει, πατώντας συμπλέκτη να κατεβάσεις stand, να δεις τι θα κάνει. Καθαρίζεις και τον αισθητήρα stand...
Το καθάρισμα του αισθητηρα δεν απέδωσε καθόλου ..

Όταν ακουμπάω το σταντ με νεκρά αμέσως ανάβει το λαμπάκι,να ρίξω σπρέι επαφών κ στον αισθητήρα του σταντ ;;
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας    Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 08 Απρ 2019, 10:18

Ναι καθαρισε και εκεί μήπως και βοηθήσει. Εγώ έχω βραχυκυκλωμένο το διακόπτη του stand οπότε δεν έχω ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με εσένα

Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» GiPro ATRE,αντικόφτης με ένδειξη ταχύτητας
» ενδειξη sd!!!!
» sd ενδειξη στο κοντερ του κ7

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com