| Αλλαγη ελαστικων! | |
|
+43opoulian krosfala varypiniths FLASKAS drakos j. bonepeeler Chrisk6 cks Aristosk8 giannis_suzuki noodles TheVeteran topetwrx pakis busa respect chris8790 giannisK6 george k6 Antonios_gsxr Black Eagle ripper gsxrakias No Fear Lelos69 Sotos27 totoulis magfaria Vortex spastos valkyrion 84 platonas GIXXERAKIAS leontas k8 600 kk boutser gsxrk71000 Miou WotU777 mike JIMK7 landen DrIoannis SuzukaK4 47 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τρι 18 Φεβ 2014, 14:56 | |
| | |
|
| |
drakos j. Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 140 Αγωνιζόμενος : προσπαθώ στο playstation Hμερομηνία εγγραφής : 22/09/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τρι 18 Φεβ 2014, 15:12 | |
| βρε δεν λεω απο θεμα τιμης στον συγκεκριμενο ατομο απλα ουτε τον ξερω ουτε τιποτα γενικα οπως εψαχνα... στο θεμα διαστασης που αναφερες πιο πανω ισχυει η οχι τελικα? | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τρι 18 Φεβ 2014, 16:04 | |
| Βγαινει σε 180/55 κανονικα,εγω αυτο εβαλα. Τωρα μηπως δε το φερνουν στην αθηνα?Σαλονικα παντως κανονικοτατα | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τρι 18 Φεβ 2014, 17:49 | |
| Γιατι δεν κοιταζεις την εξελιξη τους???Dunlop Gp Pro D212 | |
|
| |
drakos j. Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 140 Αγωνιζόμενος : προσπαθώ στο playstation Hμερομηνία εγγραφής : 22/09/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τρι 18 Φεβ 2014, 18:26 | |
| δεκτη και η προταση σου γιαννη απλα ειχα επιλεξει αυτες τις δυο μαρκες για το λογο που ειχαν αναφερει τα παιδια που τα ειχαν δοκιμασει και ξερανε τι κανουν στο δρομο-πιστα...τωρα απο κει και περα κοιταω και τα πιο καινουρια αναλογα και την τιμη βεβαια... | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τετ 19 Φεβ 2014, 10:59 | |
| to dunlop βγαινει σε 180/55 d211 gpracer.miou ποιος σου ειπε οτι στα gpracer φορανε τα 750 190.σε gpracer αποκλειστικα που τα βαζω απο την μερα που βγηκανε στο 750 δουλευει το 180 δοκιμασμενο σε ολες τις συνθηκες.πιστα γυρνας πιο γρηγορα με 180 δρομο το ιδιο και καιει και λιγοτερο.μηπως λετε για σκετο gp 190 εκει αλλαζει το πραμα
το λαστιχο ειναι πολυ αξιολογο και σταθερο σε ολη την διαρκεια του...
ακομα και στο site της dunlop να μπεις και βαλεις το 750 το 180 θα σου βγαλει
| |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τετ 19 Φεβ 2014, 12:12 | |
| Τα d212 ειναι ανωτερα των d211. Εαν τα διαλεξεις να βαλεις type 3 εμπρος (medium) και type 4 ή 5 πισω (hard/endurance). Μην βαλεις τα αγγλικα που ειναι αγωνιστικες γομες, τελειωνουν γρηγορα και γλυστρανε στον δρομο. Τα γαλλικα ειναι κουτι και για το δρομο και για τη πιστα. Βεβαια εχουν κανα 70ρι παραπανω απο τα d211 αλλα για μενα τα αξιζουν και με το παραπανω τα λεφτα τους. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τετ 19 Φεβ 2014, 13:33 | |
| - cpantelo έγραψε:
- Τα d212 ειναι ανωτερα των d211. Εαν τα διαλεξεις να βαλεις type 3 εμπρος (medium) και type 4 ή 5 πισω (hard/endurance). Μην βαλεις τα αγγλικα που ειναι αγωνιστικες γομες, τελειωνουν γρηγορα και γλυστρανε στον δρομο. Τα γαλλικα ειναι κουτι και για το δρομο και για τη πιστα. Βεβαια εχουν κανα 70ρι παραπανω απο τα d211 αλλα για μενα τα αξιζουν και με το παραπανω τα λεφτα τους.
Πρωτη φορα "ακουω" για αγγλικες και γαλλικες γομες....Πως τα ξεχωριζουμε ρε συ cpantelo...??? | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τετ 19 Φεβ 2014, 15:25 | |
| Και τα 2 εχουν τους 4ψηφιους κωδικους της dunlop για τις θερμοκρασιες Τα αγγλικα δεν εχουν καμια αλλη ενδειξη περαν του made in UK (τυπος γομας & θερμοκρασια βγαινουν απο τον 4ψηφιο)
Τα γαλλικα περαν οτι γραφουν made in france εχουν και τους κωδικους type1 μεχρι type5.
| |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Τετ 19 Φεβ 2014, 16:22 | |
| - cpantelo έγραψε:
- Και τα 2 εχουν τους 4ψηφιους κωδικους της dunlop για τις θερμοκρασιες
Τα αγγλικα δεν εχουν καμια αλλη ενδειξη περαν του made in UK (τυπος γομας & θερμοκρασια βγαινουν απο τον 4ψηφιο)
Τα γαλλικα περαν οτι γραφουν made in france εχουν και τους κωδικους type1 μεχρι type5.
Περιστερας και Ψυχογιος φερνουν και τα δυο(αγγλικα-γαλλικα)??? | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Πεμ 20 Φεβ 2014, 10:19 | |
| Επι εποχης πιστων στην Ελλαδα εφερναν και οι 2 και τα 2..... | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Σαβ 22 Φεβ 2014, 17:51 | |
| Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση... Θελω να αλαξω λαστιχα και ημουν αναμεσα στα gp racer 211 και τα καινουργια της Dunlop τα Sportsmart 2... Εχω διαβασει οτι ειναι πολυ καλα τα 211 ακομα και για χρηση σε δρομο αλλα δεν ειναι για πιστα κυριως? Εγω δεν εχω σκοπο να μπω πιστα αντε να τυχει μια φορα το χρονο και αν..
Κυριως στροφιλικια Ορωπο Πεντελη κλπ και βολτα στην Αθηνα
Δεν θα ειναι υπερβολη να τα βαλω για το δρομο? Θα μου βγαλουν χλμ? Endurance η Medium?
Επισης εχει δοκιμασει κανεις τα καινουργια Sportsmart 2?
Και ποιος ειναι ο πιο φθηνος λαστιχας? | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Σαβ 22 Φεβ 2014, 20:30 | |
| Θα σου πω την ταπεινη μου προσωπικη αποψη.... Καταρχην το ενα λαστιχο με τ αλλο ειναι μερα με την νυχτα. Dunlop Gp Racer D211:Απιθανο κρατημα,τριγωνικη κορωνα οσο δεν παει και φοβερη αισθηση.Οτι καλυτερο εχω δοκιμασει εγω προσωπικα.Οταν εβαλα αυτα τα λαστιχα στο Κ6 τοτε καταλαβα τι εργαλειο ειχα.Φοβερη εμπιστοσυνη στα στροφιλικια ακομα και σε μετρια ποιοτητα ασφαλτου.Μια φορα μας επιασε και βροχη στον γυρισμο απο Επιδαυρο και δεν εκανε κιχ.Ουτε γλυστριματα που λενε μερικοι ουτε τιποτα.Φυσικα σε ρυθμους ασφαλειας. Το μονο κακο για πολλους,η πολυ αποτομη κορονα τους.Θα κανει το μηχανακι σου πιο ασταθες στα πολλα χιλιομετρα. Σε γενικα πλαισια πολυς κοσμος πινει νερο στο ονομα τους.Μπορει να μην σου κρατησουν παραπανω απο 10000 χιλιομετρα σε χρηση δρομου(με χρηση πιστας μια δυο φορες θα σου βγαλουν 6000-7000 χιλιομετρα)αλλα αυτα τα χιλιομετρα θα ειναι βεντουζα και θα σε βοηθησουν να εξελιχθεις σαν αναβατης. Γνωμη μου,ολα τα πολιτικα ελαστικα sportmart2,michelin pilot 2 κτλ προσφερουν μια αξιολογη προσφυση μεχρι τα 7000-8000 χιλιομετρα και μετα η αποδοση τους πεφτει στο πατωμα(εκτος των Pirelli που αναφερω πιο κατω).Απλα φαινεται να εχουν ψωμι επανω και ψυχολογικα εχεις την αισθηση οτι εχεις λαστιχο αλλα στην πραγματικοτητα δεν πας πουθενα.Ολα σε μετριους ρυθμους. Γενικα στην ιδια κατηγορια με τα sportsmart θα σου προτεινα να κοιταξεις τα Diablo Rosso 2..Ακομα και στα τελευταια τους(12000-13000 χιλιομετρα) ειχαν φοβερο κρατημα σε ολες τις συνθηκες. Ολα αυτα ειναι καθαρα προσωπικη μου και τουλαχιστον ετσι τα αντιλαμβανομαι εγω... | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Σαβ 22 Φεβ 2014, 23:26 | |
| - Zuki έγραψε:
- Θα σου πω την ταπεινη μου προσωπικη αποψη....
Καταρχην το ενα λαστιχο με τ αλλο ειναι μερα με την νυχτα.
Dunlop Gp Racer D211:Απιθανο κρατημα,τριγωνικη κορωνα οσο δεν παει και φοβερη αισθηση.Οτι καλυτερο εχω δοκιμασει εγω προσωπικα.Οταν εβαλα αυτα τα λαστιχα στο Κ6 τοτε καταλαβα τι εργαλειο ειχα.Φοβερη εμπιστοσυνη στα στροφιλικια ακομα και σε μετρια ποιοτητα ασφαλτου.Μια φορα μας επιασε και βροχη στον γυρισμο απο Επιδαυρο και δεν εκανε κιχ.Ουτε γλυστριματα που λενε μερικοι ουτε τιποτα.Φυσικα σε ρυθμους ασφαλειας. Το μονο κακο για πολλους,η πολυ αποτομη κορονα τους.Θα κανει το μηχανακι σου πιο ασταθες στα πολλα χιλιομετρα. Σε γενικα πλαισια πολυς κοσμος πινει νερο στο ονομα τους.Μπορει να μην σου κρατησουν παραπανω απο 10000 χιλιομετρα σε χρηση δρομου(με χρηση πιστας μια δυο φορες θα σου βγαλουν 6000-7000 χιλιομετρα)αλλα αυτα τα χιλιομετρα θα ειναι βεντουζα και θα σε βοηθησουν να εξελιχθεις σαν αναβατης.
Γνωμη μου,ολα τα πολιτικα ελαστικα sportmart2,michelin pilot 2 κτλ προσφερουν μια αξιολογη προσφυση μεχρι τα 7000-8000 χιλιομετρα και μετα η αποδοση τους πεφτει στο πατωμα(εκτος των Pirelli που αναφερω πιο κατω).Απλα φαινεται να εχουν ψωμι επανω και ψυχολογικα εχεις την αισθηση οτι εχεις λαστιχο αλλα στην πραγματικοτητα δεν πας πουθενα.Ολα σε μετριους ρυθμους.
Γενικα στην ιδια κατηγορια με τα sportsmart θα σου προτεινα να κοιταξεις τα Diablo Rosso 2..Ακομα και στα τελευταια τους(12000-13000 χιλιομετρα) ειχαν φοβερο κρατημα σε ολες τις συνθηκες.
Ολα αυτα ειναι καθαρα προσωπικη μου και τουλαχιστον ετσι τα αντιλαμβανομαι εγω... Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σου θα περιμενω να δω τι θα μου πουν και τα αλλα παιδια.. Για δικαβαλα? Θα αντεξει? Και ασταθες πανω απο τα ποσα χλμ το αντιλαμβανοσουν? Αααα και πισω medium η endurance ειχες? | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Σαβ 22 Φεβ 2014, 23:35 | |
| Νομίζω οτι ο φίλος zuki τα λέει σωστά .... D 211 gp racer : παρά πολυ καλο λάστιχο ,και μάλιστα σταθερό στην απόδοση μέχρι το τέλος, εγω τόλμησα να το βάλω στο μπουσα (παρά το κράξιμο του τύπου .... Δεν κάνει ... Θα διαλύσει κτλ) , και τώρα ξεκίνησαν πλέον και οι φίλοι μου .... Το λάστιχο ειναι σούπερ , τέλεια και παύλα .
| |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Κυρ 23 Φεβ 2014, 01:27 | |
| - Mechanictp έγραψε:
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σου θα περιμενω να δω τι θα μου πουν και τα αλλα παιδια..
Για δικαβαλα? Θα αντεξει? Και ασταθες πανω απο τα ποσα χλμ το αντιλαμβανοσουν?
Αααα και πισω medium η endurance ειχες? Medium πισω Soft μπροστα.Θα αντεξει φυσικα δικαβαλα αλλα προφανως θα εχει μεγαλυτερη φθορα. Ασταθες ηταν πανω απο 240-260.Μην φανταστεις κατι τραγικο αλλα ειναι αξιοσημειωτο. | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Κυρ 23 Φεβ 2014, 13:24 | |
| μην σε αγχωνει η ασταθεια δεν ειναι τπτ (που να δεις michelin κορωνα και ασταθεια) εγω θα σου προτεινα soft μπροστα endurance πισω θα αντεξει περισσοτερο και κραταει εφαμιλλα με το medium. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Κυρ 23 Φεβ 2014, 13:32 | |
| Εγώ με gp racer πάντως σε χρήση στον δρόμο και κατά 95% μονός πάνω, δεν έβγαλα ποτέ πάνω από 5000 χιλιόμετρα και χωρίς καγκουριλίκια.. | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Κυρ 23 Φεβ 2014, 14:48 | |
| Εγω το ειχα βαλει οταν πρωτοβγηκε κ ειχα βαλει κ το 200/55 κιολας!!! Λοιπον εχω να πω πως ειχα μεινει μλκς απο το τρομερο κρατημα κ την μπολικη προσφυση που εβρισκες ακομα κ πλαγιασμενος στο οριο. Ειδικα αν δουλευες σχετικα χαμηλα πιεση για δρομο οταν επιανε θερμοκρασια ηθελες να ακουμπησεις το κλιπον κατω!! Με το medium μπρος πισω εβγαλα γυρω στα 9-9500k. Τρομερες ασταθειες δεν ειδα γιατι βεβαια δεν ειχα κ σκοπο να ταξιδευω 200-220 φευγα γιατι απλα θα το ελιωνω το λαστιχο. Αλλα ενα ταξιδι Αθηνα-Γιαννενα δικαβαλος απλα του εβαλα 40 πισω κ το εβγαλε παρα πολυ καλα χωρις πολυ φθορα κ με ταχυτητες 170-180 max!!! Γενικα ειναι τρελο λαστιχο απλα οι μονες ενστανσεις εχουν να κανουν σε οτι ενα ημιαγωνιστικο λαστιχο με τοσους κυκλους θερμοκρασιων θεωρω οτι πεφτει πιο γρηγορα η ζωη του κ αυτο ειναι μειον αν το διατηρησεις πανω στη μοτοσυκλετα σου πολυ καιρο λογω περιορισμου πλεον των ταξιδιων-μαχιμων βολτων-trackday!! Αν κανεις καθημερινα κ πολλα χλμ πραγματικα ειναι super κ συμφωνω με zuki πως ενα δρομισιο λαστιχο μπορει να εχει ψωμι μετα απο 8-9k αλλα ξερενεται κ δεν το ευχαριστιεσαι αναλογως!!!Αυτα κ σορυ αν σας κουρασα!!!
Dunlop κ ξερο ψωμι!!!! | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Κυρ 23 Φεβ 2014, 15:38 | |
| - busa respect έγραψε:
- Νομίζω οτι ο φίλος zuki τα λέει σωστά ....
D 211 gp racer : παρά πολυ καλο λάστιχο ,και μάλιστα σταθερό στην απόδοση μέχρι το τέλος, εγω τόλμησα να το βάλω στο μπουσα (παρά το κράξιμο του τύπου .... Δεν κάνει ... Θα διαλύσει κτλ) , και τώρα ξεκίνησαν πλέον και οι φίλοι μου .... Το λάστιχο ειναι σούπερ , τέλεια και παύλα .
- opoulian έγραψε:
- μην σε αγχωνει η ασταθεια δεν ειναι τπτ (που να δεις michelin κορωνα και ασταθεια)
εγω θα σου προτεινα soft μπροστα endurance πισω θα αντεξει περισσοτερο και κραταει εφαμιλλα με το medium. - Antonios_gsxr έγραψε:
- Εγώ με gp racer πάντως σε χρήση στον δρόμο και κατά 95% μονός πάνω, δεν έβγαλα ποτέ πάνω από 5000 χιλιόμετρα και χωρίς καγκουριλίκια..
- Chrisk6 έγραψε:
- Εγω το ειχα βαλει οταν πρωτοβγηκε κ ειχα βαλει κ το 200/55 κιολας!!!
Λοιπον εχω να πω πως ειχα μεινει μλκς απο το τρομερο κρατημα κ την μπολικη προσφυση που εβρισκες ακομα κ πλαγιασμενος στο οριο. Ειδικα αν δουλευες σχετικα χαμηλα πιεση για δρομο οταν επιανε θερμοκρασια ηθελες να ακουμπησεις το κλιπον κατω!! Με το medium μπρος πισω εβγαλα γυρω στα 9-9500k. Τρομερες ασταθειες δεν ειδα.....
Dunlop κ ξερο ψωμι!!!! Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις αποψεις σας με βοηθατε παρα πολυ στο να επιλεξω!!!! Περιμενω να ακουσω κι'αλλες γνωμες μηπως και ειπωθει κατι το οποιο δεν εχει επισημανθει αν και δεν νομιζω... Τα λαστιχα απλα πρεπει να γ@μ@νε!!!!!!! Αααα ξεχασα να ρωτησω... Που τα βρισκουμε φθηνα? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Δευ 24 Φεβ 2014, 10:33 | |
| φθηνα τα εχει ο ψυχογιος και ο περιστερας ( κατι κατω απο 300 )
| |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Σαβ 07 Ιουν 2014, 12:23 | |
| τι πιεσεις δουλευετε στον δρομο για το bt-016 pro οσοι το φορατε; | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Σαβ 07 Ιουν 2014, 12:31 | |
| Εγω στο νιντζα βαζω 34 μπροστα και 40 πισω. Καποιοι αλλοι μπορει να πουν οτι ειναι πολυ. Εγω με αυτες τις πιεσεις μπορω να δουλεψω καλα την μηχανη. Μην ξεχνας ομως οτι το νιντζα ειναι και πιο βαρη απο το δικο σου. Τα προ φοραει και ο πλατωνας στο 750. Ισως μπορεσει αυτος να σε βοηθησει καλυτερα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Σαβ 07 Ιουν 2014, 13:03 | |
| το παλιο σαραβαλο οσυ ρε σωτο δεν εχει δυναμη και ροπη για να εχεις θεμα με την προσφυση ... γιατι με 40 πιεση στο πισω δεν εχεις προσφυση στο 750 ... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ελαστικων! Σαβ 07 Ιουν 2014, 13:12 | |
| | |
|
| |
| Αλλαγη ελαστικων! | |
|